Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

μικροκαμερες παρακολουθησης θεσσαλονικη

GSM Συσκευή Παρακολούθησης με 3 μικρόφωνα (Νουμερο: B02)

Συχνότητα λειτουργίας 900, 1800 MHz
Εξοπλισμένο με 3 πυκνωτικά μικρόφωνα
Συμβατό με όλες τις κάρτες SIM για GSM
Το μικρόφωνο λειτουργεί σε ακτίνα 10 έως 14 μέτρα.

Αγορά €20.95

Επαγγελματικό σετ ήχου δέκτη-πομπό (Νουμερο: B09)

Σετ ηχητικής παρακολούθησης,εξοπλισμένο με ευαίσθητο μικρόφωνο το οποίο λαμάνει κάθε ήχο πολύ καθαρά σε κάθε κατεύθυνση και εναν ευαίσθητο δέκτη με ενσωματωμένο ηχείο και με είσοδο για ακουστικά και εξωτερική συσκευή εγγραφής ήχου.
Λειτουργεί με σταθερή συχνότητα στη ζώνη των UHF. Ο πομπός έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χρόνο λειτουργίας περίπου 15 ώρες. Ο δέκτης λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ που επιτρέπουν μέχρι και 24 ώρες. Η απόσταση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι περίπου 1000 μ. στη γραμμή της όρασης ή 300-400 μ. με την παρουσία εμποδίων.

Αγορά €68.95

Τηλεφωνικό σκαθάρι ήχου + δέκτη (Νουμερο: B11)

Με αυτό το σκαθάρι εύκολα και γρήγορα οργανώνεται την παρακολούθηση της τηλεφωνικής γραμμής. Έξυπνα κρυμμένο σε καλώδιο σταθερού τηλεφώνου και σας επιτρεπει την παρακολούθηση που πραγματοποιήται από σταθερό τηλέφωνο. Κάνετε εναλλαγή μεταξύ τηλεφωνική γραμμή και το τηλέφωνο και μπορείτε να ακούσετε. Το σκαθάρι δεν απαιτεί φόρτιση, γιατί τροφοδοτεί απευθείας από την τηλεφωνική γραμμή. Αυτό επιτρέπει την απεριόριστη διάρκεια παρακολούθησης. Η συσκευή εκπέμπει μια συχνότητα 400 MHz (δείτε την ακριβή συχνότητα της ταινίας) και όταν ρυθμίσετε το δέκτη μπορείτε να πάρετε κρυστάλλινο ήχο των περίπου 150-200 μέτρα μακριά.

Αγορά €235.95

GSM Συσκευή Παρακολούθησης σε κλασικό αντάπτορα (Νουμερο: B15)

Με αυτή τη συσκευή θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συνομιλίες στο δωμάτιο, ανά πάσα ώρα.Δεν χρειάζεται να φορτήσετε την μπαταρία της συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την συνδέσετε και θα έχετε μια σύνδεση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτός ο κλασικός αντάπτορας είναι πλήρως λειτουργικός και υπάρχει σε κάθε κατάστημα στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πρότυπο. Για την πλήρη κάλυψη μπορείτε να συνδέσετε και κάθε ηλεκτρική συσκευή, όπως φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Όταν η συσκευή λειτουργεί έτσι κανένας δεν θα καταλάβει ότι το δωμάτιο παρακολουθείται.

Αγορά €74.95

Σετ audio δέκτης και συσκευή ηχητικής παρακολούθησης (Νουμερο: B20)


Με αυτό το σετ μπορείτε να κάνετε audio υποκλοπές και να είστε ανεξάρτητοι από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.Η εξαιρετική ευκολία χρήσης επιτρέπει την εργασία με αυτό το σετ σε ανθρώπους χωρίς καθόλου εμπειρία.Ενεργοποιήστε το κλειδί του "σκαθαριού" στην αναφερόμενη με κόκκινη κουκκίδα θέση και τοποθετήστε το στην επιθυμητή θέση, περιστρέψτε το χειριστήριο του δέκτη και ρυθμίστε την επιθυμητή ένταση.Ο υψηλός πομπός και η ευαισθησία του μικροφώνου σας εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο σε απόσταση 500 μ.Το κιτ περιλαμβάνει ακουστικά με τα οποία μπορείτε να ακούσετε μονο εσείς.Εάν ενεργοποιήσετε στην έξοδο ακουστικών το audio recorder μπορείτε να τεκμηριώσετε αυτα που έχετε ακούσει .Ο δέκτης είναι εξοπλισμένοι με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.Διαστάσεις του "σκαθαριού" - 60h35h14 mm.spy gadgets

Αγορά €72.95

Κοριος για μέσα απο το τοίχο (Νουμερο: B21)

Με αυτη τη συσκευη,δεν υπάρχει κανένα τοίχο που μπορει να σας χωρίσει απο το αντικείμενο παρακολούθησης.Με την βοήθεια του μπορείτε να ακούτε,και αν έχετε ρεκορντερ να καταγράφεται της συνομιλίες μέσα απο το τοίχο.Δεν έχει σημασία τι τοίχο ακριβώς είναι,απο τούβλα,μπετόν η κάτι άλλο,εσείς θα ακούτε πεντακάθαρα τι γίνεται απο την άλλη πλευρά.Για μεγαλύτερη ποιότητα,έχετε και ειδικά ακουστικά,που σας επιτρέπουν να ακούσετε τα πάντα απο την άλλη πλευρα.Η συσκευη έχει μπαταρία λιθιου που της επιτρέπει να λειτουργήσει πάνω απο 50 ώρες με μια φόρτιση.Εχει τέσσερα επίπεδα ευαισθησίας.Ολα τα ακσεσουαρ είναι σε βολικό,μεταλλικο βαλιτσακι.

Αγορά €171.95

Ματακι πόρτας με μεγάλη οθόνη (Νουμερο: VD04)

Στην TFT οθόνη των 3,5 inch θα μπορείτε να βλέπετε τους επισκέπτες μπροστά απο την πόρτα εισόδου σας με λεπτομέρειες. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι 300.000 pixel και μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες με πάχος από 35 έως 90 mm. Δίπλα στον φακό της κάμερας υπάρχει κουμπί για το κουδούνι, ενώ από το εσωτερικό modul μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ 16 μελωδιών και μπορείτε να ελέγχετε την δύναμη του κουδουνίσματος. Η συσκευή παρακολούθησης τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες τύπου ΑΑ, ενώ αυτομάτως διακόπτεται μετά από 10 δευτερόλεπτα, για να μην εξαντλεί τις μπαταρίες. Η γωνία ορατότητας είναι 150ο.

Αγορά €68.95

Σύστημα παρακολούθησης (Νουμερο: DVR16)

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα το σήμα απο τέσσερις διαφορετικές κάμερες.Έχετε επίσης την δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικές παραμέτρους της εικόνας ,οπως Brightness, Contrast, Saturation και Sharpness απο το τηλεκοντρόλ.Η υψηλή ανάλυση απο το εξωτερικό σήμα:


NTSC:720*480pixels 60HZ

Αγορά €49.95

Κάμερα Ξυπνητήρι (Νουμερο: HD61)

Εκτος απο τις συνηθισμένες λειτουργείες απλόυ ξυπνητηριού - ώρα, ημερομηνία, θερμοκρασία, ξυπνητήρι, θα έχετε και κάμερα παρακολούθησης με τρείς λειτουργείες. Με την κάμερα θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, audio εγγραφές και audio-video εγγραφές. Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με δυναμικότητα 2400 mAh,αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήτε το ρολόι συνέχεια έχοντας το συνδεδεμένο στην πρίζα ή στον υπολογιστή και έτσι δεν θα αγχώνεστε, οτι η μπαταρία θα πέσει την στιγμή που χρειάζεστε το ρολόι ενεργοποιημένο.Όλες οι λειτουργείες της κάμερας παρακολούθησης ελέγχονται απο τηλεκοντρόλ,σε απόσταση όχι πιο μεγάλη απο 18 μέτρα.Το ρολόι έχει θύρα για microSD κάρτα με μέγιστη χωριτηκότητα 32 GB.Η κάμερα είναι με μεγάλη ορατικότητα 140 μοίρες και ελάχιστο φωτισμό 1Lux.Χαρακτηριστικά της εγγραφής: Βίντεοо - AVI, 1280x720, 24 fps Φωτογραφίες - JPEG, 2560х1920 Audio - WAV, 128 kbps

Αγορά €56.95

Ματακι πόρτας με ανιχνευτη κίνησης (Νουμερο: VD11)

Η συσκευή παρακολούθησης έχει σχισμή (slot) για κάρτα  μνήμης, στην οποία μπορείτε να γράψετε κάθε πρόσωπο που έχει πατήσει το κουδούνι σας. Μετά το πάτημα θα ακούσετε ηχητικό σήμα, η οθόνη θα ανοίξει, και η εικόνα θα αποθηκευτεί στην κάρτα. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε την οθόνη και χωρίς πάτημα του κουδουνιού και πάλι θα γραψετε υο πρόσωπο μπροστά στο ματακι. Με το πάτημα του κουμπιού POWER μπορείτε να μεγεθύνετε ή μικραίνετε την εικόνα. Με τους δείκτες μπορείτε γρήγορα να δειτε τις εγγραφές, ανεξάρτητα αν είναι φωτογραφίες ή οπτικές εγγραφές. Όταν το φως είναι ανεπαρκές, η συσκευή συνδέει τις δύο ισχυρές υπέρυθρες φωτοδιόδους που σας επιτρέπουν να βλέπετε ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Η συσκευή διαθέτει κουμπί που ενεργοποιεί τον ανιχνευτη κίνησης. Όταν λειτουργεί με αυτό το τροπο, στην ενεργοποίηση του ανιχνευτη, ο επισκέπτης θα ακούσει μήνυμα στα Αγγλικά να αφήσει  μήνυμα. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε βίντεο εγγραφή των επισκεπτών σας στην microSD κάρτα 1 ΜΒ και μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω από 2.000 φωτογραφίες.

Αγορά €114.95

Συσκευή παρακολούθησης πόρτας με κάρτα μνήμης (Νουμερο: VD10)

Με αυτή την συσκευή μπορείτε να γράψετε όλους τους επισκέπτες που πάτησαν το κουντούνι της πόρτας εισόδου σας. Όταν πατήσετε το κουμπί της οθόνης, η εικόνα μπροστά στην κάμερα αποθηκευετε στην κάρτα μνήμης σε μορφή JPEG . Οι φωτογραφίες τακτοποιούνται κατά ημερομηνία και ώρα. Μπορείτε να αλλάζετε το είδος της εγγραφής – αντί φωτογραφίας, η συσκευή να γράφει σύντομες οπτικές εγγραφές με διάρκεια 3, 5 ή 10 δευτερόλεπτα. Η συσκευή είναι κατάλληλη για πόρτες με πάχος από 35 έως 105 mm και μέγεθος του ανοίγματος από 13 έως 28 mm. Η κάμερα έχει τις ακόλουθες διαστάσεις - 30х30х7 mm, της οθόνης 136х75х18 mm. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες 1.5V τύπου АА.

Αγορά €77.95

Σετ ηχητικής παρακολούθησης και ακουστικό δέκτη με ηχογράφηση (Νουμερο: B25)

Το σετ Σας προσφέρει τη δυνατότητα να λάβετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο σε απόσταση πάνω των 500 μέτρων. Εκτός από αυτά διαθέτετε με τη δυνατότητα πατώντας ένα κουμπί να ξεκινήσετε την εγγραφή των συνομιλιών που Σας ενδιαφέρουν και να τις ακούσετε αμέσως. Ο δέκτης διαθέτει με μία διεπαφή κάρτας microSD στην οποία μπορείτε να βάλετε μία τέτοια μικρότερη από 2 GB. Η κάρτα μέγιστης χωρητικότητας μέχρι 2 GB προσφέρει την δυνατότητα αποθήκευσης ηχογραφήσεων των περίπου 100 ωρών. Η ηχογράφηση γίνετε σε μορφή WAV με 44 kbps. Για την διεξαγωγή κρυφής ηχητικής παρακολούθησης στο σετ έχετε ακουστικά στέρεο. Ο δέκτης και ο πομπός έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων-λιθίου. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πομπό περισσότερο χρόνο, αυτός διαθέτει με φωνητική ενεργοποίηση, η οποία διακόπτει την τροφοδότηση όταν η γύρω περιοχή είναι αθόρυβη. Τα διαμετρήματα του ηχητικού παρακολουθητή είναι 60х35х15 χιλιοστόμετρα.

Αγορά €147.95

Κάμερα εγγραφής για εσωτερική τοποθέτηση (Νουμερο: V22)

Αυτή η κάμερα εγγραφής διαθέτει σχισμή για microSD κάρτες. Μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα με το επιθυμητό μέγεθος και σ’ αυτή θα εγγράφονται οι όπτικο-ακουστικές εγγραφές που κάνατε. Η εργασία με την κάμερα είναι εξαιρετικά εύκολη – τοποθέτετε την κάρτα στη σχισμή, την βάζετε στη μπριζα,και η εγγραφή ξεκινάει αυτόματα. Για να σταματήσετε την εγγραφή, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί πλαγίως στην κάμερα και η εγγραφή θα σταματήσει. Για να γράψετε σε σκοτάδι, η κάμερα έχει 24 υπέρυθρες διόδους. Η συσκευή μπορεί να φωτογραφίζει σε δύο αναλύσεις της οπτικής εγγραφής - 640х480 και 320х240, ενώ η αλλαγή γίνεται με την αλλαγή του κειμένου του αρχείου με τις ρυθμίσεις, ενώ το μέγεθος του αρχείου κατά προσέγγιση είναι 8 ΜΒ ανά λεπτό στην πρώτη και 2 ΜΒ για την δεύτερη ανάλυση. Από το ίδιο αρχείο μπορείτε να συνδέετε και διακόπτετε τις διόδους νυχτερινής παρακολούθησης. Μπορείτε να βλέπετε τις εγγραφές που κάνατε όταν βγάλετε την κάρτα από την κάμερα και με τη βοήθεια του microSD-USB προσαρμοστή να την συνδέσετε στον Η/Υ σας. Η κάμερα διαθέτει μπαταρία που επιτρέπει περίπου 15 λεπτά αυτόνομη λειτουργία στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αγορά €39.95

Μικροσκοπικό τράκερ και GSM ωτακουστής (Νουμερο: GPS20)

Το τράκερ λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα
Οι υπερβολικά μικρές διαστάσεις 40х34х14 χιλιοστά και το ελάχιστο βάρρος 27 γραμμαρίων κάνουν αυτό το τράκερ να προτιμάται για απαρατήρητη παρακολούθιση.Εκτός απο το οτι σας δίνει την τρέχουσα θέση,το τράκερ θα σας επιτρέψει να ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.
Η συσκεύη μπορεί να έχει χρήση και έξω απο τις δραστηριότητες παρακολούθησης,Με το τράκερ μπορείτε να έχετε διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία.Υπερβολικά χρήσιμο για την επικοινωνία με τα παιδιά σας.
Έχει δύο κουμπιά,που μπορούν να στέλνουν SOS σήμα και στα δύο τηλέφωνα.Έτσι εκτός απο τηλεφωνική σύνδεση ,θα ξέρετε κάθε στιγμή που βρίσκετε το παιδί σας.

Αγορά €97.95

Κρυφη κάμερα σε στυλο-4GB (Νουμερο: HD12)

Αυτή είναι κάμερα παρακολούθησης,κρυμμένη μέσα σε απόλυτα λειτουργικό στυλό.
Με την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να τραβάτε βίντεο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 640х480 και φωτογραφίες με ανάλυση 1280х960.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν φορήτη μνήμη.Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/ME/XP, Mac OS και Linux.

GSM Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης σε μπαταρία (Νουμερο: B18)

Τα κινητά τηλέφωνα ειναι τόσο καταχωρημένα στη ζωή μας,τόσο όσο μια μπαταρία κινητού τηλεφώνουνο τοποθετημένη κάπου, δεν θα ξυπνήσει κάμια υποψία.Αυτή η μπαταρία όμως, είναι συσκευή ηχητικής παρακολούθησης που χρησιμοποιεί GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.Τοποθετήστε την κάρτα SIM στη "μπαταρια" , καλέστε τον αριθμό και μπορείτε να ακούσετε όλα αυτά που μιλούν γύρο απο τη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης λειτουργεί με κάρτες όλως των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.Η συσκευασία δεν περιέχει φορτιστη.

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης του δικτύου GSM με φωνητικό έλεγχο (Νουμερο: B17)

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιήτε για GSM δικτύα της κινητής τηλεφωνίας με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το χώρο στον οποίο την έχετε τοποθετήσει.
Εξοπλισμένη με ευαίσθητο μικρόφωνο που μπορεί να καταγράψει ξεκάθαρα όλους τους ήχους σε ακτίνα πέντε μέτρων.Όταν ενεργοποιήσετε τον έλεγχο φωνή της συσκευής ηχητικής παρακολούθησης, αυτή μετατρέπεται σε ένα μίνι σύστημα συναγερμού.Μπορείτε να το αφήσετε στον επιθυμητό χώρο και οταν ο ήχος, υπερβαίνει περίπου 45 dB η συσκευή θα καλέσει τον αριθμό σας.Η ενσωμάτωση και ο αποκλεισμός του ελέγχου της φωνής γίνεται με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος (SMS) στην κάρτα SIM τοποθετημένη στη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκευή να παραμείνει απο 1 εώς 3 ημέρες σε στάση αναμονής.Διαστάσεις: 43h32h14 mm.
Τρόπος Λειτυργίας:

GSM Συσκευή Παρακολούθησης με φωνητική ενεργοποίηση (Νουμερο: B03)

Μπορείτε να ακούσετε οταν καλέσετε τον αριθμό απο τη κάρτα SIM,η συσκευή έχει επίσης ενεργοποίηση φωνής. Όταν ενεργοποιείται από τον ήχο, επιλέγει αυτόματα ένα προκαθορισμένο τηλέφωνο οπου μπορείτε να ακούσετε. Εκτός από την συσκευή ηχητικής παρακολούθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι σας. Συχνότητα λειτουργίας 900, 1800 MHz.
Εξοπλισμένο με ένα πυκνωτικό μικρόφωνο.
Υποστηρίζει όλα τα δίκτυα GSM κάρτα SIM.
Το μικρόφωνο λειτουργεί 20 μέτρα. σε διάμετρο.

Μη Διαθέσιμο €56.95

Επαγγελματικό GSM ανιχνευτής (Νουμερο: BD02)

Αυτή είναι μια συσκευή για την ανίχνευση της κάθε συσκευη παρακολούθησης , ασύρματες κρυφές κάμερες, GPS trackers και GSM σιγαστήρες.
Διαθέτει αυξημένης ευαισθησίας και 10 LED ένδειξη για τον προσδιορισμό της ένταση του σήματος.
Ακόλουθοντας την ένταση του σήματος μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε την κρυμμένη συσκευή.
Υπάρχουν 3 επιλογές για την προειδοποιηση της εναρξης το σήμα - συναγερμού, δονήσεις και αθόρυβη λεοτουργια

Μη Διαθέσιμο €0.00

Σαρωτής συχνοτήτων (Νουμερο: BD05)

Με αυτό το συμπαγές και εύκολο στη χρήση σαρωτή μπορειτε να σαρώσετε συχνότητες από 1 MHz έως 2,6 GHz.
Με τη βοήθειά του, μπορείτε να εντοπισετε ραδιόφωνικοι σταθμοι (walkie-talkie), UHF / VHF συσκευες παρακολούθησης , ασύρματες κάμερες και RF τηλεχειριστήρια.

