Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

κοριοσ κινητου τηλεφωνου

GSM Συσκευή Παρακολούθησης σε κλασικό αντάπτορα (Νουμερο: B15)

Με αυτή τη συσκευή θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συνομιλίες στο δωμάτιο, ανά πάσα ώρα.Δεν χρειάζεται να φορτήσετε την μπαταρία της συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την συνδέσετε και θα έχετε μια σύνδεση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτός ο κλασικός αντάπτορας είναι πλήρως λειτουργικός και υπάρχει σε κάθε κατάστημα στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πρότυπο. Για την πλήρη κάλυψη μπορείτε να συνδέσετε και κάθε ηλεκτρική συσκευή, όπως φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Όταν η συσκευή λειτουργεί έτσι κανένας δεν θα καταλάβει ότι το δωμάτιο παρακολουθείται.

Αγορά €53.56

Bluetooth handsfree ρολόι (Νουμερο: D113)

Αυτό το ρολόι είναι τέλειος βοηθός στην καθημερινότητά σας.Όσο οδηγείτε το αυτοκίνητο σας,όσο βρίσκεστε στην δουλειά ή εαν χρειάζεστε τα χέρια σας ελεύθερα και ταυτόχρονα να μιλάτε στο τηλέφωνο,τότε αυτό το προιόν είναι ακριβώς για εσάς.
Σας δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στον τηλεφωνικό σας κατάλογο,στα σύντομα μηνύματα,στην μουσική,στο ραδιόφωνο και σε όλες τις κύριες λειτουργείες του κινητού σας τηλεφώνου.
Δείχνει το όνομα της επαφής που σας καλεί.
Το ρολόι έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένδειξη για το ποσοστό της ενέργειας που απομένει.

Αγορά €62.95

Bluetooth αποκωδικοποιητής για GPS Tracker Haicom HI-602DT (Νουμερο: GPS01-B)

Με αυτό το bluetooth μπορείτε να κάνετε σύνδεση με GPS tracker και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καλώδιο μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή. Αυτός ο αποκωδικοποιητής τοποθετείται στον ομιλητή του τηλέφωνου και στέλνει δεδομένα από τον tracker μέσω Bluetooth σε υπολογιστή ή smartphone. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες 1,5 V τύπου AAA. Στο μπροστινό μέρος του αποκωδικοποιητή έχει ενδεικτικές λυχνίες για σας βοηθήσει να παρακολουθείτε εύκολα την εργασία του.

Αγορά €75.61

Μίνι ακουστικό με χρώμα του δέρματος και δέκτης Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS10)

MS10 είναι φτιαγμενο έτσι,ώστε να μιν φαίνεται,λόγω των μικρών διαστάσεων και το χρώμα σώματος που έχει,και να έχει πολυ καθαρό και δυνατο ηχω.Με το ευαίσθητο ηλεκτρομαγνητικό δεκτή,είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί με όλα τα περιλαιμια και Bluetooth δεκτές.Λειτουργεί με μπαταρία 1.55V και έχει και ηχητική προειδοποιήσει όταν η μπαταρία τελιωνει.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €103.95

Μίνι ακουστικό με δεκτη Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS11)

Αυτό είναι το μικρότερο μίνι ακουστικό στη πιο-συμφέρουσα τιμη.Με της μικρές της διαστάσεις,μπορεί να γίνει αόρατο,αν το βάλετε μέσα στο αυτι σας.Η μεγάλη ευαισθησία του MS11 του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δεκτές με κρυσταλλινο ηχω,και ακόμα και σε μεγαλύτερη απόσταση απο το περιλαιμιο.Έχει 1.55V μπαταρία με πολυ μικρή κατανάλωση και ηχητική ειδοποίηση για "πεσμένη" μπαταρία.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.65mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €103.95

Μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS06)

Αυτό το ακουστικό είναι το πιο-κατάλληλο για wireless επικοινωνία στη χαμηλότερη τιμή.Είναι η καλύτερη επιλογή για τους φοιτητές,γιατί παίρνουν πολύ καλή ποιότητα στη καλύτερη τιμή.Το ακουστικό είναι σχεδιασμένο έτσι,για να είναι άνετο και για περατεταμενη χρήση.Λειτουργεί με μπαταρία τύπου 337 η 416.Η μικρή κατανάλωση επιτρέπει 4ωρες ασταματητη λειτουργία.λειτουργεί μόνο με περιλαιμιο με αυντιο ενισχυτη,με άλλο περιλαιμιο ενδέχεται ο ηχως να είναι αδύναμος.
Χαρακτηριστικά:
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA

Αγορά €88.95

Μαγνητικό μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS05)

MS05 είναι πολύ μικρό ακουστικό,που μπενει μέσα στο αυτί σας και έτσι δεν φαίνεται καθόλου.Είναι φτιαγμένο από φυσικές μαγνητηκες ύλες,και δεν χρειάζεται τροφοδοσία.Στο σετ υπάρχει και συσκευή για να βγάζετε το ακουστικό από το αυτί σας.Προσοχή:αν έχετε βάλει το ακουστικό πιο-μέσα στο αυτι σας,χρησιμοποηστε μόνο την αυθεντική συσκευή για να το βγάλετε.Αν δεν μπορείτε μόνοι σας,ζητήστε την βοήθεια γιατρού.
Χαρακτηριστικά:εύρος συχνοτήτων-20~22000Hz
Λειτουργεί σε θερμοκρασία από 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου.
Διαστάσεις:διάμετρο 3μμ,μάκρος 1,5 μμ και διάμετρο 5μμ και μάκρος 5μμ.

Αγορά €66.95

Δέκτης Bluetooth με 3w ενισχυτης (Νουμερο: MS08)

Με αυτό το δεκτή Bluetooth μπορείτε ασύρματα να συνδεσετε το περιλαιμιο με το κινητό σας τηλέφωνο.Με το ενσωματωμένο ενισχυτη 3w,να έχετε δυνατο και καθαρό ηχω.Εκτός απο αυτό,η συσκευή έχει κουμπιά για την ένταση του ηχω,mute και SOS κουμπί,που θα σας βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης,να στείλετε ηχητική ειδοποίηση στην απέναντι πλευρά,χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε.Τρόπος σύνδεσης:πατήστε και κρατήστε το κουμπί on(το μεγάλο κουμπί απο κάτω)μέχρι να αρχίσουν να αναβοσβηνουν το μπλε και το κόκκινο λεντακι.Τότε ενεργοποιηστε το Bluetooth του τηλεφώνου σας,και βάλτε το να ψάχνει συσκευές.Ο δέκτης θα φανεί με το όνομα T-LOOP.Το ΠΙΝ για τα συνδεσετε είναι 0000
Εύρος συχνοτήτων:2400~2480MHz
Απόσταση μέχρι το ακουστικό:30 πόντους
Απόσταση μέχρι το κινητό τηλέφωνο:10μετρα

Αγορά €56.95

Bluetooth audio εγγραφέας (Νουμερο: D33)


Με αυτή τη φορητή συσκευή εγγραφής ήχου, μπορείτε να καταγράψετε συνομιλίες απο κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας την ασύρματη σύνδεση Bluetooth.Ο εγγραφέας σας επιτρέπει να ελέγχετε την έναρξη και τη λήξη της κλήσης του τηλεφώνου και την επανάκληση της τελευταίας κλήσης. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ήχο με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, με την συμπερίληψη εξωτερικού μικροφώνου μπορείτε να καταγράψετε και τις κλήσεις απο το σταθερό.
Η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη των 4 GB και τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον κάρτα microSD έως 8 GB. Σε αυτή τη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσετε αρχεία σε τέσσερις διαφορετικές μορφές, ανάλογα με την ποιότητα και το μέγεθος των αρχείων.
Ο εγγραφέας έχει ενσωματωμένο ηχείο, ώστε να μπορείτε αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφήσεις που έχετε κάνει.

Αγορά €72.95

Εγγραφέας ήχου με bluetooth και με μείωση του θορύβου (Νουμερο: D47)

Με αυτό τον εγγραφέα έχετε την δυνατότητα να μειώσετε τους θορύβους γύρω σας με το πάτημα ενός κουπιού. Με αυτή την επιλογή και με την τέλεια ποιότητα της εγγραφής μπορείτε να ακούτε καθαρά ακόμη και ομιλία σε χαμηλό τόνο.Ο Bluetooth δέκτης σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εγγραφέα με το κινητό σας τηλέφωνο και έτσι μπορείτε να ηχογράφετε συνομιλίες μέσω του τηλεφώνου σας. Εκτος απο αυτό έχετε κουμπί για να δεχτείτε την κλήση και επανάκλησης του τελευταίου αριθμού ποι έχετε καλέσει.Ενσωματομένο ηχείο θα σας επιτρέψει αμέσως να ακούσετε τις ηχογραφίσεις , ενώ η έναρξη και η λήξη της ηχογράφισεις γίνετε με ένα κουμπί.Η συσκευή έχει ενσωματομένη μνήμη 4GB και θύρα για microSD κάρτα. Έχει τέσσερις λειτουργείες εγγραφής με διαφορετική ποιότητα - 32, 64, 128 και 192 Kbps σε MP3 φορμάτ.Στα 4 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε 47 ώρες στην πιο υψηλή ποιότητα.Μπορείτε να ρυθμίσετε χρονόμετρο και να ξεκινήσει εγγραφή κάποια συγκεκριμένη ώρα, να χρσησιμοποιήσετε φωνητική ενεργοποίηση, να εγγράφετε με εξωτερικό μικρόφωνο ή να ηχογραφείτε συνομιλίες απο σταθερό τηλέφωνο.Ο εγγραφέας λειτουργεί με πολυμερής επαναφορτιζόμενη μπαταρία 380 mAh/ 3.7V, η οποία επιτρέπει ηχογράφιση μέχρι 10 ώρες.

Αγορά €61.95

Κοριος με MP3 Player (Νουμερο: B27)

Με αυτή την συσκευή κρυφακούσματος θα μπορείτε να λαμβάνετε κρυστάλλινα καθαρό ήχο σε αρκετά μεγάλη απόσταση – πάνω από 500 μέτρα. Ο δέκτης είναι μικρός, ελαφρύς και βολικός, τα ακουστικά, με τα οποία ακούτε, είναι με εργονομικά λαστιχένια ακροστόμια και η ρύθμιση είναι εξαιρετικά εύκολη. Μόνο με το πάτημα του κουμπιού μπορείτε αμέσως να εγγράψετε την συνδιάλεξη στην microSD κάρτα με χωρητικοτητα 2 GB που συμπεριλαμβάνεται στο σετ. Το γραμμένο αρχείο (file) είναι σε σχήμα WAV, με 128 kbps και με μέγεθος 1 ΜΒ ανά λεπτό κατά προσέγγιση. Αμέσως μετά την διακοπή της εγγραφής, μπορείτε να την ακούσετε ή να επιστρέψετε τα προηγούμενα αρχεία (file). Και πάλι μόνο ένα πάτημα του κουμπιού μετατρέπει την συσκευή κρυφακούσματος σε MP3 Player. Μετά την μετάλλαξη του καθεστώτος λειτουργίας, μπορείτε να εκκινείτε, διακόπτετε σε παύση ή να μεταλλάζετε τις προηγουμένως γραμμένες στην κάρτα MP3 εγγραφές. Ο δέκτης και ο πομπός έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες που μπορείτε να γεμίζετε με τον φορτιστησ (adapter) που συμπεριλαμβάνεται στο σετ.  

Αγορά €129.95

Κοριος με PIR αισθητήρα (Νουμερο: B30)

Ο ενσωματωμένος στη συσκευή κρυφακούσματος PIR αισθητήρας την μετατρέπει επιτυχώς σε μικροσύστημα συναγερμού. Οι εξαιρετικά μικρές της διαστάσεις 48 x 32 x 14 mm δίνουν τη δυνατότητα να μείνει απαρατήρητη στον χώρο. Όταν στο πεδίο δράσεως του αισθητήρα (3-4 μέτρα) εμφανιστεί κίνηση, η συσκευή καλεί προηγουμένως αποθηκευμένο τηλεφωνικό αριθμό. Εκτός απ’ αυτό που θα σας ενημερώσει για κίνηση, αυτή θα σας επιτρέψει και να ακούτε τι γίνεται γύρω της, ποιοί είναι οι παραβάτες και τι μιλούν αυτή τη στιγμή. Ο PIR αισθητήρας μπορεί να διακόπτεται και τότε μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ως συσκευή κρυφακούσματος στο κινητό GSM – καλείτε τον αριθμό της SIM κάρτας και ακούτε.

Αγορά €33.95

Κοριος GSM με φωνητικό έλεγχο (Νουμερο: B29)

Η συσκευή κρυφακούσματος χρησιμοποιεί το δίκτυο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και σας επιτρέπει να ακούτε τις συνδιαλέξεις που διενεργούνται γύρω της. Έχει δύο ευαίσθητα ισχυρά μικρόφωνα που εγγυώνται καθαρό ήχο στον χώρο που ακούτε. Η συσκευή έχει φωνητική ενεργοποίηση που μπορείτε να ελέγχετε μέσον μηνυμάτων. Όταν ενεργοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο, η συσκευή κρυφακούσματος θα σας καλέσει μόλις γύρω της κάποιος μιλάει. Έχει κουμπί SOS, με το οποίο μπορεί να καλείται προηγουμένως αποθηκευμένος τηλεφωνικός αριθμός. Λιτουργιες φωνητικής ενεργοποίησης: 1. Για να ενεργοποιήσετε την φωνητική ενεργοποίηση, στέλνετε μήνυμα SMS με κείμενο 1111 στην κάρτα της συσκευής. 2. Για να διεκόψετε την φωνητική ενεργοποίηση, στέλνετε μήνυμα SMS με κείμενο 0000 στην κάρτα της συσκευής.

Αγορά €28.95

Κοριος – συναγερμός (Νουμερο: B31)

 Αυτή είναι μία πολυλειτουργική  συσκευή που εκτός απ’ αυτό που σας επιτρέπει να ακούτε τις συνομιλίες γύρω της, μπορεί να σας ενημερώνει για ανεπιθύμητη διάρρηξη στο σπίτι σας. Αυτή έχει δύο αισθητήρες που μπορούν να ελέγχονται μέσον αποστολής μηνύματος. Ο φωνητικός αισθητήρας θα καλέσει τον αριθμό σας ή θα σας στείλει μήνυμα όταν ο ήχος γύρω του υπερβεί 65 dB. Κατά τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει η συσκευή κρυφακούσματος αν χωριστεί απ’ αυτή ο μαγνητικός αισθητήρας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα δύο μέρη – τον μαγνήτη και της συσκευή κρυφακούσματος στο χρηματοκιβώτιο και στην πόρτα και όταν αυτά απομακρυνθούν στο άνοιγμα, η συσκευή θα σηματοδοτήσει. Για την εύκολη τοποθέτηση έχετε ταινία διπλής όψεως. Αν τοποθετήσετε την συσκευή κρυφακούσματος σε κινητό αντικείμενο, μπορείτε να λαμβάνετε link για την τοποθεσία του,με τη βοήθεια του GPS συστήματος.

Αγορά €46.95

DCS Ενισχυτής σήματος κινητού τηλεφώνου 200 τ.μ. (Νουμερο: R05)

Με αυτό τον ενισχυτή μπορείτε να ενισχύσετε και να αναδιανέμεται το σήμα των κινητών τηλεφώνων στη ζώνη συχνοτήτων 1700-1900 MHz. Επιτυχής καλύπτεται με σήμα ποιότητας των 200 τετραγωνικών μέτρων και είναι μια καλή προσθήκη για τον ενισχυτή στην περιοχή 900 MHz. Το αδύναμο σήμα του κινητού τηλεφώνου επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα να δουλεύουν με υψηλότερη δύναμη μετάδοσης και έτσι να μειώνουν γρήγορα τις μπαταρίες τους. Με αυτόν τον τύπο ενισχυτές βελτιώνετε την ποιότητα των επικοινωνιών και ταυτόχρονα επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των κινητών τηλεφώνων και μειώνεται τις μεταδόσεις τους. Η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη χρήση. Χρειάζεται δύο επιπλέον κεραίες (υποδοχής και μετάδοσης) και 50 ohm ομοαξονικού καλωδίου μεταξύ του ενισχυτή και τως κεραίων. Με την βοήθεια των διόδων στο μπροστινό μέρος μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα για την παρουσία σήματος και την τάση τροφοδοσίας. Ο ενισχυτής λειτουργεί με αντάπτορα 12V DC.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τηλεφωνικό σκαθάρι ήχου + δέκτη (Νουμερο: B11)

Με αυτό το σκαθάρι εύκολα και γρήγορα οργανώνεται την παρακολούθηση της τηλεφωνικής γραμμής. Έξυπνα κρυμμένο σε καλώδιο σταθερού τηλεφώνου και σας επιτρεπει την παρακολούθηση που πραγματοποιήται από σταθερό τηλέφωνο. Κάνετε εναλλαγή μεταξύ τηλεφωνική γραμμή και το τηλέφωνο και μπορείτε να ακούσετε. Το σκαθάρι δεν απαιτεί φόρτιση, γιατί τροφοδοτεί απευθείας από την τηλεφωνική γραμμή. Αυτό επιτρέπει την απεριόριστη διάρκεια παρακολούθησης. Η συσκευή εκπέμπει μια συχνότητα 400 MHz (δείτε την ακριβή συχνότητα της ταινίας) και όταν ρυθμίσετε το δέκτη μπορείτε να πάρετε κρυστάλλινο ήχο των περίπου 150-200 μέτρα μακριά.

Κοριος για μέσα απο το τοίχο (Νουμερο: B21)

Με αυτη τη συσκευη,δεν υπάρχει κανένα τοίχο που μπορει να σας χωρίσει απο το αντικείμενο παρακολούθησης.Με την βοήθεια του μπορείτε να ακούτε,και αν έχετε ρεκορντερ να καταγράφεται της συνομιλίες μέσα απο το τοίχο.Δεν έχει σημασία τι τοίχο ακριβώς είναι,απο τούβλα,μπετόν η κάτι άλλο,εσείς θα ακούτε πεντακάθαρα τι γίνεται απο την άλλη πλευρά.Για μεγαλύτερη ποιότητα,έχετε και ειδικά ακουστικά,που σας επιτρέπουν να ακούσετε τα πάντα απο την άλλη πλευρα.Η συσκευη έχει μπαταρία λιθιου που της επιτρέπει να λειτουργήσει πάνω απο 50 ώρες με μια φόρτιση.Εχει τέσσερα επίπεδα ευαισθησίας.Ολα τα ακσεσουαρ είναι σε βολικό,μεταλλικο βαλιτσακι.

Μικροσκοπικό τράκερ και GSM ωτακουστής (Νουμερο: GPS20)

Το τράκερ λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα
Οι υπερβολικά μικρές διαστάσεις 40х34х14 χιλιοστά και το ελάχιστο βάρρος 27 γραμμαρίων κάνουν αυτό το τράκερ να προτιμάται για απαρατήρητη παρακολούθιση.Εκτός απο το οτι σας δίνει την τρέχουσα θέση,το τράκερ θα σας επιτρέψει να ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.
Η συσκεύη μπορεί να έχει χρήση και έξω απο τις δραστηριότητες παρακολούθησης,Με το τράκερ μπορείτε να έχετε διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία.Υπερβολικά χρήσιμο για την επικοινωνία με τα παιδιά σας.
Έχει δύο κουμπιά,που μπορούν να στέλνουν SOS σήμα και στα δύο τηλέφωνα.Έτσι εκτός απο τηλεφωνική σύνδεση ,θα ξέρετε κάθε στιγμή που βρίσκετε το παιδί σας.

Κοριος GSM (κινητού τηλεφώνου),με αισθητήρα θόρυβο  και φωνής (Νουμερο: B32)

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν, εσείς θα έχετε: - συσκευή με φωνητική ενεργοποίηση με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, - ενσωματωμένο μικρόφωνο με ρυθμιζόμενη αισθηματικότητα, - φιλτράρισμα των κλήσεων εισόδου (μόνο ορισμένα τηλέφωνα μπορούν να συνδέονται), - έλεγχος με μηνύματα των λειτουργιών της συσκευής, - θα λαμβάνετε κλήση ή μήνυμα με την ενεργοποίηση του αισθητήρα, - εύκολη λειτουργία της συσκευής – τοποθέτετε την κάρτα και πλέον μπορείτε να την χρησιμοποιείτε, - με το ενσωματωμένο stereo jack μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ως μέσο κρυφής επικοινωνίας – συνδέοντας περίλαιμιο και μικροακουστικό, - ενσωματωμένη μπαταρία 550 mAh που επιτρέπει περίπου 2 ώρες συνδιαλέξεις ή 2-3 μέρες σε κατάσταση αναμονής.

Μη Διαθέσιμο €97.12

GSM / DCS Ενισχυτής σήματος κινητού τηλεφώνου (Νουμερο: R04)


Για να καλύψετε μεγάλη έκταση με ισχυρό σήμα και στις δύο περιοχές συχνοτήτων 900 και 1800 MHz, θα πρέπει να έχετε αυτό το GSM / DCS ενισχυτης. Μπορεί να καλύψει μια έκταση 2000 τετραγωνικών μέτρων. Το Ενισχυμένο GSM σήμα θα σας επιτρέψει να αυξήσετε το χρόνο λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων και να μειώσει τη δύναμη των σημάτων μετάδοσης . Με επιτυχία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GSM ενισχυτή για μεγάλα κτίρια,γραφείa ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα. Το κύριο πλεονέκτημα του ενισχυτή είναι οτι, λειτουργεί με δύο συχνότητες και με αυτό το τρόπο αναδιανομής της πλήρης γκάμας των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τον παροχέα υπηρεσιών σας. Για να εκτελέσετε τη συσκευή σε δράση θα χρειαστείτε υποδοχή και κεραία μετάδοσης και 50 ohm καλώδιο για να συνδέσετε την κεραία με τον ενισχυτή (δεν περιλαμβάνεται). Στη συνέχεια, συνδέστε το τροφοδοτικό και είναι έτοιμο για χρήση. Στο μπροστινό μέρος έχετε μια φωτεινή-LED ένδειξη για την ένταση του σήματος και την τάση.

Μη Διαθέσιμο €359.95

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης για σταθερά τηλέφωνα (Νουμερο: B19)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αυτή ως έναν αυτόματο τηλεφωνητή και ταυτόχρονα να καταγράφει τις τηλεφωνικές κλήσεις.Από τη στιγμή που οι κλήσεις καταγράφονται μπορείτε να τις ακούσετε απο την κάρτα μνήμης (microSD), και από απόσταση μέσω κινητού ή σταθερού τηλεφώνου.Αν έχετε δύο τέτοιες συσκευές μπορείτε από απόσταση, να αντιγράψετε τις εγγραφές από το ένα στο άλλο.Η συσκευή σας επιτρέπει να καθορίσετε μόνο ορισμένους αριθμούς τους οποίους αυτή καταγράφει και έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε μνήμη.Η συσκευή έχει ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την πλήρωση της μνήμης να αντικαταστήσετε τα παλαιότερα αρχεία.Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας συνηθισμένος αυτόματος τηλεφωνητής οπου μπορείτε να γράψετε μήνυματα και να καταγράψετε κλήσης αν κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο.Υπάρχει τηλεχειριστήριο που μπορείτε να ελέγξετε και να ρυθμίσετε τις βασικές λειτουργίες της συσκευής.Με το παρεχόμενο λογισμικό στο δίσκο εγκατάστασης μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία σας με ένα κωδικό και να ρυθμίσετε την εργασία της συσκευής.Η συσκευή διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 1200 mAh, η οποία επιτρέπει περίπου 10 ώρες εργασίας.Πριν την χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά πρεπει να τη φορτώσετε τουλάχιστον 8 ώρες.

Μη Διαθέσιμο €134.95

GSM Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης σε μπαταρία (Νουμερο: B18)

Τα κινητά τηλέφωνα ειναι τόσο καταχωρημένα στη ζωή μας,τόσο όσο μια μπαταρία κινητού τηλεφώνουνο τοποθετημένη κάπου, δεν θα ξυπνήσει κάμια υποψία.Αυτή η μπαταρία όμως, είναι συσκευή ηχητικής παρακολούθησης που χρησιμοποιεί GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.Τοποθετήστε την κάρτα SIM στη "μπαταρια" , καλέστε τον αριθμό και μπορείτε να ακούσετε όλα αυτά που μιλούν γύρο απο τη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης λειτουργεί με κάρτες όλως των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.Η συσκευασία δεν περιέχει φορτιστη.

