Μινι κάμερα με ανάλυση 1280х960   (Νούμερο: I02)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

82.95€

Μη Διαθέσιμο
Μινι κάμερα με ανάλυση 1280х960

Μινι κάμερα με ανάλυση 1280х960   (Νούμερο: I02)

82.95€

Οι μικρές διαστάσεις μερικών χιλιοστών αυτής της κάμερας ,σας επιτρέπουν να την τοποθετήσετε στο πιο κατάλληλο μέρος για εσάς.Μπορείτε να την βάλετε μέσα σε χνουδωτά αρκουδάκια,ηλεκτρικές συσκεύες,μέρη της διακόσμησης του σπιτιού σας κτλ.
Η κάμερα είναι βγαλμένη απο την βάση της με καλώδιο 10 εκατοστά.Στην βάση βίσκονται επαναφορτιζόμενη μπαταρία και θύρα για microSD κάρτα μνήμης.
Στην θύρα μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα μνήμης μέχρι 32 GB.Η μπαταρία είναι 3000 mAh και επιτρέπει μέχρι 7 ώρες συνεχόμενης καταγραφής.
Η κάμερα έχει τρείς λειτουργίες χρήσης : φωτογραφίες,αρχείο ήχου-βίντεο και ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με ανάλυση 1280х1024.
Το βίντεο είναι AVI με ανάλυση 1280х960.
Τις αλλαγές λειτουργιών χειρίζεστε απο το τηλεκοντρόλ.

Κουμπί Α - Ενεργοποίηση
Κουμπί Β - Λήψη φωτογραφίας
Κουμπί C – Λήψη Βίντεο
Κουμπί D - Ανιχνευτής κίνησης

1.Ενεργοποίηση:
Βάλτε στο  ΟΝ το μικρό διακοπτάκι πάνω στη συσκεύη και πατήστε το Α για 2 δευτερόλεπτα,μέχρι να ανάψει το κόκκινο λαμπάκι.Η συσκεύη βρίσκετε σε λειτουργεία αναμονής.

2.Λήψη Φωτογραφίας:
Σε λειτουργεία αναμονής πατήστε το κουμπί Β στο τηλεκοντρόλ και το κόκκινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει .Αυτό σημαίνει οτι τραβήξατε φωτογραφία και οτι αποθηκεύτηκε.

3.Λήψη Βίντεο:
Σε λειτουργεία αναμονής πατήστε το κουμπί C ,το κόκκινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει τρείς φορές και θα σβήσει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε εκκινήσει το βίντεο.Για να το διακόψετε πατάτε ξανά το ίδιο κουμπί.

4.Ανιχνευτής κάμερας:
Σε λειτουργεία αναμονής,πατήστε το κουμπί D,το μπλέ και κόκκινο λαμπάκι θα αναβοσβήσουν τρείς φορές.Αυτό σημαίνει οτι έχει ενεργοπιηθεί ο ανιχνευτής κίνησης.Όταν κάτι περάσει μπροστά απο τον φακό της κάμερας, το μπλέ λαμπάκι θα αναβοσβήσει και θα αρχίσει η καταγραφή,
Με το ίδιο κουμπί απενεργοποιείτε τον ανιχνευτή κίνησης.

5.Απενεργοποίηση:
Σε λειτουργεία αναμονής,πατήστε το κουμπί Α,το μπλέ λαμπάκι αναβοσβήνει τρείς φορές και η συσκεύη έχει απενεργοποιηθεί.

6.Σύνδεση με υπολογιστή μέσω USB:
Συνδέστε την κάμερα με τον υπολογιστή με το USB καλώδιο.Ο υπολογιστής θα αναγνωρίσει την κάμερα σαν φορητή μνήμη.Απο εκεί θα μπορείτε να δείτε,διαγράψετε και μεταφέρετε τα αρχεία απο την κάρτα μνήμης.

 


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών