Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

κοριος με καρτα σιμ

Κοριος με MP3 Player (Νουμερο: B27)

Με αυτή την συσκευή κρυφακούσματος θα μπορείτε να λαμβάνετε κρυστάλλινα καθαρό ήχο σε αρκετά μεγάλη απόσταση – πάνω από 500 μέτρα. Ο δέκτης είναι μικρός, ελαφρύς και βολικός, τα ακουστικά, με τα οποία ακούτε, είναι με εργονομικά λαστιχένια ακροστόμια και η ρύθμιση είναι εξαιρετικά εύκολη. Μόνο με το πάτημα του κουμπιού μπορείτε αμέσως να εγγράψετε την συνδιάλεξη στην microSD κάρτα με χωρητικοτητα 2 GB που συμπεριλαμβάνεται στο σετ. Το γραμμένο αρχείο (file) είναι σε σχήμα WAV, με 128 kbps και με μέγεθος 1 ΜΒ ανά λεπτό κατά προσέγγιση. Αμέσως μετά την διακοπή της εγγραφής, μπορείτε να την ακούσετε ή να επιστρέψετε τα προηγούμενα αρχεία (file). Και πάλι μόνο ένα πάτημα του κουμπιού μετατρέπει την συσκευή κρυφακούσματος σε MP3 Player. Μετά την μετάλλαξη του καθεστώτος λειτουργίας, μπορείτε να εκκινείτε, διακόπτετε σε παύση ή να μεταλλάζετε τις προηγουμένως γραμμένες στην κάρτα MP3 εγγραφές. Ο δέκτης και ο πομπός έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες που μπορείτε να γεμίζετε με τον φορτιστησ (adapter) που συμπεριλαμβάνεται στο σετ.  

Αγορά €129.95

Κοριος με PIR αισθητήρα (Νουμερο: B30)

Ο ενσωματωμένος στη συσκευή κρυφακούσματος PIR αισθητήρας την μετατρέπει επιτυχώς σε μικροσύστημα συναγερμού. Οι εξαιρετικά μικρές της διαστάσεις 48 x 32 x 14 mm δίνουν τη δυνατότητα να μείνει απαρατήρητη στον χώρο. Όταν στο πεδίο δράσεως του αισθητήρα (3-4 μέτρα) εμφανιστεί κίνηση, η συσκευή καλεί προηγουμένως αποθηκευμένο τηλεφωνικό αριθμό. Εκτός απ’ αυτό που θα σας ενημερώσει για κίνηση, αυτή θα σας επιτρέψει και να ακούτε τι γίνεται γύρω της, ποιοί είναι οι παραβάτες και τι μιλούν αυτή τη στιγμή. Ο PIR αισθητήρας μπορεί να διακόπτεται και τότε μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ως συσκευή κρυφακούσματος στο κινητό GSM – καλείτε τον αριθμό της SIM κάρτας και ακούτε.

Αγορά €33.95

Κοριος GSM με φωνητικό έλεγχο (Νουμερο: B29)

Η συσκευή κρυφακούσματος χρησιμοποιεί το δίκτυο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και σας επιτρέπει να ακούτε τις συνδιαλέξεις που διενεργούνται γύρω της. Έχει δύο ευαίσθητα ισχυρά μικρόφωνα που εγγυώνται καθαρό ήχο στον χώρο που ακούτε. Η συσκευή έχει φωνητική ενεργοποίηση που μπορείτε να ελέγχετε μέσον μηνυμάτων. Όταν ενεργοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο, η συσκευή κρυφακούσματος θα σας καλέσει μόλις γύρω της κάποιος μιλάει. Έχει κουμπί SOS, με το οποίο μπορεί να καλείται προηγουμένως αποθηκευμένος τηλεφωνικός αριθμός. Λιτουργιες φωνητικής ενεργοποίησης: 1. Για να ενεργοποιήσετε την φωνητική ενεργοποίηση, στέλνετε μήνυμα SMS με κείμενο 1111 στην κάρτα της συσκευής. 2. Για να διεκόψετε την φωνητική ενεργοποίηση, στέλνετε μήνυμα SMS με κείμενο 0000 στην κάρτα της συσκευής.

Αγορά €28.95

Μίνι κάμερα DV MD80 (Νουμερο: MC02)

Ειναι μια εξαιρετικά μικρή κάμερα που καταγραφει audio-video σε μορφή AVI 720h480, 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Πρόκειται για μια πολλαπλών χρήσεων κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως web κάμερα για online video chat. Υπάρχει μια σειρά σφιγκτήρων για να την συνδέσετε σε διάφορα αντικείμενα.Ειναι εξοπλισμένη με ένα κουμπί εγγραφής, με ενδεικτική λυχνία. Υποστηρίζει USB 1.1 και 2.0. Η καταγραφή γίνεται πάνω στη κάρτα MicroSD (δεν περιλαμβάνεται) με μέγιστη χωρητικότητα 8GB.Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου σας επιτρέπει να καταγράψετε περίπου μια ώρα και τον χρόνο αναμονής για την 250ch, και της εξοικονόμησης μπαταρίας έχει «auto-power off " λειτουργία.

Μπορείτε να βρείτε στα blog μας τις οδηγίες για την μινι κάμερα DV MD80.

Αγορά €15.16

DVR, μίνι κάμερα και τηλεχειριστήριο (Νουμερο: DVR01)

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο μίνι κάμερα και τηλεχειριστήριο. Αυτή η κάμερα κρυμμένη πίσω από ένα κουτί ρούχων μπορεί να καταγράψει βίντεο και ήχο με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο. Επιπλέον υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης που μπορεί να ενεργοποιεί αυτόματα την εγγραφή. Η κάμερα είναι με εξαιρετικά μικρες διαστασεις: 34h22h15mm. και μπορεί να καταγράφει με ελάχιστο 1.5Lux φωτισμό. Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο καταγράφει βίντεο και ήχο σε πραγματικό χρόνο με μέγιστη ανάλυση 720 x 480 30 fps. Υπάρχει μια 2.5 "LCD οθόνη και υποστηρίζει μέχρι και 8GB κάρτα MicroSD. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1800mAh. Χρόνος εγγραφής για περισσότερο από 3 ώρες.
Planes χρόνο πάνω από 5 ώρες.

Αγορά €80.61

Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου (Νουμερο: HD16)

Αυτή είναι μια μικρή κάμερα κρυμμένη σε ένα τηλεχειριστήριο. Σας επιτρέπει να καταγράψετε audio-video αρχεία σε μορφή AVI με ανάλυση 720h480 ή μεμονωμένες φωτογραφίες σε μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024. Το βίντεο καταγράφεται σε μια κάρτα MicroSD (δεν περιλαμβάνεται). Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες με χωρητικότητα 1 έως 16 GB. Στο μπρελόκ έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία κατά τη διάρκεια περίπου 1 ώρα. Ο Χρόνος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4 ώρες. Το κιτ περιλαμβάνει: mini USB καλώδιο και οδηγίες στα αγγλικά.

Αγορά €9.84

Ψηφιακος audio εγγραφεας πολλαπλης λειτουργιας (Νουμερο: D15)

Είναι μικρό σε μέγεθος αλλά έχει πάρα πολλές δυνατότητες Ψηφιακός εγγραφέας με κάρτα μνήμης 2GB, λεπτή σχεδίαση και φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη.

Με αυτή τη συσκευή εγγραφής μπορείτε να:

Αγορά €51.95

Μίνι κάμερα και audiorekorder 4GB (Νουμερο: MC04-4GB)


Η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη, καλής ποιότητας και είναι διαφορετικό από παρόμοια φθηνά αντίγραφα στην αγορά. Μινι κάμερα χρησιμοποιώντας νεας γενιάς chip,με τον οποίο μπορείτε να κάνετε audio-video εγγραφές, να τραβήξετε μεμονωμένες φωτογραφιες ή να κάνετε εγγραφή μόνο audio αρχεία. Το μέγεθός της κάμερας είναι οσο ένα πακέτο μαστίχες και την κάνει διακριτική και βολική για να την χρησιμοποιήσεις. Τα εγγεραμμένα αρχεία αποθηκεύουνται στην κάρτα MicroSD στο σετ περιλαμβάνονται 4 GB, που είναι η μέγιστη χωρητικότητα μνήμης. Στη κάρτα μνήμης μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 3 ώρες audio-video αρχεια.Με την Αυτόματη ισορροπία λευκού και της αυτόματης έκθεσης, μπορείτε να κάνετε καλό βίντεο και φωτογραφιες σε οποιαδήποτε στιγμη. Η ενσωματωμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει για περίπου 1 ώρα συνεχούς λειτουργίας της συσκευής.Τα εγγεγραμμένα βίντεo είναι σε μορφή AVI με ανάλυση 640x480, 25 fps, φωτογραφίες - JPG, 1600x1200 pixels, και εάν αποθηκεύσετε μόνο audio αρχείο είναι σε μορφή wav, μονο, bitrate από 64 kbps.

Αγορά €25.95

Αδιάβροχη video-Camera για sports (Νουμερο: MC05)

Αυτή η καμερα είναι κατάλληλη για να καταγράψετε δικα σας κόλπα, να κάνετε θαλάσσια σπορ όπως surfing, kite, κολύμβηση και άλλα αθλήματα που δεν έχουν σχέση με το νερό - ιππασία, carting, αυτοκινήτου, κυνήγι. Αντέχει πίεση νερού έως 3 μέτρα. Υπάρχει εσωτερική μνήμη των 64 MB και μπορεί να τοποθετηθεί περαιτέρω TF κάρτα μέχρι και 8 GB (δεν περιλαμβάνεται).
Το κουτί περιεχει μια ζώνη με την οποια μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα σε οποιαδήποτε βαση σε διαφορρους μεγέθους και να σταθεί με το πεδίο 360 μοιρών. Περιέχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη Μπαταρία ιόντων λιθίου 380 mAh. Εγγραφή κρυστάλλινος ήχο σε απόσταση 4 μέτρων.
Χαρακτηριστικά:

Αγορά €75.61

Συσκευή για καταγραφή στοιχείων για GPS Tracker Haicom HI-602DT (Νουμερο: GPS01-L)

Με αυτή τη συσκευή μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε κάρτα SD όλα τα δεδομένα τοποθεσίας, ταχύτητας, χρόνου και το υψόμετρο του Tracker σας και στη συνέχεια να τα αναπαράγετε με το λογισμικό HAICOM. Έτσι, δεν είναι αναγκαίο να διατηρηθεί σταθερή επικοινωνία με τον tracker, αλλα μπορείτε όλα τα δεδομένα σχετικά με τη διαδρομή να τα μεταφέρετε αμέσως από την κάρτα SD. Τα δεδομένα από την κάρτα δεν μπορούν να διαβαστούν από απόσταση. Το κιτ περιλαμβάνεται μια συσκευή για να αντλεί ενέργεια από το αναπτήρα αυτοκινήτου και μπορείτε να επιλέξετε να το φορτήσετε από εκεί ή να λάβει δύναμη από το το tracker.

Αγορά €57.76

Κρυφή κάμερα μέσα σε αναπτήρας (Νουμερο: HD30)

Κρυφή κάμερα σε απολύτως λειτουργούμενο αναπτύρα,που μπορεί να τραβήξει audio -video εγγραφές  με ανάλυση 1920x1080.Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην Micro SD κάρτα μνήμης.Εκτός απο βίντεο εγγραφές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και για web κάμερα.Συμπεριλαμβάνονται στο σετ καλώδιο και δίσκος με τα drivers.Η κάμερα έχει και φακό για να βολεύει πιο πολύ

Αγορά €44.76

Φορητός σαρωτής (Νουμερο: D20)

Φορητός σαρωτής που μπορείτε πάντα να μεταφέρετε μαζί σας. Μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα, φωτογραφίες, περιοδικά και κάθε άλλο έντυπο διαφημιστικό υλικό και να τα αποθηκεύσετε σε μια κάρτα micro SD. Ο σαρωτής έχει μια οθόνη που δείχνει καθαρά τον τρόπο που λειτουργεί. Μπορείτε να σαρώσετε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα με ένα ψήφισμα των 300 ή 600 DPI. Επιπλέον, υπάρχει μια ένδειξη για την επιτυχή σάρωσης ή λάθος στη σάρωση. Όλα τα έγγραφα αποθηκεύονται σε μορφή JPEG σε μία κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται), με μέγιστη χωρητικότητα των 32GB. Με το πλήκτρο FORMAT μπορείτε γρήγορα και εύκολα να διαμορφώσετε την κάρτα χωρίς να την τοποθετήσετε σε έναν υπολογιστή. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA 1.5V. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA 1.5V.

Δείτε μέρος της σειράς απο το hit σειριαλ "υπο κάλυψη", όπου ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί σαρωτη απο SPY.BG :

Αγορά €64.75

Κρυφή κάμερα σε ογκόδη ανιχνευτή (Νουμερο: HD35)

Πρόκειται για μια συσκευή πολλαπλών λειτουργιών, κρυμμένη σε ανιχνευτή ασφαλείας με όγκο.Μπορείτε να καταγράψετε audio / video αρχεία, να κάνετε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ή να το χρησιμοποιήσετε ως ένα σύστημα συναγερμού. Η συσκευή δεν έχει μπαταρία και λειτουργεί μόνο όταν είναι ενσωματωμένη στο δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσει ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ένα τηλεχειριστήριο για να σας βοηθήσει από 10 μέτρα να έλεγχετε όλες τις λειτουργίες της κάμερας. Τα εγγραμένα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD (δεν συμπεριλαμβάνεται) και η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16 GB. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους λειτουργίας Χειροκίνητη και ανιχνευτή κίνησης. Έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε εάν θα αντικαταστήσει τα παλαιότερα αρχεία ή διακοπή της εγγραφής, όταν η μνήμη είναι πλήρης.

Χαρακτηριστικά:
Μορφή - AVI 640x480 30fps

Αγορά €94.47

Recorder για κάμερες που μεταδίδει μέσω καλώδιο με τηλεχειριστήριο (Νουμερο: DVR10)

Με τη συσκευή εγγραφής βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο και να καταγράψετε σήματα από δύο διαφορετικές κάμερες,και το σήμα ενεργοποιήτε χειροκίνητα ή αυτόματα σε χρονικά διαστήματα από 5 έως 30 δευτερόλεπτα. Η Εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή με ανιχνευτή κίνησης. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ζώνη της δράσης και την ευαισθησία του ανιχνευτή για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα . Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στη μνήμη μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή εγγραφής για την καταγραφή εικόνων μόνο όταν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας. Η συσκευή έχει μια έξοδο συναγερμού που μπορεί να συνδεθεί με ακουστικό σήμα και να μεταμορφώσετε στον καταγραφέα ως συστήμα ασφαλείας. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγξετε όλες τις σημαντικές λειτουργίες του καταγραφέα. Η καταγραφή γίνεται σε κάρτα SD με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB. Τα βίντεο αρχεία είναι με μεγεθος 720h480 και απο 5 με 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο.
Λειτουργεί με 220V AC αντάπτορα / 12V.
Διαστάσεις 130h95h24, 5 mm.

Αγορά €89.95

Κρεμαστρα ρουχων με κρυφη καμερα (Νουμερο: HD41)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και μία υποδοχή για κάρτα microSD (κάρτα δεν περιλαμβάνεται), η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16GB. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη βάση της κρεμάστρας με βίδες ή ταινία διπλής όψεως που παρέχεται στη συσκευασία. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε και να αποσυναρμολογήσετε την κάμερα από τη βάση, έτσι ώστε να δείτε τα καταγεγραμμένα αρχεία σας. Η κάμερα καταγράφει με δύο τρόπους - χειροκίνητα και με ανίχνευση κίνησης. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Τα αρχεία είναι σε μορφή AVI με ανάλυση 720х48 και 30 fps. Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά συνεχούς καταγραφής.

Αγορά €27.71

Κάμερα αυτοκινήτου με Οθόνη99 (Νουμερο: MC14)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 2,5 ιντσών οθόνη που μπορείτε να δείτε αμέσως τα καταγεγραμμένα αρχεία .Υπάρχουν 6 υπέρυθρα LED για να μπορειτε να κάνετε εγγραφές στο απόλυτο σκοτάδι.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία ψηφίσματα για το βίντεο (1280h480, 720h480 και με αυτό τον τρόπο 640x480) και δύο για τις φωτογραφίες (1,3 MP ή 640x480).Η κάμερα έχει κίνηση λογισμικού εντοπισμού, η οποία ξεκινά αυτόματα την εγγραφή όταν υπαρχει κίνηση μπροστά στο φακό και έτσι θα εξοικονομήσετε μνήμη και μπαταρία.Τα καταγραμένα αρχεία είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SD (δεν περιλαμβάνεται),μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια στα μεμονωμένα αρχεία - 2, 5 ή 15 λεπτά.Η τροφοδοσίας της κάμερας πραγματοποιείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου οπου για τη φόρτισή της η συσκευασία περιέχει τροφοδοτικό για το ηλεκτρικό δίκτυο και φορτιστή αυτοκινήτου.Το μέγιστο μέγεθος της SD κάρτας είναι 32 GB.

Αγορά €32.87

Action κάμερα με υψηλή ανάλυση (Νουμερο: MC12)

Αυτη η κάμερα είναι πολυ κατάλληλη για να γράψετε της αθλητικές σας ασχολίες,δεν έχει σημασία αν είναι χειμερινό η υδάτων η κάποιο άλλο άθλημα.Η κάμερα είναι με αδιάβροχο κάλυμμα,και μπορείτε να είστε ήσυχη,ότι δεν θα χαλάσει απο χιόνι η απο νερό.Γραφει σε SD κάρτα,και μπορείτε να διαλέξετε απο δυο λειτουργίες-με υψηλη ανάλυση 1280Χ720,η με χαμηλή 640Χ480.Σε ποια λειτουργία είναι η κάμερα περνάτε απο την οθόνη της.Εχει διάφορα εξαρτήματα που βοηθούν στο να στηριχθεί παντού.Για πιο μεγάλη ακρίβεια υπάρχει και laser.Μεγάλη ευκολία είναι και το τηλεκοντρολ που έχει.Η κάμερα έχει φακός CMOS με 5MP,και γωνία 120 μοίρες.Εχει επαναφορτηζωμενη μπαταρία 1700 mAh.Τα γραμμένα μπορείτε να δείτε απευθείας απο τη κάμερα με AV η HDMI out.Η διαστάσεις της είναι 12.9Χ5.4Χ7.2 πόντους.Με κλειστό κάλυμμα η εγγραφές είναι χωρίς ηχω.

Αγορά €101.96

Κρυφή κάμερα σε μпρελοκ συναγερμου αυτοκινήτου - 4GB (Νουμερο: HD16-4GB)

Μοντέλο με εξαιρετικά μικρό μέγεθος με το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε εικόνες σε μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024 και audio-video αρχεία σε μορφή AVI - 720h480. Η κάμερα διαθέτει 4 GB κάρτα μνήμης MicroSD που περιλαμβάνεται στο κιτ. Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες 1 έως 16 GB. Με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου μπορείτε να κάνετε μία ώρα συνεχή καταγραφή. Για να χρησιμοποιήσετε πλήρως αυτή τη συσκευή θα πρέπει να την φορτώσετε για 3-4 ώρες. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται : οδηγίες στα αγγλικά και mini USB καλώδιο.

Αγορά €15.92

Μίνι κάμερα σε μέγεθος πακέτου τσίχλες (Νουμερο: MC04)

Εύκολη στη χρήση συμπαγης μίνι-καμερα που μπορεί να καταγράψει αρχεία ήχου και βίντεο, να κάνει μεμονωμένες εικόνες ή να καταγράφει μόνο ήχο σε μορφή wav.Η κάμερα έχει μια άνετη φωτεινή ένδειξη που γρήγορα σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της καμερας.Η συσκευή καταγράφει τα δεδομένα στην κάρτα microSD (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία ), οπου το μέγιστο μέγεθος είναι μέχρι 16 GB.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως μια web κάμερα μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης από τη δισκέτα εγκατάστασης.Για να δείτε τις έτοιμες εγγραφές μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.Αυτόματα εντοπίζεται απο το λειτουργικό σύστημα.

Αγορά €18.95

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης του δικτύου GSM με φωνητικό έλεγχο (Νουμερο: B17)

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιήτε για GSM δικτύα της κινητής τηλεφωνίας με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το χώρο στον οποίο την έχετε τοποθετήσει.
Εξοπλισμένη με ευαίσθητο μικρόφωνο που μπορεί να καταγράψει ξεκάθαρα όλους τους ήχους σε ακτίνα πέντε μέτρων.Όταν ενεργοποιήσετε τον έλεγχο φωνή της συσκευής ηχητικής παρακολούθησης, αυτή μετατρέπεται σε ένα μίνι σύστημα συναγερμού.Μπορείτε να το αφήσετε στον επιθυμητό χώρο και οταν ο ήχος, υπερβαίνει περίπου 45 dB η συσκευή θα καλέσει τον αριθμό σας.Η ενσωμάτωση και ο αποκλεισμός του ελέγχου της φωνής γίνεται με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος (SMS) στην κάρτα SIM τοποθετημένη στη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκευή να παραμείνει απο 1 εώς 3 ημέρες σε στάση αναμονής.Διαστάσεις: 43h32h14 mm.
Τρόπος Λειτυργίας:

Αγορά €25.95

Μίνι DVR (Νουμερο: DVR14)

Με αυτο το DVR θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε,και να γράφετε το σήμα απο της ασυρματες κάμερες που εκπέμπουν στα 2.4 GHz.Η εγγραφές είναι σε MPEG4 και αποθυκευουνται σε microSD κάρτα εώς 32 GB (δεν περιλαμβάνεται).Απο το εύκολο μενού,μπορείτε να διαλέξετε αν η εγγραφές να συνεχιστούν σε παλιότερα φαιλ,όταν η μνήμη είναι πλήρη,η όχι.Μπορειτε επίσης να διαλέξετε τη ποιότητα της εγγραφής 30,15 η 5 ftp,όπως και το κανάλι που να δέχεται το σήμα.Ο ρεκορντερ έχει software αισθητήρα κίνησης,και μπορει να γράφει μόνο όταν μπροστά απο τη κάμερα συμβενει κάτι.Η συσκευη φορτηζει με φορτιστής απο 11 εώς 32V(δεν συμπεριλαμβάνεται)
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Συχνότητα:2.4-2.483GHz
microSD κάρτα:256MB-32GB

Αγορά €123.96

Κάμερα για αυτοκίνητο (Νουμερο: MC17)

Με αυτή τη μικρή και μοντέρνα κάμερα,μπορείτε να γράφετε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και εκτός αυτού με μια απλή περιστροφη του φακού.Με το CMOS sensor με 5000000 πιξελ,μπορείτε να κάνετε πολυ καλά βίντεο και φωτογραφίες.Η γωνία λήψης του φακού,είναι 140 μοίρες,και μπορείτε να είσαστε σίγουρη ότι θα πιάστε και τα σημαντικά πράγματα στη περιφέρεια του καρέ.Συνδεωντασ τη κάμερα με το φορτιστή αυτοκινήτου,όταν βάζετε μπροστά θα ξεκινάει αυτόματα η έγγραφη,και σταματάει με το σβήσιμο της μηχανής.Τα βίντεο πανε σε microSD κάρτα,με μεγαλύτερη χωρητικότητα απο 32GB.Τα φαιλ είναι σε AVI,και μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ ανάλυση 320Χ240,640Χ480,720Χ480.Η φωτογραφίες είναι σε jpeg και με ανάλυση 5,8,12 MP.Η εγγραφές μπορείτε να δείτε αμεσα στη οθόνη 5 πόντους που παρέχεται.

Αγορά €46.87

Recorder για αυτοκίνητο με δυο κάμερες (Νουμερο: MC15)

Με αυτο το recorder,μπορείτε να καταγράφεται την ίδια στιγμή τη διαδρομή και τη γίνεται μέσα στο αυτοκίνητο.Καταλληλος για αυτοκίνητα ραλλυ η σχολή οδηγών.Η δυο κάμερες έχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων,και μπορείτε να της ρυθμισετε έτσι,ώστε να πιάνουν κάθε σημείο στο δρόμο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.Καθε κάμερα έχει τέσσερα Led,και μπορείτε να γράφετε και σε πλήρεσ σκοτάδι.Η εγγραφές πανε σε microSD κάρτα (max.32 GB)Όταν η μνήμη είναι full,τότε σβήνουν παλιότερα αρχεία και η έγγραφη συνεχίζεται.Εχετε τη δυνατότητα να γράφετε αυντιο-βίντεο σε AVI με ανάλυση 1280Χ480, και φωτό σε jpeg και ανάλυση 2560Χ1920 και να τα βλέπετε άμεσα,στην οθόνη.Στο σετ:Βάση,καλώδιο USB,φορτιστής αυτοκινήτου.

Αγορά €49.77

Ενδοσκοπιο με δυνατότητα εγγραφής! (Νουμερο: E06)

Με αυτο το ενδοσκοπιο εκτός το να βλέπετε στο 3.5 ιντσες μονιτορ,μπορείτε και να γράψετε ότι βλέπετε σε microSD κάρτα.Η βίντεο εγγραφές μπορούν να βγουν σε τρεις αναλύσεις:320Χ240,640Χ480 η1280Χ720.Για της φωτογραφίες επίσης μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 640Χ480,1600Χ1200 και 2048Χ1536.Η κάμερα είναι αδιαβροχη με διάμετρο 8.2χιλ.,και με ενσωματωμενα 6LED που ρυθμιζουνται ανάλογα.Το μάκρος της σωλήνες είναι 1000χιλ,ενώ το συνολικό μάκρος είναι 1270χιλ.Η γωνία σκοπευσης της κάμερες είναι 60 μοίρες.Η συσκευη λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ,και μπορεί να δουλέψει με αυτές περίπου 4-5 ώρες.Το ενδοσκοπιο είναι σε βολικό βαλιτσακι.

Αγορά €161.06

Bluetooth audio εγγραφέας (Νουμερο: D33)


Με αυτή τη φορητή συσκευή εγγραφής ήχου, μπορείτε να καταγράψετε συνομιλίες απο κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση Bluetooth.Ο εγγραφέας σας επιτρέπει να ελέγχετε την έναρξη και τη λήξη της κλήσης του τηλεφώνου και την επανάκληση της τελευταίας κλήσης. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ήχο με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, με την συμπερίληψη εξωτερικού μικροφώνου μπορείτε να καταγράψετε και τις κλήσεις απο το σταθερό.
Η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη των 4 GB και τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον κάρτα microSD έως 8 GB. Σε αυτή τη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσετε αρχεία σε τέσσερις διαφορετικές μορφές, ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων.
Ο εγγραφέας έχει ενσωματωμένο ηχείο, ώστε να μπορείτε αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφήσεις που έχετε κάνει.

Αγορά €72.95

Κάμερα με ηλεκτρονικό ρολόι (Νουμερο: HD57)

Με αυτό το πολυλειτουργικό ρολόι μπορείτε να καταγράφετε βίντεο σε μορφή AVI με ανάλυση 1280x960 pixels στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, εικόνες JPEG με 1600x1200 και ήχο σε μορφή WAV με 64 kbps. Η κάμερα διαθέτει ένα ανιχνευτή κίνησης στο λογισμικό ο οποίος θα καταγράφει βίντεο μόνο όταν αντιληφθεί κίνηση. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε κάρτα microSD,το μέγιστο μέγεθος της κάρτας είναι 32 GB. Η χρήση του ρολογιού γίνεται μέσω τηλεχειριστηρίου, όπως κάθε λειτουργία ελέγχεται από διαφορετικό κουμπί. Το έργο της κάμερας παρακολουθείται από δίοδο και ο φακός της είναι εντελώς απαρατήρητος πίσω από το σκούρο γυαλί του ρολογιού.

Αγορά €48.71

Γυαλιά με κάμερα (Νουμερο: HD58)

Τα γυαλιά είναι διαφανή,δεν είναι μυωπίας και είναι εξοπλισμένα με κάμερα που τραβάει βίντεο αρχεία ήχου σε μορφή AVI με ανάλυση 1280x720 pixels και 30 fps. Οι εγγραφές αποθηκεύονται στην κάρτα microSD και το μέγιστο ποσό που μπορείτε να χωρέσετε είναι 16 GB.Η εργασία με την κάμερα είναι εύκολη και βολική, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ένταξη των γυαλιών σε έναν υπολογιστή που ανιχνεύονται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε και να αναπαραγάγετε εγγραφές στον υπολογιστή σας.
Τα γυαλιά έχουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 350 mAh.

Αγορά €94.95

Αθλητική κάμερα με δύο φακούς (Νουμερο: MC24)

Για καταγραφή της τέλειας οδήγησης σας έχετε δύο κάμερες,που μπορούν να γυρίσουν οριζόντια στις 180 μοίρες και έχουν γωνία ορατότητας 120 μοίρες.Η μία απο τις κάμερες είναι με ψηφιακό ζούμ.Το σήμα απο τις δύο κάμερες ταυτόχρονα παρακολουθείτε στην μεγάλη 2.7 ιντσών 16:9 κάμερα. Για καταγραφή στο σκοτάδι κάθε μια απο τις κάμερες έχει απο τέσσερις IR διόδους και ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού.Για εύκολη χρήση έχετε τηλεχειρηστήριο.Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζετε απο το USB συνδεδεμένο σε υπολογιστή ή απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε microSD κάρτα με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB.Μέσω της HDMI εξόδου μπορείτε να βλέπετε τις εγγραφές υψηλής ανάλυσεις στην τηλεόρασή σας.

Αγορά €82.52

Διπλόυ καναλιού DVR (Νουμερο: DVR15)

Με αυτό το εγγραφέα μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα σήμα από ασύρματες και ενσύρματες κάμερες.Μια από τις πηγές παρακολουθείτε σε μεγάλη οθόνη ,οσο η άλλη λειτουργεί σε λειτουργία ‘’εικόνε σε εικόνα’’.Η αλλάγη αναμεσά τους γίνετε εύκολα και γρήγορα,με τα πάτημα ενός κουμπιού.Ασύρματα μπορείτε να λαμβάνετε σήμα στο καθένα από τα τέσσερα στάνταρ κανάλια.Ο εγγραφέας μπορεί να καταγράφει σε λειτουργία χειρός,επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε το λειτουργικό πομπό και να καταγράφετε μόνο,όταν εμφανιστεί κίνηση.Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε SD κάρτα(δεν περιέχεται στο σετ),η μέγιστη που μπορεί να πάρει είναι 32 GB.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρείς αναλύσεις του βίντεο - 720х576, 720х480, 360х240.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν από τον εγγραφέα ή να τα μεταφέρεται στον υπολογιστή σας,με το USB καλώδιο το οποίο περιέχεται στο σετ.

Αγορά €103.95

Full HD Αθλητική κάμερα (Νουμερο: MC26)

Αυτή η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ώς κάμερα για αυτοκίνητο,αλλά και σαν τουριστική κάμερα με υψηλή ανάλυση. Μπορεί να καταγράφει βίντεο με 1920х1080 pixels και να τραβάει φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά 16 МР. Η χρήση της microSD κάρτας για αποθήκευση των αρχείων, επιτρέπει να ελλατωθούν οι διαστάσεις της κάμερας και βοηθάει στην εξοικονόμιση της ενέργειας. Μετά απο την καταγραφή των αρχείων μπορείτε κατευθείαν να τα δείτε στην τηλεόραση σας μεσω του καλωδίου HDMI
Χαρακτηριστικά:Αισθητήρας - 5 МР Βίντεο - 4 λειτουργείες (1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480)Βίντεο φορμάτ - Н.264/МОV Φωτογραφίες - 3, 5, 12, 16 МР Οτπική γωνία - 120 μοίρες Γωνία στροφής φακού - 180 μοίρες Μπαταρία - Ιόντων λιθίου 800 mAh Διαστάσεις - 98х53х27 мм

Αγορά €76.76

Action κάμερα (Νουμερο: MC25)

Με αυτή την κάμερα αθλητισμού μπορείτε να γράψετε τα όπτικο-ακουστικά αρχεία για τα αθλητικά σας βιώματα Extrem. Η στερέωση είναι ταχεία και ασφαλής με την βοήθεια πλατύ λάστιχου και η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί στο κεφάλι, το κράνος, το στήθος ή σε άλλη επιθυμητή από σας θέση. Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, ξεκινατε την εγγραφή και όταν επιθυμείτε να την διακόψετε – ξαναπατήστε το κουμπί. Η κάμερα λειτουργεί με τρεις μπαταρίες τύπου ΑΑΑ. Χαρακτηριστικά: Αισθητήρας – 1,3, ΜΡResolution ανάλυση - 640х480/ 30 fps. Σχισμή (slot) για microSD κάρτα – μέγιστο 8 GBVideo σχήμα – AVI.

Αγορά €39.91

HD Αθλητική κάμερα (Νουμερο: MC27)

Αυτή η κάμερα με υπέρυθρες και με υψηλή ανάλυση είναι κατάλληλη για καταγραφή εκδρομών,οδήγησης όπως και για καθημερινή χρήση.Το περιστρεφόμενο κεφάλι της κάμερας σας δίνει την δυνατότητα γρήγορα να αλλάξετε την οπτική γωνία απο το αυτοκίνητο.Οι εγγραφές σε AVI φορμάτ αποθηκεύονται σε microSD κάρτα(δεν συμπεριλαμβάνετε)και μπορείτε να τις δείτε στην οθόνη της κάμερας και στον προσωπικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή.Χαρακτηριστικά:Ανάλυση - 720х480 ή 1280х720 (μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση μέσω κουμπιού) Βίντεο φορμάτ - AVI . Λήψεις - 30 fps .Φορμάτ φωτογραφιών - JPEG . Μέγιστη ανάλυση φωτογραφιών - 4032х3024 .Ήχος - Συγχρονισμένος Audio-video εγγραφή. Μνήμη - microSD με μέγιστη χορητικότητα 32 GB (δεν συμπεριλαμβάνετε στο σετ)Οπτική γωνία - 130 μοίρες .Μπαταρία - ιόντων λιθίου 1800 mAh .Ώρα για φόρτιση - γύρω στις 5 ώρες.

Αγορά €50.22

Ψηφιακός τηλεφωνικός εγγραφέας (Νουμερο: B23)

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό τον εγγραφέα για την εγγραφή των συνδιαλέξεων από σταθερά τηλέφωνα. Τοποθετείται στην τηλεφωνική γραμμή και μπορεί αυτομάτως να εγγράφει τις συνδιαλέξεις στην SD κάρτα. Αν δεν επιθυμείτε να εγγράφονται όλες οι συνδιαλέξεις, μπορείτε να μεταλλάξετε την συσκευή σε λειτουργία χειρός και να εγγράφετε μόνο αυτές που σας ενδιαφέρουν, με εκκίνιση και διακοπή χειρός. Ο εγγραφέας έχει οθόνη για να μπορείτε εύκολα να προσανατολίζεστε για το τρέχον καθεστώς λειτουργίας. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε αρχεία, ενώ για κάθε μέρα η συσκευή δημιουργεί νέο αρχείο. Σε 1 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 35 ακουστικές ώρες σε μορφη MP3. Μπορείτε να τις αναπαράγετε άμεσα από τον εγγραφέα ή να τις μεταφέρετε από την SD κάρτα (το σετ δεν συμπεριλαμβάνει κάρτα) του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Η συσκευή έχει και ακουστική έξοδο, μέσον της οποίας να ακούτε τις συνδιαλέξεις με ακουστικά.

Αγορά €29.95

Εγγραφέας ήχου με bluetooth και με μείωση του θορύβου (Νουμερο: D47)

Με αυτό τον εγγραφέα έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τους θορύβους γύρω σας με το πάτημα ενός κουπιού. Με αυτή την επιλογή και με την τέλεια ποιότητα της εγγραφής μπορείτε να ακούτε καθαρά ακόμη και ομιλία σε χαμηλό τόνο.Ο Bluetooth δέκτης σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εγγραφέα με το κινητό σας τηλέφωνο και έτσι μπορείτε να ηχογράφετε συνομιλίες μέσω του τηλεφώνου σας. Εκτος απο αυτό έχετε κουμπί για να δεχτείτε την κλήση και επανάκλησης του τελευταίου αριθμού ποι έχετε καλέσει.Ενσωματομένο ηχείο θα σας επιτρέψει αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφίσεις , ενώ η έναρξη και η λήξη της ηχογράφισεις γίνετε με ένα κουμπί.Η συσκευή έχει ενσωματομένη μνήμη 4GB και θύρα για microSD κάρτα. Έχει τέσσερις λειτουργείες εγγραφής με διαφορετική ποιότητα - 32, 64, 128 και 192 Kbps σε MP3 φορμάτ.Στα 4 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε 47 ώρες στην πιο υψηλή ποιότητα.Μπορείτε να ρυθμίσετε χρονόμετρο και να ξεκινήσει εγγραφή κάποια συγκεκριμένη ώρα, να χρσησιμοποιήσετε φωνητική ενεργοποίηση, να εγγράφετε με εξωτερικό μικρόφωνο ή να ηχογραφείτε συνομιλίες απο σταθερό τηλέφωνο.Ο εγγραφέας λειτουργεί με πολυμερής επαναφορτιζόμενη μπαταρία 380 mAh/ 3.7V, η οποία επιτρέπει ηχογράφιση μέχρι 10 ώρες.

Αγορά €61.95

Κάμερα για υποβρύχιες φωτογραφίες (Νουμερο: MC34)

Με αυτή την Full HD κάμερα θα μπορείτε να τραβάτε βίντεο σε βάθος 20 μέτρα. Η κάμερα είναι αδιάβροχη με προστασία ΙPX8, με5 МР 1/2.5" CMOS αισθητήρας με οπτική γωνία 120 μοίρες.Μπορείτε να κάνετε AVI βίντεο αρχεία σε τρείς αναλύσεις: 1920х1080/ 30 fps 1440x1080/ 30 fps 1280x720/ 60 fps 1280h720/ 30 fps.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις αναλύσεις για τις φωτογραφίες JPEG φορμάτ - 5, 8 ή 12 МР. Με την κάμερα θα τραβάτε και audio αρχεία σε WAV φορμάτ με 192 kbps.Για πιο καλή ποιότητα έχετε δύο φωτεινούς δυόδους για να τραβάτε και σε χαμηλό φωτισμό.Τα τραβηγμένα αρχεία αποθηκεύονται στην microSD κάρτα το μέγιστο μέχρι 32 GB και μπορείτε να τα αναπαράγετε απευθείας απο την κάμερα σε τηλεόραση μέσω HDMI ή AV έξοδο.Η κάμερα είναι με μπαταρία ιόντων λιθίου 3.7V/1000 mAh.Στο σετ θα βρείτε διαφορετικά στάντ για να σταθεροποιήσετε την κάμερα.Διαστάσεις 91х41х36 мм Βάρρος 89 γρ.

