Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

συσκευεσ παρακολουθησησ κινητων

GSM Συσκευή Παρακολούθησης με 3 μικρόφωνα (Νουμερο: B02)

Συχνότητα λειτουργίας 900, 1800 MHz
Εξοπλισμένο με 3 πυκνωτικά μικρόφωνα
Συμβατό με όλες τις κάρτες SIM για GSM
Το μικρόφωνο λειτουργεί σε ακτίνα 10 έως 14 μέτρα.

Αγορά €20.95

Ανιχνευτής για κρυφές κάμερες και ασύρματων υποκλοπών (Νουμερο: BD04)


Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σας παρακολουθεί με αυτόν τον ανιχνευτή θα καταλάβετε γρήγορα και εύκολα αν είναι έτσι. Η συσκευή ανιχνεύει κρυφές κάμερες, ήχου υποκλοπών, υποκλοπών GSM, WiFi και άλλους πομποδέκτες στην περιοχή 1MHz - 6GHz. Όσο πιο κοντά είστε στην κρυφή κάμερα ή τον audio υποκλοπών τόσο περισσότερο ανάβουν οι φωτεινοί δείκτες. Η μέγιστη απόσταση που μπορεί να εντοπίσετε συσκευές υποκλοπών είναι 10μ. Ο ανιχνευτής είναι εξοπλισμένος με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας, ακουστικά, πλήκτρο για ρύθμιση ευαισθησίας και 2 τρόπους λειτουργίας (συναγερμός και δόνηση). Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ, δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Διαστάσεις: 79x53x16mm.

Αγορά €20.95

Δέκτης για ασύρματες συσκευές (Νουμερο: DVR05)

Συμπαγές και εύκολο στη χρήση ασύρματος δέκτης για ασύρματες κάμερες με συχνότητα 2,4 GHz. Συμβατό με όλες τις κάμερες , οι οποίες εκπέμπουν σε ένα από τα τέσσερα στάνταρτ κανάλια. Με τη συσκευή αυτή μπορεί να λάβετε audio-video σήμα από την ασύρματη κάμερα σας και να τα παρακολουθήσετε όλα στη τηλεόρασή σας ή να το αποθηκεύσετε σε βίντεο. Με τον διακόπτη στην μπροστινή πλευρά του δέκτη επιλέγετε το κανάλι που μεταδίδει η κάμερά σας.
Διαστάσεις: mm 139h80h20
Λαμβάνομενο σήμα : 2,4 GHz ήχου και βίντεο.
Μέγιστη απόσταση: σε ισχύ 10 mW - 50 τ.μ. υπό άμεση όραση.

Αγορά €22.95

Δέκτης για ασύρματες συσκευές (Νουμερο: DVR06)

Αυτό το 2,4 GHz ασύρματο δέκτη μπορείτε να δείτε και να ακούσετε αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή τις ασύρματης κάμερας σας. Ειναι εύκολο στη χρήση και με μικρό μέγεθος. Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό έλεγχο της ληφθέντος συχνότητας και μπορεί εύκολα να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων standard καναλιών, ανάλογα με το κανάλι που θα μεταδίδει την κάμερά σας. Όταν συνδέσετε τις εξόδους του δέκτη σε μια είσοδο AV στην τηλεόραση θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε την κάμερά σας σε μια οθόνη.Αν θέλετε να αποθηκεύσετε το λαμβανόμενο σήμα,μπορείτε να συνδέσετε την έξοδο του δέκτη πρως μια συσκευή εγγραφής βίντεο ή άλλες συσκευές και θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε αρχεία από την ασύρματη κάμερα σας.
Διαστάσεις: mm 105h74h23
Λαμβάνομενο σήμα : 2,4 GHz ήχου και Βίντεο.
Μέγιστη απόσταση: σε ισχύ 10 mW - 50 τ.μ. υπό άμεση όραση.

Αγορά €25.95

Σετ Ασύρματη Κάμερα με δέκτη (Νουμερο: BC15+DVR06)

Ασύρματη κάμερα:

2,4 GHz Mini 1 / 4 ίντσας κάμερα CCD, ηχητική και βίντεο μετάδοση σήματος με ισχύ 10 mW.
Διαστάσεις: 30x35x23mm

Αγορά €83.95

Κιτ Ασύρματη Κάμερα 2,4 GHz και δέκτης (Νουμερο: BC10+DVR06)

Ασύρματη κάμερα 2,4 GHz:

1 / 3 ιντσών ασύρματη κάμερα CMOS με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.
Μεταδίδονται ήχου και βίντεο σήμα σε μέγιστη απόσταση 50 μέτρων υπό άμεση όραση.

Αγορά €65.95

Επαγγελματικό σετ ήχου δέκτη-πομπό (Νουμερο: B09)

Σετ ηχητικής παρακολούθησης,εξοπλισμένο με ευαίσθητο μικρόφωνο το οποίο λαμάνει κάθε ήχο πολύ καθαρά σε κάθε κατεύθυνση και εναν ευαίσθητο δέκτη με ενσωματωμένο ηχείο και με είσοδο για ακουστικά και εξωτερική συσκευή εγγραφής ήχου.
Λειτουργεί με σταθερή συχνότητα στη ζώνη των UHF. Ο πομπός έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χρόνο λειτουργίας περίπου 15 ώρες. Ο δέκτης λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ που επιτρέπουν μέχρι και 24 ώρες. Η απόσταση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι περίπου 1000 μ. στη γραμμή της όρασης ή 300-400 μ. με την παρουσία εμποδίων.

Αγορά €68.95

Τηλεφωνικό σκαθάρι ήχου + δέκτη (Νουμερο: B11)

Με αυτό το σκαθάρι εύκολα και γρήγορα οργανώνεται την παρακολούθηση της τηλεφωνικής γραμμής. Έξυπνα κρυμμένο σε καλώδιο σταθερού τηλεφώνου και σας επιτρεπει την παρακολούθηση που πραγματοποιήται από σταθερό τηλέφωνο. Κάνετε εναλλαγή μεταξύ τηλεφωνική γραμμή και το τηλέφωνο και μπορείτε να ακούσετε. Το σκαθάρι δεν απαιτεί φόρτιση, γιατί τροφοδοτεί απευθείας από την τηλεφωνική γραμμή. Αυτό επιτρέπει την απεριόριστη διάρκεια παρακολούθησης. Η συσκευή εκπέμπει μια συχνότητα 400 MHz (δείτε την ακριβή συχνότητα της ταινίας) και όταν ρυθμίσετε το δέκτη μπορείτε να πάρετε κρυστάλλινο ήχο των περίπου 150-200 μέτρα μακριά.

Αγορά €235.95

Κιτ Ασύρματος πομπός και δέκτης για audio-video σήματα του 1 W (Νουμερο: BC27)

Με αυτό το κιτ μπορείτε να μεταδίδεται audio-video σήματα από την κάμερα σας ή απο άλλες συσκευές σε μεγάλη απόσταση.Η ισχυρότητα των πομπών απο 1w δίνει την ευκαιρία να πάρετε σήμα σε απόσταση 150 m με καλή οπτική επαφή. Ο ευαίσθητος δέκτης σας επιτρέπει να λάβετε σήματα σε καλή ποιότητα ,σε απόσταση και να το γυρίστε σε μια εξωτερική οθόνη ή συσκευή εγγραφής. Μπορείτε να ρυθμίσετε το δέκτη και πομπού σε κάθε απο τα στανταρ τέσσερα κανάλια (CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz).
Οι τροφοδοσία γίνεται με αντάπτερ για συνεχόμενη παροχή ρεύματος απο 9 έως 12V.

Αγορά €74.95

Ασύρματος 1W πομπός (Νουμερο: BC29)

Ο πομπός μπορεί να μεταδώσει σήμα από κάμερες ή άλλες συσκευές AV σε αποστάσεις έως και 150 μέτρα με καλή οπτική επαφή.Επίσης μπορείτε να συμπεριλάβετε σήμα βίντεο και δύο κανάλια ήχου. Με τα κλειδία πλισω στην ουρά του πομπού μπορείτε να προσαρμόσετε την έξοδο του ,σε καθέ από τα standard κανάλια: CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz.Τροφοδοτείται απο αντάπτορα. Τάση λειτουργίας 9 - 12 V.

Αγορά €37.95

Ασύρματος Μεταδότης 2W (Νουμερο: BC30)

Ισχυρός ασύρματος μεταδότης που θα σας βοηθήσει να μεταδίδεται audio-video σήμα από την κάμερα ή απο άλλες συσκευές σε απόσταση 300 μέτρων υπό άμεση όραση. Κάθε ένα από τα κανάλια CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz μπορεί να ρυθμιστεί με τους διακόπτες που βρίσκονται στην πίσω πλευρά. Η συσκευασία περιλαμβάνει τροφοδοτικό, αλλά μπορεί να τροφοδοτήσει από την μπαταρία με τάση συνεχούς ρεύματος 9 - 12 V.

Αγορά €51.95

Ενισχυτής για GSM σήμα - 2.000 τ.μ. (Νουμερο: R03)


Με αυτόν τον ενισχυτή σήματος GSM είστε σε θέση να καλύψετε μια μεγάλη περιοχή με ισχυρό σήμα και ποιότητα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά 2000 τ.μ. Ειναι κατάλληλο για μεγάλα ξενοδοχεία, κατοικίες και κτίρια γραφείων, αυξάνοντας την ισχύ του σήματος και, επομένως, παρατείνει το χρόνο λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων και μειώνει την επιβλαβή ακτινοβολία από αυτούς. Για να λειτουργήσει δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις. Θα πρέπει να περιλαμβάνει την έκδοση και της ακτινοβολίας της κεραίας, να συμπεριλάβει ενισχυτές ισχύος και είναι έτοιμο για χρήση.
.

Αγορά €74.95

GSM ενισχυτής σήματος - 200 τ.μ. (Νουμερο: R02)

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας τότε θα πρέπει να έχετε έναν ενισχυτή σήματος GSM.Οι ενισχυτες GSM σήματος χρησιμοποιούνται ευρέως σε περιοχές όπου η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας είναι χαμηλή.Αυξάνουν την ένταση του σήματος και έτσι αυξάνουν το χρόνο λειτουργίας των μπαταριών στα κινητά τηλέφωνα και μειώνουν τη δύναμη της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από αυτές.Αυτές οι συσκευές είναι εύκολες στην εγκατάσταση και στη χρήση.Αρκεί να τοποθετήσετε τις κεραίες, να ενεγοποιήσετε την τροφοδοσία και ο ενισχυτής είναι έτοιμος για χρήση.Με τους τοποθετημένους διόδους μπορείτε εύκολα να προσανατολίσετε, εάν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη και αν η κεραία εισόδου συλλαμβάνει το σήμα.Κατάλληλο για κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, κλπ.Μπορεί αποτελεσματικά να καλύψει μια περιοχή 200 τετραγωνικών μέτρων.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Αγορά €56.95

GSM Συσκευή Παρακολούθησης σε κλασικό αντάπτορα (Νουμερο: B15)

Με αυτή τη συσκευή θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συνομιλίες στο δωμάτιο, ανά πάσα ώρα.Δεν χρειάζεται να φορτήσετε την μπαταρία της συσκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την συνδέσετε και θα έχετε μια σύνδεση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτός ο κλασικός αντάπτορας είναι πλήρως λειτουργικός και υπάρχει σε κάθε κατάστημα στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πρότυπο. Για την πλήρη κάλυψη μπορείτε να συνδέσετε και κάθε ηλεκτρική συσκευή, όπως φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Όταν η συσκευή λειτουργεί έτσι κανένας δεν θα καταλάβει ότι το δωμάτιο παρακολουθείται.

Αγορά €74.95

Σετ audio δέκτης και συσκευή ηχητικής παρακολούθησης (Νουμερο: B20)


Με αυτό το σετ μπορείτε να κάνετε audio υποκλοπές και να είστε ανεξάρτητοι από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.Η εξαιρετική ευκολία χρήσης επιτρέπει την εργασία με αυτό το σετ σε ανθρώπους χωρίς καθόλου εμπειρία.Ενεργοποιήστε το κλειδί του "σκαθαριού" στην αναφερόμενη με κόκκινη κουκκίδα θέση και τοποθετήστε το στην επιθυμητή θέση, περιστρέψτε το χειριστήριο του δέκτη και ρυθμίστε την επιθυμητή ένταση.Ο υψηλός πομπός και η ευαισθησία του μικροφώνου σας εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο σε απόσταση 500 μ.Το κιτ περιλαμβάνει ακουστικά με τα οποία μπορείτε να ακούσετε μονο εσείς.Εάν ενεργοποιήσετε στην έξοδο ακουστικών το audio recorder μπορείτε να τεκμηριώσετε αυτα που έχετε ακούσει .Ο δέκτης είναι εξοπλισμένοι με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.Διαστάσεις του "σκαθαριού" - 60h35h14 mm.spy gadgets

Αγορά €72.95

Κοριος για μέσα απο το τοίχο (Νουμερο: B21)

Με αυτη τη συσκευη,δεν υπάρχει κανένα τοίχο που μπορει να σας χωρίσει απο το αντικείμενο παρακολούθησης.Με την βοήθεια του μπορείτε να ακούτε,και αν έχετε ρεκορντερ να καταγράφεται της συνομιλίες μέσα απο το τοίχο.Δεν έχει σημασία τι τοίχο ακριβώς είναι,απο τούβλα,μπετόν η κάτι άλλο,εσείς θα ακούτε πεντακάθαρα τι γίνεται απο την άλλη πλευρά.Για μεγαλύτερη ποιότητα,έχετε και ειδικά ακουστικά,που σας επιτρέπουν να ακούσετε τα πάντα απο την άλλη πλευρα.Η συσκευη έχει μπαταρία λιθιου που της επιτρέπει να λειτουργήσει πάνω απο 50 ώρες με μια φόρτιση.Εχει τέσσερα επίπεδα ευαισθησίας.Ολα τα ακσεσουαρ είναι σε βολικό,μεταλλικο βαλιτσακι.

Αγορά €171.95

Κάμερα με δυνατοσ πομπος και δέκτης 2.4GHz (Νουμερο: BC36)

Αν έχετε την ανάγκη μετάδοσης αυντιο και βίντεο σήμα σε πιο-μεγάλη απόσταση,τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτο το σετ κάμερα και δεκτη.Σε συνδιαζμο με κάποια συσκευη απο τη κατηγορία "Συσκευές εγγραφής βίντεο"μπορείτε να κάνετε πολυ καλό σύστημα για παρακολούθηση και βιντεοσκόπηση.Η κάμερα έχει LED,και μπορείτε να παρακολουθείτε σε πλήρη σκοτάδι σε 10-15 μέτρα.Η τροφοδοσία της είναι 12 V και μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μπαταρία αυτοκινήτου,και να μην χρησιμοποιηθεί το δικό της μετασχιματιστη που υπάρχει στο σετ.Εκπέμπει σε κάθε ένα απο τα τέσσερα στάνταρ κανάλια,και η αλλαγή γίνεται με μικρο διακόπτη.Η τροφοδοσία του δεκτη είναι επισις 12V.Μπορείτε να δέχεστε το κάθε ένα κανάλι,στο πάνω μέρος υπάρχει ένδειξη ποιο κανάλι έχετε εκείνη τη στιγμή.Υπαρχουν δυο έξοδοι για AV.
Χαρακτηριστικά για τη κάμερα:
1/3"CMOS sensor
System:PAL/NTSC

Αγορά €111.95

Μίνι ακουστικό με χρώμα του δέρματος και δέκτης Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS10)

