Ρολόι IP κάμερα 1080Р   (Νούμερο: IP33)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

70.95€

Μη Διαθέσιμο
Ρολόι IP κάμερα 1080Р

Ρολόι IP κάμερα 1080Р   (Νούμερο: IP33)

70.95€

Σε επιτραπέζιο ηλεκτρονικό ρολόι είναι κρυμμένη IP κάμερα με την οποία μπορείτε να έχετε ήχο και εικόνα απο τον χώρο τον οποίο θέλετε.Για να έχετε εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι, το ρολόι έχει 11 υπέρυθρες διόδους.Η κάμερα μπορεί και να καταγράφει.Για τον σκοπό αυτό έχει θύρα για κάρτα μνήμης microSD και μπορείτε να βάλετε τέτοια μέχρι 32 GB.Οι καταγραφές είναι σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1080Р.Ο ευρείας γωνίας φακός είναι 140 μοίρες.Η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη 1200 mAh και επιτρέπει συνεχόμενη καταγραφή μέχρι 4 ώρες.Με την δωρεάν εφαρμογή μπορείτε να έχετε συνεχόμενη σύνδεση μέσω κινητού τηλεφώνου ή τάμπλετ.

1. Πριν ξεκινήσετε την χρήση της κάμερας θα πρέπει να την φορτίσετε 4 ώρες.

2. Για την χρήση της επίσης χρειάζετε να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή
RMON απο το Google Play για Android ή απο το App Store για iOS.

3. Μετά απο αυτό μπαίνετε στην αναζήτηση ασύρματων δικτύων στο κινητό σας τηλέφωνο και πρέπει να σας εμφανίσει το δίκτυο που δημιουργεί η κάμερα.Θα είναι με πολλά γράμματα και αριθμούς.Πατάτε πάνω του για να συνδεθείτε.

4. Το επόμενο βήμα είναι να μπείτε στην εφαρμογή και να πατήσετε στο + πάνω δεξιά για να προσθέσετε την κάμερα.


5. Πατάτε QR scan και σκανάρετε τον QR κωδικό που βρίσκετε κάτω στην κάμερα, μετά πατάτε ΟΚ.

6. Έτσι η κάμερα σας είναι σε λειτουργία P2P. (δηλαδή το δίκτυο που δημιουργεί η κάμερα απο μόνη της και μπορείτε να έχετε εικόνα όσο είσαστε κοντά της, στο δίπλα δωμάτιο για παράδειγμα.

7. Έπειτα, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, επιλέγετε Advance Config: έπειτα WIFI Config:

8. Επιλέγετε το δίκτυο του χώρου σας και συμπληρώνετε τον κωδικό του.Πατάτε ΟΚ και έτσι πλέον είσαστε συνδεδεμένοι με το ρούτερ και μπορείτε να βλέπετε την κάμερα απο όπου θέλετε.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Σχόλια Πελατών