Μη Διαθέσιμο €0.00

UHF Audio Συσκευή Παρακολούθησης με δέκτη (Νουμερο: B12)

Αυτη είναι μια συσκευή ηχητικλης παρακολούθησης με μεγάλο εύρος. Η συχνότητά της περιοχές είναι 400 MHz, που περιορίζει τη δυνατότητα κάποιος άλλος να μεταδίδει .
Ο ειδικός δέκτης σας επιτρέπει την υψηλή ποιότητα και διακριτική ακρόαση του σκαθάρι.
Η χαμηλή κατανάλωση επιτρέπει να ακούτε τα πάντα αρκετές ημέρες μέχρι η μπαταρία να πέσει. Λειτουργεί με μια μπαταρία των 3V. Ο δέκτης λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη 7.2V μπαταρία Li-ion. Επιτρέπει την ομαλή αλλαγή συχνότητα σε βήματα των 50 kHz, ώστε να την ορίσετε με ακρίβεια στη μεταδιδόμενη συχνότητα των σκαθαριών.
Μέγιστη απόσταση - 200 m

Μη Διαθέσιμο €202.95

Μινιατούρα GSM Συσκευή Παρακολούθησης (Νουμερο: B14)

Αυτό το εξαιρετικά μικρό GSM "σκαθάρι" διαθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο GSM συσκευή ηχητικής παρακολούθησης –καλείτε τον αριθμό πάνω στην κάρτα SIM για να ακούσετε. Μπορείτε με την αποστολή ενός SMS να ενεργοποιήσετε και να σταματήσετε τη φωνητική λειτουργία - η συσκευή θα σας καλέσει οταν γύρω τις υπάρχει κάποιος θόρηβος.
Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε ως ένα κινητό τηλέφωνο. Η συσκευή έχει δύο κουμπιά που μπορείτε να ρυθμίσετε για να καλέσει ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά την κλήση του αριθμού μπορείτε να κάνετε μια κανονική τηλεφωνική κλήση. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί SOS το οποίο όταν πατηθεί στελνει SMS με κείμενο HELP και καλεί τα δυο νούμερα . Αυτά τα χαρακτηριστικά μεταμορφώνουν την συσκευή σε μια αξιόπιστη σύνδεση, έλεγχος και προστασία για τα παιδιά σας ή ηλικιωμένων συγγενών.Παρά το μικρό μέγεθος,αυτο το “σκαθάρι”εχει πάνω απο 48 ώρες χρόνο αναμονής και πάνω απο μια ώρα χρόνο ομιλίας. Όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 10% θα πάρετε μια προειδοποίηση μέσω SMS. Και πάλι με την αποστολή ενός SMS μπορείτε πάντα να πάρετε πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια της μπαταρίας.
Σημείωση: Λόγω του μικρού μεγέθους της συσκευης είναι αναγκαίο να κοπεί το ένα άκρο της κάρτας SIM για να χωρ;eσει.
Εντολές SMS:

Μη Διαθέσιμο €51.95

GPS Haicom Tracker - HI-604 (Νουμερο: GPS09)

Αυτή είναι μια πολυλειτουργική συσκευή και είναι από τις πιο σύγχρονες συσκευές εντοπισμού GPS. Αυτό το tracker σας επιτρέπει να ελέγχονται οι χώροι σε πραγματικό χρόνο με έναν από τους παρακάτω τρόπους: GPRS / SMS / DTMF. Καλός συνδυασμός της νέας τεχνολογίας και τη δυνατότητα πρόσβασης. Με GPS09 μπορείτε να παρακολουθείτε οποιοδήποτε αντικείμενο παγκοσμίως σε πραγματικό χρόνο πάνω στον χάρτη. Ο χρήστης μπορεί να δει την πραγματική τοποθεσία του εργοταξίου Haicom, χρησιμοποιώντας το δίκτυο GPRS ή μέσω του παρεχόμενου λογισμικού παρακολούθησης απευθείας στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DTMF. Το tracker έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη για να σας βοηθήσει γρήγορα και εύκολα να εισάγετε το tracker σε επιθυμητό αντικείμενο. Το κουτί της συσκευής εντοπισμού είναι αδιάβροχο και μπορείτε να μην ανησυχείτε για την εργασία του σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5500 mAh και σας δίνει τη διαβεβαίωση ότι δεν θα χάσετε τόποτα στην πιο σημαντική στιγμή. Με τον αισθητήρα κίνησης και την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση στην κατάσταση αναμονής η μπαταρία μπορεί να αναμείνει μήνες. Διαστάσεις 91h53h39 mm.

Μη Διαθέσιμο €286.95

GSM Συσκευή Παρακολούθησης (Νουμερο: B16)

Εξαιρετικά μικρή συσκευή ηχητικής παρακολούθησης χρησιμοποιούνται στις εργασίες του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας. Συνεργάζεται με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία. Οι διαστάσεις του - 30h25h12 mm επιτρέπουν να κρυφτεί ευκολα. Λόγω του μικρού μεγέθους είναι απαραίτητο η κάρτα SIM να κοπεί στη μία πλευρά.
ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ:
1.Φόρτωση συσκευής - τουλάχιστον 3 ώρες.
2.Βάζετε την κάρτα SIM.Καλείτε το νούμερο της κάρτας

Μη Διαθέσιμο €63.95

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης για σταθερά τηλέφωνα (Νουμερο: B19)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αυτή ως έναν αυτόματο τηλεφωνητή και ταυτόχρονα να καταγράφει τις τηλεφωνικές κλήσεις.Από τη στιγμή που οι κλήσεις καταγράφονται μπορείτε να τις ακούσετε απο την κάρτα μνήμης (microSD), και από απόσταση μέσω κινητού ή σταθερού τηλεφώνου.Αν έχετε δύο τέτοιες συσκευές μπορείτε από απόσταση, να αντιγράψετε τις εγγραφές από το ένα στο άλλο.Η συσκευή σας επιτρέπει να καθορίσετε μόνο ορισμένους αριθμούς τους οποίους αυτή καταγράφει και έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε μνήμη.Η συσκευή έχει ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την πλήρωση της μνήμης να αντικαταστήσετε τα παλαιότερα αρχεία.Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας συνηθισμένος αυτόματος τηλεφωνητής οπου μπορείτε να γράψετε μήνυματα και να καταγράψετε κλήσης αν κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο.Υπάρχει τηλεχειριστήριο που μπορείτε να ελέγξετε και να ρυθμίσετε τις βασικές λειτουργίες της συσκευής.Με το παρεχόμενο λογισμικό στο δίσκο εγκατάστασης μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία σας με ένα κωδικό και να ρυθμίσετε την εργασία της συσκευής.Η συσκευή διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 1200 mAh, η οποία επιτρέπει περίπου 10 ώρες εργασίας.Πριν την χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά πρεπει να τη φορτώσετε τουλάχιστον 8 ώρες.

Μη Διαθέσιμο €149.95

Ηχείο παρακολούθησης μωρών (Νουμερο: BB05)

Με αυτό το ασύρματο 2.4 GHz ηχείο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε και να προσέχετε τα παιδιά σας ή ηλικιωμένους,γιατι θα μπορείτε να κάνετε με την ησυχία σας τις δουλειές στο σπιτι και ταυτόχρονα θα μπορείτε να είστε μαζι τους παίρνοντας το μαζί σας. Εάν τοποθετήσετε την κάμερα στην πόρτα εξόδου θα μπορείτε να βλέπετε ποιος μπαίνει, ενώ με την διπλή audio επαφή θα μπορείτε να μιλάτε μαζί τους.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σε μαγαζιά,γκαραζ,κήπους κτλ.Για τον δέκτη:Οθόνη - 2.4 ίντσες TFT LCD ανάλυση - 480х240 Συχνότητα - 2.400 ~ 2.483 GHz Φόρτιση - ενσωματομένη μπαταρία ιόντων λιθίου 3.7V/350 mA Διαστάσεις - 123х72х24 мм Βάρρος - 200 г. Για την κάμερα:Αισθητήρας - CMOS Ανάλυση - 380 TV γραμμές ,Ελάχιστος φωτισμός - 3 Lux Νυχτερινή όραση - εως 10 μέτρα Συχνότητα - 2.400 ~ 2.483 GHz Φόρτιση - Ενσωματομένη μπαταρία ιόντων λιθίου 3.7V/350 mA

Μη Διαθέσιμο €97.95