τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣε φορητή μνήμη

Στικάκι - καταγραφικό (Νούμερο: D124)

Το στικάκι δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ξεχωρίσει απο ένα απλό στικάκι USB.Με το στικάκι αυτό λοιπόν μπορείτε να κάνετε ηχογράφηση στον χώρο στο οποίο θα το τοποθετήσετε χωρίς να σας καταλάβουν.
Το καταγραφικό έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και βάζωντας κάρτα θα μπορείτε να κάνετε καταγραφές ή να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη σαν στικάκι.
Οι ηχογραφήσεις είναι σε WAV φορμάτ με 192 kbps.Όταν συνδέσετε την συσκεύη σε υπολογιστή μπορείτε να ακολυσετε τις καταγραφές, να τις μεταφέρετε ή διαγράψετε.
Το στικάκι έχει ενσωματωμένη μπαταρία 120 mAh που επιτρέπει περίπου 15 ώρες συνεχόμενης καταγραφής.
Διαστάσεις : 69х21х11 χιλιοστά.
Βάρρος: 14 γρ.

Αγορά €37.95

Ψηφιακή συσκεύη εγγραφής ήχου με 4 GB μνήμης (Νούμερο: D12)


Αυτή η συσκευή συνδυάζει φορητή μνήμη με χωρητικότητα 4 GB και μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής ήχου. Με την πρώτη ματιά , δεν μπορείτε να διακρίνετε αυτη τη συνηθισμένη συσκευή εγγραφής απο φορητή μνήμη, αλλά μέσα τις κρύβει μια ισχυρή συσκευή εγγραφής ήχου.Η έναρξη εγγραφής γίνεται με κουμπί και μπορείτε να καταγράψετε κρυστάλλινο ήχο σε ακτίνα 5 μ. γύρω από τη συσκευή. Δεν υπάρχουν φωτεινές ενδείξεις και με τίποτα δεν μπορεί να καταλάβει κανείς για την συσκευή και για τις μυστικές ηχογραφήσεις σας . Υπάρχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει μέχρι και 20 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας της συσκευής εγγραφής. Η χωρητικότητα των 4 GB σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πάνω από 120 ώρες εγγραφής. Για να ακούσετε τις ηχογραφήσεις απλά βάλτε τη συσκευή στη θύρα USB του υπολογιστή σας και μπορείτε να ακούσετε τα αρχεία από τη συσκευή εγγραφής ή να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης για OS WIndows 2000/ME/XP/VISTA .
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Χωρητικότητα - 4 GB.
Μπαταρία - 120 mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.
Υπάρχει διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα!!

Αγορά €39.91

Φορητή μνήμη και εγγραφέας ήχου (Νούμερο: D120)

Με αυτό το φλασάκι θα μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.Καταγράφει πάνω στην ενσωματωμένη μνήμη των 8 GB σε WAV φορμάτ με 192 kbps.

Εκτός απο εγγραφέα ήχου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη σαν φορητή μνήμη.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν MP3 player με τα ακουστικά που συμπεριλλαμβάνονται στο σετ.

Αγορά €58.95

Εγγραφέας ήχου με φωνητική ενεργοποίηση (Νούμερο: D68)

Με αυτό τον εγγραφέα δεν θα χρειάζετε να κάθεστε και να ακούτε μακράς διαρκείας αρχεία,στα οποία δεν είναι καταγεγγραμμένο τίποτα.Ενεργοποιείτε μόνο όταν γύρω του υπάρχει ομιλία(όταν ο γύρω ήχος περάσει τα 65 dB).Κατα αυτό τον τρόπο θα έχετε ηχογραμένες μόνο συνομιλίες.Έτσι εξοικονομείτε ενέργια και μνήμη.
Η φορήτη μνήμη είναι με 4 GB και μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία μέχρι 70 ώρες.
Η μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει μέχρι 15 ώρες χρήσης της συσκεύης.
Ο χειρισμός του εγγραφέα είναι υπερβολικά εύκολος-με ένα μοναδικό κουμπί ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε.
Η συσκεύη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλή φορητή μνήμη(φλασάκι).

Σύντομα κοντά σας €32.95