Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

καταστηματα cctv χονδρικης λιανικης ελλαδος

Κρυφή κάμερα σε ρολόι χειρός,με ανιχνευτή κίνησης (Νουμερο: HD90)

Η κάμερα σε ρολόι χειρός σας δίνει την δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες,να ηχογραφείτε και βίντεο αρχεία.Η βίντεο εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει δια χειρός ή μέσα απο τον ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 4032х3024 pixels σε JPEG φορμάτ.
Ηχογραφίσεις και βίντεο αρχεία είναι σε AVI φορμάτ με 1280х720 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι είναι αδιάβροχο ,αλλά όταν το χρησιμοποιείται κάτω απο το νερό πρέπει να τοποθετήσετε στο μικρόφωνο την χοντρή βαλβίδα

Αγορά €75.95

Εγγραφέας ήχου με bluetooth και με μείωση του θορύβου (Νουμερο: D47)

Με αυτό τον εγγραφέα έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τους θορύβους γύρω σας με το πάτημα ενός κουπιού. Με αυτή την επιλογή και με την τέλεια ποιότητα της εγγραφής μπορείτε να ακούτε καθαρά ακόμη και ομιλία σε χαμηλό τόνο.Ο Bluetooth δέκτης σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εγγραφέα με το κινητό σας τηλέφωνο και έτσι μπορείτε να ηχογράφετε συνομιλίες μέσω του τηλεφώνου σας. Εκτος απο αυτό έχετε κουμπί για να δεχτείτε την κλήση και επανάκλησης του τελευταίου αριθμού ποι έχετε καλέσει.Ενσωματομένο ηχείο θα σας επιτρέψει αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφίσεις , ενώ η έναρξη και η λήξη της ηχογράφισεις γίνετε με ένα κουμπί.Η συσκευή έχει ενσωματομένη μνήμη 4GB και θύρα για microSD κάρτα. Έχει τέσσερις λειτουργείες εγγραφής με διαφορετική ποιότητα - 32, 64, 128 και 192 Kbps σε MP3 φορμάτ.Στα 4 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε 47 ώρες στην πιο υψηλή ποιότητα.Μπορείτε να ρυθμίσετε χρονόμετρο και να ξεκινήσει εγγραφή κάποια συγκεκριμένη ώρα, να χρσησιμοποιήσετε φωνητική ενεργοποίηση, να εγγράφετε με εξωτερικό μικρόφωνο ή να ηχογραφείτε συνομιλίες απο σταθερό τηλέφωνο.Ο εγγραφέας λειτουργεί με πολυμερής επαναφορτιζόμενη μπαταρία 380 mAh/ 3.7V, η οποία επιτρέπει ηχογράφιση μέχρι 10 ώρες.

Αγορά €68.95

Περισσότερα για την 'καταστηματα cctv χονδρικης λιανικης ελλαδος'

Κοριος με PIR αισθητήρα (Νουμερο: B30)

Ο ενσωματωμένος στη συσκευή κρυφακούσματος PIR αισθητήρας την μετατρέπει επιτυχώς σε μικροσύστημα συναγερμού. Οι εξαιρετικά μικρές της διαστάσεις 48 x 32 x 14 mm δίνουν τη δυνατότητα να μείνει απαρατήρητη στον χώρο. Όταν στο πεδίο δράσεως του αισθητήρα (3-4 μέτρα) εμφανιστεί κίνηση, η συσκευή καλεί προηγουμένως αποθηκευμένο τηλεφωνικό αριθμό. Εκτός απ’ αυτό που θα σας ενημερώσει για κίνηση, αυτή θα σας επιτρέψει και να ακούτε τι γίνεται γύρω της, ποιοί είναι οι παραβάτες και τι μιλούν αυτή τη στιγμή. Ο PIR αισθητήρας μπορεί να διακόπτεται και τότε μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ως συσκευή κρυφακούσματος στο κινητό GSM – καλείτε τον αριθμό της SIM κάρτας και ακούτε.

Αγορά €37.95

GPS Tracker, χωρίς μπαταρία (Νουμερο: GPS17)

Αυτό το tracker δεν έχει αυτόνομη τροφοδότηση. Για να λειτουργεί, πρέπει να το συνδέσετε με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Η τάση της λειτουργίας του είναι από 9 έως 24 V DC. Με αυτό έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε εξ αποστάσεως ένα από τους ηλεκτρονόμους του αυτοκινήτου (π.χ. αυτό της αντλίας βενζίνης). Όταν του δώσετε εντολή με μήνυμα SMS, το tracker θα διακόψει την τροφοδότηση της αντλίας βενζίνης και έτσι θα σταματήσετε το αυτοκίνητο. Η συσκευή βρίσκεται σε απολύτως αδιάβροχη θήκη, στην οποία είναι οι ενσωματωμένες GPS και GSM κεραίες. Το tracker έχει αισθητήρα δόνησης που θα σας ενημερώνει όταν ο κινητήρας κινητοποιηθεί. Έχετε μερικές δυνατότητες να πάρετε πληροφορία για την τοποθεσία του αυτοκινήτου – ως μήνυμα SMS με συντεταγμένες, ως link προς google maps ή στον πραγματικό χρόνο αν χρησιμοποιείτε internet platform στον πραγματικό χρόνο. Η ρύθμιση της συσκευής γίνεται με την αποστολή σύντομων μηνυμάτων προς την SIM κάρτα που τοποθετήθηκε στο tracker. Διαστάσεις 87×43×14 mm.

Αγορά €55.95

Εικονική κάμερα με ανιχνευτή κίνησης (Νουμερο: HD102)

Η κάμερα μοιάζει απόλυτα με αληθινή και είναι ο τέλειος τρόπος για να σταματήσετε τους διαρήκτες.
Έχει ανιχνευτή κίνησης,που ενεργοποιεί περιστροφή της κάμερας και μια φωτεινή ένδειξη.
Λειτουργεί με τρείς μπαταρίες 1.5V και τύπου ΑΑ.
Διαστάσεις της συσκεύης: 150*58*55 χιλιοστά.

Αγορά €12.95

Ασύρματος Μεταδότης 2W (Νουμερο: BC30)

Ισχυρός ασύρματος μεταδότης που θα σας βοηθήσει να μεταδίδεται audio-video σήμα από την κάμερα ή απο άλλες συσκευές σε απόσταση 300 μέτρων υπό άμεση όραση. Κάθε ένα από τα κανάλια CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz μπορεί να ρυθμιστεί με τους διακόπτες που βρίσκονται στην πίσω πλευρά. Η συσκευασία περιλαμβάνει τροφοδοτικό, αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει από την μπαταρία με τάση συνεχούς ρεύματος 9 - 12 V.

Αγορά €51.95