SQL Query: UPDATE tags SET hits='1' WHERE urltag = 'κοριοσ-κινητου-τηλεφωνου'
SQLSTATE Error: 00000
Driver-specific error code:
Driver-specific error message:
Mysql Error Codes: Click to view All Mysql Error Codes
SQL Query: INSERT INTO tags (urltag, active, tag) VALUES ('κοριοσ-κινητου-τηλεφωνου', 'no', 'κοριοσ κινητου τηλεφωνου')
SQLSTATE Error: 00000
Driver-specific error code:
Driver-specific error message:
Mysql Error Codes: Click to view All Mysql Error Codes
κοριοσ-κινητου-τηλεφωνου
τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
EMAIL info@spy.gr
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

κοριοσ κινητου τηλεφωνου

Αθλητική HD,Wi-Fi κάμερα ερμητικά κλειστή (Νούμερο: MC48)

Η κάμερα είναι κατάλληλη για όλα τα σπορ,χειμερινά και θαλάσσια.Με εκείνη μπορείτε να κάνετε ηχογραφίσεις και βίντεο εγγραφές σε MOV φορμάτ με h.264 συμπίεση όπως και φωτογραφίες σε JPEG.Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε τρείς αναλύσεις του βίντεο 1920х1080/30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο, 1080х720/30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο ή 1080х720/60 ανα δευτερόλεπτο.Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι 5 ή 8 MP.Για πιο εύκολη χρήση της κάμερας σας δίνετε τηλεκοντρόλ,με το οποίο θα μπορείτε να ξεκινάτε και να σταματάτε την βίντεο εγγραφή ή να τραβάτε ξεχωριστές φωτογραφίες.Μέσω του ασύρματου δυκτίου θα έχετε πρόσβαση στην κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου.Εάν ενεργοποιήσετε το Wi-Fi και εγκαταστήσετε την εφαρμογή για το κινητό σας θα έχετε πλήρη έλεγχο της κάμερας.Η συσκεύη έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και παίρνει τέτοια εως 32 GB.Στο σετ θα βρείτε διάφορα στάντ ,βάσεις και ζώνες για σταθεροποίηση.
Διαστάσεις:
61х38х25 χιλιοστά,βάρρος 68 γραμμάρια

Αγορά
€103.49

Bluetooth handsfree ρολόι (Νούμερο: D113)

Αυτό το ρολόι είναι τέλειος βοηθός στην καθημερινότητά σας.Όσο οδηγείτε το αυτοκίνητο σας,όσο βρίσκεστε στην δουλειά ή εαν χρειάζεστε τα χέρια σας ελεύθερα και ταυτόχρονα να μιλάτε στο τηλέφωνο,τότε αυτό το προιόν είναι ακριβώς για εσάς.
Σας δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στον τηλεφωνικό σας κατάλογο,στα σύντομα μηνύματα,στην μουσική,στο ραδιόφωνο και σε όλες τις κύριες λειτουργείες του κινητού σας τηλεφώνου.
Δείχνει το όνομα της επαφής που σας καλεί.
Το ρολόι έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένδειξη για το ποσοστό της ενέργειας που απομένει.

Αγορά
€45.47

GPS για OBD υποδοχή (Νούμερο: GPS25)

Η συσκεύη έχει ενσωματωμένο GSM modul, GPS modul και OSD II interface.Το τράκερ εγκαταστάτε και τροφοδοτείτε απο την OBD θύρα του αυτοκινήτου.Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, γιατί τοποθετείτε στην διαγνωστική υποδοχή του αυτοκινήτου που είναι ίδια σε όλα τα αυτοκίνητα.Μάζι με τις πληροφορίες για την παρακολούθηση αυτοκινήτου ,μπορεί να στέλνει και πληροφορίες για διάγνωση του αυτοκινήτου.
Πληροφορίες για την τοποθεσία ή για να βλέπετε απευθείας που βρίσκετε το αυτοκίνητο, μπορείτε να λάβετε με μερικούς τρόπους – SMS με Link προς κάποιο χάρτη, SMS με συντεταγμένες ή να βλέπετε απευθείας σε πραγματικό χρόνο μέσω GPRS.Όταν χρησιμοποιείτε GPRS για παρακολούθηση, τα στοιχεία αποστέλονται στην δωρεάν Ίντερνετ πλατφόρμα του κατασκευαστή μέσω των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου και μπορείτε να έχετε ανα πάσα στιγμή πληροφορίες ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο.
Με το τράκερ θα ενημερώνεστε με SMS όταν ο κινητήρας βάλει μπρός, όταν το αυτοκίνητο κινείτε, όταν το αυτοκίνητο περάσει κάποιο όριο ταχύτητας ή όταν βγεί απο προεπιλεγμένη περιοχή απο εσάς.

Αγορά €94.95

Bluetooth αποκωδικοποιητής για GPS Tracker Haicom HI-602DT (Νούμερο: GPS01-B)

Με αυτό το bluetooth μπορείτε να κάνετε σύνδεση με GPS tracker και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καλώδιο μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή. Αυτός ο αποκωδικοποιητής τοποθετείται στον ομιλητή του τηλέφωνου και στέλνει δεδομένα από τον tracker μέσω Bluetooth σε υπολογιστή ή smartphone. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες 1,5 V τύπου AAA. Στο μπροστινό μέρος του αποκωδικοποιητή έχει ενδεικτικές λυχνίες για σας βοηθήσει να παρακολουθείτε εύκολα την εργασία του.

