τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΦακοί

Φακός Olight (Νούμερο: D111)

Με τις μικρές διαστάσεις και βάρρος αυτός ο φακός είναι βολικός για να μεταφέρετε και να χρησιμοποιείτε.Το βαρρός του είναι μόνο 46 γραμμάρια ,το μάκρος 86 χιλιοστά και η διάμετρος 23 χιλιοστά.Μπορεί να είναι μικρός σε μέγεθος αλλά είναι εξοπλισμένος με πολύ δυνατή φωτοδίοδο,που δίνει μέγιστο φωτισμό απο 280 λούμεν.Με τον φακό αυτό μπορείτε να φωτίσετε αντικείμενο σε απόσταση εώς 84 μέτρα.Ο φακός έχει τέσσερις βαθμούς φωτισμού και στροβοσκοπική λάμπα.Σχεδιασμένο και φτιαγμένο απο ποιοτικά υλικά,τα οποία έχουν αντοχή σε πέσιμο απο ύψος δύο μέτρων.Είναι αδιάβροχος και επιτρέπει να τον βυθίσετε σε βάθος εώς δύο μέτρα.Λειτουργεί με μια μπαταρία τύπου ΑΑ.

Αγορά €34.46

Προβολές OLIGHT με ανιχνευτή κίνησης (Νούμερο: D99)

Ο έντονος φωτισμός απο τον προβολέα θα σας βοηθήσει να δουλέυετε και στις πιο δύσκολες συνθήκες,ενώ ο ανιχνευτής κίνησης θα σας έχει την πλήρη παροχή ελευθερίας των κινήσεων.
Όταν χαιρετίσετε με το χέρι σας μπροστά απο τον προβολέα,εκείνος ενεργοποιείτε,με την ίδια κίνηση,απενεργοποιείτε.
Έχει τρία επίπεδα φωτεινότητας και γυαλί που ανυψώνετε για να εξαπώνετε το φώς.
Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή με τέσσερις μπαταρίες τύπου ΑΑΑ,με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία αντέχει τρείς ώρες στο μέγιστο επίπεδο φωτεινότητας.

Αγορά €50.11

Φακός χειρός Nitecore (Νούμερο: D110)


Αυτός ο υπερβολικά δυνατός φακός με φωτοδιόδους μπορεί να είναι παρα πολύ καλός βοηθός όχι μόνο σε φύλακες,ερευνητές,σε σπηλαιολόγους,αλλά είναι κατάλληλος για χρήση και στο σπίτι.
Τροφοδοτείτε μόνο με τέσσερις μπαταρίες τύπου ΑΑ ,εκείνος σας δίνει 860 λούμεν φωτισμού.
Το μάκρος στο οποίο μπορεί να φτάσει το φώς του φακού σε ευθεία είναι 283 μέτρα.Και όσο δυνατός και αν είναι ,είναι υπερβολικά οικονομικός.Με ένα σετ μπαταρίες μπορείτε να έχετε 22 ώρες φωτισμού.
Ο φακός έχει τέσσερις λειτουργείες χρήσης.Εκτός απο το να φωτίζει ,εκείνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πηγή για φωτεινό SOS σήμα,να χρησιμοποιηθεί σαν φάρος ή σαν φάρος που στρυφογυρίζει.
Το ατσάλι υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείτε για τον φακό τον κάνει πολύ ανθεκτικό ,και χωρίς κανένα πρόβλημα αντέχει τα χτυπήματα και τα πεσήματα απο ύψος μέχρι ενάμιση μέτρο.Παρ’όλα αυτά το βάρρος του είναι μόνο 159 γραμμάρια.Ο φακός είναι αδιάβροχος και αντέχει σε βάθος μέχρι δύο μέτρα.
Διαστάσεις :
Μάκρος -117 χιλιοστά

Αγορά €67.96