MS10 είναι φτιαγμενο έτσι,ώστε να μιν φαίνεται,λόγω των μικρών διαστάσεων και το χρώμα σώματος που έχει,και να έχει πολυ καθαρό και δυνατο ηχω.Με το ευαίσθητο ηλεκτρομαγνητικό δεκτή,είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί με όλα τα περιλαιμια και Bluetooth δεκτές.Λειτουργεί με μπαταρία 1.55V και έχει και ηχητική προειδοποιήσει όταν η μπαταρία τελιωνει.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €114.95

Μίνι ακουστικό με δεκτη Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS11)

Αυτό είναι το μικρότερο μίνι ακουστικό στη πιο-συμφέρουσα τιμη.Με της μικρές της διαστάσεις,μπορεί να γίνει αόρατο,αν το βάλετε μέσα στο αυτι σας.Η μεγάλη ευαισθησία του MS11 του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί με όλους τους δεκτές με κρυσταλλινο ηχω,και ακόμα και σε μεγαλύτερη απόσταση απο το περιλαιμιο.Έχει 1.55V μπαταρία με πολυ μικρή κατανάλωση και ηχητική ειδοποίηση για "πεσμένη" μπαταρία.
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.65mA
Λειτουργία απο 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €114.95

Μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS06)

Αυτό το ακουστικό είναι το πιο-κατάλληλο για wireless επικοινωνία στη χαμηλότερη τιμή.Είναι η καλύτερη επιλογή για τους φοιτητές,γιατί παίρνουν πολύ καλή ποιότητα στη καλύτερη τιμή.Το ακουστικό είναι σχεδιασμένο έτσι,για να είναι άνετο και για περατεταμενη χρήση.Λειτουργεί με μπαταρία τύπου 337 η 416.Η μικρή κατανάλωση επιτρέπει 4ωρες ασταματητη λειτουργία.λειτουργεί μόνο με περιλαιμιο με αυντιο ενισχυτη,με άλλο περιλαιμιο ενδέχεται ο ηχως να είναι αδύναμος.
Χαρακτηριστικά:
Εύρος συχνοτήτων:200Hz~5400Hz
Κατανάλωση:0.80mA

Αγορά €97.95

Μαγνητικό μίνι ακουστικό με δεκτή Bluetooth (Νουμερο: MS08+MS05)

MS05 είναι πολύ μικρό ακουστικό,που μπενει μέσα στο αυτί σας και έτσι δεν φαίνεται καθόλου.Είναι φτιαγμένο από φυσικές μαγνητηκες ύλες,και δεν χρειάζεται τροφοδοσία.Στο σετ υπάρχει και συσκευή για να βγάζετε το ακουστικό από το αυτί σας.Προσοχή:αν έχετε βάλει το ακουστικό πιο-μέσα στο αυτι σας,χρησιμοποηστε μόνο την αυθεντική συσκευή για να το βγάλετε.Αν δεν μπορείτε μόνοι σας,ζητήστε την βοήθεια γιατρού.
Χαρακτηριστικά:εύρος συχνοτήτων-20~22000Hz
Λειτουργεί σε θερμοκρασία από 0 εώς 40 βαθμούς Κελσίου.
Διαστάσεις:διάμετρο 3μμ,μάκρος 1,5 μμ και διάμετρο 5μμ και μάκρος 5μμ.

Αγορά €74.95

Δέκτης Bluetooth με 3w ενισχυτης (Νουμερο: MS08)

Με αυτό το δεκτή Bluetooth μπορείτε ασύρματα να συνδεσετε το περιλαιμιο με το κινητό σας τηλέφωνο.Με το ενσωματωμένο ενισχυτη 3w,να έχετε δυνατο και καθαρό ηχω.Εκτός απο αυτό,η συσκευή έχει κουμπιά για την ένταση του ηχω,mute και SOS κουμπί,που θα σας βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης,να στείλετε ηχητική ειδοποίηση στην απέναντι πλευρά,χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε.Τρόπος σύνδεσης:πατήστε και κρατήστε το κουμπί on(το μεγάλο κουμπί απο κάτω)μέχρι να αρχίσουν να αναβοσβηνουν το μπλε και το κόκκινο λεντακι.Τότε ενεργοποιηστε το Bluetooth του τηλεφώνου σας,και βάλτε το να ψάχνει συσκευές.Ο δέκτης θα φανεί με το όνομα T-LOOP.Το ΠΙΝ για τα συνδεσετε είναι 0000
Εύρος συχνοτήτων:2400~2480MHz
Απόσταση μέχρι το ακουστικό:30 πόντους
Απόσταση μέχρι το κινητό τηλέφωνο:10μετρα

Αγορά €63.95

Ματακι πόρτας με μεγάλη οθόνη (Νουμερο: VD04)

Στην TFT οθόνη των 3,5 inch θα μπορείτε να βλέπετε τους επισκέπτες μπροστά απο την πόρτα εισόδου σας με λεπτομέρειες. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι 300.000 pixel και μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες με πάχος από 35 έως 90 mm. Δίπλα στον φακό της κάμερας υπάρχει κουμπί για το κουδούνι, ενώ από το εσωτερικό modul μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ 16 μελωδιών και μπορείτε να ελέγχετε την δύναμη του κουδουνίσματος. Η συσκευή παρακολούθησης τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες τύπου ΑΑ, ενώ αυτομάτως διακόπτεται μετά από 10 δευτερόλεπτα, για να μην εξαντλεί τις μπαταρίες. Η γωνία ορατότητας είναι 150ο.

Αγορά €68.95

Σετ καλώδια για φόρτιση (Νουμερο: D43)

Σε αυτό το σετ συμπεριλαμβάνονται τις πιο διάσημες άκρες για φόρτιση κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρικών συσκευών. Με το USB άκρο μπορείτε να φορτίσετε κατευθείαν απο τον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο απο τα αντάπτερ στο σετ- για πρίζες ή αναπτύρες αυτκινήτων. Περιέχει τις παρακάτω άκρες:1. Nokia 2.0 mm 2. DC 3.5 mm 3. DC 4.0 mm 4. Mini USB 5. Micro USB 6. LG KG90 7. Samsung G600 8. Samsung D800/D900 9. Sony Ericsson K750 10.Iphone/Ipod

Αγορά €20.95

Σύστημα παρακολούθησης (Νουμερο: DVR16)

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα το σήμα απο τέσσερις διαφορετικές κάμερες.Έχετε επίσης την δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικές παραμέτρους της εικόνας ,οπως Brightness, Contrast, Saturation και Sharpness απο το τηλεκοντρόλ.Η υψηλή ανάλυση απο το εξωτερικό σήμα:


NTSC:720*480pixels 60HZ

Αγορά €49.95

Κάμερα Ξυπνητήρι (Νουμερο: HD61)

Εκτος απο τις συνηθισμένες λειτουργείες απλόυ ξυπνητηριού - ώρα, ημερομηνία, θερμοκρασία, ξυπνητήρι, θα έχετε και κάμερα παρακολούθησης με τρείς λειτουργείες. Με την κάμερα θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, audio εγγραφές και audio-video εγγραφές. Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με δυναμικότητα 2400 mAh,αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήτε το ρολόι συνέχεια έχοντας το συνδεδεμένο στην πρίζα ή στον υπολογιστή και έτσι δεν θα αγχώνεστε, οτι η μπαταρία θα πέσει την στιγμή που χρειάζεστε το ρολόι ενεργοποιημένο.Όλες οι λειτουργείες της κάμερας παρακολούθησης ελέγχονται απο τηλεκοντρόλ,σε απόσταση όχι πιο μεγάλη απο 18 μέτρα.Το ρολόι έχει θύρα για microSD κάρτα με μέγιστη χωριτηκότητα 32 GB.Η κάμερα είναι με μεγάλη ορατικότητα 140 μοίρες και ελάχιστο φωτισμό 1Lux.Χαρακτηριστικά της εγγραφής: Βίντεοо - AVI, 1280x720, 24 fps Φωτογραφίες - JPEG, 2560х1920 Audio - WAV, 128 kbps

Αγορά €56.95

Ματακι πόρτας με ανιχνευτη κίνησης (Νουμερο: VD11)

Η συσκευή παρακολούθησης έχει σχισμή (slot) για κάρτα  μνήμης, στην οποία μπορείτε να γράψετε κάθε πρόσωπο που έχει πατήσει το κουδούνι σας. Μετά το πάτημα θα ακούσετε ηχητικό σήμα, η οθόνη θα ανοίξει, και η εικόνα θα αποθηκευτεί στην κάρτα. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε την οθόνη και χωρίς πάτημα του κουδουνιού και πάλι θα γραψετε υο πρόσωπο μπροστά στο ματακι. Με το πάτημα του κουμπιού POWER μπορείτε να μεγεθύνετε ή μικραίνετε την εικόνα. Με τους δείκτες μπορείτε γρήγορα να δειτε τις εγγραφές, ανεξάρτητα αν είναι φωτογραφίες ή οπτικές εγγραφές. Όταν το φως είναι ανεπαρκές, η συσκευή συνδέει τις δύο ισχυρές υπέρυθρες φωτοδιόδους που σας επιτρέπουν να βλέπετε ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Η συσκευή διαθέτει κουμπί που ενεργοποιεί τον ανιχνευτη κίνησης. Όταν λειτουργεί με αυτό το τροπο, στην ενεργοποίηση του ανιχνευτη, ο επισκέπτης θα ακούσει μήνυμα στα Αγγλικά να αφήσει  μήνυμα. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε βίντεο εγγραφή των επισκεπτών σας στην microSD κάρτα 1 ΜΒ και μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω από 2.000 φωτογραφίες.

Αγορά €114.95

Συσκευή παρακολούθησης πόρτας με κάρτα μνήμης (Νουμερο: VD10)

Με αυτή την συσκευή μπορείτε να γράψετε όλους τους επισκέπτες που πάτησαν το κουντούνι της πόρτας εισόδου σας. Όταν πατήσετε το κουμπί της οθόνης, η εικόνα μπροστά στην κάμερα αποθηκευετε στην κάρτα μνήμης σε μορφή JPEG . Οι φωτογραφίες τακτοποιούνται κατά ημερομηνία και ώρα. Μπορείτε να αλλάζετε το είδος της εγγραφής – αντί φωτογραφίας, η συσκευή να γράφει σύντομες οπτικές εγγραφές με διάρκεια 3, 5 ή 10 δευτερόλεπτα. Η συσκευή είναι κατάλληλη για πόρτες με πάχος από 35 έως 105 mm και μέγεθος του ανοίγματος από 13 έως 28 mm. Η κάμερα έχει τις ακόλουθες διαστάσεις - 30х30х7 mm, της οθόνης 136х75х18 mm. Λειτουργεί με τρεις μπαταρίες 1.5V τύπου АА.

Αγορά €77.95

Σετ ηχητικής παρακολούθησης και ακουστικό δέκτη με ηχογράφηση (Νουμερο: B25)

Το σετ Σας προσφέρει τη δυνατότητα να λάβετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο σε απόσταση πάνω των 500 μέτρων. Εκτός από αυτά διαθέτετε με τη δυνατότητα πατώντας ένα κουμπί να ξεκινήσετε την εγγραφή των συνομιλιών που Σας ενδιαφέρουν και να τις ακούσετε αμέσως. Ο δέκτης διαθέτει με μία διεπαφή κάρτας microSD στην οποία μπορείτε να βάλετε μία τέτοια μικρότερη από 2 GB. Η κάρτα μέγιστης χωρητικότητας μέχρι 2 GB προσφέρει την δυνατότητα αποθήκευσης ηχογραφήσεων των περίπου 100 ωρών. Η ηχογράφηση γίνετε σε μορφή WAV με 44 kbps. Για την διεξαγωγή κρυφής ηχητικής παρακολούθησης στο σετ έχετε ακουστικά στέρεο. Ο δέκτης και ο πομπός έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων-λιθίου. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πομπό περισσότερο χρόνο, αυτός διαθέτει με φωνητική ενεργοποίηση, η οποία διακόπτει την τροφοδότηση όταν η γύρω περιοχή είναι αθόρυβη. Τα διαμετρήματα του ηχητικού παρακολουθητή είναι 60х35х15 χιλιοστόμετρα.

Αγορά €147.95

Μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο + Μίνι Η/Υ με Android 4.0 (Νουμερο: PC03+PC02)

Το μίνι PC MK802+ με Android 4.0 – PC02 МК802 είναι ένα μοντέλο υψηλής κατηγορίας, το οποίο μετατρέπει τη τηλεόρασή σας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τελευταίας γενιάς που λειτουργεί με Android 4.0. Έχοντας σε διάθεση τη συσκευή αυτή, εσείς θα μπορείτε να κάνετε πλοήγηση στο διαδίκτυο, να παρατηρήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες με υπότιτλους, ακόμα και να κατεβάσετε για το παιδί σας τα καινούργια 3D παιχνίδια και διασκεδάσεις από το Google Play Store.

Γενικά χαρακτηριστικά
Μοντέλο: AK-212MiniPC

Αγορά €136.95

Βολικός DVB-T αποκωδικοποιητής (Νουμερο: DV04)

Εάν δεν θέλετε να βρίσκονται επιπλέον συσκεύες γύρω-γύρω απο τον δέκτη της τηλεόραση σας,τότε αυτός ο αποκωδικοποιητής είναι ακριβώς για εσάς.Συνδέεται απευθείας με το scart της τηλεόρασης και μένει τελείως κρυμμένος απο πίσω της.Για τον κανονικό του χειρισμό με τηλεκοντρόλ έχει IR δέκτη που θα τοποθετήσετε μπροστά.
Η συσκεύη  είναι HD MPEG-4 DVB-T δέκτης, με τον οποίο να δέχεστε τα ψηφιακά κανάλια.
Δέχετε τα παρακάτω σήματα:
Приема следните обхвати:

Αγορά €44.95

Κάμερα εγγραφής για εσωτερική τοποθέτηση (Νουμερο: V22)

Αυτή η κάμερα εγγραφής διαθέτει σχισμή για microSD κάρτες. Μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα με το επιθυμητό μέγεθος και σ’ αυτή θα εγγράφονται οι όπτικο-ακουστικές εγγραφές που κάνατε. Η εργασία με την κάμερα είναι εξαιρετικά εύκολη – τοποθέτετε την κάρτα στη σχισμή, την βάζετε στη μπριζα,και η εγγραφή ξεκινάει αυτόματα. Για να σταματήσετε την εγγραφή, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί πλαγίως στην κάμερα και η εγγραφή θα σταματήσει. Για να γράψετε σε σκοτάδι, η κάμερα έχει 24 υπέρυθρες διόδους. Η συσκευή μπορεί να φωτογραφίζει σε δύο αναλύσεις της οπτικής εγγραφής - 640х480 και 320х240, ενώ η αλλαγή γίνεται με την αλλαγή του κειμένου του αρχείου με τις ρυθμίσεις, ενώ το μέγεθος του αρχείου κατά προσέγγιση είναι 8 ΜΒ ανά λεπτό στην πρώτη και 2 ΜΒ για την δεύτερη ανάλυση. Από το ίδιο αρχείο μπορείτε να συνδέετε και διακόπτετε τις διόδους νυχτερινής παρακολούθησης. Μπορείτε να βλέπετε τις εγγραφές που κάνατε όταν βγάλετε την κάρτα από την κάμερα και με τη βοήθεια του microSD-USB προσαρμοστή να την συνδέσετε στον Η/Υ σας. Η κάμερα διαθέτει μπαταρία που επιτρέπει περίπου 15 λεπτά αυτόνομη λειτουργία στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αγορά €39.95

GOOGO Ασύρματη κάμερα για κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ (Νουμερο: D93)

Την ασύρματη Wi-Fi κάμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με iOS και android συσκεύες.Για να την συνδέσετε πρέπει απλά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογή για το δικό σας λειτουργικό σύστημα.
Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία,που σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε για περίπου τέσσετις ώρες ή 720 ώρες σε λειτουργεία αναμονής.
Η συσκεύη διαθέτει 1/4' Color CMOS αισθητήρα,που σας δίνει ανάλυση 640x480 Pixels.
Διαστάσεις: 68 x 62 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτή και 63 x 62 χιλιοστά όταν είναι κλειστή.

Αγορά €60.95

Μικροσκοπικό τράκερ και GSM ωτακουστής (Νουμερο: GPS20)

Το τράκερ λειτουργεί με μίκρο SIM κάρτα
Οι υπερβολικά μικρές διαστάσεις 40х34х14 χιλιοστά και το ελάχιστο βάρρος 27 γραμμαρίων κάνουν αυτό το τράκερ να προτιμάται για απαρατήρητη παρακολούθιση.Εκτός απο το οτι σας δίνει την τρέχουσα θέση,το τράκερ θα σας επιτρέψει να ακούτε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.
Η συσκεύη μπορεί να έχει χρήση και έξω απο τις δραστηριότητες παρακολούθησης,Με το τράκερ μπορείτε να έχετε διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία.Υπερβολικά χρήσιμο για την επικοινωνία με τα παιδιά σας.
Έχει δύο κουμπιά,που μπορούν να στέλνουν SOS σήμα και στα δύο τηλέφωνα.Έτσι εκτός απο τηλεφωνική σύνδεση ,θα ξέρετε κάθε στιγμή που βρίσκετε το παιδί σας.

Αγορά €97.95

Κρυφη κάμερα σε στυλο-4GB (Νουμερο: HD12)

Αυτή είναι κάμερα παρακολούθησης,κρυμμένη μέσα σε απόλυτα λειτουργικό στυλό.
Με την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να τραβάτε βίντεο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 640х480 και φωτογραφίες με ανάλυση 1280х960.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν φορήτη μνήμη.Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/ME/XP, Mac OS και Linux.

DCS Ενισχυτής σήματος κινητού τηλεφώνου 200 τ.μ. (Νουμερο: R05)

Με αυτό τον ενισχυτή μπορείτε να ενισχύσετε και να αναδιανέμεται το σήμα των κινητών τηλεφώνων στη ζώνη συχνοτήτων 1700-1900 MHz. Επιτυχής καλύπτεται με σήμα ποιότητας των 200 τετραγωνικών μέτρων και είναι μια καλή προσθήκη για τον ενισχυτή στην περιοχή 900 MHz. Το αδύναμο σήμα του κινητού τηλεφώνου επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα να δουλεύουν με υψηλότερη δύναμη μετάδοσης και έτσι να μειώνουν γρήγορα τις μπαταρίες τους. Με αυτόν τον τύπο ενισχυτές βελτιώνετε την ποιότητα των επικοινωνιών και ταυτόχρονα επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των κινητών τηλεφώνων και μειώνεται τις μεταδόσεις τους. Η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη χρήση. Χρειάζεται δύο επιπλέον κεραίες (υποδοχής και μετάδοσης) και 50 ohm ομοαξονικού καλωδίου μεταξύ του ενισχυτή και τως κεραίων. Με την βοήθεια των διόδων στο μπροστινό μέρος μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα για την παρουσία σήματος και την τάση τροφοδοσίας. Ο ενισχυτής λειτουργεί με αντάπτορα 12V DC.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

GSM Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης σε μπαταρία (Νουμερο: B18)

Τα κινητά τηλέφωνα ειναι τόσο καταχωρημένα στη ζωή μας,τόσο όσο μια μπαταρία κινητού τηλεφώνουνο τοποθετημένη κάπου, δεν θα ξυπνήσει κάμια υποψία.Αυτή η μπαταρία όμως, είναι συσκευή ηχητικής παρακολούθησης που χρησιμοποιεί GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.Τοποθετήστε την κάρτα SIM στη "μπαταρια" , καλέστε τον αριθμό και μπορείτε να ακούσετε όλα αυτά που μιλούν γύρο απο τη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης λειτουργεί με κάρτες όλως των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.Η συσκευασία δεν περιέχει φορτιστη.

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης του δικτύου GSM με φωνητικό έλεγχο (Νουμερο: B17)

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιήτε για GSM δικτύα της κινητής τηλεφωνίας με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το χώρο στον οποίο την έχετε τοποθετήσει.
Εξοπλισμένη με ευαίσθητο μικρόφωνο που μπορεί να καταγράψει ξεκάθαρα όλους τους ήχους σε ακτίνα πέντε μέτρων.Όταν ενεργοποιήσετε τον έλεγχο φωνή της συσκευής ηχητικής παρακολούθησης, αυτή μετατρέπεται σε ένα μίνι σύστημα συναγερμού.Μπορείτε να το αφήσετε στον επιθυμητό χώρο και οταν ο ήχος, υπερβαίνει περίπου 45 dB η συσκευή θα καλέσει τον αριθμό σας.Η ενσωμάτωση και ο αποκλεισμός του ελέγχου της φωνής γίνεται με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος (SMS) στην κάρτα SIM τοποθετημένη στη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκευή να παραμείνει απο 1 εώς 3 ημέρες σε στάση αναμονής.Διαστάσεις: 43h32h14 mm.
Τρόπος Λειτυργίας:

1.2 GHz ασύρματη κάμερα και δέκτης (Νουμερο: BC35)

Με αυτο το σετ μπορείτε να κάνετε βίντεο παρακολούθηση στο λιγότερο φορτωμένος εύρος συχνοτήτων των 1.2 GHz.Σε ανοιχτό χώρο,μπορείτε να έχετε πολυ καλη εικόνα και ηχω για 50-60 μέτρα.Ο δέκτης συνδέεται με τηλεόραση,και μπορείτε να δείτε και να ακουσετε αυτά που εκπέμπει η κάμερα.Η ρύθμιση της συχνότητας είναι απαλή,με το γύρισμα ενός κουμπιού στο δεκτη.Και η δυο συσκευές τροφοδοτούνται με φορτιστής,αλλά για τη κάμερα υπάρχει και καλώδιο με των οποίο μπορείτε να τη συνδεσετε με μπαταρία 9V .

Ασύρματο πληκτρολόγιο MELE (Νουμερο: PC08)

Σας παρουσιάζουμε ένα πρακτικό και πολύ ενδιαφέρον προιόν, με το οποίο μπορείτε να χειριστείτε τονν δέκτη της τηλεόρασης,να τον χρησιμοποιείτε σαν πληκτρολόγιο και ποντίκι.Η καλύτερη λύση για την χείρηση των συσκευών σας στο σαλόνι απο μια συσκευή.

Κουμπιά:1. Ενεργοποίση2.3. Αριστερό κουμπί του ποντικίου.4.Αρχική σελίδα.5. Μενού.6. TV έξοδος.7. Υπότιτλοι.8. 9. Κουμπί ποντικιού ξεκίνημα.10. Δεξί κουμπί του ποντικιού.11. Προς τα πάνω,προς τα κάτω,αριστερά,δεξιά 12. Ένταση φωνής 13. Χαμήλωση φωνής. 14. Star/pause φωνής.15. Audio.16. Fn λειτουργεία.Αύτο το συνδιασμένο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και τηλεκοντρόλ, μπορεί να χρησιμοποιειθεί και για υπολόγιστη,για home cinema και για τηλεόραση. Μπορείτε να κάνετε chat με αυτή το ασύρματο πληκτρολόγιο,μεσώ Skype/MSN, να σερφάρετε στο ίντερνετ κτλ.To συμβατό με HTPC υπολόγιστη, χωρίς να χρειάζετε εγκατάσταση drivers, plugNplay τεχνολογία. Μεταδίδει σήμα μέχρι την συσκευή εώς και 30 μέτρα. Πως να το συνδέσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικές συσκευές στο σπίτι;Η συσκευή έχει USB δέκτη, που δέχετε σήμα και μεταδίδει στην συσκευή που είναι συνδεδεμένο. Για να χρησιμοποιείτε την πολυλειτουργική σας συσκευή,πληκτρολόγιο-ποντίκι,συνδέστε τον δέκτη στην USB θύρα του υπολογιστή ή της τηλεόρασης, έπειτα απο το οποίο μπορείτε να λειτουργείτε με τις συσκευές απο απόσταση.Το ποντίκι τοποθετείτε σε λιγότερο απο 20 εκατοστά απο τον δέκτη και πατήστε τα κουμπιά του, για να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές.Για να συγχρονίσετε το ποντίκι και να αναγνωριστεί απο την συσκευή,πατήστε ταυτόχρονα το δεξί κουμπί και το ENTER για δύο δευτερόλεπτα.Σημειώσεις: 1.Οταν χρησιμοποιείτε το ποντίκι, το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να χρησιμοποιειθεί και το αντίθετο.2. Όταν το ποντίκι δεν χρησιμοποιείτε πάνω απο δύο λεπτά ,απενεργοποιείτε αυτόματα.3. Όταν το πληκτρολόγιο για γύρω στα δύο λεπτά απενεργοποιείτε.4. Πατήστε και κρατήστε το κουμπί για Fn λειτουργεία, για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πορτοκαλί κουμπί του πληκτρολογίου. Διαφορετικά LED:1. Όσο το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι συγχρονίζονται με την συσκεύη στην οποία είναι συνδεδεμένα στην συσκευή, το πορτοκαλί φωτάκι αναβοσβήνει κάθε 0.3 δευτερόλεπτα, και μετά τον συγχρονισμό,όταν τελειοποιειθεί,το φώς ανάβει για δύο δευτερόλεπτα και σβήνει. Αν η συσκεύη δεν έχει καταφέρει να συγχρονιστεί, τότε το πορτοκαλί LED θα συνεχίσει να αναβοσβήνει.2. Το πορτοκαλί φωτάκι αναβοσβήνει και όταν αυτή την στιγμή χρησιμοποιείτε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο ή κάνετε κάποια άλλη λειτουργεία.3. Το κόκκινο λαμπάκι ανάβει,όταν η μπαταρία της συσκευής φορτίζετε, ενώ όταν είναι πλήρης φορτισμένη, σβήνει.Όταν η μπαταρία έχει κάτω απο 10%,το κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει κάθε δευτερόλεπτο.