Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

πομποσ παρακολουθησησ χωρου uhf

Επαγγελματικό σετ ήχου δέκτη-πομπό (Νουμερο: B09)

Σετ ηχητικής παρακολούθησης,εξοπλισμένο με ευαίσθητο μικρόφωνο το οποίο λαμάνει κάθε ήχο πολύ καθαρά σε κάθε κατεύθυνση και εναν ευαίσθητο δέκτη με ενσωματωμένο ηχείο και με είσοδο για ακουστικά και εξωτερική συσκευή εγγραφής ήχου.
Λειτουργεί με σταθερή συχνότητα στη ζώνη των UHF. Ο πομπός έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χρόνο λειτουργίας περίπου 15 ώρες. Ο δέκτης λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ που επιτρέπουν μέχρι και 24 ώρες. Η απόσταση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι περίπου 1000 μ. στη γραμμή της όρασης ή 300-400 μ. με την παρουσία εμποδίων.

Αγορά €68.95

Σετ audio δέκτης και συσκευή ηχητικής παρακολούθησης (Νουμερο: B20)


Με αυτό το σετ μπορείτε να κάνετε audio υποκλοπές και να είστε ανεξάρτητοι από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.Η εξαιρετική ευκολία χρήσης επιτρέπει την εργασία με αυτό το σετ σε ανθρώπους χωρίς καθόλου εμπειρία.Ενεργοποιήστε το κλειδί του "σκαθαριού" στην αναφερόμενη με κόκκινη κουκκίδα θέση και τοποθετήστε το στην επιθυμητή θέση, περιστρέψτε το χειριστήριο του δέκτη και ρυθμίστε την επιθυμητή ένταση.Ο υψηλός πομπός και η ευαισθησία του μικροφώνου σας εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο σε απόσταση 500 μ.Το κιτ περιλαμβάνει ακουστικά με τα οποία μπορείτε να ακούσετε μονο εσείς.Εάν ενεργοποιήσετε στην έξοδο ακουστικών το audio recorder μπορείτε να τεκμηριώσετε αυτα που έχετε ακούσει .Ο δέκτης είναι εξοπλισμένοι με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.Διαστάσεις του "σκαθαριού" - 60h35h14 mm.spy gadgets

Αγορά €72.95

Σετ ηχητικής παρακολούθησης και ακουστικό δέκτη με ηχογράφηση (Νουμερο: B25)

Το σετ Σας προσφέρει τη δυνατότητα να λάβετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο σε απόσταση πάνω των 500 μέτρων. Εκτός από αυτά διαθέτετε με τη δυνατότητα πατώντας ένα κουμπί να ξεκινήσετε την εγγραφή των συνομιλιών που Σας ενδιαφέρουν και να τις ακούσετε αμέσως. Ο δέκτης διαθέτει με μία διεπαφή κάρτας microSD στην οποία μπορείτε να βάλετε μία τέτοια μικρότερη από 2 GB. Η κάρτα μέγιστης χωρητικότητας μέχρι 2 GB προσφέρει την δυνατότητα αποθήκευσης ηχογραφήσεων των περίπου 100 ωρών. Η ηχογράφηση γίνετε σε μορφή WAV με 44 kbps. Για την διεξαγωγή κρυφής ηχητικής παρακολούθησης στο σετ έχετε ακουστικά στέρεο. Ο δέκτης και ο πομπός έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων-λιθίου. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πομπό περισσότερο χρόνο, αυτός διαθέτει με φωνητική ενεργοποίηση, η οποία διακόπτει την τροφοδότηση όταν η γύρω περιοχή είναι αθόρυβη. Τα διαμετρήματα του ηχητικού παρακολουθητή είναι 60х35х15 χιλιοστόμετρα.

Αγορά €147.95

GSM Συσκευή Παρακολούθησης με 3 μικρόφωνα (Νουμερο: B02)

Συχνότητα λειτουργίας 900, 1800 MHz
Εξοπλισμένο με 3 πυκνωτικά μικρόφωνα
Συμβατό με όλες τις κάρτες SIM για GSM
Το μικρόφωνο λειτουργεί σε ακτίνα 10 έως 14 μέτρα.

Αγορά €20.95

Αεροπλάνο (Νουμερο: AH01)

Αυτό το αεροπλάνο είναι εύκολο να πετάξει ακόμα και απο αρχάριους με σταθερά χαρακτηριστικά πτήσης.
Είναι εύκολο για οδήγιση και επιτρέπει καλλιτεχνικές κινήσεις, ακόμα και σε χαμηλή ταχύτητα των 10 km / h. Εξαιρετικά ελαφρύ αλλά σταθερό και γερό. Σταθερό στις αναστροφές πετάει ανάποδα. Υπάρχει τεσσάρων καναλιών τηλεχειριστήριο για να ελέγχετε την πτήση του αεροσκάφους σας. Αυτό το ράδιο-ελεγχόμενο αεροπλάνο δεν είναι παιχνίδι και είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 14 ετών. Όταν το χρησιμοποιείτε, προσέξτε για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των άλλων.

Αγορά €114.95

Συσκευή έναντι απώλειας (Νουμερο: D16)

Με αυτό το σύστημα συναγερμού μπορειτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ ή χάσετε σημαντικά πράγματα για σας. Το σύστημα είναι ασύρματο πομπό και δέκτη. Όταν ο πομπός είναι σε κάποια απόσταση μακριά, ο δέκτης θα αρχίσει να εκπέμπει τον ήχο ειδοποίησης. Με τη συσκευή αυτή δεν θα ανησυχείτε ποτέ οτι θα χάσετε το παιδί σας στο κατάστημα ότι θα απομακρυνθεί πολύ το κατοικίδιο σας ή ότι κάποιος θα μπορούσε να κλέψει το πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά κλπ. Η δουλεια με αυτό το σύστημα είναι εξαιρετικά εύκολη. Με το ποτενσιόμετρο μπορείτε να ορίσετε την απόσταση στην οποία ο συναγερμός ενεργοποιείται μέσα σε 1 έως 20 μ.

Χαρακτηριστικά:

Αγορά €14.95

Τηλεφωνικό σκαθάρι ήχου + δέκτη (Νουμερο: B11)

Με αυτό το σκαθάρι εύκολα και γρήγορα οργανώνεται την παρακολούθηση της τηλεφωνικής γραμμής. Έξυπνα κρυμμένο σε καλώδιο σταθερού τηλεφώνου και σας επιτρεπει την παρακολούθηση που πραγματοποιήται από σταθερό τηλέφωνο. Κάνετε εναλλαγή μεταξύ τηλεφωνική γραμμή και το τηλέφωνο και μπορείτε να ακούσετε. Το σκαθάρι δεν απαιτεί φόρτιση, γιατί τροφοδοτεί απευθείας από την τηλεφωνική γραμμή. Αυτό επιτρέπει την απεριόριστη διάρκεια παρακολούθησης. Η συσκευή εκπέμπει μια συχνότητα 400 MHz (δείτε την ακριβή συχνότητα της ταινίας) και όταν ρυθμίσετε το δέκτη μπορείτε να πάρετε κρυστάλλινο ήχο των περίπου 150-200 μέτρα μακριά.

Αγορά €235.95

Κιτ Ασύρματος πομπός και δέκτης για audio-video σήματα του 1 W (Νουμερο: BC27)

Με αυτό το κιτ μπορείτε να μεταδίδεται audio-video σήματα από την κάμερα σας ή απο άλλες συσκευές σε μεγάλη απόσταση.Η ισχυρότητα των πομπών απο 1w δίνει την ευκαιρία να πάρετε σήμα σε απόσταση 150 m με καλή οπτική επαφή. Ο ευαίσθητος δέκτης σας επιτρέπει να λάβετε σήματα σε καλή ποιότητα ,σε απόσταση και να το γυρίστε σε μια εξωτερική οθόνη ή συσκευή εγγραφής. Μπορείτε να ρυθμίσετε το δέκτη και πομπού σε κάθε απο τα στανταρ τέσσερα κανάλια (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz).
Οι τροφοδοσία γίνεται με αντάπτερ για συνεχόμενη παροχή ρεύματος απο 9 έως 12V.

Αγορά €74.95

2 W Ισχυρός ασύρματος πομπός και δέκτης σημάτων AV (Νουμερο: BC28)

Το κιτ σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε και να δέχεται σήματα από διάφορες audio / video πηγές σε απόσταση περίπου 300 μέτρων υπό άμεση όραση. Ρύθμιση των πομπών και των δέκτων σε ένα από τα τέσσερα στάνταρ κανάλια (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz) και μπορείτε να μεταδώσετε και να λάβετε σήμα από την κάμερα στα 300 μέτρα. Έχετε τη δυνατότητα να μεταδίδεται βίντεο και στερεοφωνικό σήμα ήχου.Η τροφοδοσία γίνεται με 12v αντάπτορα αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μπαταρίες με τάση 9 - 12 V.

Αγορά €102.95

Ασύρματος 1W πομπός (Νουμερο: BC29)

Ο πομπός μπορεί να μεταδώσει σήμα από κάμερες ή άλλες συσκευές AV σε αποστάσεις έως και 150 μέτρα με καλή οπτική επαφή.Επίσης μπορείτε να συμπεριλάβετε σήμα βίντεο και δύο κανάλια ήχου. Με τα κλειδία πλισω στην ουρά του πομπού μπορείτε να προσαρμόσετε την έξοδο του ,σε καθέ από τα standard κανάλια: CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz.Τροφοδοτείται απο αντάπτορα. Τάση λειτουργίας 9 - 12 V.

Αγορά €37.95

Ενισχυτής για GSM σήμα - 50 τ.μ. (Νουμερο: R01)


Οι ενισχυτές GSM σήματος χρησιμοποιούνται ευρέως σε περιοχές όπου η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας είναι χαμηλή και τα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν παντού. Η συσκευή αυτή αυξάνει την ένταση του σήματος και έτσι αυξάνει το χρόνο λειτουργίας μπαταριών στα κινητά τηλέφωνα και μειώνει την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από αυτές. Οι ενισχυτές είναι εύκολες στην εγκατάσταση και στη χρήση. Χρειαζεται μόνο η τοποθέτηση των κεραιών,η τροφοδοσια και ο ενισχυτής είναι έτοιμος για χρήση. Κατάλληλο για κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, κλπ.

Αγορά €94.95

Κεραία GSM ενισχυτής (εξωτερική) (Νουμερο: R07)

Για την αποτελεσματική κάλυψη σήματος GSM την επιθυμητή περιοχή θα πρέπει να έχετε κεραία. Αν χρησιμοποιείτε τον ενισχυτή για ανοιχτούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κεραία για εξωτερική τοποθέτηση. Μια τέτοια κεραία χρειάζεστε εάν λάβετε το σήμα απο την εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην ύπαιθρο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Αγορά €28.95

GSM ενισχυτής σήματος - 200 τ.μ. (Νουμερο: R02)

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας τότε θα πρέπει να έχετε έναν ενισχυτή σήματος GSM.Οι ενισχυτες GSM σήματος χρησιμοποιούνται ευρέως σε περιοχές όπου η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας είναι χαμηλή.Αυξάνουν την ένταση του σήματος και έτσι αυξάνουν το χρόνο λειτουργίας των μπαταριών στα κινητά τηλέφωνα και μειώνουν τη δύναμη της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από αυτές.Αυτές οι συσκευές είναι εύκολες στην εγκατάσταση και στη χρήση.Αρκεί να τοποθετήσετε τις κεραίες, να ενεγοποιήσετε την τροφοδοσία και ο ενισχυτής είναι έτοιμος για χρήση.Με τους τοποθετημένους διόδους μπορείτε εύκολα να προσανατολίσετε, εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη και αν η κεραία εισόδου συλλαμβάνει το σήμα.Κατάλληλο για κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, κλπ.Μπορεί αποτελεσματικά να καλύψει μια περιοχή 200 τετραγωνικών μέτρων.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Αγορά €56.95

GSM Συσκευή Παρακολούθησης σε κλασικό αντάπτορα (Νουμερο: B15)

Με αυτή τη συσκευή θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συνομιλίες στο δωμάτιο, ανά πάσα ώρα.Δεν χρειάζεται να φορτήσετε την μπαταρία της συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την συνδέσετε και θα έχετε μια σύνδεση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτός ο κλασικός αντάπτορας είναι πλήρως λειτουργικός και υπάρχει σε κάθε κατάστημα στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πρότυπο. Για την πλήρη κάλυψη μπορείτε να συνδέσετε και κάθε ηλεκτρική συσκευή, όπως φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Όταν η συσκευή λειτουργεί έτσι κανένας δεν θα καταλάβει ότι το δωμάτιο παρακολουθείται.

Αγορά €74.95

Κοριος για μέσα απο το τοίχο (Νουμερο: B21)

Με αυτη τη συσκευη,δεν υπάρχει κανένα τοίχο που μπορει να σας χωρίσει απο το αντικείμενο παρακολούθησης.Με την βοήθεια του μπορείτε να ακούτε,και αν έχετε ρεκορντερ να καταγράφεται της συνομιλίες μέσα απο το τοίχο.Δεν έχει σημασία τι τοίχο ακριβώς είναι,απο τούβλα,μπετόν η κάτι άλλο,εσείς θα ακούτε πεντακάθαρα τι γίνεται απο την άλλη πλευρά.Για μεγαλύτερη ποιότητα,έχετε και ειδικά ακουστικά,που σας επιτρέπουν να ακούσετε τα πάντα απο την άλλη πλευρα.Η συσκευη έχει μπαταρία λιθιου που της επιτρέπει να λειτουργήσει πάνω απο 50 ώρες με μια φόρτιση.Εχει τέσσερα επίπεδα ευαισθησίας.Ολα τα ακσεσουαρ είναι σε βολικό,μεταλλικο βαλιτσακι.

Αγορά €171.95

Κάμερα με δυνατοσ πομπος και δέκτης 2.4GHz (Νουμερο: BC36)

Αν έχετε την ανάγκη μετάδοσης αυντιο και βίντεο σήμα σε πιο-μεγάλη απόσταση,τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτο το σετ κάμερα και δεκτη.Σε συνδιαζμο με κάποια συσκευη απο τη κατηγορία "Συσκευές εγγραφής βίντεο"μπορείτε να κάνετε πολυ καλό σύστημα για παρακολούθηση και βιντεοσκόπηση.Η κάμερα έχει LED,και μπορείτε να παρακολουθείτε σε πλήρη σκοτάδι σε 10-15 μέτρα.Η τροφοδοσία της είναι 12 V και μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μπαταρία αυτοκινήτου,και να μην χρησιμοποιηθεί το δικό της μετασχιματιστη που υπάρχει στο σετ.Εκπέμπει σε κάθε ένα απο τα τέσσερα στάνταρ κανάλια,και η αλλαγή γίνεται με μικρο διακόπτη.Η τροφοδοσία του δεκτη είναι επισις 12V.Μπορείτε να δέχεστε το κάθε ένα κανάλι,στο πάνω μέρος υπάρχει ένδειξη ποιο κανάλι έχετε εκείνη τη στιγμή.Υπαρχουν δυο έξοδοι για AV.
Χαρακτηριστικά για τη κάμερα:
1/3"CMOS sensor
System:PAL/NTSC

Αγορά €111.95

GSM ωτακουστής με AGPS λειτουργεία (Νουμερο: B22)

Αυτή η συσκευή συνδυάζει ωτακουστή και τράκερ. Ο πομπός με τις δονήσεις και η φωνητική ενεργοποίηση τον μεταμορφώνουν στην τέλεια προστασία για το σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας.Ο ωτακουστής έχει SOS κουμπί,που μπορεί να καλεί αυτόματα κάποιο τηλέφωνο που έχετε ρυθμίσει σαν panic κουμπί,ενώ με τα ακουστικά απο το σετ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κινητό τηλέφωνο.Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή σαν τράκερ και οποσδήποτε να στείλετε SMS σαν εντολή θα λάβετε στο κινητό σας λινκ με την ακριβή τοποθεσία σημειωμένο στο Google Maps.Όταν η μπαταρία πέσει στα 10% θα σας σταλεί μήνυμα στο κινητό με προειδοποίηση.

Αγορά €56.95

Ματακι πόρτας με μεγάλη οθόνη (Νουμερο: VD04)

Στην TFT οθόνη των 3,5 inch θα μπορείτε να βλέπετε τους επισκέπτες μπροστά απο την πόρτα εισόδου σας με λεπτομέρειες. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι 300.000 pixel και μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες με πάχος από 35 έως 90 mm. Δίπλα στον φακό της κάμερας υπάρχει κουμπί για το κουδούνι, ενώ από το εσωτερικό modul μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ 16 μελωδιών και μπορείτε να ελέγχετε την δύναμη του κουδουνίσματος. Η συσκευή παρακολούθησης τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες τύπου ΑΑ, ενώ αυτομάτως διακόπτεται μετά από 10 δευτερόλεπτα, για να μην εξαντλεί τις μπαταρίες. Η γωνία ορατότητας είναι 150ο.

Αγορά €68.95

Σύστημα παρακολούθησης (Νουμερο: DVR16)

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα το σήμα απο τέσσερις διαφορετικές κάμερες.Έχετε επίσης την δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικές παραμέτρους της εικόνας ,οπως Brightness, Contrast, Saturation και Sharpness απο το τηλεκοντρόλ.Η υψηλή ανάλυση απο το εξωτερικό σήμα:


NTSC:720*480pixels 60HZ

Αγορά €49.95

Κάμερα Ξυπνητήρι (Νουμερο: HD61)

Εκτος απο τις συνηθισμένες λειτουργείες απλόυ ξυπνητηριού - ώρα, ημερομηνία, θερμοκρασία, ξυπνητήρι, θα έχετε και κάμερα παρακολούθησης με τρείς λειτουργείες. Με την κάμερα θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, audio εγγραφές και audio-video εγγραφές. Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με δυναμικότητα 2400 mAh,αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήτε το ρολόι συνέχεια έχοντας το συνδεδεμένο στην πρίζα ή στον υπολογιστή και έτσι δεν θα αγχώνεστε, οτι η μπαταρία θα πέσει την στιγμή που χρειάζεστε το ρολόι ενεργοποιημένο.Όλες οι λειτουργείες της κάμερας παρακολούθησης ελέγχονται απο τηλεκοντρόλ,σε απόσταση όχι πιο μεγάλη απο 18 μέτρα.Το ρολόι έχει θύρα για microSD κάρτα με μέγιστη χωριτηκότητα 32 GB.Η κάμερα είναι με μεγάλη ορατικότητα 140 μοίρες και ελάχιστο φωτισμό 1Lux.Χαρακτηριστικά της εγγραφής: Βίντεοо - AVI, 1280x720, 24 fps Φωτογραφίες - JPEG, 2560х1920 Audio - WAV, 128 kbps

Αγορά €56.95

Ματακι πόρτας με ανιχνευτη κίνησης (Νουμερο: VD11)

Η συσκευή παρακολούθησης έχει σχισμή (slot) για κάρτα  μνήμης, στην οποία μπορείτε να γράψετε κάθε πρόσωπο που έχει πατήσει το κουδούνι σας. Μετά το πάτημα θα ακούσετε ηχητικό σήμα, η οθόνη θα ανοίξει, και η εικόνα θα αποθηκευτεί στην κάρτα. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε την οθόνη και χωρίς πάτημα του κουδουνιού και πάλι θα γραψετε υο πρόσωπο μπροστά στο ματακι. Με το πάτημα του κουμπιού POWER μπορείτε να μεγεθύνετε ή μικραίνετε την εικόνα. Με τους δείκτες μπορείτε γρήγορα να δειτε τις εγγραφές, ανεξάρτητα αν είναι φωτογραφίες ή οπτικές εγγραφές. Όταν το φως είναι ανεπαρκές, η συσκευή συνδέει τις δύο ισχυρές υπέρυθρες φωτοδιόδους που σας επιτρέπουν να βλέπετε ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Η συσκευή διαθέτει κουμπί που ενεργοποιεί τον ανιχνευτη κίνησης. Όταν λειτουργεί με αυτό το τροπο, στην ενεργοποίηση του ανιχνευτη, ο επισκέπτης θα ακούσει μήνυμα στα Αγγλικά να αφήσει  μήνυμα. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε βίντεο εγγραφή των επισκεπτών σας στην microSD κάρτα 1 ΜΒ και μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω από 2.000 φωτογραφίες.

Αγορά €114.95

Συσκευή παρακολούθησης πόρτας με κάρτα μνήμης (Νουμερο: VD10)

Με αυτή την συσκευή μπορείτε να γράψετε όλους τους επισκέπτες που πάτησαν το κουντούνι της πόρτας εισόδου σας. Όταν πατήσετε το κουμπί της οθόνης, η εικόνα μπροστά στην κάμερα αποθηκευετε στην κάρτα μνήμης σε μορφή JPEG . Οι φωτογραφίες τακτοποιούνται κατά ημερομηνία και ώρα. Μπορείτε να αλλάζετε το είδος της εγγραφής – αντί φωτογραφίας, η συσκευή να γράφει σύντομες οπτικές εγγραφές με διάρκεια 3, 5 ή 10 δευτερόλεπτα. Η συσκευή είναι κατάλληλη για πόρτες με πάχος από 35 έως 105 mm και μέγεθος του ανοίγματος από 13 έως 28 mm. Η κάμερα έχει τις ακόλουθες διαστάσεις - 30х30х7 mm, της οθόνης 136х75х18 mm. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες 1.5V τύπου АА.

Αγορά €77.95

Κοριος με MP3 Player (Νουμερο: B27)

Με αυτή την συσκευή κρυφακούσματος θα μπορείτε να λαμβάνετε κρυστάλλινα καθαρό ήχο σε αρκετά μεγάλη απόσταση – πάνω από 500 μέτρα. Ο δέκτης είναι μικρός, ελαφρύς και βολικός, τα ακουστικά, με τα οποία ακούτε, είναι με εργονομικά λαστιχένια ακροστόμια και η ρύθμιση είναι εξαιρετικά εύκολη. Μόνο με το πάτημα του κουμπιού μπορείτε αμέσως να εγγράψετε την συνδιάλεξη στην microSD κάρτα με χωρητικοτητα 2 GB που συμπεριλαμβάνεται στο σετ. Το γραμμένο αρχείο (file) είναι σε σχήμα WAV, με 128 kbps και με μέγεθος 1 ΜΒ ανά λεπτό κατά προσέγγιση. Αμέσως μετά την διακοπή της εγγραφής, μπορείτε να την ακούσετε ή να επιστρέψετε τα προηγούμενα αρχεία (file). Και πάλι μόνο ένα πάτημα του κουμπιού μετατρέπει την συσκευή κρυφακούσματος σε MP3 Player. Μετά την μετάλλαξη του καθεστώτος λειτουργίας, μπορείτε να εκκινείτε, διακόπτετε σε παύση ή να μεταλλάζετε τις προηγουμένως γραμμένες στην κάρτα MP3 εγγραφές. Ο δέκτης και ο πομπός έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες που μπορείτε να γεμίζετε με τον φορτιστησ (adapter) που συμπεριλαμβάνεται στο σετ.  

Αγορά €143.95

Σετ για βίντεο παρακολούθιση - οκτώ κάμερες (Νουμερο: V20)

Αγοράζοντας αυτό το σετ θα διαθέτετε ένα σίγουρο σύστημα για βίντεο παρακολούθιση και έλεγχο.
Οι τέσσερις κάμερες είναι στρογγυλές,σχεδιασμένες για εσωτερικούς χώρους ,ενώ οι άλλες τέσσερις είναι αδιάβροχες,για εξωτερική τοποθέτηση.Και τα δύο είδη έχουν IR πίσω φωτισμό για παρακολούθιση ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.Η ανάλυση είναι 704х570 Pixels.
Ο εγγραφέας απο το σετ έχει οκτώ ηχητικά(RCA βύσματα) και οκτώ βίντεο(BNC βύσματα)είσοδοι.
Έχει τρείς USB θύρες,δικτυακή RJ45 θύρα για διαμόρφωση και παρακολούθιση μέσω ίντερνετ,VGA  έξοδο για σύνδεση με υπολογιστή, audio(RCA) και video(BNC) εξόδους για σύνδεση με τηλεόραση .

Αγορά €473.95

Πομπός για ομοαξονικό καλώδιο - P201 (Νουμερο: V13)

Με αυτό το καλώδιο θα έχετε την δυνατότητα να μεταδίδεται το βίντεο σήμα και την τροφοδοσία ταυτόχρονα μέσω ενός ομοαξονικού καλώδίου με μέγιστο μάκρος 800 μέτρα.Με γρήγορο και πολύ εύκολο μοντάζ.Έχει αρσενικούς BNC connectors για κάμερα και DVR,αρσενικά και θυλικά 5 mm τροφοδοτικά βύσματα και θυλικά BNC connectors για σύνδεση με ομοαξονικό καλώδιο

Αγορά €20.95

UTP πομπός - U301K (Νουμερο: V12)

Ο πομπός είναι σχεδιασμένος για ταυτόχρονη μετάδοση βίντεο σήμα και τροφοδοτική ένταση απο ένα UTP καλώδιο.
Συνιστάτει να χρησιμοποιηθούν UTP καλώδιο με κατηγορία μεγαλύτερη απο πέμπτη και μάκρος 300 μέτρα.
Έχει αρσενικό BNC συνδετήρα για σύνδεση με κάμερα και εγγραφέα,αρσενικό και θυλικό 5 mm βύσμα για τροφοδοσία και θυλικό RJ45 για το UTP καλώδιο

Αγορά €16.95

Υπερλεπτό ενδοσκόπιο (Νουμερο: E10)

Με αυτή την συσκευή μπορείτε να κοιτάξετε και στον πιό στενό χώρο. Η εξαιρετικά μικρή φωτογραφική κάμερα των 3,9 mm τοποθετήθηκε στην άκρη ακροστομίου με μήκος 1 μέτρο. Για να έχετε ορατότητα και σε πλήρες σκοτάδι, το ενδοσκόπιο είναι εξοπλισμένο με φωτιστική δίοδο. Μπορείτε να βλέπετε τους εξεταζόμενους χώρους σε TFT LCD οθόνη των 2,5 inch. Το οπτικό σήμα από την φωτογραφική κάμερα δίνεται σε κανονική BNC φίσα θηλυκή και εκτός από την φωτογραφική μικροκάμερα, μπορείτε να λαμβάνετε σήμα και από κάθε άλλη φωτογραφική κάμερα που εκπέμπει σε καλώδιο. Η οθόνη έχει μπαταρία με χωρητικότητα 2000 mAh.

Αγορά €197.95

Κάμερα εγγραφής για εσωτερική τοποθέτηση (Νουμερο: V22)

Αυτή η κάμερα εγγραφής διαθέτει σχισμή για microSD κάρτες. Μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα με το επιθυμητό μέγεθος και σ’ αυτή θα εγγράφονται οι όπτικο-ακουστικές εγγραφές που κάνατε. Η εργασία με την κάμερα είναι εξαιρετικά εύκολη – τοποθέτετε την κάρτα στη σχισμή, την βάζετε στη μπριζα,και η εγγραφή ξεκινάει αυτόματα. Για να σταματήσετε την εγγραφή, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί πλαγίως στην κάμερα και η εγγραφή θα σταματήσει. Για να γράψετε σε σκοτάδι, η κάμερα έχει 24 υπέρυθρες διόδους. Η συσκευή μπορεί να φωτογραφίζει σε δύο αναλύσεις της οπτικής εγγραφής - 640х480 και 320х240, ενώ η αλλαγή γίνεται με την αλλαγή του κειμένου του αρχείου με τις ρυθμίσεις, ενώ το μέγεθος του αρχείου κατά προσέγγιση είναι 8 ΜΒ ανά λεπτό στην πρώτη και 2 ΜΒ για την δεύτερη ανάλυση. Από το ίδιο αρχείο μπορείτε να συνδέετε και διακόπτετε τις διόδους νυχτερινής παρακολούθησης. Μπορείτε να βλέπετε τις εγγραφές που κάνατε όταν βγάλετε την κάρτα από την κάμερα και με τη βοήθεια του microSD-USB προσαρμοστή να την συνδέσετε στον Η/Υ σας. Η κάμερα διαθέτει μπαταρία που επιτρέπει περίπου 15 λεπτά αυτόνομη λειτουργία στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αγορά €39.95

Disco Λάμπα (Νουμερο: D86)

Περιστρεφόμενη Disco λάμπα κατάλληλη για οικογενειακές γιορτές,ντίσκο,αίθουσες για χωρούς,νυχτερινά μαγαζιά,εμπορικά κέντρα,γάμους,καραόκε και άλλα πολλά

Αγορά €8.95

Κρυφή κάμερα σε αισθητήρα καπνού με 4 GB ενσωματομένη μνήμη (Νουμερο: HD96)

Ο αισθητήρας στον οποίο είναι μονταρισμένη η κάμερα είναι απολύτως ρεαλιστικός και δεν θα ξυπνήσει καμμία αμφιβολία,όταν τον τοποθετήσετε στο ταβάνι του χώρου.
Η χρήση της συσκεύης είναι εύκολη και βολική,χάρη στον τηλεκοντρόλ.Με το τηλεκοντρόλ μπορείτε να χειρίζεστε απο απόσταση όλες τις λειτουργείες της κρυφής κάμερας.
Το μοντάζ και το ντεμοντάζ του αισθητήρα γίνεται μόνο με μια περιστροφή και με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να τον κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή.
Με την κάμερα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες,ηχογραφίσεις και βίντεο εγγραφές,όπως και να χρησιμοποιείτε ανιχνευτή κίνησης.

Αγορά €60.95

Μικροσκοπικό τράκερ και GSM ωτακουστής (Νουμερο: GPS20)

Το τράκερ λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα
Οι υπερβολικά μικρές διαστάσεις 40х34х14 χιλιοστά και το ελάχιστο βάρρος 27 γραμμαρίων κάνουν αυτό το τράκερ να προτιμάται για απαρατήρητη παρακολούθιση.Εκτός απο το οτι σας δίνει την τρέχουσα θέση,το τράκερ θα σας επιτρέψει να ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.
Η συσκεύη μπορεί να έχει χρήση και έξω απο τις δραστηριότητες παρακολούθησης,Με το τράκερ μπορείτε να έχετε διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία.Υπερβολικά χρήσιμο για την επικοινωνία με τα παιδιά σας.
Έχει δύο κουμπιά,που μπορούν να στέλνουν SOS σήμα και στα δύο τηλέφωνα.Έτσι εκτός απο τηλεφωνική σύνδεση ,θα ξέρετε κάθε στιγμή που βρίσκετε το παιδί σας.

Αγορά €97.95

Κρυφη κάμερα σε στυλο-4GB (Νουμερο: HD12)

Αυτή είναι κάμερα παρακολούθησης,κρυμμένη μέσα σε απόλυτα λειτουργικό στυλό.
Με την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να τραβάτε βίντεο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 640х480 και φωτογραφίες με ανάλυση 1280х960.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν φορήτη μνήμη.Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/ME/XP, Mac OS και Linux.

GSM Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης σε μπαταρία (Νουμερο: B18)

Τα κινητά τηλέφωνα ειναι τόσο καταχωρημένα στη ζωή μας,τόσο όσο μια μπαταρία κινητού τηλεφώνουνο τοποθετημένη κάπου, δεν θα ξυπνήσει κάμια υποψία.Αυτή η μπαταρία όμως, είναι συσκευή ηχητικής παρακολούθησης που χρησιμοποιεί GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.Τοποθετήστε την κάρτα SIM στη "μπαταρια" , καλέστε τον αριθμό και μπορείτε να ακούσετε όλα αυτά που μιλούν γύρο απο τη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης λειτουργεί με κάρτες όλως των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.Η συσκευασία δεν περιέχει φορτιστη.

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης του δικτύου GSM με φωνητικό έλεγχο (Νουμερο: B17)

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιήτε για GSM δικτύα της κινητής τηλεφωνίας με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το χώρο στον οποίο την έχετε τοποθετήσει.
Εξοπλισμένη με ευαίσθητο μικρόφωνο που μπορεί να καταγράψει ξεκάθαρα όλους τους ήχους σε ακτίνα πέντε μέτρων.Όταν ενεργοποιήσετε τον έλεγχο φωνή της συσκευής ηχητικής παρακολούθησης, αυτή μετατρέπεται σε ένα μίνι σύστημα συναγερμού.Μπορείτε να το αφήσετε στον επιθυμητό χώρο και οταν ο ήχος, υπερβαίνει περίπου 45 dB η συσκευή θα καλέσει τον αριθμό σας.Η ενσωμάτωση και ο αποκλεισμός του ελέγχου της φωνής γίνεται με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος (SMS) στην κάρτα SIM τοποθετημένη στη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκευή να παραμείνει απο 1 εώς 3 ημέρες σε στάση αναμονής.Διαστάσεις: 43h32h14 mm.
Τρόπος Λειτυργίας:

GSM Συσκευή Παρακολούθησης με φωνητική ενεργοποίηση (Νουμερο: B03)

Μπορείτε να ακούσετε οταν καλέσετε τον αριθμό απο τη κάρτα SIM,η συσκευή έχει επίσης ενεργοποίηση φωνής. Όταν ενεργοποιείται από τον ήχο, επιλέγει αυτόματα ένα προκαθορισμένο τηλέφωνο οπου μπορείτε να ακούσετε. Εκτός από την συσκευή ηχητικής παρακολούθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι σας. Συχνότητα λειτουργίας 900, 1800 MHz.
Εξοπλισμένο με ένα πυκνωτικό μικρόφωνο.
Υποστηρίζει όλα τα δίκτυα GSM κάρτα SIM.
Το μικρόφωνο λειτουργεί 20 μέτρα. σε διάμετρο.

Μη Διαθέσιμο €56.95

Επαγγελματικό GSM ανιχνευτής (Νουμερο: BD02)

Αυτή είναι μια συσκευή για την ανίχνευση της κάθε συσκευη παρακολούθησης , ασύρματες κρυφές κάμερες, GPS trackers και GSM σιγαστήρες.
Διαθέτει αυξημένης ευαισθησίας και 10 LED ένδειξη για τον προσδιορισμό της ένταση του σήματος.
Ακόλουθοντας την ένταση του σήματος μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε την κρυμμένη συσκευή.
Υπάρχουν 3 επιλογές για την προειδοποιηση της εναρξης το σήμα - συναγερμού, δονήσεις και αθόρυβη λεοτουργια

Μη Διαθέσιμο €0.00

Σαρωτής συχνοτήτων (Νουμερο: BD05)

Με αυτό το συμπαγές και εύκολο στη χρήση σαρωτή μπορειτε να σαρώσετε συχνότητες από 1 MHz έως 2,6 GHz.
Με τη βοήθειά του, μπορείτε να εντοπισετε ραδιόφωνικοι σταθμοι (walkie-talkie), UHF / VHF συσκευες παρακολούθησης , ασύρματες κάμερες και RF τηλεχειριστήρια.

Μη Διαθέσιμο €0.00

Αδιάβροχη IP Κάμερα εξωτερικού χώρου (Νουμερο: IP02)

1 / 4 "CMOS Αισθητήρας
Αναλυση 640x480
18 υπέρυθρες δίοδοι, ελάχιστος φωτισμός 0,5 Lux.
Ενσωματωμένος web server.

Μη Διαθέσιμο €109.95

Ελικόπτερο LamaV3 (Νουμερο: AH02)


Το LamaV3 είναι η ιδανική επιλογή για αρχάριους πιλότους. Το ελικόπτερο είναι πλήρως συναρμολογημένο και είναι έτοιμο για να πετάξει έξω από το κουτί. Διαθέτει ομοαξονική και αναστολή της περιστροφής του συστήματος, το οποίο γίνεται κατάλληλο για εσωτερική πτήση. LamaV3 έχει απλό και εύκολο έλεγχο πτήσης και γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Τεσσάρων καναλιών 2,4 GHz τηλεχειριστήριο ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως: ταχύτητα, γυροσκόπιο και δέκτη, η οποία επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση της . Οι δύο κινητήρες και 7.4V μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια πτήσης. Το LamaV3 έχει βελτιωμένη υποστήριξη για την ουρά για να αυξήσει τη σταθερότητα και την ισορροπία του ελικοπτέρου κατά την πτήση, η οποία επιτρέπει στους αρχάριους να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες για να πετάξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν καλυτερέψετε την απογείωση και την προσγείωση, θα βρείτε ατελείωτους τρόπους για να απολαύσετε το LamaV3!
Τα ράδιο ελεγχόμενα ελικόπτερα οπως το LamaV3 δεν είναι παιχνίδια. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Τα πτερύγια περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα και μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο με κακή χρήση του προϊόντος. Παρακολουθήστε πολύ προσεκτικά για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων κατά τη χρήση LamaV3.

Μη Διαθέσιμο €114.95

Ελικόπτερο BELT CPV2 (Νουμερο: AH03)

Ράδιο ελεγχόμενα ελικόπτερα οπως BELT CPV2 δεν είναι παιχνίδια.Πρόκειται για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Τα πτερύγια του ελικοπτέρου περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα και μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο με κακής χρήσης του προϊόντος. Παρακολουθήστε πολύ προσεκτικά για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων, όταν χρησιμοποιεί το BELT CPV2. Με την σωστη χρηση θα μπορειτε να απολαύσετε για πολλά χρόνια το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο σας. Σας προτείνουμε να αναζητήσετε τη βοήθεια κάποιου πιο έμπειρος πιλότος, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα αυτά για πρώτη φορά. BELT CPV2 είναι πλήρως συναρμολογημένο, δοκιμάστηκε στο εργοστάσιο και είναι έτοιμος για να πετάξει από το κιβώτιο. Η Ισχυρή λιθίου-πολυμερική μπαταρία 11.1V / 1800 mAh και των έξι καναλιών 2.4 Ghz τηλεκοντρόλ θα σας δώσει αξέχαστες ώρες πτήσης. Η Ηλεκτρονικη ακρίβειας επιτρέπει στο ελικόπτερο να απαντά άμεσα στις εντολές σας και να εκτελούν περίπλοκες ακροβατικές. BELT CPV2 ενισχύεται με δομή χάλυβα ιδιαίτερα
στα απασχολημένα μέρη όπως προσγείωση έλκηθρο, η ουρα των εδραωνων μεταλλων στης ρότορες.

Χαρακτηριστικά:

Μη Διαθέσιμο €246.95