Αγορά €146.36

Εγγραφέας δύο καναλιών για ενσύρματες κάμερες (Νουμερο: DVR21)

Με τον εγγραφέα μπορείτε να δέχεστε σήμα απο δύο κάμερες,που εκπέμπουν σήμα μέσω καλωδίου.
Μπορείτε να παρακολουθείτε και τις δύο κάμερες μέσω της λειτουργείας 'εικόνα μέσα σε εικόνα' .
Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην SD κάρτα μνήμης,μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε δύο διαστάσεις της εικόνας D1 και QVGA,όπως και μερικές τιμές FPS - 5FPS/10FPS/15FPS/20FPS/25FPS/30FPS.Η συσκεύη έχει λειτουργικό ανιχνευτή κίνησης,με το οποίο μπορείτε να εγγράφετε μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά στον φακό.
Μέσω της AV έξοδο μπορείτε να παρακολουθείτε το σήμα στην οθόνη της τηλεόρασης σας,όπως και να αναπαράγετε τα ήδη εγγεγραμένα αρχεία.

Αγορά €109.95

Κάμερα Ξυπνητήρι (Νουμερο: HD61)

Εκτος απο τις συνηθισμένες λειτουργείες απλόυ ξυπνητηριού - ώρα, ημερομηνία, θερμοκρασία, ξυπνητήρι, θα έχετε και κάμερα παρακολούθησης με τρείς λειτουργείες. Με την κάμερα θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, audio εγγραφές και audio-video εγγραφές. Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με δυναμικότητα 2400 mAh,αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήτε το ρολόι συνέχεια έχοντας το συνδεδεμένο στην πρίζα ή στον υπολογιστή και έτσι δεν θα αγχώνεστε, οτι η μπαταρία θα πέσει την στιγμή που χρειάζεστε το ρολόι ενεργοποιημένο.Όλες οι λειτουργείες της κάμερας παρακολούθησης ελέγχονται απο τηλεκοντρόλ,σε απόσταση όχι πιο μεγάλη απο 18 μέτρα.Το ρολόι έχει θύρα για microSD κάρτα με μέγιστη χωριτηκότητα 32 GB.Η κάμερα είναι με μεγάλη ορατικότητα 140 μοίρες και ελάχιστο φωτισμό 1Lux.Χαρακτηριστικά της εγγραφής: Βίντεοо - AVI, 1280x720, 24 fps Φωτογραφίες - JPEG, 2560х1920 Audio - WAV, 128 kbps

Αγορά €49.35

GPS Tracker με μαγνήτης (Νουμερο: GPS16)

Αυτο το tracker είναι αδιάβροχο,με βαθμό προστασίας IP56.Με τους δυνατούς μαγνητες που έχει,μπορειτε να το βάλετε στην επιφάνεια οποιοδήποτε οχήματος.Η συσκευη σας δίνει πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται με SMS,η μέσω Ίντερνετ(2G,GPRS).Όλες της ρυθμίσεις γίνονται με αποστολη SMS προς την κάρτα σιμ στο τρακερ.Εχετετη δυνατότητα να του δώσετε τηλέφωνα με πρόσβαση,ρυθμίσεις APN,Ώρα,Διεύθυνση IP του σερβερ κ.α.Οταν θέλετε να μάθετε που βρίσκεται το όχημα,απλα πάρτε τηλέφωνο στη κάρτα σιμ που έχετε τοποθετήσει στο τρακερ,μετα απο το τρίτο χτύπημα,η γραμμή θα κοπεί και εσείς θα λάβετε SMS με λινκ για τη τοποθέτηση του οχήματος και τη κατάσταση της μπαταρίας.Για τη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο,και για το ποιες διαδρομές έχει κάνει το όχημα της προηγούμενες τρεις μέρες,έχετε την πλατφόρμα η οποία παίρνει πληροφορίες απο το τρακερ,μέσω GPRS.Εκει μπορειτε να δείτε της διαδρομές απο της προηγούμενες τρεις μέρες.Η πληροφορίες μένουν εκει για 6 μήνες.Η συσκευη είναι με επαναφορτιζομενι μπαταρία λιθιου-2000 mAh.Εχει sensor,που βάζει το τρακερ σε stand by,αν το όχημα είναι πάνω απο 2 λεπτά ακίνητο,και έτσι μπορει να αντέξει για 3-4 μέρες.

Αγορά €113.48

Φορητός σαρωτής (Scanner (Νουμερο: D54)

Ο φορητός σαρωτής είναι ελαφρύς και συμπαγής και με αυτή την συσκευή μπορείτε να σκανάρετε γρήγορα οποιαδήποτε έγγραφα, φωτογραφίες και διαφημιστικά υλικά. Οι λειτουργίες του ρυθμίζονται από τα κουμπιά στην άνω πλευρά και η διάφορες λειτουργίεσ φαίνονται στην οθόνη. Έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε μεταξύ τεσσάρων  λειτουργίων: 300 dpi – έγχρωμο, 300 dpi – μαύρο-άσπρο, 600 dpi – έγχρωμο, 600 dpi - μαύρο-άσπρο. Ο σαρωτής έχει εξαιρετικά ταχεία λειτουργία αφού σκανάρει φύλλο Α4 για 6 δευτερόλεπτα. Η συσκευή έχει σχισμή (slot) για κάρτα microSD. Τα σκαναρισμένα έγγραφα αποθηκεύονται στο σχήμα JPEG της κάρτας και έχετε μετρητή των σκαναρισμένων εγγράφων στην οθόνη. Σε 1 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε 220 φωτογραφίες με μέγιστη ανάλυση (resolution). Λειτουργεί με 4 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ.

Αγορά €77.37

Αδιαβροχη κάμερα με microSD slot (Νουμερο: V02)

Αδιαβροχη  κάμερα για εξωτερικούς χορούς.Ευκολη τοποθέτηση.Εχει σλοτ για microSD κάρτα(εώς 16GB),στην οποία αποθηκευουνται τα γραμμένα.Η κάμερα έχει δυο λιτουργιες-καταγραφή,και ως PC camera.Μπορειτε να επιλέξετε μεταξύ τρεις αναλύσεις,και αντίστοιχα τα fps είναι 8,12,20.Η αναλυση του βίντεο είναι 640Χ480.

Αγορά €48.55