Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

κοργιοσ

Ψηφιακός τηλεφωνικός εγγραφέας (Νουμερο: B23)

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό τον εγγραφέα για την εγγραφή των συνδιαλέξεων από σταθερά τηλέφωνα. Τοποθετείται στην τηλεφωνική γραμμή και μπορεί αυτομάτως να εγγράφει τις συνδιαλέξεις στην SD κάρτα. Αν δεν επιθυμείτε να εγγράφονται όλες οι συνδιαλέξεις, μπορείτε να μεταλλάξετε την συσκευή σε λειτουργία χειρός και να εγγράφετε μόνο αυτές που σας ενδιαφέρουν, με εκκίνιση και διακοπή χειρός. Ο εγγραφέας έχει οθόνη για να μπορείτε εύκολα να προσανατολίζεστε για το τρέχον καθεστώς λειτουργίας. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε αρχεία, ενώ για κάθε μέρα η συσκευή δημιουργεί νέο αρχείο. Σε 1 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 35 ακουστικές ώρες σε μορφη MP3. Μπορείτε να τις αναπαράγετε άμεσα από τον εγγραφέα ή να τις μεταφέρετε από την SD κάρτα (το σετ δεν συμπεριλαμβάνει κάρτα) του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Η συσκευή έχει και ακουστική έξοδο, μέσον της οποίας να ακούτε τις συνδιαλέξεις με ακουστικά.

Αγορά €32.95

Δονητικό Μεγάφωνο (Νουμερο: D56)

Με αυτή την συσκεύη μπορείτε γρήγορα να μετατρέψε κάθε πράγμα σε μεγάφωνο.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ποτήρια,κουτιά,μπουκάλια κτλ.και οι δονήσεις της συσκεύεης μετατρέπονται σε δυνατό ήχο.
Λειτουργεί με οποιεσδήποτε πηγές ήχου,που έχουν3.5 mm βύσμα.

Αγορά €10.95

Περισσότερα για την 'κοργιοσ'

Ασύρματος Μεταδότης 2W (Νουμερο: BC30)

Ισχυρός ασύρματος μεταδότης που θα σας βοηθήσει να μεταδίδεται audio-video σήμα από την κάμερα ή απο άλλες συσκευές σε απόσταση 300 μέτρων υπό άμεση όραση. Κάθε ένα από τα κανάλια CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz μπορεί να ρυθμιστεί με τους διακόπτες που βρίσκονται στην πίσω πλευρά. Η συσκευασία περιλαμβάνει τροφοδοτικό, αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει από την μπαταρία με τάση συνεχούς ρεύματος 9 - 12 V.

Αγορά €51.95

Μίνι ακουστικο (Νουμερο: MS06)

Αυτό το ακουστικό είναι το πιο-κατάλληλο για wireless επικοινωνία στη χαμηλότερη τιμή.Είναι η καλύτερη επιλογή για τους φοιτητές,γιατί παίρνουν πολύ καλή ποιότητα στη καλύτερη τιμή.Το ακουστικό είναι σχεδιασμένο έτσι,για να είναι άνετο και για περατεταμενη χρήση.Λειτουργεί με μπαταρία τύπου 337 η 416.Η μικρή κατανάλωση επιτρέπει 4ωρες ασταματητη λειτουργία.
Χαρακτηριστικά:
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA

Αγορά €34.95

Κάμερα κρυμμένη σε ρολόι χειρός (Νουμερο: HD44)

Κομψό ανδρικό ρολόι , οπου είναι κρυμμένη πολυλειτουργική συσκευή.Κατα την χρήση του, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μερικές λειτουργίες. Μπορείτε να κάνετε audio-video αρχεία σε μορφή AVI, φωτογραφίες σε JPEG, εγγραφή μόνο ήχου στην πιο συνηθισμένη μορφή WAV, χρησιμοποιώντας το ρολόι ως κάμερα υπολογιστή και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου. Το ρολόι διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη των 4 GB και αναγνωρίζεται αυτόματα από όλα τα λειτουργικά συστήματα. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως κάμερα web, θα πρέπει να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης από τη δισκέτα εγκατάστασης.
Βίντεο: AVI, 640x480, 30 fps
Φωτογραφίες: JPEG, 1600х1200 πίξελ
Audio: WAV, 192 kbps, 24 kHz, μονο

Αγορά €39.95

USB δικτυακός προσαρμογέας (Νουμερο: D65)

Με αυτό τον προσαρμογέα έχετε δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ίντερνετ μέσω της USB θύρας του υπολογιστή σας.Ο προσαρμογέας έχει είσοδο για RG45 σύνδεση και USB έξοδο.Στο σετ συμπεριλλαμβάνονται drivers για τα πιο γνωστά λειτουργικά συστήματα - Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/WIN7,Linux, Android. Οι διαστάσεις της συσκεύης είναι 5.8 x 2 x 1.8cm (L x W x H) ,ενω το βάρρος είναι 30 γραμμάρια

Αγορά €10.95