τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΚάμερα για ενσωμάτωση

Με αυτές εδώ τις κάμερες για ενσωμάτωση μπορείτε να λύσετε τα χέρια σας.Είναι πολύ μικρές, με μεγάλες αναλύσεις και μεγάλη αυτονομία.Πολύ χρήσιμες στο εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιον στον χώρο σας, επειδή είναι υπερβολικά εύκολο να τοποθετηθούν σχεδόν σε κάθε μέρος ή αντικείμενο.

Κάμερα για καταγραφή εικόνας και ήχου (Νούμερο: I07)

Με αυτή την κάμερα μπορείτε να τραβήξετε μόνο βίντεο με ήχο.Η χρήση της είναι πολύ εύκολη.
Η έναρξη και η πάυση του βίντεο γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού απο το τηλεχειριστήριο.Η βίντεο εγγραφή είναι σε AVI φορμάτ με ανάλυση 720х480 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Η κάμερα είναι με μικρές διαστάσεις (μόνο 8 χιλ.) και μπορείτε να την κρύψετε σε κατάλληλο για τον χώρο αντικείμενο.Η κάμερα με την μπαταρία είναι ένα κομμάτι αλλά η κάμερα βγαίνει με καλώδιο απο την μπαταρία και είναι με μήκος 100 χιλιοστά.Οι καταγραφές αποθηκεύονται πάνω σε microSD κάρτα μνήμης και στην θύρα της συσκεύης μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 32GB.
Με πλήρη φορτισμένη μπαταρία η κάμερα αντέχει 3 ώρες συνεχόμενης καταγραφής βίντεο, κομμένο ανα 15 λεπτά και κάθε αρχείο έχει μέγεθος περίπου 1 GB.

Αγορά €52.95

Μινι κάμερα με ανάλυση 1280х960 (Νούμερο: I02)

Οι μικρές διαστάσεις μερικών χιλιοστών αυτής της κάμερας ,σας επιτρέπουν να την τοποθετήσετε στο πιο κατάλληλο μέρος για εσάς.Μπορείτε να την βάλετε μέσα σε χνουδωτά αρκουδάκια,ηλεκτρικές συσκεύες,μέρη της διακόσμησης του σπιτιού σας κτλ.
Η κάμερα είναι βγαλμένη απο την βάση της με καλώδιο 10 εκατοστά.Στην βάση βίσκονται επαναφορτιζόμενη μπαταρία και θύρα για microSD κάρτα μνήμης.
Στην θύρα μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα μνήμης μέχρι 32 GB.Η μπαταρία είναι 3000 mAh και επιτρέπει μέχρι 7 ώρες συνεχόμενης καταγραφής.
Η κάμερα έχει τρείς λειτουργίες χρήσης : φωτογραφίες,αρχείο ήχου-βίντεο και ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με ανάλυση 1280х1024.
Το βίντεο είναι AVI με ανάλυση 1280х960.
Τις αλλαγές λειτουργιών χειρίζεστε απο το τηλεκοντρόλ.

Αγορά €58.95

Κάμερα για ενσωμάτωση με ανιχνευτή κίνησης (Νούμερο: I08)

Η κάμερα είναι κατάλληλη για καταγραφές στο σκοτάδι επειδή έχει 6 υπέρυθρες διόδους που δεν φαίνονται με απλό μάτι.Ο φακός της κάμερας είναι εγκατεστημένος πάνω σε καλώδιο κ η διάσταση της είναι 20χ20 χιλιοστά και το καλώδιο είναι με μήκος 200 χιλιοστά.
Όλες τις λειτουργείες της συσκεύης κάνετε απο το τηλεκοντρόλ.
Με την κάμερα αυτή έχετε την δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο σε AVI με ανάλυση 1280х1080 πίξελ.
Υπάρχει ξεχωριστό κουμπί πάνω στο τηλεκοντρόλ για να εκκινείτε και να σταματάτε βίντεο που είναι με νυχτερινή λήψη.
Η κάμερα επίσης έχει και ανιχνευτή κίνησης για να τραβάει βίντεο μόνο όταν μπροστά στον φακό της υπάρχει κάποιου είδους κίνηση.
Οι καταγραφές αποθηκεύονται πάνω σε κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε στην θύρα της συσκεύης μέχρι 32GB.
Με πλήρη φορτισμένη μπαταρία μετά απο 4 ώρες, πάνω σε κάρτα μνήμης microSD 32GB η κάμερα θα καταγράψει 4 ώρες και 30 λεπτά .Το βίντεο αρχείο θα είναι κομμένο ανα 5 λεπτά και στο περίπου το μέγεθος του αρχείου είναι 540MB.

Αγορά €58.95

Κάμερα για ενσωμάτωση 1280х720 πίξελ (Νούμερο: I09)

Η κάμερα με διαστάσει 8χ8 χιλιοστά είναι μονταρισμένη στο τέλος του καλωδίου 140 χιλιοστών.Είναι φτιαγμένη ετσι ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να την κρύψετε σε αντικείμενο που εσείς θέλετε.Με τις συμπεριλαμβανόμενες βάσεις στο σετ μπορείτε να κουμπώσετε εύκολα τον φακό της κάμερας.
Η κάμερα έχει και τηλεκοντρόλ για εύκολη χρήση.Απο εκεί ρυθμίζετε όλες τις λειτουργείες της κάμερας.
Οι καταγραφές αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης microSD και στην θύρα μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 32GB κάρτα μνήμης.
Με την κάμερα μπορείτε να τραβήξετε βίντεο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1280х720 πίξελ.
Μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG με την ίδια ανάλυση των 1280х720 πίξελ.
Η κάμερα έχει και ανιχνετή κίνησης με τον οποίο μπορείτε να καταγράφετε μόνο όταν έχει κίνηση.
Η συσκεύη έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V με διαστάσεις 85х55х5 χιλιοστά.

