τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΜε μπαταρία

AGPS τράκερ για αυτοκίνητα (Νούμερο: GPS21)

Οι δυνατότητες αυτού του τράκερ το μετατρέπουν σε χρήσιμο συναγερμό για το αυτοκίνητο σας.
Έχει δύο αισθητήρες- ηχητικό και δονήσης,που μπορόυν να σας πληροφορούν μέσω κλήσης ή γραπτού μηνύματος όταν ενεργοποιηθούν.Ο ήχος της μηχανής ή οι κινήσεις θα ενεργοποιήσουν τους αισθητήρες,και θα σας ειδοποιήσουν εάν το αυτοκίνητο κινείτε χωρίς την γνώση σας.
Η A-GPS λειτουργεία επιτρέπει να προσδιορίσεται την τοποθεσία του αυτοκινήτου με βάση το το δύκτιο κινητής τηλεφωνίας.
Εκτός απο αυτό ,η συσκεύη έχει μικρόφωνο για να μπορείτε να ακούτε τις συνομιλίες μέσα στο αυτοκίνητο.
Έχει panic κουμπί,το οποίο μόλις πατήσετε στέλνει μήνυμα στον αριθμό που έχετε ρυθμίσει απο πριν.
Για να μην χρειάζετε να ανησυχείτε για την ενσωματομένη μπαταρία ,έχει και βύσμα για να τροφοδοτείτε απο το αυτοκίνητο.

Αγορά €103.95

GPS Tracker με μαγνήτης (Νούμερο: GPS16)

Αυτο το tracker είναι αδιάβροχο,με βαθμό προστασίας IP56.Με τους δυνατούς μαγνητες που έχει,μπορειτε να το βάλετε στην επιφάνεια οποιοδήποτε οχήματος.Η συσκευη σας δίνει πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται με SMS,η μέσω Ίντερνετ(2G,GPRS).Όλες της ρυθμίσεις γίνονται με αποστολη SMS προς την κάρτα σιμ στο τρακερ.Εχετετη δυνατότητα να του δώσετε τηλέφωνα με πρόσβαση,ρυθμίσεις APN,Ώρα,Διεύθυνση IP του σερβερ κ.α.Οταν θέλετε να μάθετε που βρίσκεται το όχημα,απλα πάρτε τηλέφωνο στη κάρτα σιμ που έχετε τοποθετήσει στο τρακερ,μετα απο το τρίτο χτύπημα,η γραμμή θα κοπεί και εσείς θα λάβετε SMS με λινκ για τη τοποθέτηση του οχήματος και τη κατάσταση της μπαταρίας.Για τη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο,και για το ποιες διαδρομές έχει κάνει το όχημα της προηγούμενες τρεις μέρες,έχετε την πλατφόρμα η οποία παίρνει πληροφορίες απο το τρακερ,μέσω GPRS.Εκει μπορειτε να δείτε της διαδρομές απο της προηγούμενες τρεις μέρες.Η πληροφορίες μένουν εκει για 6 μήνες.Η συσκευη είναι με επαναφορτιζομενι μπαταρία λιθιου-2000 mAh.Εχει sensor,που βάζει το τρακερ σε stand by,αν το όχημα είναι πάνω απο 2 λεπτά ακίνητο,και έτσι μπορει να αντέξει για 3-4 μέρες.

Αγορά €105.95

Τράκερ για κατοικίδια (Νούμερο: GPS26)

Το τράκερ είναι κατάλληλο για να το βάλετε στο λουρί του κατοικιδίου σας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παρακολούθηση αυτοκινήτου, παιδιών, ηλικιωμένων κ.α. Με την εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο μπορείτε σε απευθείας σύνδεση να δείτε που βρίσκετε το αντικείμενο της παρακολούθησης σας.Όταν η μπαταρία πέσει, θα λάβετε μήνυμα οτι πρέπει να φορτήσετε την συσκεύη.Έχει επίπεδο στεγανότητας IP66.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

