τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΧωρίς μπαταρία

GPS Tracker, χωρίς μπαταρία (Νούμερο: GPS17)

Αυτό το tracker δεν έχει αυτόνομη τροφοδότηση. Για να λειτουργεί, πρέπει να το συνδέσετε με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Η τάση της λειτουργίας του είναι από 9 έως 24 V DC. Με αυτό έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε εξ αποστάσεως ένα από τους ηλεκτρονόμους του αυτοκινήτου (π.χ. αυτό της αντλίας βενζίνης). Όταν του δώσετε εντολή με μήνυμα SMS, το tracker θα διακόψει την τροφοδότηση της αντλίας βενζίνης και έτσι θα σταματήσετε το αυτοκίνητο. Η συσκευή βρίσκεται σε απολύτως αδιάβροχη θήκη, στην οποία είναι οι ενσωματωμένες GPS και GSM κεραίες. Το tracker έχει αισθητήρα δόνησης που θα σας ενημερώνει όταν ο κινητήρας κινητοποιηθεί. Έχετε μερικές δυνατότητες να πάρετε πληροφορία για την τοποθεσία του αυτοκινήτου – ως μήνυμα SMS με συντεταγμένες, ως link προς google maps ή στον πραγματικό χρόνο αν χρησιμοποιείτε internet platform στον πραγματικό χρόνο. Η ρύθμιση της συσκευής γίνεται με την αποστολή σύντομων μηνυμάτων προς την SIM κάρτα που τοποθετήθηκε στο tracker. Διαστάσεις 87×43×14 mm.

Αγορά €56.95

Τράκερ με εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο (Νούμερο: GPS24)

Με την εφαρμοφή για Android και iPhone ,θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή το δρομολόγιο του αυτοκινήτου.
Το τράκερ δεν έχει μπαταρία και συνδέετε απευθείας στην μπαταρία του αυτοκινήτου.Λειτουργεί με ένταση απο 0 εώς 80V, που το κάνει κατάλληλο για όλα τα είδη μέσων μεταφοράς.
Για να βλέπετε σε απευθείας σύνδεση σε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο Internet στην SIM κάρτα του τράκερ και να στείλετε τις ρυθμίσεις για το GPRS που εξαρτάται απο την τηλεφωνική εταιρεία που χρησιμοποιείτε.
Εκτός απο απευθείας σύνδεση,μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για την τοποθεσία του αυτοκινήτου σε μορφή ηλεκτρονικού συνδέσμου που σας στέλνετε με μήνυμα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν συναγερμό ,που θα σας δίνει πληροφορίες εάν το αυτοκίνητο βρίσκετε σε κίνηση.

Αγορά €90.95

GPS για OBD υποδοχή (Νούμερο: GPS25)

Η συσκεύη έχει ενσωματωμένο GSM modul, GPS modul και OSD II interface.Το τράκερ εγκαταστάτε και τροφοδοτείτε απο την OBD θύρα του αυτοκινήτου.Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, γιατί τοποθετείτε στην διαγνωστική υποδοχή του αυτοκινήτου που είναι ίδια σε όλα τα αυτοκίνητα.Μάζι με τις πληροφορίες για την παρακολούθηση αυτοκινήτου ,μπορεί να στέλνει και πληροφορίες για διάγνωση του αυτοκινήτου.
Πληροφορίες για την τοποθεσία ή για να βλέπετε απευθείας που βρίσκετε το αυτοκίνητο, μπορείτε να λάβετε με μερικούς τρόπους – SMS με Link προς κάποιο χάρτη, SMS με συντεταγμένες ή να βλέπετε απευθείας σε πραγματικό χρόνο μέσω GPRS.Όταν χρησιμοποιείτε GPRS για παρακολούθηση, τα στοιχεία αποστέλονται στην δωρεάν Ίντερνετ πλατφόρμα του κατασκευαστή μέσω των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου και μπορείτε να έχετε ανα πάσα στιγμή πληροφορίες ακόμα και στο κινητό σας τηλέφωνο.
Με το τράκερ θα ενημερώνεστε με SMS όταν ο κινητήρας βάλει μπρός, όταν το αυτοκίνητο κινείτε, όταν το αυτοκίνητο περάσει κάποιο όριο ταχύτητας ή όταν βγεί απο προεπιλεγμένη περιοχή απο εσάς.

Αγορά €103.95