SQL Query: UPDATE tags SET hits='1' WHERE urltag = 'συστηματα-παρακολουθησης-ηχου-θεσσαλονικη'
SQLSTATE Error: 00000
Driver-specific error code:
Driver-specific error message:
Mysql Error Codes: Click to view All Mysql Error Codes
SQL Query: INSERT INTO tags (urltag, active, tag) VALUES ('συστηματα-παρακολουθησης-ηχου-θεσσαλονικη', 'no', 'συστηματα παρακολουθησης ηχου θεσσαλονικη')
SQLSTATE Error: 00000
Driver-specific error code:
Driver-specific error message:
Mysql Error Codes: Click to view All Mysql Error Codes
συστηματα-παρακολουθησης-ηχου-θεσσαλονικη
τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
EMAIL info@spy.gr
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

συστηματα παρακολουθησης ηχου θεσσαλονικη

Κρυφή κάμερα σε στυλό-4GB (Νούμερο: HD12)

Αυτή είναι κάμερα παρακολούθησης,κρυμμένη μέσα σε απόλυτα λειτουργικό στυλό.
Με την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να τραβάτε βίντεο σε AVI φορμάτ με ανάλυση 640х480 και φωτογραφίες με ανάλυση 1280х960.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν φορήτη μνήμη.Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows 2000/ME/XP, Mac OS και Linux.

Αγορά €26.95

Στυλό με ενσωματωμένη κάμερα και συσκευή εγγραφής ήχου 8GB (Νούμερο: HD18-8GB)

Εύκολο στη χρήση, κομψό, ενσωματωμένη μπαταρία και με μικρές διαστάσεις κρυφή κάμερα, η οποία έχει κάρτα μνήμης 8GB. Με αυτή τη συσκευή μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 8 MP, να καταγραψετε audio-video. αρχεία με μέγεθος 640x480 ή εγγραφή αρχείων ήχου σε μορφή wav. Όλα αυτά είναι τοποθετημένα σε κανονικό στυλό. Εάν χρειαστεί να αποθηκεύσετε μόνο ήχο μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμήσεις εύκολα χρησιμοποιώντας το μίνι διακόπτη τοποθετημένο στη θύρα USB του στυλού. Σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να καταγράψετε αρχεία ήχου σε μορφή wav με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:


Ρυθμός δειγματοληψίας: 24 kHz

Αγορά €47.95

Επαγγελματικό σετ ήχου δέκτη-πομπό (Νούμερο: B09)

Σετ ηχητικής παρακολούθησης,εξοπλισμένο με ευαίσθητο μικρόφωνο το οποίο λαμβάνει κάθε ήχο πολύ καθαρά σε κάθε κατεύθυνση και εναν ευαίσθητο δέκτη με ενσωματωμένο ηχείο και με είσοδο για ακουστικά και εξωτερική συσκευή εγγραφής ήχου.
Λειτουργεί με σταθερή συχνότητα στη ζώνη των UHF. Ο πομπός έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χρόνο λειτουργίας περίπου 15 ώρες. Ο δέκτης λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ που επιτρέπουν μέχρι και 24 ώρες. Η απόσταση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι περίπου 1000 μ. οτπική επαφή ή 300-400 μ. με την παρουσία εμποδίων.

Αγορά €56.95

Συσκευή ηχητικής παρακολούθησης μέσω GSM δικτύου με φωνητικό έλεγχο (Νούμερο: B17)

Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται για GSM δικτύα της κινητής τηλεφωνίας με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το χώρο στον οποίο την έχετε τοποθετήσει.
Εξοπλισμένη με ευαίσθητο μικρόφωνο που μπορεί να καταγράψει ξεκάθαρα όλους τους ήχους σε ακτίνα πέντε μέτρων.Όταν ενεργοποιήσετε τον έλεγχο φωνή της συσκευής ηχητικής παρακολούθησης, αυτή μετατρέπεται σε ένα μίνι σύστημα συναγερμού.Μπορείτε να το αφήσετε στον επιθυμητό χώρο και οταν ο ήχος, υπερβαίνει περίπου 45 dB η συσκευή θα καλέσει τον αριθμό σας.Η ενσωμάτωση και ο αποκλεισμός του ελέγχου της φωνής γίνεται με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος (SMS) στην κάρτα SIM τοποθετημένη στη συσκευή.Η συσκευή ηχητικής παρακολούθησης έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκευή να παραμείνει απο 1 εώς 3 ημέρες σε στάση αναμονής.Διαστάσεις: 43h32h14 χιλιοστά.

Αγορά €29.95

Μινι h.264 κάμερα (Νούμερο: HD131)

Η κάμερα τοποθετημένη στην τσέπι στο σακάκι ή σε άλλο κατάλληλο μέρος,θα μπορείτε να κάνετε κρυφές καταγραφές.
Η κάμερα έχει θύρα για κάρτα μνήμης microSD μέχρι 32 GB.
Με αυτή την συσκεύη θα έχετε κατραγραφές βίντεο-ήχου με εξαιρετική ανάλυση 1280х720 πίξελ και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Το βίντεο είναι σε mov φορμάτ.
Επίσης μπορείτε να τραβάτε και φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 4032х3024.

Αγορά €83.95

Ρολόι- κάμερα με φωνητική ενεργοποίηση (Νούμερο: HD134)

Με αυτή την κάμερα έχετε την δυνατότητα να κάνετε εγγραφές μόνο όταν γύρω απο την κάμερα υπάρχει κάποιος ήχος.Με αυτό τον τρόπο θα καταγράφετε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.
Στην απλή λειτουργεία του ρολογιού ,τραβάει βίντεο –ήχου σε fullHD ανάλυση.Είναι σε AVI αρχείο 1920х1080 πίξελ.
Μπορείτε να τραβάτε και μόνο φωτογραφίες σε JPEG με 4032х3024 πίξελ.
Η κάμερα έχει ενσωματομένη μνήμη 4 GB και αναγνωρίζετε αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα χωρίς να χρειάζετε εγκατάσταση λογισμικού.

Αγορά
€67.63

Μίνι κάμερα με ευρυγώνιο φακό (Νούμερο: MC58)

Με μεγάλη οπτική γωνία των 170 μοιρών, αυτή η κάμερα σας εγγυείτε οτι δεν θα μείνει κάτι το οποίο να μην έχετε καταγράψει ακόμα και απο μικρή απόσταση.
Η κάμερα έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης (μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB), πάνω στην οποία μπορείτε να καταγράψετε αρχεία βίντεο ήχουσε δύο αναλύσεις και φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ/
Για να καταγράψετε σε απόλυτο σκοτάδι, η κάμερα έχει έξι υπέρυθρες διόδους, που δεν φαίνονται στο σκοτάδι και με αυτό τον τρόπο καταγράφετε απαρατήρητα.
Εάν θελετε να καταγράψετε μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά απο τον φακό της κάμερας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή κίνησης σε όλες τις λειτουργίες της βίντεο εγγραφής.

Αγορά €46.95

Μίνι κάμερα με IR διόδους (Νούμερο: MC62)

Με αυτή την κάμερα μπορείτε να καταγράφετε αρχεία βίντεο- ήχου ή να τραβάτε φωτογραφίες.
Στο σετ έχετε αδιάβροχη θήκη με την οποία μπορείτε να καταγράφετε κάτω απο το νερό.Με την λειτουργεία ‘’φωνητική ενεργοποίηση’’ η κάμερα μπορεί να ξεκινήσει καταγράφει βίντεο εγγραφή, όταν γύρω απο το περιβάλλον της ο ήχος ξεπεράσει τα 65 dB και σταματάει την καταγραφή όταν ο ήχος γύρω της σταματήσει και έχει πλήρη ησυχία.Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε απο την μνήμη.Οι καταγραφές αποθηκεύονται πάνω σε microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 32 GB. ( Δεν συμπεριλλαμβάνετε στο σετ )

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €62.95

GSM Συσκευή Παρακολούθησης με 3 μικρόφωνα (Νούμερο: B02)

Συχνότητα λειτουργίας 900, 1800 MHz
Εξοπλισμένο με 3 πυκνωτικά μικρόφωνα
Συμβατό με όλες τις κάρτες SIM για GSM
Το μικρόφωνο λειτουργεί σε ακτίνα 10 έως 14 μέτρα.

Αγορά €24.95

Ανιχνευτής για κρυφές κάμερες και ασύρματων υποκλοπών (Νούμερο: BD04)


Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σας παρακολουθεί με αυτόν τον ανιχνευτή θα καταλάβετε γρήγορα και εύκολα αν είναι έτσι. Η συσκευή ανιχνεύει κρυφές κάμερες, ήχου υποκλοπών, υποκλοπών GSM, WiFi και άλλους πομποδέκτες στην περιοχή 1MHz - 6GHz. Όσο πιο κοντά είστε στην κρυφή κάμερα ή τον audio υποκλοπών τόσο περισσότερο ανάβουν οι φωτεινοί δείκτες. Η μέγιστη απόσταση που μπορεί να εντοπίσετε συσκευές υποκλοπών είναι 10μ. Ο ανιχνευτής είναι εξοπλισμένος με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας, ακουστικά, πλήκτρο για ρύθμιση ευαισθησίας και 2 τρόπους λειτουργίας (συναγερμός και δόνηση). Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ, δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Διαστάσεις: 79x53x16mm.

Αγορά
€9.48