GSM δίκτυα - 850/900/1800/1900 MHz
GPRS standart - Class 12, TCP/IP
Ακρίβεια GPS - 10-15 м
Θερμοκρασία χρήσης - от -20 до 70 0 С

Αγορά €115.95

Ηλιακό GPS τράκερ (Νούμερο: GPS23)

Αυτό το τράκερ είναι σχεδιασμένο για παρακολούθιση αυτοκινήτου σε μεγάλο χρονικό διάστημα.Όταν το αυτοκίνητο σταματήσει,έχει λειτουργία για εξοικονόμιση της μπαταρίας που απενεργοποιεί το τράκερ και το ηλιακό πάνελ φορτίζει την επαναφορτιζόμενη πολυμερούς μπαταρία .Έτσι ο χρόνος για την παρακολούθησης αυξάνετε.
Το τράκερ είναι φτιαγμένο απο γερό υλικό,ερμητικά κλειστό με υπερβολικά δυνατούς μαγνήτες με τους οποίους το σταθεροποιείτε στο αυτοκίνητο.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρείς λειτουργίες εξοικονόμησης της μπαταρίας – απενεργοποιημένο, απενεργοποιημένο GPS και GSM λειτουργία ενεργή ,στην οποία το τράκερ θα ενεργοποιείτε μόνο όταν εσείς θέλετε.
Η λήψη τοποθεσίας επίσης μπορεί να γίνει με μερικούς τρόπους.Ο πιο εύκολος είναι με κλήση στην SIM κάρτα που έχετε τοποθετήσει στην συσκεύη.Τότε θα σταματήσει η κλήση και θα σας στείλει πληροφορίες για την τοποθεσία του αυτοκινήτου.
Άλλος τρόπος είναι να στείλετε SMS.Αναλόγος με την εντολή, θα λάβετε σύνδεσμο για χάρτη ή SMS με συντεταγμένες.
Με το τράκερ ,έχετε δωρεάν ίντερνετ πλατφόρμα ,πάνω στην οποία μπορείτε να βλέπετε σε απευθείας σύνδεση ή να παρακολουθείτε τον δρόμο που ακολούθησε το αυτοκίνητο.Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλατφόρμα θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο ιντερνετ στην SIM κάρτα ,για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλατφόρμα.

Αγορά €176.95

Συμπαγής GPS tracker (Νούμερο: GPS06)

Αυτό το συμπαγές GPS Tracker είναι κατάλληλο για την παρακολούθηση της κίνησης των παιδιών ή τα κατοικίδια ζώα. Στο πίσω μέρος του tracker υπάρχει μια είσοδος που μπορείτε να βάλετε τον ιμάντα του παιδιού ή το περιλαίμιο του κατοικίδιου ζώου. Το κιτ περιλαμβάνει ζώνη και αδιάβροχο κάλυμμα για να είστε προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις. Επίσης, έχετε και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και έναν προσαρμογέα που σας επιτρέπει να φορτίζετε και τα δύο ταυτόχρονα. Με το GPS06 είστε σε θέση να ακολουθήσετε τη διαδρομή του αντικειμένου με δύο τρόπους: τα δεδομένα μπορούν να ληφθούν από προκαθορισμένο κινητό τηλέφωνο ως μήνυμα SMS ή μέσω του δικτύου GPRS για κινητής τηλεφωνίας να λαμβάνουν δεδομένα απευθείας στον υπολογιστή. Αν και μικρό σε μέγεθος το tracker έχει την πλήρη λειτουργικότητα σαν συναγερμό για αποχώρησή απο μια συγκεκριμένη περιοχή, συναγερμό για υπέρβαση μιας ορισμένης ταχύτητας, συναγερμός κίνησης, κλπ. Το μικρό μέγεθός του το κάνει ιδιαίτερα κατάλληλο για κρυφές διαδρομές.

Σύντομα κοντά σας €91.95