Αγορά €61.95

Κάμερα με τηλεκοντρόλ (Νούμερο: I05)

Κάμερα με διαστάσεις 8x8 χιλιοστά πάνω σε καλώδιο με μάκρος 125 χιλιοστά.Η κάμερα έχει θύρα για microSD Κάρτα μνήμης και μπαταρία με μεγάλη αντοχή.Για την χρήση όλων των λειτουργιών της κάμερας, έχετε τηλεκοντρόλ με κάλυψη 15 μέτρα.Η κάμερα μπορεί να τραβήξει βίντεο, φωτογραφίες και έχει ανιχνευτή κίνησης.

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 1920х1080
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 25
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Ανάλυση φωτογραφίας - 2560х1920
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows/Mac OS/Linux

Αγορά €76.95

IP κάμερα για ενσωμάτωση (Νούμερο: I04)

Κάμερα με fullHD ανάλυση μπορεί να κρυφτεί οπουδήποτε εσάς σας βολεύει.
Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης στην οποία αποθηκεύονται τα αρχεία που καταγράφει η κάμερα σε συνεχόμενη καταγραφή ή σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης.Παίρνει τέτοια μέχρι 32 GB.Μπορείτε να δώσετε εντολή στην κάμερα να καταγράφει συνεχόμενα και όταν η μνήμη γεμίσει ,να διαγράφει τα παλιότερα και να συνεχίζει την καταγραφή.
Η σύνδεση με ίντερνετ είναι ασύρματη και γίνετε με μερικά εύκολα βήματα.Για να μπορείτε να βλέπετε σε απευθείας σύνδεση,κατεβάζετε εφαρμογή για Android ή iOS .
Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V , 4000 mAh, CMOS αισθητήρα 5 МР,οπτική γωνία του φακού 90 μοίρες, τρείς αναλύσεις 1080Р, 720Р και 480Р.
Η μπαταρία αντέχει 3 ώρες καταγραφή βίντεο,χωρισμένο σε 3 λεπτά στην μεγαλύτερη ανάλυση.Μια ώρα βίντεο είναι περίπου 1 GB.

Αγορά €114.95

IP Κάμερα για ενσωμάτωση με IR διόδους (Νούμερο: I06)

Την IP κάμερα αυτή μπορείτε να ενσωματώσετε σε κάποιο αντικείμενο της επιλογής σας και να έχετε όπως εικόνα, έτσι και ήχο απο το μέρος το οποίο σας ενδιαφέρει.Εκτός απο σύνδεση με ίντερνετ, έχει και p2p σύνδεση και να έχετε κάλυψη μέσα στο σπίτι σας.Η κάμερα έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης για να μπορείτε να τοποθετήσετε και να αποθηκεύετε τις καταγραφές σας.
Για καταγραφή στο σκοτάδι, η κάμερα έχει 4 IR διόδους που μπορείτε να ενεργοποιείτε απο απόσταση.Με την δωρεάν εφαρμογή για Android ή iOs θα μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα σας.Οι αναλύσεις που έχει είναι τέσσερις - 1080Р, 720Р, 640Р ή 480P.Η ρύθμιση με το ρούτερ για την σύνδεση στο ίντερνετ είναι πολύ εύκολη.
Συμπληρώνετε ένα αρχείο κειμένου με το όνομα και τον κωδικό του Wi-Fi σας και η κάμερα αυτόματα συνδέετε.Εκτός απο κινητό, μπορείτε να βλέπετε την εικόνα απο την κάμερα ζωντανά στον υπολογιστή σας ή να κατεβάσετε τα αρχεία που έχετε καταγράψει πάνω στην κάρτα μνήμης.Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ένταση 3.7V.Οι διαστάσεις της κάμερας είναι 15x15x7 χιλιοστά.

Αγορά €117.95

IP κάμερα για ενσωμάτωση με ευρυγώνιο φακό (Νούμερο: I10)

Ο φακός αυτής της κάμερας έχει οπτική γωνία 120 μοίρες και σας δίνει την δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη ορατότητα στον χώρο που θα την τοποθετήσετε.
Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι και 32GB.
Πάνω στην κάρτα αποθηκεύετε καταγραφές βίντεο σε AVI φορμάτ με τέσσερις αναλύσεις 480Р, 640Р, 720Р ή fullHD - 1080Р, αναλόγως ποιά θα επιλέξετε,
Η ΙΡ κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με 4000 mAh που αντέχει 3 ώρες συνεχόμενης λειτουργείας.
Η ρύθμιση και η σύνδεση με το ίντερνετ γίνεται απο smartphone με την εφαρμογή BVCAM για Android ή iOS.Είναι δωρεάν για όλα τα λειτουργικά συστήματα.Με αυτή λοιπόν την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις που θέλετε .
Διαστάσεις του φακού 8х8х15 χιλιοστά.Μήκος καλωδίου 11 εκατοστά.

Αγορά €120.95