τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣε φωνογράφο

Ψηφιακος audio εγγραφεας πολλαπλης λειτουργιας (Νούμερο: D15)

Είναι μικρό σε μέγεθος αλλά έχει πάρα πολλές δυνατότητες Ψηφιακός εγγραφέας με κάρτα μνήμης 2GB, λεπτή σχεδίαση και φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη.

Με αυτή τη συσκευή εγγραφής μπορείτε να:

- Κάντε ένα εγγραφές ήχου με ένα μόνο κλίκ.
- Υπάρχουν τρεις τρόποι εγγραφής LP, SP και HP (LP είναι η χαμηλότερη ποιότητα με τη μορφή ACT, SP είναι η προεπιλεγμένη μορφή για τη φωνή aktovatsiya - WAV, στην καταγραφή λειτουργία HP με υψηλής ποιότητας MP3 format)
- Η συσκευή διαθέτει ραδιόφωνο FM αυτόματες και χειροκίνητες ρυθμίσεις και την ικανότητα να αποθηκεύσετε το σταθμό.
- Καταγραφή με ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Αγορά €57.95

Εγγραφέας ήχου με bluetooth και με μείωση του θορύβου (Νούμερο: D47)

Με αυτό τον εγγραφέα έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τους θορύβους γύρω σας με το πάτημα ενός κουπιού. Με αυτή την επιλογή και με την τέλεια ποιότητα της εγγραφής μπορείτε να ακούτε καθαρά ακόμη και ομιλία σε χαμηλό τόνο.Ο Bluetooth δέκτης σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εγγραφέα με το κινητό σας τηλέφωνο και έτσι μπορείτε να ηχογράφετε συνομιλίες μέσω του τηλεφώνου σας. Εκτος απο αυτό έχετε κουμπί για να δεχτείτε την κλήση και επανάκλησης του τελευταίου αριθμού ποι έχετε καλέσει.Ενσωματομένο ηχείο θα σας επιτρέψει αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφίσεις , ενώ η έναρξη και η λήξη της ηχογράφισεις γίνετε με ένα κουμπί.Η συσκευή έχει ενσωματομένη μνήμη 4GB και θύρα για microSD κάρτα. Έχει τέσσερις λειτουργείες εγγραφής με διαφορετική ποιότητα - 32, 64, 128 και 192 Kbps σε MP3 φορμάτ.Στα 4 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε 47 ώρες στην πιο υψηλή ποιότητα.Μπορείτε να ρυθμίσετε χρονόμετρο και να ξεκινήσει εγγραφή κάποια συγκεκριμένη ώρα, να χρσησιμοποιήσετε φωνητική ενεργοποίηση, να εγγράφετε με εξωτερικό μικρόφωνο ή να ηχογραφείτε συνομιλίες απο σταθερό τηλέφωνο.Ο εγγραφέας λειτουργεί με πολυμερής επαναφορτιζόμενη μπαταρία 380 mAh/ 3.7V, η οποία επιτρέπει ηχογράφιση μέχρι 10 ώρες.

Αγορά €70.95

Bluetooth audio εγγραφέας (Νούμερο: D33)


Με αυτή τη φορητή συσκευή εγγραφής ήχου, μπορείτε να καταγράψετε συνομιλίες απο κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση Bluetooth.Ο εγγραφέας σας επιτρέπει να ελέγχετε την έναρξη και τη λήξη της κλήσης του τηλεφώνου και την επανάκληση της τελευταίας κλήσης. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ήχο με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, με την συμπερίληψη εξωτερικού μικροφώνου μπορείτε να καταγράψετε και τις κλήσεις απο το σταθερό.
Η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη των 4 GB και τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον κάρτα microSD έως 8 GB. Σε αυτή τη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσετε αρχεία σε τέσσερις διαφορετικές μορφές, ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων.
Ο εγγραφέας έχει ενσωματωμένο ηχείο, ώστε να μπορείτε αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφήσεις που έχετε κάνει.
Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, επιτρέπει περίπου 15 ώρες συνεχούς εγγραφής.
Οι ηχογραφήσεις είναι σε μορφή MP3.
Διαστάσεις: 93h31h14 mm.

Αγορά €73.95

Συσκευή υπαγόρευσης (Νούμερο: D79)

Ο ακουστικός εγγραφέας είναι με ενσωματωμένη μνήμη 4 GB και τέσσερα επίπεδα της ποιότητας εγγραφής. Με την υπάρχουσα μνήμη μπορεί να λειτουργεί πάνω από 11 ώρες με μέγιστη ποιότητα και πάνω από 140 στην πιό-χαμηλή. Η συσκευή υπαγόρευσης μπορεί να γράψει από το ενσωματωμένο μικρόφωνο ή να συνδεθεί με το εξωτερικό που υπάρχει στο σετ. Στο σετ θα βρείτε και ειδική επιπρόσθετη συσκευή, με την οποία μπορείτε να γράφεται τις συνδιαλέξεις από σταθερό μικρόφωνο. Η συσκευή υπαγόρευσης έχει φωνητική ενεργοποίηση, με τη βοήθεια της οποίας θα μπορεί να γράφει μόνο όταν χρειάζεται. Τις πραγματοποιημένες εγγραφές μπορείτε αμέσως να τις ακούσετε στον ενσωματωμένο ηχειο των 800 mW ή στα ακουστικά από το σετ. Η λειτουργία της συσκευής παρουσιάζεται οπτικά σε ασπρομαύρη οθόνη LCD. Διαστάσεις της συσκευής υπαγόρευσης 88х30х12 mm.

Σύντομα κοντά σας €40.95