τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣε κρεμάστρα

Η κάμερα σε κρεμάστρα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου.Αυτό το μοντέλο είναι φτιαγμένο για να λειτουργέι με ανιχνευτή κίνσησης ή να κάνει συνεχόμενη καταγραφή.Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε την κάμερα όποτε θέλετε να δείτε τις καταγραφές ή αντίστοιχα όταν θέλετε να καταγράψετε βίντεο.

Κρεμάστρα ρούχων με κρυφή κάμερα (Νούμερο: HD41)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και θύρα για microSD κάρτα μνήμης(κάρτα μνήμης δεν συμπεριλαμβάνεται), η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16GB. Η κάμερα καταγράφει με δύο τρόπους - χειροκίνητα και με ανίχνευση κίνησης. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Τα αρχεία είναι σε μορφή AVI με ανάλυση 720х48 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο. Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά συνεχούς καταγραφής.

Αγορά €35.95

Κρεμάστρα με νυχτερινή λήψη (Νούμερο: HD120)

Η κάμερα μέσα σε αυτή την κρεμάστρα για ρούχα σας δίνει την δυνατότητα να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού απο το τηλεκοντρόλ.Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 2560х1440 σε JPEG ενώ το βίντεο είναι AVI με 1280х720, 30 fps.
Οι IR δίοδοι επιτρέπουν να κάνετε και νυχτερινή λήψη.Οι δίοδοι είναι 11 αλλά δεν φαίνονται όταν είναι ενεργοποιημένοι.
Η κάμερα μπορεί να τραβάει βίντεο όση ώρα είναι συνδεδεμένη και σε εξωτερική τροφοδοσία .Έτσι δεν είναι ανάγκη να φοβάστε εάν η επαναφορτιζόμενη μπαταρία θα εξαντληθεί,γιατί σας προσφέρει περίπου μιάμιση ώρα συνεχόμενη εγγραφή.
Η συσκεύη έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορεί να πάρει τέτοια εως 32 GB.

Αγορά €73.95