τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςGSM ενισχυτής σήματος για 200 τετραγωνικά μέτρα  (Νούμερο: R02)

Κατηγορία: Ενισχυτές σήματος κινητής τηλεφωνίας
Για τηλεφωνικές παραγγελίες και πληροφορίες τηλ: +302111983277
4.6/5 (56 Ψήφος)
Αγορά €64.95
Τιμή με ΦΠΑ    Availability: Available
Skroutz.gr Partner

Λεπτομέρειες προϊόντος
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας τότε θα πρέπει να έχετε έναν ενισχυτή σήματος GSM.Οι ενισχυτες GSM σήματος χρησιμοποιούνται ευρέως σε περιοχές όπου η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας είναι χαμηλή.Αυξάνουν την ένταση του σήματος και έτσι αυξάνουν το χρόνο λειτουργίας των μπαταριών στα κινητά τηλέφωνα και μειώνουν τη δύναμη της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από αυτές.Αυτές οι συσκευές είναι εύκολες στην εγκατάσταση και στη χρήση.Αρκεί να τοποθετήσετε τις κεραίες, να ενεγοποιήσετε την τροφοδοσία και ο ενισχυτής είναι έτοιμος για χρήση.Με τους τοποθετημένους διόδους μπορείτε εύκολα να προσανατολίσετε, εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη και αν η κεραία εισόδου συλλαμβάνει το σήμα.Κατάλληλο για κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, κλπ.Μπορεί αποτελεσματικά να καλύψει μια περιοχή 200 τετραγωνικών μέτρων.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:


Συχνότητα Link Up
890-915MHz
κατερχόμενη ζεύξη
935-960MHz

ενίσχυση
50 dB / ± 3 dB
55 dB / +3 dB

Καθυστέρηση ≤ 0.5μs
αντίσταση
50 Ohms

προμήθεια
Προσαρμογέας AC 110/220V- DC 12V


Θερμοκρασία λειτουργίας -10 έως 60 βαθμούς
σκοπός
Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους

μέγεθος
220x140x40 χιλιοστά


Οδηγίες χρήσης

Εγκατάσταση: 1.Βάλτε την κεραία –δέκτη πάνω στην σκεπή του σπιτιού κ γυρίστε την να κοιτάει προς κύτταρο κινητής τηλεφωνίας. 2. Συνδέστε την κεραία λήψης στην "outdor" θύρα του αναμεταδότη με καλώδιο. 3. Συνδέστε την κεραία εκπομπής στην "indoor" θύρα του αναμεταδότη και πάλι με καλώδιο. 4. Συνδέστε το adapret στην μπρίζα και με αυτό έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Πιθανά προβλήματα: 1. Εάν μετά την ενεργοποίηση του ενισχυτή δεν έχετε σήμα ελέγξτε την κεραία λήψης σήματος εαν ειναι σωστά στοχευμένη (την θέση και την κατεύθυνσή της προς το ισχυρότερο σήμα και αν είναι σωστά τοποθετημένο το καλώδιο μεταξύ της κεραίας και του αναμεταδότη) 2. Αν δεν μπορείτε να κάνετε εξερχόμενες κλήσεις ελέγξτε την κεραία εκπομπής και το καλώδιο μεταξύ αυτής και του αναμεταδότη. 3. Εάν το σήμα είναι ασταθές ελέγξετε την κεραία μετάδοσης και λήψης να μην είναι πάρα πολύ κοντά, αν βρίσκονται σε διαφορετικό οριζόντιο επίπεδο και αν βλέπουν η μια την άλλη.Σχόλια

Σχόλια Πελατών

Όνομα χρήστη:
E-mail:
Ιστοσελίδα:

Σχόλια Πελατών:
Κωδικο: