τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
EMAIL info@spy.gr
Blog
Επικοινωνία

Συσκεύες παρακολούθησης για όλους

5.0/5 (1 voce)

Ίσως πιστεύετε οτι το να χρησιμοποιείτε συσκεύες παρακολούθησης είναι πάρα πολύ δύσκολο.Στο κάτω κάτω όλες οι ταινίες που βλέπουμε αυτό δείχνουν.Αλλά αν το σκεφτείτε σωστά ,οι ταινίες δεν δείχνουν την πραγματικότητα.Αντιθέτως.Το παρακάνουν πολλές φορές,γιατί η αλήθεια δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα όπως τις υπερφυσικές ταινίες.

Και πάλι,μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει συσκεύες παρακολούθησης
;
Η αλήθεια είναι πως ναι,ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί απο τις προτεραιότητες,που συνδέονται το κυριότερο με την ασφάλεια που σας δίνουν.

Για παράδειγμα ένας κορίος παρακολούθησης ,μεταδίδει συνομιλία ανάμεσα σε δύο άτομα ή περισσότερα ,εξ αποστάσεως.

Οι συσκεύες παρακολόυθησης μπορούν να είναι υλικές ή άυλες.Το ένα είδος είναι ο γνωστός κορίος με μικρόφωνο και δέκτη.Το μικρόφωνο τοποθετείτε σε οποιοδήποτε μέρος που θα μπορεί να σας μεταδίδει όλα αυτά που ‘’ακούει’’.Πραγματικά μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

Το άλλο είδος κοριού είναι λογισμικά που είναι ειδικά δημιουργημένα για παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου.Είναι πρακτικά μη ανιχνεύσιμα,γιατί όταν εγκατασταθούν στο κινητό δεν υπάρχει καμία ένδειξη,ούτε μήνυμα ,ούτε τίποτα που να δείχνει οτι κάτι έχει ‘’χωθεί’’ στο τηλέφωνο.

Αυτό το είδος παρακολούθησης είναι πολύ πιο προτιμητό απο τους υλικούς κορίους ,γιατί αυτοί μπορούν να χαθούν,να πέσουν απο το ρούχο ,ενώ το τηλέφωνο σχεδόν συνέχεια βρίσκετε με τον άνθρωπο.Και εκτός αυτού ,όταν γίνει τέτοιου είδους εγκατάσταση λογισμικού σε ένα τηλέφωνο,αυτόματα το μετατρέπει σε μεταδότη,οπότε ακόμα και αν δεν μιλάει κανείς στο τηλέφωνο ,πάλι θα μπορείτε να ακούτε τι γίνετε όταν μιλάνε γύρω απο το τηλέφωνο.

 

Date: 12.06.2014  | Author: