Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

κοργιοσ

HDMI-VGA HD Μετασχηματιστής (Νουμερο: D81)

Με αυτό τον μετασχηματιστή μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκεύη με HDMI έξοδο,όπως,HD κάμερες,ψηφιακούς δέκτες,διάφορα player κτλ. στην είσοδο της τηλεόρασης ή του προβολέα.
Η συσκεύη έχει μια HDMI είσοδο και VGA audio εξόδους.
Ο μετασχηματιστής χρειάζετε επιπλέον παροχή ρεύματος,φορτίζεται απο την είσοδο.
Η έξοδος συγχρονίζει το ηχητικό και βίντεο σήμα.

Αγορά €37.95

Μαγνητικό μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS05)

MS05 είναι πολύ μικρό ακουστικό,που μπενει μέσα στο αυτί σας και έτσι δεν φαίνεται καθόλου.Είναι φτιαγμένο από φυσικές μαγνητηκες ύλες,και δεν χρειάζεται τροφοδοσία.Στο σετ υπάρχει και συσκευή για να βγάζετε το ακουστικό από το αυτί σας.Προσοχή:αν έχετε βάλει το ακουστικό πιο-μέσα στο αυτι σας,χρησιμοποηστε μόνο την αυθεντική συσκευή για να το βγάλετε.Αν δεν μπορείτε μόνοι σας,ζητήστε την βοήθεια γιατρού.
Χαρακτηριστικά:εύρος συχνοτήτων-20~22000Hz
Λειτουργεί σε θερμοκρασία από 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου.
Διαστάσεις:διάμετρο 3μμ,μάκρος 1,5 μμ και διάμετρο 5μμ και μάκρος 5μμ.

Αγορά €74.95

Περισσότερα για την 'κοργιοσ'

Κρυφη κάμερα μέσα σε ρολόι με μαύρο λουρακι (Νουμερο: HD91)

Στυλάτο ρολόι χειρός,με το οποίο μπορείτε να κάνετε ηχογραφίσεις,φωτογραφίες ή audio-video εγγραφές.
Το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω απο το νερό,εάν είναι με την χοντρή βαλβίδα.
Αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστηματα,και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν στικακι ή να αντιγράφετε αρχεία απο την μνήμη του στον υπολογιστή σας.
Οι φωτογραφίες τραβηγμένες απο την συσκεύη είναι 12 MP  (4032х3024) σε JPEG φορμάτ.

Αγορά €72.95

Parktronic με έγχρωμο display (Νουμερο: PA03)

Στο εξαιρετικά λεπτό display αυτού του parktronic, θα λαμβάνετε πληροφορία για την πλευρά, από την οποία είναι το εμπόδιο, ηχητική και έγχρωμη ένδειξη και την απόσταση σε μέτρα. Στο σετ έχετε τέσσερεις αισθητήρες, κοντρολ και display. Η ένταση τροφοδότησης είναι 12 V και η θερμοκρασία λειτουργίας από -35 έως +75ο C. Οι διαστάσεις του display είναι 78х30х16 mm.  

Αγορά €35.95

Δέκτης για ασύρματες συσκευές (Νουμερο: DVR06)

Αυτό το 2,4 GHz ασύρματο δέκτη μπορείτε να δείτε και να ακούσετε αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή τις ασύρματης κάμερας σας. Ειναι εύκολο στη χρήση και με μικρό μέγεθος. Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό έλεγχο της ληφθέντος συχνότητας και μπορεί εύκολα να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων standard καναλιών, ανάλογα με το κανάλι που θα μεταδίδει την κάμερά σας. Όταν συνδέσετε τις εξόδους του δέκτη σε μια είσοδο AV στην τηλεόραση θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε την κάμερά σας σε μια οθόνη.Αν θέλετε να αποθηκεύσετε το λαμβανόμενο σήμα,μπορείτε να συνδέσετε την έξοδο του δέκτη πρως μια συσκευή εγγραφής βίντεο ή άλλες συσκευές και θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε αρχεία από την ασύρματη κάμερα σας.
Διαστάσεις: mm 105h74h23
Λαμβάνομενο σήμα : 2,4 GHz ήχου και Βίντεο.
Μέγιστη απόσταση: σε ισχύ 10 mW - 50 τ.μ. υπό άμεση όραση.

Αγορά €25.95

Μίνι ακουστικό-μαύρο με περιλαιμιο (Νουμερο: MS11+MS09)

Αυτό είναι το μικρότερο μίνι ακουστικό στη πιο-συμφέρουσα τιμη.Με της μικρές της διαστάσεις,μπορεί να γίνει αόρατο,αν το βάλετε μέσα στο αυτι σας.Η μεγάλη ευαισθησία του MS11 του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δεκτές με κρυσταλλινο ηχω,και ακόμα και σε μεγαλύτερη απόσταση απο το περιλαιμιο.Έχει 1.55V μπαταρία με πολυ μικρή κατανάλωση και ηχητική ειδοποίηση για "πεσμένη" μπαταρία.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.65mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €74.95