τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΑκουστικά

Bluetooth handsfree για κράνος (Νούμερο: D118)

Αυτό το handsfree είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σε κράνος.Έχει δύο ακουστικά, τα οποία να ενσωματώσετε στο κράνος και μικρόφωνο με ευέλικτο σωληνάκι και σταθερή κλιπσάκι, με το οποίο να το σταθεροποιήσετε.
Η συσκεύη μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth με κινητό τηλέφωνο και θα μπορείτε να μιλάτε ενώ βρίσκεστε σε κίνηση.Εάν έχετε σύστημα πλοήγησης με φωνητικές εντολές , μπορείτε να το συνδέσετε με τα ακουστικά και να ακούτε τις οδηγίες.Για πιο όμορφο ταξίδι, μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά μέσω Bluetooth σε mp3 player ή σε άλλη ηχητική πηγή και να απολάυσετε την αγαπημένη σας μουσική.
Το handfree έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο, που μπορείτε να ακούτε όσο ταξιδεύετε.Δεν πρέπει να ανισυχείτε οτι θα χάσετε κάποια σημαντική κλήση όσο ακούτε ραδιόφωνο.Τα ακουστικά κατευθεία σας μεταφέρουν στην κλήση.
Η συσκεύη έχει μεγάλα κουμπιά που την κάνει πιο εύκολη για χρήση.Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και φορτιστή στο σετ.

Αγορά €58.95

Bluetooth δέκτης και intercom για κράνος (Νούμερο: D94)

Η συσκεύη είναι κατάλληλη για χρήση απο σκιέρ,μοτοσικλετιστές και για όλους αυτούς που χρησιμοποιούν κράνοι.
Η χρήση γίνετε απο βάση,ανθεκτική σε άσχημες ατμοσφαιρικές συνθήκες,με μεγάλο και πολύ βολικό κουμπί.Μέσω αυτού του κουμπιού μπορείτε να δέχεστε  τηλεφωνήματα ή να τα αρνείστε,επίσης μπορείτε να καλέσετε και τον τελευταίο αριθμό που έχετε χρησιμοποιήσει.Ενώ ότα σύνδέσετε ένα MP3 Player θα μπορείτε να αλλάζετε τα τραγούδια,να πατάτε έναρξη και παύση.
Τα ακουστικά και το μικρόφωνο μπορούν πολύ εύκολα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε κράνος.
Εκτός για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο,η συσκεύη χρησιμεύει και στο να συνδεθείτε σε intercom σύνδεση με δύο ή τρείς χρήστες που χρησιμοποιούν τον ίδιο δέκτη.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κρατάτε επαφή μεταξύ σας μέχρι και στα 1000 μέτρα,ακόμα και με μεγάλη ταχύτητα.

Αγορά €59.25

Ακουστικά με ράδιο και MP3 player (Νούμερο: D40)

Αυτά είναι ακουστικά υψηλής ποιότητας με δυνατότητα αναπαραγωγής audio.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήτε και ως απλά ακουστικά και να τα συνδέεται με καλώδιο και 3,5 мм βύσμα σε υπολογιστή, στερεοφωνικό. Με τον ενσωματομένο σε αυτά ραδιο tuner μπορείτε να τα χρησιμοποιήτε και σαν ράδιο υποδοχέα. Με ένα πάτημα του κουμπιού τα ακουστικά σκανάρουν το ράδιο σήμα απο 79 έως 108 MHz,και αποθηκεύουν τους σταθμούς που έχουν βρεί.Τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν MP3 player. Έχουν θύρα για SD κάρτα,στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετεμουσική σε MP3 και WMA φορμάτ.Έχουν LCD οθόνη για να παρακολουθείτε τι κάνετε.Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου,που σας επιτρέπει 5 ώρες λειτουργεία.

Σύντομα κοντά σας €19.51