Μη Διαθέσιμο €49.56

Μίνι ασύρματο Bluetooth ακουστικό (Νουμερο: MS02)


Μίνι ακουστικό το οποίο λαμβάνει το audio σήμα ήχου μέσω της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δέκτη Bluetooth που συνδέεται με το bluetooth- στο κινητό σας τηλέφωνο και μεταδίδεται μέσω ηλεκτρομαγνητικών σημάτων επαγωγής στο μίνι ακουστικό. Το εξαιρετικά μικρό μέγεθος της συσκευής την κάνει σχεδόν δυσδιάκριτη.

Πώς χρησιμοποιείτε;

Μη Διαθέσιμο €100.95

Μίνι ακουστικό και πομπος,κρυμμένα σε στυλο (Νουμερο: MS04)

Με τη βοήθεια αυτού του στυλου,μπορείτε να κάνετε ασύρματη σύνδεση μεταξύ του κινητού σας και το μίνι ακουστικό.Στο στυλο έχει Bluetooth δέκτης και δυνατός πομπος,ο οποίος εκπέμπει το σήμα στο ακουστικό.Για το καλύτερο ηχω,η απόσταση πρέπει να είναι 30 πόντους περίπου.Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας βοηθάει να κάνετε δηπλη επικοινωνία.Η απόσταση μετάξι του κινητου και το στυλο μπορεί να είναι μέχρι 10 μέτρα.Ο στυλου έχει ενσωματωμένη μπαταρία,που σας επιτρέπει δυο ώρες συνεχούς λειτουργίας,η 100 ώρες σε αναμονή.
Διαστάσεις:μάκρος 14.8 και διάμετρο 1.7 πόντους.

Μη Διαθέσιμο €110.95

Μικρός GSM κοριος (Νουμερο: B24)

Χρησιμοποιώντας το GSM δίκτυο,αυτός ο κοριος σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε της συνομιλίες που γίνονται γύρω του.Πρεπει μόνο να βάλετε SIM κάρτα,και να καλέσετε το νούμερο.Πρεπει να βγάλετε το ΠΙΝ πρώτα.Μπορει να μείνει σε stand by για δυο-τρεις μέρες,ενώ αν θέλετε να ακούτε συνέχεια,η μπαταρία του κρατάει για μιάμιση ώρα περίπου.Στο σετ υπάρχει φορτιστής.

Μη Διαθέσιμο €21.95

Κοριος GSM με tracker, φωνητικό έλεγχο και αισθητήρα δόνησης (Νουμερο: B28)

Με αυτή τη συσκευή έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τις συζητήσεις γύρω της, να λαμβάνετε σήμα υπό τη μορφή μηνύματος SMS ή κλήση όταν ενεργοποιείται ο αισθητήρας δόνησης ή ήχου και να λαμβάνετε πληροφορία για την τοποθεσία της συσκευής κρυφακούσματος. Μέσον της αποστολής μηνύματος SMS προς την κάρτα που τοποθετήθηκε στη συσκευή κρυφακούσματος, μπορείτε να συνδέετε και διακόπτετε τους αισθητήρες της. Αν είναι ενεργοποιημένος ο φωνητικός έλεγχος, η συσκευή θα σας καλέσει ή θα στείλει μήνυμα SMS όταν ο ήχος γύρω της υπερβαίνει 65 dB. Με την ενεργοποίηση του αισθητήρα δόνησης, μπορείτε να τον μετατρέψετε σε μικροσύστημα συναγερμού για το αυτοκίνητό σας. Αυτό θα σας ενημερώσει με κλήση ή μήνυμα SMS αμέσως μόλις κινητοποιηθεί ο κινητήρας. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται και για παρακολούθηση. Με τη βοήθεια των κελιών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, καθορίζει την τοποθεσία της και σας στέλνει link στο κινητό σας.

Μη Διαθέσιμο €33.95

Τηλεχειριστήριο για κινητό τηλέφωνο (Νουμερο: D115)

Με αυτό το τηλεχειριστήριο θα μετατρέψετε το κινητό σας τηλέφωνο σε κονσόλα για παιχνίδια.Θα μπορείτε βολικά να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.
Το τηλεχειριστήριο συνδέεται με το κινητό μέσω bluetooth και υποστηρίζει τα πιο γνωστά παιχνίδια για Andoid και iPhone.
Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V 380mAh,που σας επιτρέπει εως 20 ώρες διασκέδασης.
Διαστάσεις 12.5х7х2 εκατοστά,βάρρος 85 γραμμάρια.

Μη Διαθέσιμο €23.96