τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΆλλες κρυφές κάμερες

Σε αυτή την κατηγορία θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά είδη κρυφής κάμερας και διαφορετικό τρόπο χρήσης.Όλες οι κάμερες τηρούν τις καθημερινές μας ανάγκες και έχουν σκοπό να είναι όσο χρήσιμες τόσο και πρακτικές όπως για παράδειγμα κρυφή κάμερα σε καπέλο.Ενώ σας προστατεύει απο τις ακτίνες του ήλιου, ταυτόχρονα κάνει και βίντεο εγγραφή.

Κάμερα σε αντάπτορα 1920х1080 (Νούμερο: HD165)

Αυτή η κάμερα είναι εξαιρετικά εύκολη στην χρήση.Δεν έχει κουμπιά ούτε και τηλεκοντρόλ.Την βάζετε στην πρίζα και η καταγραφή ξεκινάει αυτόματα.Δεν χρειάζετε να αγχώνεστε για την μπαταρία επίσης.
Η κάμερα τροφοδοτείτε απο την μπρίζα και σταματάει όταν την βγάλετε απο εκεί.
Στην ενσωματωμένη μνήμη των 8GB μπορείτε να τραβήξετε βίντεο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1920х1080 πίξελ.Όταν η μνήμη γεμίσει η κάμερα καταγράφει πάνω στις πιο παλιές καταγραφές.Στα 8GB χωράει μια ώρα καταγραφής, το βίντεο είναι κομμένο ανα 3 λεπτά και έπειτα αρχίζει να καταγράφει πάνω στο παλιό αρχείο.Δηλαδή θα έχετε καταγραφές απο την τελευταία ώρα που έχει περάσει.
Για να δείτε τις καταγραφές, να τις μεταφέρετε ή να τις διαγράψετε, είναι αρκετό να συνδέσετε την συσκεύη με τον υπολογιστή σας μέσω του USB καλωδίου που συμπεριλαμβάνετε στο σετ.
Διαστάσεις: 50х30х27 χιλιοστά.

Αγορά €38.95

Κάμερα κρυμμένη σε διακόπτη ρεύματος (Νούμερο: HD123)

Αυτή η κάμερα είναι υπερβολικά έξυπνα κρυμμένη σε διακόπτη για φωτιστικό.
Τοποθετημένη σε κατάλληλο σημείο θα καταγράψει ακριβώς αυτά που χρειάζεστε,χωρίς να ξυπνήσει καμμία αμφιβολία.
Για πιο εύκολη χρήση ,σας παρέχεται τηλεκοντρόλ 2.4 GHz,με το οποίο μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα απο απόσταση 20 μέτρα.
Με αυτή την συσκεύη θα μπορείτε να καταγράψετε αρχεία ήχου και βίντεο σε AVI με ανάλυση 1280х960 πίξελ ή φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 1280х1024.
Η κάμερα έχει ανιχνευτή κίνησης,ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να καταγράφετε μόνο όταν μπροστά απο τον φακό της κάμερας υπάχει κίνηση.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι 1000 mA.Φοτίζετε μέσω της USB θύρας του υπολογιστή.
Όταν η κάμερα είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή ,αναγνωρίζετε αυτόματα και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βλέπετε,μεταφέρετε ή να διαγράφετε τα αρχεία που έχετε τραβήξει.

Αγορά €44.95

Μίνι κάμερα τσέπης (Νούμερο: HD55)

Όταν βάλετε αυτή τη κάμερα στην τσέπη σας,η περισσότερη θα νομίζουν ότι είναι στυλο.Με αυτή θα μπορέσετε να κάνετε βίντεο σε AVI και ανάλυση 640Χ480 η 320Χ240.Τα βίντεο γράφονται σε microSD καρτα(δεν περιλαμβάνεται)εώς 32GB.Η κάμερα αναγνωρίζεται απο όλα τα λειτουργικά συστηματα Windows.Η ενσωματωμένη μπαταρία σας επιτρέπει να τραβηξετε βίντεο εώς 3 ώρες ασταμάτητα.Η διαστάσεις της είναι 133Χ23Χ14 χιλ.

Αγορά €52.95

Κάμερα ,κρυμμένη σε φορτιστή (Νούμερο: HD139)

Η κάμερα καταγράφει αρχεία ήχου – βίντεο σε AVI φορμάτ ,με ανάλυση 720х480 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Έχει ενσωματομένη μνήμη 4 GB πάνω στην οποία αποθηκεύονται οι καταγραφές.Όταν συνδέσετε την συσκεύη στον υπολογιστή ,αναγνωρίζετε αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα.
Χειρίζεστε την συσκεύη με τηλεκοντρόλ.Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που σας επιτρέπει περίπου 2 ώρες συνεχόμενη χρήση.Η επαναφόρτιση της γίνετε μέσω της USB θύρας πάνω στον φορτιστή.

Αγορά €52.95

Μινι h.264 κάμερα (Νούμερο: HD131)

Η κάμερα τοποθετημένη στην τσέπι στο σακάκι ή σε άλλο κατάλληλο μέρος,θα μπορείτε να κάνετε κρυφές καταγραφές.
Η κάμερα έχει θύρα για κάρτα μνήμης microSD μέχρι 32 GB.
Με αυτή την συσκεύη θα έχετε κατραγραφές βίντεο-ήχου με εξαιρετική ανάλυση 1280х720 πίξελ και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Το βίντεο είναι σε mov φορμάτ.
Επίσης μπορείτε να τραβάτε και φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 4032х3024.
Μπορείτε να καταγράφετε και μόνο αρχεία ήχου wav με 176 kbps.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και σαν φορητή μνήμη και να αποθηκεύετε τα αρχεία που χρειάζεστε να είναι πάντα μαζί σας.
Η συσκεύη αναγνωρίζετε αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα και δεν χρειάζετε οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Αγορά €63.95

1080P Κάμερα τσέπης (Νούμερο: HD164)

Με αυτή την κάμερα θα μπορείτε να κάνετε εγγραφές βίντεο με ήχο με fullHD ανάλυση - 1920х1080 πίξελ και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Έχει ευρυγώνιο φακό με τον οποίο η κάμερα έχει οπτική γωνία 180 μοίρες.
Οι καταγραφές αποθηκεύονται πάνω σε κάρτα μνήμης και στην θύρα της συσκεύης μπορείτε να τοποθετήσετε microSD μέχρι 32GB.
Με το καλώδιο που συμπεριλαμβάνετε στο σετ μπορείτε να αναπαράγετε τις καταγραφές απευθείας στην τηλεόραση σας.
Εκτός απο βίντεο, με αυτή την κάμερα τσέπης μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ με ανάλυση 4032х3024 πίξελ.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει μέχρι και 100 λεπτά συνεχόμενης καταγραφής.
Διαστάσεις: 113х24х19 χιλιοστά.

Αγορά €64.95

Κρυφή κάμερα με ανιχνευτή κίνησης (Νούμερο: HD33)

Αυτή η καμερα με ανιχνευτή κίνησης και ισχυρό φλας LED είναι έτοιμη για χρήση . Όταν ο δείκτης είναι ενεργοποιημένος η κάμερα καταγράφει 10 δευτερόλεπτα audio-video αρχεία στην κάρτα μνήμης, μεχρι να σταματήσει η κινηση (υποστηρίζει μέχρι και 32 GB, η κάρτα δεν περιλαμβάνεται στο κιτ). Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα φωτός και κατά την εγγραφή κίνηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ανάβει και το φλας LED, έτσι ώστε κάθε κίνηση που πρέπει να καταγράφει σαφής με ανάλυση 640x480 σε μορφή AVI. Αποτελεσματική εύρος κίνησης αισθητήρα φτανει τα 8 μέτρα, και το φανάρι μπορει να φωτίσει εως 15 μέτρα. Κατασκευασμένο από αδιάβροχα υλικα σας επιτρέπει την χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Κατά την πλήρωση της μνήμης μπορείτε να καταγράψετε πάνω στα παλαιότερα αρχεία.
Η κάμερα δεν έχει μπαταρία και λειτουργεί μόνο με αντάπτορα συνδεδεμένο στο δικτυο.

Αγορά €73.95

Κάμερα μέσα σε αντάπτερ (Νούμερο: HD155)

Βάζωντας την κάμερα στο ρεύμα θα έχετε εγγραφή καθώς δεν θα χρειάζετε να ανησυχείτε για την μπαταρία.Η καταγραφή δεν θα σταματήσει μιας και η μπαταρία δεν πέσει.Τροφοδοτείτε απο το ηλεκτρονικό ρεύμα και θα έχετε τις δυνατότητα να καταγράφετε 24 ώρες.Έχει βολικό τηλεκοντρόλ για να μπορείτε να ρυθμίζετε την κάμερα και την χειρίζεστε εύκολα.Με αυτή την κάμερα θα κάνετε καταγραφές βίντεο σε AVI φορμάτ και θα τραβάτε φωτογραφίες σε JPEG.Για να μπορείτε να κάνετε καταγραφές και στο σκοτάδι, η συσκεύη έχει IR διόδους.Με τον ανιχνευτή κίνησης θα μπορείτε να καταγράφετε μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά απο την κάμερα.Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο - AVI
Κωδικοποίηση - M-JPEG
Ανάλυση - 1280х720
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30 fps

Αγορά €75.95

Κάμερα ,κρυμμένη μέσα σε πίνακα (Νούμερο: HD115)

Με την κάμερα,κρυμμένη σε αυτό τον πίνακα θα μπορείτε να καταγράφετε όλα αυτά που συμβαίνουν στο σπιτικό σας,στο γραφείο ή σε κάποιο άλλο μέρος,χωρίς αυτό να ξυπνήσει καμία υποψία.
Η κάμερα είναι τόσο καλά κρυμμένη μέσα στον πίνακα,που δεν μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και σε κοντινή αναθεώριση.
Η χρήση της είναι πάρα πολύ εύκολη-διαθέτετε τηλεχειριστήριο και ξεκινάει εγγραφή μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Το αρχείο ηχογράφισης-βίντεο είναι σε AVI φορμάτ με ανάλυση 720х480 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Η κάμερα διαθέτει ενσωματομένη μνήμη 4 GB.

Αγορά €76.95

Κάμερα μέσα σε λάμπα (Νούμερο: HD83)

Με αυτή τη κάμερα δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για μπαταρίες,αφού συνδέετε απευθείας με το ηλεκτρικό ρεύμα .Η λειτουργία της είναι απλή,βιδώνετε τη λάμπα στο φωτιστικό,και κάθε φορά που την ανάβετε,η έγγραφη ξεκινάει,και όταν τη σβήνεται-σταματάει.Υπάρχει και διακόπτης πάνω στη λάμπα.Για να βάλετε το φακό προς μια κατεύθυνση,υπάρχει εύκαμπτος σωλήνας.Η εγγραφές αποθηκεύονται σε micro SD κάρτα εώς 32GB.Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ δύο αναλύσεις-640Χ480,και 352Χ288.Το φορμάτ των εγγράφων είναι 3gp,στη μικρή ανάλυση μπορείτε να κάνετε 24Ωρες εγγραφή σε 4GB κάρτα!Για να καταγράψετε μόνο όταν μπροστά απο τον φακό της κάμερας υπάρχει κίνηση,υπάρχει ανιχνευτής κίνησης.Μπορείτε να έχετε AV εγγραφή ακόμα και με πλήρες σκοτάδι,λόγω των υπέρυθρων που έχει η λάμπα,μέχρι και 10μέτρα.
Λειτουργεια 110-250V AC
Κατανάλωση-κάτω από 5W.

Αγορά €81.95

Κρυφή κάμερα σε φορτιστή κινητού για Samsung (Νούμερο: HD166)

Η κάμερα είναι κρυμμένη σε λειτουργικό φορτιστή για κινητά τηλέφωνα.
Η συσκεύη έχει τηλεκοντρόλ με το οποίο χρησιμοποιείτε την συσκεύη.
Η κάμερα δεν έχει μπαταρία.Λειτουργεί με καλώδιο στο ρεύμα.
Μπορείτε να κάνετε καταγραφές βίντεο με ήχο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1280х720 πίξελ και 25 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Η οπτική γωνία είναι 120 μοίρες και λειτουργεί σε ελάχιστο φωτισμό 1.5 Lux.
Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και ανιχνευτή κίνησης για να κάνετε καταγραφές μόνο όταν κάτι περάσει μπροστά απο τον φακό της κάμερας.
Επίσης η συσκεύη έχει και την δυνατότηα ηχογράφισης χωρίς εικόνα σε WAV με 128 kbps.
Οι καταγραφές αποθηκεύονται πάνω σε κάρτα μνήμης microSD και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32GB στην θύρα της συσκεύης.

Αγορά €112.95

Κυάλια 12χ32 με καταγραφή (Νούμερο: MC80)

Αυτά είναι κυάλια με 12χ ζούμ και 32 χιλιοστά φακό.Με αυτά θα μπορείτε όχι μόνο να βλέπετε αλλά και να καταγράφετε όπως βίντεο, έτσι και να τραβάτε φωτογραφίες.
Στην οθόνη των 2 ιτσών μπορείτε να βλέπετε απευθείας την εικόνα απο τα κυάλια.
Στην θύρα για την microSD κάρτα μνήμης μπορείτε να βάλετε τέτοια μέχρι 32GB.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με ανάλυση VGA, 1.3, 2, 3 ή 5 MP.
Τα βίντεο είναι σε AVI με ανάλυση 1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480 ή 640х480 πίξελ.
Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να συνδεθεί και με power bank.
Με πλήρη φορτισμένη μπαταρία, μπορείτε να καταγράψετε βίντεο για 2 ώρες και 40 λεπτά περίμου, κομμένο ανα 10 λεπτά με μέσο μέγεθος του αρχείου 1,28GB, με ανάλυση του βίντεο 1280х720 ή συνολικό μέγεθος του αρχείου 21GB.

Αγορά €122.95

Κρυφή κάμερα μέσα σε καπέλο (Νούμερο: HD104)

Αυτό το καπέλο είναι τέλειο μέσω για παρακολούθιση.Με την βοήθειά του μπορείτε χωρίς καμία υποψία να κάνετε ηχογράφιση και βίντεο εγγραφή ή μεμονομένες φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση.Για να τραβάτε φωτογραφίες μόνο όταν είναι αναγκαίο σας παρέχετε τηλεχειριστήριο.Με την βοήθεια του ξεκινάτε και σταματάτε το βίντεο ή τραβάτε φωτογραφίες με κάθε πάτημα του κουμπιού.
Το καπέλο έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 360 mAh και θύρα για microSD κάρτα μνήμης.
Το βίντεο είναι σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1280х720/30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο,ενώ οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με την ίδια ανάλυση 1280х720.

Σύντομα κοντά σας €81.95