HD κάμερα με IR διόδους σε ρολόι χειρός   (Νούμερο: HD168)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

82.76 €

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +

Σύντομα κοντά σας

Εισάγετε E-mail ή τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε το συντομότερο οταν το προϊόν είναι διαθέσιμος.


HD κάμερα με IR διόδους σε ρολόι χειρός

HD κάμερα με IR διόδους σε ρολόι χειρός   (Νούμερο: HD168)

82.76€

Με το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με ήχο σε AVI φορμάτ με 3 αναλύσεις:
1080Р - 1920х1080
720Р - 1280х720
VGA - 640х480
Μπορείτε να κάνετε ηχογράφηση σε WAV με 128 kbps.
Οι φωτογραφίες που μπορείτε να τραβήξετε με την κάμερα είναι σε JPEG με ανάλυση 4032х3024 πίξελ.
Η κάμερα έχει και ανιχνευτή κίνησης για να μπορείτε να καταγραφές μόνο όταν κάποιος περνάει μπροστά απο τον φακό της.
Το ρολόι έχει και υπέρυθρες διόδους με τις οποίες μπορείτε να έχετε καλή εικόνα και το βράδυ.
Στην θύρα για την κάρτα μνήμης μπορείτε να τοποθετήσετε microSD μέχρι 32GB. (Δεν συμπεριλαμβάνεται στο ρολόι)
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι 500 mAh, η οποία επιτρέπει αυτονομία της συσκευής περίπου 100 λεπτά και το βίντεο κόβετε ανα 10 λεπτά. Το σύνολο του βίντεο είναι περίπου 14GB στην μέγιστη ανάλυση 1920х1080.

Φορτίστε την μπαταρία του ρολογιού με τον φορτιστή που συμπεριλαμβάνεται για περίπου 2-3 ώρες.
Ξεβιδώστε το πίσω καπάκι του ρολογιού, βγάλτε την μπαταρία τραβώντας της απο το σημείο το οποίο είναι σημειωμένο με βελάκι και τοποθετήστε κάρτα μνήμης στην θύρα. Έπειτα βάλτε την μπαταρία και κλείστε το καπάκι ξανά. (Χωρίς κάρτα μνήμς η κάμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει)
1. Ενεργοποίηση: Για να ενεργοποιήσετε την κάμερα πατήστε συνεχόμενα για 3 δευτερόλεπτα το πάνω κουμπί (κουμπί Α). Θα ανάψουν ταυτόψρονα το κόκκινο και μπλέ λαμπάκι και έπειτα θα παραμείνει αναμένο μόνο το μπλέ λαμπάκι.Η συσκεύη βρίσκετε πλέον σε λειτουργία αναμονής.
2. Βίντεο: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε μία φορά το κουμπί Α.Το μπλέ λαμπάκι θα αναβοσβήσει τρείς φορές και θα σβήσει.Αυτό σημαίνει οτι καταγράφετε βίντεο.Για να σταματήσετε το βίντεο πατάτε το ίδιο κουμπί, το μπλέ λαμπάκι θα ανάψει και αυτό σημαίνει οτι έχετε αποθηκεύσει το βίντεο.Η κάμερα είναι πάλι σε λειτουργία αναμονής.
3. Ηχογράφηση: Εάν θέλετε να κάνετε μόνο ηχογράφηση αλλάξτε την λειτουργία με το κάτω κουμπί (κουμπί Β). Απο λειτουργεία αναμονής πατήστε το κουμπί Β. Θα ανάψει πράσινο λαμπάκι, ενώ το μπλέ θα σβήσει. Πατήστε το κουμπί Α για να ξεκινήσει η ηχογράφηση. Το πράσινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει τρείς φορές και θα σβήσει. Θα παραμείνει σβησμένο όση ώρα κάνει ηχογράφηση. Για να σταματήσετε την ηχογράφηση και να αποθηκεύσετε την καταγραφή, πατήστε ξανά το κουμπί Α.
4. Φωτογραφίες: Απο λειτουργεία αναμονής πατήστε δύο φορές το κουμπί Β. Θα ανάψουν ταυτόχρονα το πράσινο και μπλέ λαμπάκι. Για να τραβήξετε φωτογραφία πατήστε το κουμπί Α. Κάθε πάτημα του κουμπιού Α είναι και μια φωτογραφία.
5. Ανιχνευτής κίνησης: Απο λειτουργεία αναμονής πατήστε το κουμπί Β για περίπου 2 δευτερόλεπτα. Το μπλέ και πράσινο λαμπάκι αναβοσβήνουν τρείς φορές και σβήνουν. Όταν υπάρξει κίνηση μπροστά απο τον φακό της κάμερας θα ξεκινήσει να καταγράφει βίντεο και όταν δεν έχει κίνηση, σταματάει. Η έξοδος απο αυτή την λειτουργεία γίνεται με το πάτημα του κουμπιού Α.
6. Απενεργοποίηση: Πατήστε και κρατήστε το κουμπί Α για περισσότερο απο 3 δευτερόλεπτα. Μέχρι να σβήσουν τα λαμπάκια. Η κάμερα είναι απενεργοποιημένη.
7. Ρυθμίσεις: Για να ρυθμίσετε σωστή ημερομηνία και ώρα, όπως και να αλλάξετε την ανάλυση του βίντεο, πρέπει να συνδέσετε το ρολόι μέσω USB στον υπολογιστή ή λάπτοπ σας. Όταν αναγνωριστεί αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα θα δείτε τα αρχεία στην μνήμη. Μέσα στην μνήμη πρέπει να δημιουργήσετε notepad αρχείο κειμένου με το όνομα time.txt(Εάν δεν υπάρχει ήδη). Μέσα στο αρχείο πρέπει να γράψετε την σωστή ημερομηνία και ώρα με τον παρακάτω τρόπο:
2016.01.01 01:01:01 Y 1
Αυτό είναι έτος.μήνας.μέρα ώρα:λεπτά:δευτερόλεπτα
Μετά την ημερομηνία και ώρα, γράφετε το γράμμα Y(αγγλικό) εάν θέλετε να βλέπετε την ημερομηνία και ώρα πάνω στις φωτογραφίες/βίντεο και το γράμμα N(αγγλικό) εάν δεν θέλετε να φαίνονται ημερομηνία και ώρα πάνω στις φωτογραφίες/βίντεο.
Μετά το γράμμα γράφετε τον αριθμό 1, 2 ή 3 ανάλογα με την ανάλυση με την οποία θέλετε να είναι το βίντεο: 1 – 1920х1080, 2 – 1280х720 и 3 – 640х480 πίξελ.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών