Μινι κάμερα με ενσωματωμένη μνήμη των 8GB   (Νούμερο: MC81)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

43.95€

Μη Διαθέσιμο
Μινι κάμερα με ενσωματωμένη μνήμη των 8GB

Μινι κάμερα με ενσωματωμένη μνήμη των 8GB   (Νούμερο: MC81)

43.95€

Μίνι κάμερα την οποία μπορείτε να κρύψετε με επιτυχία λόγο των μικρών διαστάσεων της!
Η κάμερα τραβάει βίντεο με ήχο σε AVI φορμάτ και τα αρχεία είναι με ανάλυση 1280х720 πίξελ.
Με την μινι κάμερα αυτή μπορείτε επίσης να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ με ανάλυση 1280х960 πίξελ.
Τα αρχεία αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη μνήμη των 8 GB.Όταν λοιπόν συνδέσετε την κάμερα στον υπολογιστή σας, θα την αναγνωρίσει σαν φορητή μνήμη και θα μπορείτε να δείτε, να μεταφέρετε και να διαγράψετε τα αρχεία που έχετε καταγράψει.
Εάν θέλετε να κάνετε καταγραφή μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά απο τον φακό της κάμερας, έχει ανιχνευτή κίνησης.
Η μπαταρία της κάμερας είναι επαναφορτιζόμενη 230 mAh και έχει δύο κλιψάκια για σταθεροποίηση.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της συσκεύης επιτρέπει 30 λεπτά συνεχόμενης καταγραφής.

Πρώτα πρέπει να φορτήσετε καλά της συσκεύη για 4 ώρες με το καλώδιο που συμπεριλαμβάνετε.
1.Ενεργοποίηση: Για ενεργοποίηση πατάτε το κουμπάκι on/off 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει το μπλέ λαμπάκι της κάμερας.Αυτό σημαίνει οτι η κάμερα είναι ενεργοποιημένη και σε αναμονή.
2.Απενεργοποίηση: Για να απενεργοποιήσετε την κάμερα, πατάτε το ίδιο κουμπί on/off για 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι το μπλέ λαμπάκι να σβήσει.
3.Βίντεο: Με την ενεργοποίηση της κάμερας ήδη βρίσκεται σε λειτουργεία βίντεο.Για να τραβήξετε βίντεο, πατάτε συνεχόμενα για 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί Μ το μπλέ λαμπάκι αρχίζει να αναβοσβήνει το οποίο σημαίνει οτι έχετε ξεκινήσει τα τραβάτε βίντεο.Για να σταματήσετε την καταγραφή βίντεο πατάτε πάλι το κουμπί Μ για 2-3 δευτερόλεπτα.Με τον ίδιο τρόπο ξεκινάτε νέα καταγραφή βίντεο.
4.Φωτογραφία: Για να τραβήξετε φωτογραφία, πατάτε σύντομα το κουμπί Μ.Κάθε πάτημα του κουμπιού Μ είναι και μια φωτογραφία.Θα δείτε το μπλέ λαμπάκι να αναβοσβήνει μια φορά με κάθε τράβηγμα φωτογραφίας.
5.Βίντεο χωρίς να αναβοσβήνει το μπλέ λαμπάκι: Για να τραβήξετε βίντεο χωρίς να αναβοσβήνει το μπλέ λαμπάκι κατα την καταγραφή, πατάτε το κουμπί συνεχόμενα μέχρι να αρχίσει η καταγραφή βίντεο, θα δείτε το μπλέ λαμπάκι να αναβοσβήνει συνεχόμενα το οποίο σημαίνει οτι έχετε αρχίσει να καταγράφετε βίντεο, έπειτα πατάτε πολύ σύντομα το κουμπί on/off για σβήσει το λαμπάκι.Για να ανάψει το λαμπάκι με τον ίδιο τρόπο, πατάτε σύντομα το on/off κουμπί και μετά κάνετε διακοπή της καταγραφής βίντεο με το κουμπί Μ.
6.Ανιχνευτής κίνησης: Όταν έχετε ενεργοποιήσε την συσκεύη, πατήστε 2 φορές την μια μετά την άλλη το κουμπί Μ.Θα αναβοσβήσει το κόκκινο λαμπάκι 2 φορές και το μπλέ θα αρχίσει να αναβοσβήνει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε ενεργοποιήσει τον ανιχνευτή κίνησης.Για να μην φαίνεται το λαμπάκι με τον ίδιο τρόπο πατώντας σύντομα το κουμπί on/off θα σβήσει το λαμπάκι.
7.Μπορείτε να κάνετε καταγραφή βίντεο όση ώρα είναι στο ρεύμα η κάμερα.
8.Για να ρυθμίσετε την ημερομηνία και την ώρα εάν θέλετε να εμφανίζονται στο βίντεο και στις φωτογραφίες: Συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή, ανοίξτε τα αρχεία για προβολή και μέσα στην κάρτα μνήμης θα βρείτε αρχείο με το όνομα time.txt.Μέσα με την παρακάτω σειρά γράφετε την ημερομηνία και ώρα: π.χ 2011-05-01 23:58:27 κάνετε αποθήκευση και θα βλέπετε την ημερομηνία και ώρα στα αρχεία σας.Εάν δεν θέλετε απλά διαγράφετε το αρχείο.
9.Εάν πέσει η μπαταρία της συσκεύης αυτόματα θα αποθηκευτούν οι καταγραφές σας.Το ίδιο θα γίνει εάν γεμίσει και η μνήμη της συσκεύης.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών