FullHD στυλό   (Νούμερο: HD159)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

76.95€

Μη Διαθέσιμο
FullHD στυλό

FullHD στυλό   (Νούμερο: HD159)

76.95€

Με το στυλό θα μπορείτε να τραβάτε βίντεο με ήχο με ανάλυση 1920х1080 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Τα αρχεία έιναι σε MOV φορμάτ με συμπίεση h.264.
Εκτός απο βίντεο μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG με 2560х1920 πίξελ ανάλυση.Τα αρχεία αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη μνήμη των 8GB.Με πλήρη φορτισμένη μπαταρία μπορείτε να καταγράφετε συνεχόμενο βίντεο περίπου μια ώρα, κομμένο ανα 5 λεπτά και με μέσο μέγεθος κάθε αρχείου 500MB.
Η οπτική γωνία του φακού είναι 95 μοίρες ενώ ο ελάχιστος φωτισμός στον οποίο μπορεί να λειτουργήσει είναι 1Lux.
Ο φακός της κάμερας μπορεί πολύ εύκολα να κρυφτεί με ένα μετακινούμενο καπάκι.
Το στυλό έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 380 mAh.
Διαστάσεις : μήκος 155 χιλιοστά, διάμετρος 15 χιλιοστά και βάρρος 50γρ.

Πριν ξεκινήσετε την χρήση της συσκεύης πρέπει να την φορτίσετε τέσσερις ώρες.Η φόρτηση γίνεται στον υπολογιστή σας στην USB.
Χειρίζεστε την κάμερα με το λειτουργικό κουμπί που είναι στην κορυφή του στυλό.

1.Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση: Πατήστε για 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί.Για λίγο θα ανάψουν παράλληλα μπλέ και κόκκινο φωτάκι και η κάμερα είναι ενεργοποιημένη.Εάν θέλετε να την απενεργοποιήσετε, πατήστε συνεχόμενα για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί μέχρι να σβήσουν τα φωτάκια.Η κάμερα είναι απενεργοποιημένη.

2.Βίντεο: Η βίντεο εγγραφή ξεκινάει αυτόματα όταν ενεργοποιήσετε την κάμερα.Μετά απο την ενεργοποίηση ανάβει κόκκινο και μπλέ λαμπάκι, έπειτα το κόκκινο αναβοσβήνει 3 φορές και σβήνει όση ώρα κάνει καταγραφή.Για να σταματήσετε την καταγραφή βίντεο, πατήστε σύντμα το κουμπί.Το κόκκινο λαμπάκι ανάβει, η καταγραφή είναι σταματημένη και έχει αποθηκεύτεί στην μνήμη ενώ η κάμερα είναι σε λειτουργία αναμονής.Για να εκκινήσετε ξανά καταγραφή βίντεο, πατήστε μια φορά σύντομα του κουμπί.


3.Φωτογραφίες:  Απο λειτουργία αναμονής πατήστε δύο φορές γρήγορα το κουμπί.Θα ανάψει μπλέ λαμπάκι.Με κάθε επόμενο πάτημα του κουμπιού θα τραβάτε και μια φωτογραφία.Για να επιστρέψετε σε λειτουργία βίντεο, πατήστε ξανά δύο φορές γρήγορα του κουμπί.

4.Καταγραφές: Για να δείτε τις καταγραφές που έχετε κάνει, απενεργοποιήστε το στυλό και συνδέστε το στην USB θύρα του υπολογιστή σας.Θα την αναγνωρίσει αυτόματα το λειτουργικό σύστημα και θα ανοίξει την μνήμη χωρίς να χρειάζετε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε τις καταγραφές σας, να τις αναπαράγετε, αντιγράψετε, μεταφέρετε ή διαγράψετε.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών