Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

kryfes kameres se dokimastiria

Ψηφιακό βίντεο εγγραφής - Ασύρματο USB (Νουμερο: DVR03)

USB Ψηφιακό Βίντεο Recorder που μπορείτε γρήγορα και εύκολα να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Δέχεται audio και video σήματα σε ενα από τα τέσσερα 2.4GHz ασύρματα κανάλια που μεταδίδονται από ασύρματες κάμερες. Μπορείτε να εγγράψετε και από άλλες πηγές (κάμερες, βίντεο, κλπ) μέσω του καλωδίου AV που περιλαμβάνονται. Υποστηρίζει USB 2.0 με μεταφορά δεδομένων πάνω από 480Mpit / s.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:
Windows 2000/XP

Αγορά €68.95

Ανιχνευτής για κρυφές κάμερες και ασύρματων υποκλοπών (Νουμερο: BD04)


Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σας παρακολουθεί με αυτόν τον ανιχνευτή θα καταλάβετε γρήγορα και εύκολα αν είναι έτσι. Η συσκευή ανιχνεύει κρυφές κάμερες, ήχου υποκλοπών, υποκλοπών GSM, WiFi και άλλους πομποδέκτες στην περιοχή 1MHz - 6GHz. Όσο πιο κοντά είστε στην κρυφή κάμερα ή τον audio υποκλοπών τόσο περισσότερο ανάβουν οι φωτεινοί δείκτες. Η μέγιστη απόσταση που μπορεί να εντοπίσετε συσκευές υποκλοπών είναι 10μ. Ο ανιχνευτής είναι εξοπλισμένος με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας, ακουστικά, πλήκτρο για ρύθμιση ευαισθησίας και 2 τρόπους λειτουργίας (συναγερμός και δόνηση). Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ, δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Διαστάσεις: 79x53x16mm.

Αγορά €20.95

Ανιχνευτής για εντοπισμό κρυφών καμερών και υποκλοπών (Νουμερο: BD01)

Πολυλειτουργική συσκευή εντοπίσμου για κρυφές κάμερες και άλλα ασύρματα κατασκοπευτικά προϊόντα. Ανιχνεύει RF συχνότητας σήμα από 1MHz σε 6.5GHz. συμπεριλαμβανομένων των GSM, Wi-Fi, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 ασύρματα σήματα ήχου και εικόνας. Με το ενσωματωμένο υπέρυθρο LED μπορείτε να δείτε το φακό της κάθε κρυφής κάμερας. Υπάρχουν 2 τρόποι λειτουργίας για εντόπιση των σημάτων RF - ήχου και δόνησης.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά. Η συσκευή διαθέτει 4 φωτοδιόδια που σας δείχνουν την ένταση του σήματος του ανοικτού στόχου. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 500mAh, με χρόνος χρήσης πάνω από 6 ώρες για εντόπιση κρυφών καμερών και πάνω από 15 ώρες για εντόπιση της RF πηγές. Εύκολη στη χρήση συσκευή με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις.

Αγορά €56.95

Συμπαγής κάμερα για κυνήγι (Νουμερο: HD49)

Παρά το μικρό της μέγεθος (140h90h60 mm) αυτή η κάμερα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Με τον δικό της 5 MP αισθητήρα CMOS, μπορεί να καταγράφει εικόνες σε μορφή JPEG με ανάλυση 5 ή 12 (με παρεμβολή) МР και βίντεο σε μορφή AVI 649h480 πίξελ. Σχεδιασμένα να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες απο 30 έως 70 βαθμούς Κελσίου. Με το μοναδικό σχεδιασμό του αισθητήρα κίνησης μπορεί να καλύψει μια περιοχή περίπου 120 μοιρών, και το γρήγορο χρόνο ενεργοποίησης απο 1 δευτερόλεπτο εξασφαλίζει ότι θα συλλάβει οποιοδήποτε αντικείμενο που πέρναει μπροστά από το φακό. Η κάμερα έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και με αυτό το τρόπο με 8 μπαταρίες 1.5 V τύπου AA μπορεί να διαρκέσει για μήνες σε κατάσταση stenbay. Η συσκευή έχει 2,5 ιντσών έγχρωμη οθόνη οπου μπορείτε να δείτε αμέσως τα καταγεγραμμένα αρχεία . Η κάμερα καταγράφει σε κάρτα SD, οπου το μέγιστο μέγεθος μπορεί να είναι 16 GB. Τα υπέρυθρα LED εξασφαλίζουν ακόμη καλύτερη νυχτερινή καταγραφή. Πάνω στη φωτογραφία καταγράφεται η ημερομηνία, η ώρα, η θερμοκρασία και η φάση της σελήνης. Κάθε φωτογραφια μπορεί να αποθηκευτεί με ένα μοναδικό κωδικό της κάμερας έτσι ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν οι εικόνες απο διαφορετικές κάμερες. Επιπλέον τα αρχεία μπορούν να προστατεύτουν με ενα κωδικό πρόσβασης και επομένως να προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Αγορά €246.95

Μίνι κάμερα DV MD80 (Νουμερο: MC02)

Ειναι μια εξαιρετικά μικρή κάμερα που καταγραφει audio-video σε μορφή AVI 720h480, 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Πρόκειται για μια πολλαπλών χρήσεων κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως web κάμερα για online video chat. Υπάρχει μια σειρά σφιγκτήρων για να την συνδέσετε σε διάφορα αντικείμενα.Ειναι εξοπλισμένη με ένα κουμπί εγγραφής, με ενδεικτική λυχνία. Υποστηρίζει USB 1.1 και 2.0. Η καταγραφή γίνεται πάνω στη κάρτα MicroSD (δεν περιλαμβάνεται) με μέγιστη χωρητικότητα 8GB.Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου σας επιτρέπει να καταγράψετε περίπου μια ώρα και τον χρόνο αναμονής για την 250ch, και της εξοικονόμησης μπαταρίας έχει «auto-power off " λειτουργία.

Μπορείτε να βρείτε στα blog μας τις οδηγίες για την μινι κάμερα DV MD80.

Αγορά €20.95

Δέκτης για ασύρματες συσκευές (Νουμερο: DVR05)

Συμπαγές και εύκολο στη χρήση ασύρματος δέκτης για ασύρματες κάμερες με συχνότητα 2,4 GHz. Συμβατό με όλες τις κάμερες , οι οποίες εκπέμπουν σε ένα από τα τέσσερα στάνταρτ κανάλια. Με τη συσκευή αυτή μπορεί να λάβετε audio-video σήμα από την ασύρματη κάμερα σας και να τα παρακολουθήσετε όλα στη τηλεόρασή σας ή να το αποθηκεύσετε σε βίντεο. Με τον διακόπτη στην μπροστινή πλευρά του δέκτη επιλέγετε το κανάλι που μεταδίδει η κάμερά σας.
Διαστάσεις: mm 139h80h20
Λαμβάνομενο σήμα : 2,4 GHz ήχου και βίντεο.
Μέγιστη απόσταση: σε ισχύ 10 mW - 50 τ.μ. υπό άμεση όραση.

Αγορά €22.95

Ασύρματος 1W πομπός (Νουμερο: BC29)

Ο πομπός μπορεί να μεταδώσει σήμα από κάμερες ή άλλες συσκευές AV σε αποστάσεις έως και 150 μέτρα με καλή οπτική επαφή.Επίσης μπορείτε να συμπεριλάβετε σήμα βίντεο και δύο κανάλια ήχου. Με τα κλειδία πλισω στην ουρά του πομπού μπορείτε να προσαρμόσετε την έξοδο του ,σε καθέ από τα standard κανάλια: CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.483GHz, CH4 - 2.468GHz.Τροφοδοτείται απο αντάπτορα. Τάση λειτουργίας 9 - 12 V.

Αγορά €37.95

CCTV Camera Μέρας και Νύχτας (Νουμερο: MC09)

Είναι μια απο τις πιο μικρές μινι-κάμερες,με υψηλή ανάλυση,με πολύ ζωντανα χρωματα, με δυνατότητα για άμεση σύνδεση σε τηλεόραση, VCR, DVR, PC.Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με τέσσερις φωτεινές λυχνίες LED, οι οποίες επιτρέπουν την λήψη σε απόλυτο σκοτάδι.

Προδιαγραφές:.

Αγορά €55.95

Φορητός σαρωτής (Νουμερο: D20)

Φορητός σαρωτής που μπορείτε πάντα να μεταφέρετε μαζί σας. Μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα, φωτογραφίες, περιοδικά και κάθε άλλο έντυπο διαφημιστικό υλικό και να τα αποθηκεύσετε σε μια κάρτα micro SD. Ο σαρωτής έχει μια οθόνη που δείχνει καθαρά τον τρόπο που λειτουργεί. Μπορείτε να σαρώσετε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα με ένα ψήφισμα των 300 ή 600 DPI. Επιπλέον, υπάρχει μια ένδειξη για την επιτυχή σάρωσης ή λάθος στη σάρωση. Όλα τα έγγραφα αποθηκεύονται σε μορφή JPEG σε μία κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται), με μέγιστη χωρητικότητα των 32GB. Με το πλήκτρο FORMAT μπορείτε γρήγορα και εύκολα να διαμορφώσετε την κάρτα χωρίς να την τοποθετήσετε σε έναν υπολογιστή. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA 1.5V. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA 1.5V.

Δείτε μέρος της σειράς απο το hit σειριαλ "υπο κάλυψη", όπου ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί σαρωτη απο SPY.BG :

Αγορά €79.95

Recorder για κάμερες που μεταδίδει μέσω καλώδιο με τηλεχειριστήριο (Νουμερο: DVR10)

Με τη συσκευή εγγραφής βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο και να καταγράψετε σήματα από δύο διαφορετικές κάμερες,και το σήμα ενεργοποιήτε χειροκίνητα ή αυτόματα σε χρονικά διαστήματα από 5 έως 30 δευτερόλεπτα. Η Εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή με ανιχνευτή κίνησης. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ζώνη της δράσης και την ευαισθησία του ανιχνευτή για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα . Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στη μνήμη μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή εγγραφής για την καταγραφή εικόνων μόνο όταν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας. Η συσκευή έχει μια έξοδο συναγερμού που μπορεί να συνδεθεί με ακουστικό σήμα και να μεταμορφώσετε στον καταγραφέα ως συστήμα ασφαλείας. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγξετε όλες τις σημαντικές λειτουργίες του καταγραφέα. Η καταγραφή γίνεται σε κάρτα SD με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB. Τα βίντεο αρχεία είναι με μεγεθος 720h480 και απο 5 με 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο.
Λειτουργεί με 220V AC αντάπτορα / 12V.
Διαστάσεις 130h95h24, 5 mm.

Αγορά €98.95

Βίντεο recorder για ενσύρματες κάμερες (Νουμερο: DVR11)

Με αυτή τη συσκευή εγγραφής μπορείτε να καταγράψετε και να παρακολουθήσετε σημα σε μια οθόνη που προέρχετε από δύο διαφορετικές πηγές βίντεο. Η Εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή αυτόματα. Η συσκευή εγγραφής έχει ρυθμιζόμενο ανιχνευτή κίνησης και με τη βοήθειά του θα καταγράφει μόνο όταν ο φακός της κάμερας μας δείξει κάποια κίνηση. Η αλλαγή τις καμερας γίνεται χειροκίνητα από το μπροστινό μέρος του καταγραφέα.
Από τη μία πηγή μπορείτε να καταγράψετε σήματα ήχου και εικόνας, ενώ η άλλη πηγή θα είναι σε θέση να καταγράφουν μόνο βίντεο. Τα εγγεγραμμένα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του καταγραφέα συνδεδεμένο με μια οθόνη.
Χαρακτηριστικά:
Μορφή: AVI, MPEG4

Αγορά €137.95

Μίνι DVR (Νουμερο: DVR14)

Με αυτο το DVR θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε,και να γράφετε το σήμα απο της ασυρματες κάμερες που εκπέμπουν στα 2.4 GHz.Η εγγραφές είναι σε MPEG4 και αποθυκευουνται σε microSD κάρτα εώς 32 GB (δεν περιλαμβάνεται).Απο το εύκολο μενού,μπορείτε να διαλέξετε αν η εγγραφές να συνεχιστούν σε παλιότερα φαιλ,όταν η μνήμη είναι πλήρη,η όχι.Μπορειτε επίσης να διαλέξετε τη ποιότητα της εγγραφής 30,15 η 5 ftp,όπως και το κανάλι που να δέχεται το σήμα.Ο ρεκορντερ έχει software αισθητήρα κίνησης,και μπορει να γράφει μόνο όταν μπροστά απο τη κάμερα συμβενει κάτι.Η συσκευη φορτηζει με φορτιστής απο 11 εώς 32V(δεν συμπεριλαμβάνεται)
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Συχνότητα:2.4-2.483GHz
microSD κάρτα:256MB-32GB

Αγορά €171.95

Recorder για αυτοκίνητο με δυο κάμερες (Νουμερο: MC15)

Με αυτο το recorder,μπορείτε να καταγράφεται την ίδια στιγμή τη διαδρομή και τη γίνεται μέσα στο αυτοκίνητο.Καταλληλος για αυτοκίνητα ραλλυ η σχολή οδηγών.Η δυο κάμερες έχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων,και μπορείτε να της ρυθμισετε έτσι,ώστε να πιάνουν κάθε σημείο στο δρόμο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.Καθε κάμερα έχει τέσσερα Led,και μπορείτε να γράφετε και σε πλήρεσ σκοτάδι.Η εγγραφές πανε σε microSD κάρτα (max.32 GB)Όταν η μνήμη είναι full,τότε σβήνουν παλιότερα αρχεία και η έγγραφη συνεχίζεται.Εχετε τη δυνατότητα να γράφετε αυντιο-βίντεο σε AVI με ανάλυση 1280Χ480, και φωτό σε jpeg και ανάλυση 2560Χ1920 και να τα βλέπετε άμεσα,στην οθόνη.Στο σετ:Βάση,καλώδιο USB,φορτιστής αυτοκινήτου.

Αγορά €91.95

Ενδοσκοπιο με δυνατότητα εγγραφής! (Νουμερο: E06)

Με αυτο το ενδοσκοπιο εκτός το να βλέπετε στο 3.5 ιντσες μονιτορ,μπορείτε και να γράψετε ότι βλέπετε σε microSD κάρτα.Η βίντεο εγγραφές μπορούν να βγουν σε τρεις αναλύσεις:320Χ240,640Χ480 η1280Χ720.Για της φωτογραφίες επίσης μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 640Χ480,1600Χ1200 και 2048Χ1536.Η κάμερα είναι αδιαβροχη με διάμετρο 8.2χιλ.,και με ενσωματωμενα 6LED που ρυθμιζουνται ανάλογα.Το μάκρος της σωλήνες είναι 1000χιλ,ενώ το συνολικό μάκρος είναι 1270χιλ.Η γωνία σκοπευσης της κάμερες είναι 60 μοίρες.Η συσκευη λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ,και μπορεί να δουλέψει με αυτές περίπου 4-5 ώρες.Το ενδοσκοπιο είναι σε βολικό βαλιτσακι.

Αγορά €198.95

Αθλητική κάμερα με δύο φακούς (Νουμερο: MC24)

Για καταγραφή της τέλειας οδήγησης σας έχετε δύο κάμερες,που μπορούν να γυρίσουν οριζόντια στις 180 μοίρες και έχουν γωνία ορατότητας 120 μοίρες.Η μία απο τις κάμερες είναι με ψηφιακό ζούμ.Το σήμα απο τις δύο κάμερες ταυτόχρονα παρακολουθείτε στην μεγάλη 2.7 ιντσών 16:9 κάμερα. Για καταγραφή στο σκοτάδι κάθε μια απο τις κάμερες έχει απο τέσσερις IR διόδους και ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού.Για εύκολη χρήση έχετε τηλεχειρηστήριο.Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζετε απο το USB συνδεδεμένο σε υπολογιστή ή απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε microSD κάρτα με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB.Μέσω της HDMI εξόδου μπορείτε να βλέπετε τις εγγραφές υψηλής ανάλυσεις στην τηλεόρασή σας.

Αγορά €140.95

Διπλόυ καναλιού DVR (Νουμερο: DVR15)

Με αυτό το εγγραφέα μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα σήμα από ασύρματες και ενσύρματες κάμερες.Μια από τις πηγές παρακολουθείτε σε μεγάλη οθόνη ,οσο η άλλη λειτουργεί σε λειτουργία ‘’εικόνε σε εικόνα’’.Η αλλάγη αναμεσά τους γίνετε εύκολα και γρήγορα,με τα πάτημα ενός κουμπιού.Ασύρματα μπορείτε να λαμβάνετε σήμα στο καθένα από τα τέσσερα στάνταρ κανάλια.Ο εγγραφέας μπορεί να καταγράφει σε λειτουργία χειρός,επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε το λειτουργικό πομπό και να καταγράφετε μόνο,όταν εμφανιστεί κίνηση.Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε SD κάρτα(δεν περιέχεται στο σετ),η μέγιστη που μπορεί να πάρει είναι 32 GB.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρείς αναλύσεις του βίντεο - 720х576, 720х480, 360х240.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν από τον εγγραφέα ή να τα μεταφέρεται στον υπολογιστή σας,με το USB καλώδιο το οποίο περιέχεται στο σετ.

Αγορά €114.95

Σύστημα παρακολούθησης (Νουμερο: DVR16)

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα το σήμα απο τέσσερις διαφορετικές κάμερες.Έχετε επίσης την δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικές παραμέτρους της εικόνας ,οπως Brightness, Contrast, Saturation και Sharpness απο το τηλεκοντρόλ.Η υψηλή ανάλυση απο το εξωτερικό σήμα:


NTSC:720*480pixels 60HZ

Αγορά €49.95

Εγγραφέας δύο καναλιών για ενσύρματες κάμερες (Νουμερο: DVR21)

Με τον εγγραφέα μπορείτε να δέχεστε σήμα απο δύο κάμερες,που εκπέμπουν σήμα μέσω καλωδίου.
Μπορείτε να παρακολουθείτε και τις δύο κάμερες μέσω της λειτουργείας 'εικόνα μέσα σε εικόνα' .
Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην SD κάρτα μνήμης,μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε δύο διαστάσεις της εικόνας D1 και QVGA,όπως και μερικές τιμές FPS - 5FPS/10FPS/15FPS/20FPS/25FPS/30FPS.Η συσκεύη έχει λειτουργικό ανιχνευτή κίνησης,με το οποίο μπορείτε να εγγράφετε μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά στον φακό.
Μέσω της AV έξοδο μπορείτε να παρακολουθείτε το σήμα στην οθόνη της τηλεόρασης σας,όπως και να αναπαράγετε τα ήδη εγγεγραμένα αρχεία.

Αγορά €121.95

GPS Tracker με μαγνήτης (Νουμερο: GPS16)

Αυτο το tracker είναι αδιάβροχο,με βαθμό προστασίας IP56.Με τους δυνατούς μαγνητες που έχει,μπορειτε να το βάλετε στην επιφάνεια οποιοδήποτε οχήματος.Η συσκευη σας δίνει πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται με SMS,η μέσω Ίντερνετ(2G,GPRS).Όλες της ρυθμίσεις γίνονται με αποστολη SMS προς την κάρτα σιμ στο τρακερ.Εχετετη δυνατότητα να του δώσετε τηλέφωνα με πρόσβαση,ρυθμίσεις APN,Ώρα,Διεύθυνση IP του σερβερ κ.α.Οταν θέλετε να μάθετε που βρίσκεται το όχημα,απλα πάρτε τηλέφωνο στη κάρτα σιμ που έχετε τοποθετήσει στο τρακερ,μετα απο το τρίτο χτύπημα,η γραμμή θα κοπεί και εσείς θα λάβετε SMS με λινκ για τη τοποθέτηση του οχήματος και τη κατάσταση της μπαταρίας.Για τη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο,και για το ποιες διαδρομές έχει κάνει το όχημα της προηγούμενες τρεις μέρες,έχετε την πλατφόρμα η οποία παίρνει πληροφορίες απο το τρακερ,μέσω GPRS.Εκει μπορειτε να δείτε της διαδρομές απο της προηγούμενες τρεις μέρες.Η πληροφορίες μένουν εκει για 6 μήνες.Η συσκευη είναι με επαναφορτιζομενι μπαταρία λιθιου-2000 mAh.Εχει sensor,που βάζει το τρακερ σε stand by,αν το όχημα είναι πάνω απο 2 λεπτά ακίνητο,και έτσι μπορει να αντέξει για 3-4 μέρες.

Αγορά €143.95

Μίνι PC MK802+ με Android 4.0  (Νουμερο: PC02)

МК802 είναι μοντέλο υψηλής τάξης,το οποίο μετατρέπει την τηλεόραση σας σε υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας,που λειτουργεί με Android 4.0.Κατέχοντας αυτή την συσκεύη μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ,να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες με υπότιτλους,ακόμη και να κατεβάζετε για το παιδί σας 3D παιχνίδια και διασκεδάσεις απο το Google Play Store.

Κύρια χαρακτηριστικά :
Μοντέλο: AK-212MiniPC

Αγορά €97.95

CCTV ΚΑΜΕΡΕΣ MC91AP36 (Νουμερο: CCTV07)

SENSOR :1/4 CMOS
SYSTEM: NTSC:720×480 PAL:720×576
HORIZONTAL RESOLUTION:480TVL
Exellent night vision of 0.05Lux/F2.8

Αγορά €43.95

CCTV ΚΑΜΕΡΕΣ MCV6-IR850 (Νουμερο: CCTV05)

IR: 850nm / 5m
SENSOR :1/3 CMOS
SYSTEM: NTSC:656×492 PAL:768×576
HORIZONTAL RESOLUTION:520TVL

Αγορά €71.95

CCTV ΚΑΜΕΡΕΣ MCV6-LED (Νουμερο: CCTV04)

LED Luminous intensity :12000mcd
SENSOR :1/3 CMOS
SYSTEM: NTSC:656×492 PAL:768×576
HORIZONTAL RESOLUTION:520TVL

Αγορά €71.95

CCTV ΚΑΜΕΡΕΣ MC495A-12 (Νουμερο: CCTV03)

SENSOR :1/3 CMOS
SYSTEM: NTSC:656×492 PAL:768×576
HORIZONTAL RESOLUTION:520TVL
Exellent night vision of 0.008Lux/F1.2

Αγορά €44.95

CCTV ΚΑΜΕΡΕΣ MC493A (Νουμερο: CCTV02)

SENSOR :1/3 CMOS
SYSTEM: NTSC:656×492 PAL:768×576
HORIZONTAL RESOLUTION:520TVL
Exellent night vision of 0.008Lux/F1.2

Αγορά €43.95

CCTV ΚΑΜΕΡΕΣ MC493 (Νουμερο: CCTV01)

PICK UP ELEMENT - Single chip 1/3 CMOS
SYSTEM - NTSC / NUMBER OF PIXEL 656 (H) 492 (V)
SYSTEM - PAL / NUMBER OF PIXEL 786 (H) 576 (V)
SENSOR DIMENSION - 4.75мм (H) 3.55мм (V)

Αγορά €40.95

Δέκτης για ασύρματες κάμερες 2.3/2.4 GHz (Νουμερο: DVR18)

Ο δέκτης χρησιμοποιείτε για τα στάνταρ κανάλια στις δύο συχνότητες - 2.3 и 2.4 GHz.Η αλλαγή απο την μια συχνότητα στην άλλη γίνετε εύκολα με κουμπί στην μπροστα πλευρά του δέκτη. Το σήμα που πιάνετε μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε σε οθόνη τηλεόρασης απο τις συνηθισμένες εξόδους audio/video. Φορτίζετε με αντάπτερ 5V DC.Χαρακτηριστικά:Εμβέλεια συχνοτήτων - 2,360MHz~2,520MHz Ηχητική συχνότητα - 6.0Mhz Ευαισθησία - ≤ -85dBm Video - 1Vp-p@75ohm, S/N>38dB Audio - 1Vp-p@1Kohm Φόρτιση - +5V DC Κατανάλωση - 180mA Διαστάσεις - 68*69*16(mm)Βάρρος - 80g Κανάλια: CH1 CH2 CH3 CH4
2.4 GHz 2.414 2.432 2.450 2.468
2.3 GHz 2.370 2.390 2.490 2.510

Αγορά €50.95

Σετ για βίντεο παρακολούθιση - οκτώ κάμερες (Νουμερο: V20)

Αγοράζοντας αυτό το σετ θα διαθέτετε ένα σίγουρο σύστημα για βίντεο παρακολούθιση και έλεγχο.
Οι τέσσερις κάμερες είναι στρογγυλές,σχεδιασμένες για εσωτερικούς χώρους ,ενώ οι άλλες τέσσερις είναι αδιάβροχες,για εξωτερική τοποθέτηση.Και τα δύο είδη έχουν IR πίσω φωτισμό για παρακολούθιση ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.Η ανάλυση είναι 704х570 Pixels.
Ο εγγραφέας απο το σετ έχει οκτώ ηχητικά(RCA βύσματα) και οκτώ βίντεο(BNC βύσματα)είσοδοι.
Έχει τρείς USB θύρες,δικτυακή RJ45 θύρα για διαμόρφωση και παρακολούθιση μέσω ίντερνετ,VGA  έξοδο για σύνδεση με υπολογιστή, audio(RCA) και video(BNC) εξόδους για σύνδεση με τηλεόραση .

Αγορά €473.95

UTP δέκτης - οκτώ κανάλια (Νουμερο: V18)

Δίνει τροφοδοτική ένταση και δέχετε βίντεο σήμα απο οκτώ κάμερες μέσω UTP καλωδίου.
Ο δέκτης είναι αποτελεσματικός εως και 300 μέτρα μάκρος του καλωδίου.Οι θύρες εισόδου της συσκεύης είναι RJ45 θυλικό connector ,ενώ η θύρα εξόδου είναι με θυλικά βύσματα BNC.
Η τροφοδοτική ένταση είναι 100V-240V AC,ενώ η εξοδική είναι 12V, 1500mA για κάθε κανάλι

Αγορά €183.95

UTP βίντεο δέκτης - τέσσερα κανάλια (Νουμερο: V16)

Βίντεο δέκτης τεσσάρων καναλιών,με τον οποίο θα μπορείτε να δέχεστε σήμα απο τέσσερις κάμερες,που μεταδίδουν μέσω συνεστριμμένου ζεύγους και ταυτόχρονα με αυτό δίνετε τροφοδοτική ένταση προς τις κάμερες μέσω του ίδιου καλωδίου.Η αποτελεσματική απόσταση της κάμερας απο τον δέκτη είναι μέχρι 300 μέτρα.
Ο δέκτης λειτουργεί με τροφοδοσία  100V-240V AC,ενώ η εξοδική είναι 12V,1500mA για κάθε κανάλι.
Οι κάμερες συνδέονται με RJ45 εισόδους,ενώ η έξοδος είναι VGA-BNC.Η έξοδος του δέκτη μπορεί να συνδεθεί με εγγραφέα ή με οθόνη για να μπορείτε να παρακολουθείτε

Αγορά €111.95

Βίντεο δέκτης τεσσάρων καναλιών (Νουμερο: V15)

Με αυτό τον βίντεο δέκτή τεσσάρων καναλιών θα έχετε την δυνατότητα να δέχεσε μέσω ομοαξονικό καλώδιο σήμα απο τέσσερις κάμερες,ταυτόχρονα με αυτό μέσω του ίδιου καλωδίου θα δίνεται την τροφοδοτική ένταση προς τις κάμερες.Το μέγιστο μάκρος του καλωδίου είναι μέχρι 800 μέτρα.Η έξοδος του δέκτη μπορεί να συνδεθεί σε εγγραφέα ή να συνδεθεί σε οθόνη,για να παρακολουθείτε.
Λειτουργεί με τροφοδοσία 220 V AC

Αγορά €131.95

Μετασχηματιστής τεσσάρων καναλιών - U204 (Νουμερο: V14)

Με αυτή την συσκεύη θα έχετε την δυνατότητα να μεταδίδεται το βίντεο σήμα απο τέσσερις κάμερες μέσω ενός UTP καλωδίου.
Έχει τέσσερα θυλικά connectors για σύνδεση με τις κάμερες και μία θυλική RJ45 για το UTP καλώδιο.
Η μέγιστη απόσταση στην οποία μπορείτε να μεταδόσετε σήμα είναι 300 μέτρα με καλώδιο με κατηγορία 5 και μεγαλύτερη

Αγορά €37.95

3D Τηλεχειριστήριο για PTZ Κάμερες (Νουμερο: V03)

Με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορείτε εύκολα να χειριστείτε τις λειτουργείς κάμερων -να κάνετε ζούμ ή να απομακρύνετε,να περιστρέφετε πάνω-κάτω κτλ.Το τηλεχειριστήριο έχει οθόνη,στην οποία μπορείτε να βλέπετε ενδείξεις για την κάμερα,στην οποία έχετε συνδεθεί αυτή την στιγμή,και την κατάσταση της συσκεύης.
Επικοινωνία -  RS485 και IR
Ταχύτητα μετάδοσης - 2400, 4800, 9600 19200 kbps
Θερμοκρασία εργασίας -  0~50 βαθμούς Κελσίου

Αγορά €108.95

HDMI-VGA HD Μετασχηματιστής (Νουμερο: D81)

Με αυτό τον μετασχηματιστή μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκεύη με HDMI έξοδο,όπως,HD κάμερες,ψηφιακούς δέκτες,διάφορα player κτλ. στην είσοδο της τηλεόρασης ή του προβολέα.
Η συσκεύη έχει μια HDMI είσοδο και VGA audio εξόδους.
Ο μετασχηματιστής χρειάζετε επιπλέον παροχή ρεύματος,φορτίζεται απο την είσοδο.
Η έξοδος συγχρονίζει το ηχητικό και βίντεο σήμα.

Αγορά €37.95

Δύο κάμερες με HD εγγραφέα (Νουμερο: MC40)

Η συσκεύη είναι κατάλληλη για τοποθέτηση μέσα σε αυτοκίνητο.Με την συσκεύη αυτή μπορείτε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε εικόνα μέσα απο δύο κάμερες,όπως μπορείτε να βλέπετε μόνο στην μια απο τις δύο ή να βλέπετε ταυτόχρονα και τις δύο μέσα απο την λειτουργεία 'εικόνα μέσα στην εικόνα'.
Η δεύτερη κάμερα είναι με ξεχωριστό καλώδιο και μπορείτε να την τοποθετήσετε όπου ακριβώς εσείς θέλετε στο αυτοκίνητο.Θα σας διευκολύνει πάρα πολύ στο παρκάρισμα εάν την τοποθετήσετε στον πίσω προφυλακτήρα.
Η εγγραφή της εικόνας απο τος κάμερες ξεκινάει αμέσως μόλις γυρίσετε το κλειδί.Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ανιχνεύτη κίνησης ή ανιχνευτή δονήσεων για να ξεκινήσει η εγγραφή.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ηχογράφιση-βίντεο ή μόνο φωτογραφίες.

Αγορά €80.95

Οθόνη χειρός για κάμερες (Νουμερο: V23)

Με αυτή την συσκεύη μπορείτε να ελέγχετε και να ρυθμίζεται τις κάμερες για την βίντεο παρακολούθηση σας.Η κάμερα συνδέεται μέσω της BNC είσοδο της οθόνης,και έτσι μπορεί να φορτίζει απο εκεί.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την κατεύθυνση που θέλετε εσείς.
Εκτός απο αυτό έχει 2.8 ιντσών LED οθόνη,μία βίντεο είσοδο(BNC), έξοδο για τροφοδοσία των καμερών (υποστηρίζει CCD κάμερες έως 1Α),ενσωματομένη πολυμερούς-λιθίου μπαταρία 7.4V, 3700 mAh.
Διαστάσεις 220х100х42 mm.
Βάρρος 150 γρ.

Αγορά €66.95

Full HD h.264 αδιάβροχη κάμερα (Νουμερο: MC42)

Αυτή η αδιάβροχη κάμερα σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες κάτω απο το νερό σε βάθος 20 μέτρα με Full HD κάμερα.
Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε δύο λειτουργείες - βίντεο και φωτογραφίες.
Η ανάλυση των βίντεο είναι 1440х1080 ή 1280х720 pixels.Η αλλαγή γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.
Όταν βρίσκεστε σε λειτουργεία φωτογραφίας θα έχετε συνεχόμενη σειρά απο καρέ με ανάλυση 5 MP.

Αγορά €84.95

Ασύρματο μίνι πληκτρολόγιο + Μίνι PC με Android 4.0 (Νουμερο: PC04+PC02)

Μίνι PC MK802+ με Android 4.0 - PC02 :MK802 είναι μοντέλο υψηλής τάξης,που μετατρέπει την τηλεόραση σας σε υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας ,που λειτουργεί με Android 4.0.Διαθέτοντας αυτή την συσκεύη εσείς μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ,να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες με υπότιτλους,ακόμη και να κατεβάζετε για το παιδί σας τα πιο νέα 3D παιχνίδια και διασκεδάσεις απο το Google Play Store.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Αγορά €136.95

Wi-Fi κάμερα μέσα σε ανιχνευτή καπνού (Νουμερο: HD107)

Wi-Fi κάμερα μέσα σε ανιχνευτή καπνού
Με αυτή την κάμερα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε το επιλεγμένο απο εσάς μέρος μέσω του υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο με την βοήθεια του Wi-Fi δυκτίου.
Η συσκεύη συνδέετε με το ασύρματο σας δύκτιο και μπορεί να λειτουργεί σαν access point.
Με το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό για υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο μπορείτε να παρακολουθείτε μερικές κάμερες.

Αγορά €102.95