Αγορά
€78.16

Μίνι ακουστικό με χρώμα του δέρματος και δέκτης Bluetooth (Νούμερο: MS08+MS10)

MS10 είναι φτιαγμενο έτσι,ώστε να μιν φαίνεται,λόγω των μικρών διαστάσεων και το χρώμα σώματος που έχει,και να έχει πολυ καθαρό και δυνατο ηχω.Με το ευαίσθητο ηλεκτρομαγνητικό δεκτή,είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί με όλα τα περιλαιμια και Bluetooth δεκτές.Λειτουργεί με μπαταρία 1.55V και έχει και ηχητική προειδοποιήσει όταν η μπαταρία τελιωνει.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €112.95

Μίνι ακουστικό με δεκτη Bluetooth (Νούμερο: MS08+MS11)

Αυτό είναι το μικρότερο μίνι ακουστικό στη πιο-συμφέρουσα τιμη.Με της μικρές της διαστάσεις,μπορεί να γίνει αόρατο,αν το βάλετε μέσα στο αυτι σας.Η μεγάλη ευαισθησία του MS11 του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δεκτές με κρυσταλλινο ηχω,και ακόμα και σε μεγαλύτερη απόσταση απο το περιλαιμιο.Έχει 1.55V μπαταρία με πολυ μικρή κατανάλωση και ηχητική ειδοποίηση για "πεσμένη" μπαταρία.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.65mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €112.95

Μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νούμερο: MS08+MS06)

Αυτό το ακουστικό είναι το πιο-κατάλληλο για wireless επικοινωνία στη χαμηλότερη τιμή.Είναι η καλύτερη επιλογή για τους φοιτητές,γιατί παίρνουν πολύ καλή ποιότητα στη καλύτερη τιμή.Το ακουστικό είναι σχεδιασμένο έτσι,για να είναι άνετο και για περατεταμενη χρήση.Λειτουργεί με μπαταρία τύπου 337 η 416.Η μικρή κατανάλωση επιτρέπει 4ωρες ασταματητη λειτουργία.λειτουργεί μόνο με περιλαιμιο με αυντιο ενισχυτη,με άλλο περιλαιμιο ενδέχεται ο ηχως να είναι αδύναμος.
Χαρακτηριστικά:
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA

Αγορά €96.95

Μαγνητικό μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νούμερο: MS08+MS05)

MS05 είναι πολύ μικρό ακουστικό,που μπενει μέσα στο αυτί σας και έτσι δεν φαίνεται καθόλου.Είναι φτιαγμένο από φυσικές μαγνητηκες ύλες,και δεν χρειάζεται τροφοδοσία.Στο σετ υπάρχει και συσκευή για να βγάζετε το ακουστικό από το αυτί σας.Προσοχή:αν έχετε βάλει το ακουστικό πιο-μέσα στο αυτι σας,χρησιμοποηστε μόνο την αυθεντική συσκευή για να το βγάλετε.Αν δεν μπορείτε μόνοι σας,ζητήστε την βοήθεια γιατρού.
Χαρακτηριστικά:εύρος συχνοτήτων-20~22000Hz
Λειτουργεί σε θερμοκρασία από 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου.
Διαστάσεις:διάμετρο 3μμ,μάκρος 1,5 μμ και διάμετρο 5μμ και μάκρος 5μμ.

Αγορά €74.95

Δέκτης Bluetooth με 3w ενισχυτης (Νούμερο: MS08)

Με αυτό το δεκτή Bluetooth μπορείτε ασύρματα να συνδεσετε το περιλαιμιο με το κινητό σας τηλέφωνο.Με το ενσωματωμένο ενισχυτη 3w,να έχετε δυνατο και καθαρό ηχω.Εκτός απο αυτό,η συσκευή έχει κουμπιά για την ένταση του ηχω,mute και SOS κουμπί,που θα σας βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης,να στείλετε ηχητική ειδοποίηση στην απέναντι πλευρά,χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε.Τρόπος σύνδεσης:πατήστε και κρατήστε το κουμπί on(το μεγάλο κουμπί απο κάτω)μέχρι να αρχίσουν να αναβοσβηνουν το μπλε και το κόκκινο λεντακι.Τότε ενεργοποιηστε το Bluetooth του τηλεφώνου σας,και βάλτε το να ψάχνει συσκευές.Ο δέκτης θα φανεί με το όνομα T-LOOP.Το ΠΙΝ για τα συνδεσετε είναι 0000
Εύρος συχνοτήτων:2400~2480MHz
Απόσταση μέχρι το ακουστικό:30 πόντους
Απόσταση μέχρι το κινητό τηλέφωνο:10μετρα

Αγορά €64.95

Bluetooth audio εγγραφέας (Νούμερο: D33)


Με αυτή τη φορητή συσκευή εγγραφής ήχου, μπορείτε να καταγράψετε συνομιλίες απο κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση Bluetooth.Ο εγγραφέας σας επιτρέπει να ελέγχετε την έναρξη και τη λήξη της κλήσης του τηλεφώνου και την επανάκληση της τελευταίας κλήσης. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ήχο με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, με την συμπερίληψη εξωτερικού μικροφώνου μπορείτε να καταγράψετε και τις κλήσεις απο το σταθερό.
Η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη των 4 GB και τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον κάρτα microSD έως 8 GB. Σε αυτή τη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσετε αρχεία σε τέσσερις διαφορετικές μορφές, ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων.
Ο εγγραφέας έχει ενσωματωμένο ηχείο, ώστε να μπορείτε αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφήσεις που έχετε κάνει.

Αγορά
€68.36