τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΜε κάμερα

Κάμερα για πάρκτρονικ (Νούμερο: PA10)

Αισθητήρας:1/4" PC1030
TV σύστημα:PAL/NTSC<
Ανάλυση: 712×486(PAL)/704×576(NTSC)
Βίντεο έξοδος:RCA connector,1.0vp-p,75ohm
Ελάχιστος φωτισμός (χωρίς ενεργοποιημένες δίοδους):0.5Lux
Όπτικη γωνία: 170°
Τροφοδοσία: DC 12V±10%
Στεγανότητα: IP67-IP68

Αγορά €34.95

Κάμερα με νυχτερινή λήψη στον αριθμό του αυτοκινήτου (Νούμερο: PA08)

Με αυτή την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να παρκάρετε χωρίς καμία δυσκολία ,ακόμη και την νύχτα.Είναι μονταρισμένη στον αριθμό και μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε βίντεο οθόνη.
Ο 1/3 ιτνσών CMOS αισθητήρας δίνει πολύ λεπτομερή εικόνα,ενώ ο φακός των 120 μοιρών δίνει εγγύηση για την απόλυτη όραση πίσω απο το αυτοκίνητο.
Η κάμερα είναι μέσα σε αδιάβροχη βάση με επίπεδο προστασίας IP68.
Τροφοδοτείτε με 12 V DC, ενώ η βίντεο έξοδος είναι σε RCA βύσμα.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αισθητήρας - 1/4 ιντσών CMOS/CCD

Αγορά €43.16

Κάμερα για παρκάρισμα με καθρέφτη οθόνη (Νούμερο: PA01)

 Με αυτό το σύστημα παρκαρίσματος , διαθέτετε display επτά inch που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη για πίσω παρακολούθηση. Το display έχει δύο οπτικές εισόδους, ενώ η δεύτερη είσοδος μπορεί να χρησιμοποιείται για δεύτερη κάμερα, DVD player ή κάποια άλλη πηγή οπτικού σήματος. Για την άνετη χρήση του συστήματος, έχετε τηλεκοντρολ για τον έλεγχο της διορατηκότητας, του χρώματος και της αντίθεσης, καθώς και για την μεταλλαγή μεταξύ των δύο οπτικών εισόδων. Η κάμερα έχει τέσσερεις φωτοδιόδους που σας προσφέρουν άριστη ορατότητα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με τα στοπ, και να είναι ιδανικός βοηθός στην στάθμευση. Χαρακτηριστικά◆Μέγεθος της οθόνης: 7 inch◆ТV σύστημα: PAL/NTSC.◆Ανάλυση: 480*234 pixel◆Τροφοδότηση:12V DC◆Κατανάλωση: 20mA~200mA◆Πεδίο δράσεως της τηλεκατεύθυνσης: 0.3~2.0m◆Θερμοκρασία λειτουργίας: -10°C ~ +65°C◆Διαστάσεις του καθρέφτη:100*260*20 mm. Για την κάμερα: Αισθητήρας:1/4" PC1030. ТV σύστημα:PAL/NTSC. Ανάλυση: 712×486(PAL)/704×576(NTSC). Οπτική έξοδος:RCA connector,1.0vp-p,75ohm. Ελάχιστος φωτισμός (χωρίς συνδεμένες διόδους):0.5Lux. Γωνία ορατότητας: 170°. Τροφοδότηση: DC 12V±10%. Προστασία: IP67-IP68.

Αγορά €69.26

Σύστημα για παρκάρισμα σε καθρέπτη για όπισθεν (Νούμερο: PA06)

Με την κάμερα απο το σετ, τοποθετημένη σε κατάλληλο μέρος, θα έχετε πλήρη όραση στο παρκάρισμα με την όπισθεν.Για πιο καλό προσανατολισμό έχετε δικτυακό ράστερ στην οθόνη.
Η οθόνη είναι μονταρισμένη μέσα στον καθρέπτη για την όπισθεν.Είναι TFT LCD με διαστάσεις 7 ίντσες και φορμάτ 16:9 και 4:3.Μέσα στην οθόνη μπορείτε να συνδέσετε δύο πηγές βίντεο σήματος – για παράδειγμα την κάμερα και DVD player και στέρεο αούντιο έξοδο.
Εκτός απο βοηθός για παρκάρισμα, ο καθρέπτης είναι και σύσκεύη αναπαραγωγής.
Έχει reader για SD κάρτες και μια USB είσοδο με την οποία μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο σε AVI και MPEG, μουσική σε MP3 , WAV, WMA ή να βλέπετε εικόνες σε GIF, BMP ή JPEG.
Η συσκεύη έχει FM τρανσμίτερ, ετσι ώστε να μπορείτε να ακούτε τον ήχο απο την κάμερα κατευθείαν απο τον ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.
Για εύκολη χρήση της συσκεύης ,υπάρχει τηλεκοντρόλ στο σετ.

Αγορά €79.16

Αισθητήρες στάθμευσης με WiFi κάμερα (Νούμερο: PA07)


Με αυτό τον αισθητήρα στάθμευσης μπορείτε να αποφύγετε να σας φύγουν καλώδια κάμερας απο οθόνη, στο κουπέ του αυτοκινήτου.Η κάμερα δημιουργεί ασύρματο δύκτιο,το οποίο μπορείτε να συνδέσετε στο κινητό σας τηλέφωνο ,τάμπλετ ή κάποια άλλη συσκεύη με ασύρματη ίντερνετ κάρτα.Με αυτό τον τρόπο θα έχετε καθαρή όραση προς τα πίσω και γραφικό προσανατολισμό για το πόσο κόντα σας βρίσκονται τα αντικείμενα.
Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πρέπει να εγκαταστήσετε δωρεάν την εφαρμογή αναλόγος απο την συσκεύη – iPhone,iPad ή android .Η κάμερα έχει προστασία IP66, η ένταση τροφοδοσίας είναι 12V DC.

Αγορά €115.96

TFT LCD Οθόνη (Νούμερο: PA05)

Με αυτή την 6 ιντσών LCD οθόνη μπορείτε να έχετε ορατότητα σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου σας.Λειτουργεί με ένταση απο 6 εώς 32 V DC και μπορεί να εγκατασταθεί όπως σε ΙΧ έτσι και σε φορτηγά.Έχει δύο βίντεο εισόδους,και η μια απο αυτές είναι με προτεραιότητα,το οποίο σημαίνει οτι η οθόνη αυτόματα εναλλάσετε,όταν σε αυτή την είσοδο εισαχθεί βίντεο σήμα.
Έτσι μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα,η οποία θα ενεργοποιείτε όταν βάλετε τον λεβιέ τον ταχυτήτων στην όπισθεν.Η άλλη είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη κάμερα ή για βίντεο player,DVD,σύστημα πλοήγησης κτλ.Η οθόνη έχει βολική βάση,η οποία κολλάει σταθερά και μπορεί να στρυφογυρίσει προς το μέρος στο οποίο θέλετε εσείς.

Σύντομα κοντά σας €32.95