τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΜε AGPS

Μίνι τράκερ - συναγερμός (Νούμερο: GPS27)

Μινι τράκερ που χρησιμοποιεί aGPS για τον προσδιορισμό του και μπορεί να σας δείξει άμεσα την τοποθεσία .Λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα και χρησιμοποιεί ίντερνετ για να στείλει τα δεδομένα προς ίντερνετ πλατφόρμα.Με την δωρεάν εφαρμογή Reachfar μπορείτε σε απευθείας σύνδεση να βλέπετε την κίνηση στο κινητό σας τηλέφωνο ή τάμπλετ.Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ίντερνετ, μπορείτε να στείλετε SMS για να λάβετε SMS με την τοποθεσία.
Εκτός απο τράκερ, την συσκεύη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν κοριό.Κάνετε κλήση στον αριθμό τηλεφώνου της SIM κάρτας που έχετε τοποθετήσει στην συσκεύη, απαντάει αυτόματα και ακούτε τι γίνεται στον χώρο που βρίσκετε η συσκεύη.
Το μίνι τράκερ-συναγερμός έχει δύο αισθητήρες που μπορούν να σας ειδοποιήσουν όταν ενεργοποιηθούν.
Ο πρώτος αισθητήρας είναι δονήσεος και όταν η συσκεύη κουνηθεί, όπως για παράδειγμα δόνηση απο αυτοκίνητο, θα σας ειδοποιήσει.Μπορεί να είναι με SMS, με κλήση ή και με τα δύο.
Ο δεύτερος αισθητήρας είναι ήχου.Όταν ο ήχος ξεπεράσει τα 60 dB θα σας ειδοποιήσει.
Κάθε ένας αισθητήρας μπορεί να ενεργοποιηθεί και απενεργοποιηθεί.
Το τράκερ έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και θα σας ενημερώσει όταν η μπαταρία έχει σχεδόν εξαντληθεί.
Διαστάσεις: 40х34х14 χιλιοστά

Αγορά €40.95

Μικροσκοπικό τράκερ και GSM ωτακουστής (Νούμερο: GPS20)

Το τράκερ λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα
Οι υπερβολικά μικρές διαστάσεις 40х34х14 χιλιοστά και το ελάχιστο βάρρος 27 γραμμαρίων κάνουν αυτό το τράκερ να προτιμάται για απαρατήρητη παρακολούθιση.Εκτός απο το οτι σας δίνει την τρέχουσα θέση,το τράκερ θα σας επιτρέψει να ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.
Η συσκεύη μπορεί να έχει χρήση και έξω απο τις δραστηριότητες παρακολούθησης,Με το τράκερ μπορείτε να έχετε διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία.Υπερβολικά χρήσιμο για την επικοινωνία με τα παιδιά σας.
Έχει δύο κουμπιά,που μπορούν να στέλνουν SOS σήμα και στα δύο τηλέφωνα.Έτσι εκτός απο τηλεφωνική σύνδεση ,θα ξέρετε κάθε στιγμή που βρίσκετε το παιδί σας.
Το τράκερ μπορεί να στέλνει δεδομένα για την τοποθεσία του με δύο τρόπους - με SMS ή μέσω GPRS.Μέσω του δεύτερου τρόπου πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το ίντερνετ του κινητού σας και να εισάγετε APN ρυθμίσεις του παροχου κινητής τηλεφωνίας.Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε με αυτό τον τρόπο την τοποθεσία του τράκερ θα πρέπει να έχετε ίντερνετ πλατφόρμα,προς την οποία να στέλνετε τα δεδομένα.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία δίνει την δυνατότητα λειτουργείας και χρήσης της συσκεύης,έως 50 ώρες,εάν στέλνετε δεδομένα μέσω GPRS κάθε 10 λεπτά.Η συσκεύη στέλνει αυτόματα μήνυμα όταν η μπαταρία εξαντλείτε στα 90%.

Αγορά €89.96

GSM ωτακουστής με AGPS λειτουργεία (Νούμερο: B22)

Αυτή η συσκευή συνδυάζει ωτακουστή και τράκερ. Ο πομπός με τις δονήσεις και η φωνητική ενεργοποίηση τον μεταμορφώνουν στην τέλεια προστασία για το σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας.Ο ωτακουστής έχει SOS κουμπί,που μπορεί να καλεί αυτόματα κάποιο τηλέφωνο που έχετε ρυθμίσει σαν panic κουμπί,ενώ με τα ακουστικά απο το σετ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κινητό τηλέφωνο.Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή σαν τράκερ και οποσδήποτε να στείλετε SMS σαν εντολή θα λάβετε στο κινητό σας λινκ με την ακριβή τοποθεσία σημειωμένο στο Google Maps.Όταν η μπαταρία πέσει στα 10% θα σας σταλεί μήνυμα στο κινητό με προειδοποίηση.

Σύντομα κοντά σας €54.95