τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΗλεκτρονικά ματακια

Ενσύρματη μίνι κάμερα (Νούμερο: VD02)

Κατάλληλο για εγκατάσταση σε πόρτες στο ματάκι, αλλά λόγω του οτι είναι ερμητικά σφραγισμένη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως για τα αυτοκίνητα.Μπορεί να τοποθετηθεί στον προφυλακτήρα για να χρησιμοποιηθεί ως μια κάμερα πίσω όρασης. Η κάμερα τροφοδοτείται με σταθερή τάση από 8 έως 12 βολτ.Στο σετ δεν συμπεριλλαμβάνετε τροφοδοτικό. Η κάμερα εκπέμπει μόνο βίντεο σήμα απο το καλώδιο και δεν έχει ήχο.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αισθητήρας - 1/4CMOS OV6910
Ανάλυση - PAL: 428 (Υ) x 320 (V )
NTSC - 320 (Υ) x 210 (V)

Αγορά €22.95

Ηλεκτρικό ματάκι (Νούμερο: VD14)

Με το ηλεκτρονικό ματάκι θα έχευε φωτογραφία κάθε επισκέπτη,Όταν οι επισκέπτες καλούν στην πόρτα πατήστε το κουμπί και θα δείτε ποιός στέκετε έξω απο την πόρτα.
Ταυτόχρονα με αυτό ,θα αποθηκευτεί και φωτογταφία με ώρα και ημερομηνία.
Το ματάκι έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και θα μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια εώς 32 GB.
Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε κάθε είδους πόρτα.Λειτουργεί με μπαταρίες τύπου ΑΑ.

Αγορά €82.95

Ματάκι πόρτας με LCD οθόνη (Νούμερο: VD16)

Η συσκεύη συνδιάζει ηλεκτρονικό κουδούνι και πάνελ για παρακολούθηση και καταγραφή.
Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε την οθόνη και να βλέπετε τι γίνεται έξω απο την πόρτα.Εκτός απο αυτό, μπορείτε χειροκίνητα να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο όσων περνάνε έξω απο την πόρτα.Η κάμερα που μπαίνει εξωτερικά στην πόρτα έχει υπέρυθρες διόδους και κουμπί κουδουνιού.Κάθε επισκέπτης που πατάει το κουμπί θα αποθηκεύτει σε φωτογραφία πάνω στην μνήμη της συσκεύης.Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης.Μπορείτε να βλέπετε τις καταγραφές απευθείας στην οθόνη της συσκεύης.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ AVI
Βίντεο ανάλυση 640х480

Αγορά €84.95

Wi Fi IP κάμερα ενδοεπικοινωνίας (Νούμερο: VD15)

Με αυτή την κάμερα θα έχετε βίντεο εικόνα και διπλή επικοινωνία με όποιον βρίσκετε στην πόρτα σας.Η συσκεύη μπορεί να χειρίζετε ηλεκτρονικό χερούλι και να ανοίγετε την πόρτα στους επισκέπτες σας.
Την συνομιλία μπορείτε να πραγματοποιείτε απο το κινητό σας ή το τάμπλετ μέσω ασύρματης επικοινωνίας.
Εάν συνδέσετε την κάμερα με Ίντερνετ, θα μπορείτε να δείτε κάθε έναν που χτυπάει το κουδούνι της πόρτας σας, όπου και να βρίσκεστε.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον ανιχνευτή κίνησης, για να καταγράψετε όχι μόνον όσους χτύπησαν το κουδούνι αλλά και όσους απλά ήρθαν κοντά στην πόρτα.
Μπορείτε να βλέπετε ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι χάρη στις 6 υπέρυθρες διόδους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €135.95

Ματάκι πόρτας με ανιχνευτή κίνησης και οθόνη αφής (Νούμερο: VD12)

Ο μεγάλης ευμβέλειας φακός σε αυτό το ματάκι πόρτας σας δίνει την δυνατότητα να συλλάβεται την μέγιστη έκταση μπροστά απο την πόρτα σας.Η οπτική γωνία είναι 120 μοίρες,ενώ η 3.2 ιντσών οθόνη σας επιτρέπει να δείτε λεπτομερώς τον άνθρωπο που βρίσκεται έξω απο την πόρτα σας.
Η οθόνη είναι ευαίσθητη στο άγγιγμα και σας επιτρέπει να χειρίζεστε και να ρυθμίζεται την συσκεύη σας .
Όταν ένας επισκέπτης χτυπίσει στην εξώπορτα,το ματάκι αυτόματα αποθηκεύει φωτογραφία στην microSD κάρτα μνήμης και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε αργότερα ποιός χτύπησε στην πόρτα σας εάν δεν είσασταν στο σπίτι.
Εκτός απο αυτό έχει ανιχνευτή κίνησης και το ματάκι τα τραβήξει βίντεο στον κάθε περαστικό που περνάει έξω απο την πόρτα,ακόμη και να μην χτυπήσει.

Μπορεί να καταγράψει φωτογραφία ή βίντεο ακόμη και στο σκοτάδι γιατι είναι εξοπλισμένη με δίοδους για νυχτερινή όραση.
Η συσκεύη είναι υπερβολικά εύκολη για μοντάζ ή ντεμοντάζ.Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε την οθόνη και να δείτε τις καταγραφές,όταν κάθεστε βολικά στον καναπέ σας ή να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σα;.
Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1000 mAh.

Αγορά €151.95

Android ματάκι πόρτας με GSM μονάδα (Νούμερο: VD17)

Με αυτό το ματάκι πόρτας δεν θα υπάρξει ούτε μια φορά που ο επισκέπτης να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.
Το ματάκι πόρτας είναι με λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2, με ενσωματωμένη GSM μονάδα και Wi-Fi σύνδεση.
Μπορείτε να τοποθετήσετε SIM κάρτα και να την ρυθμίσετε έτσι ώστε όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας, να ενεργοποιηθεί η GSM μονάδα και να μιλάτε απο το κινητό σας τηλέφωνο με τον επισκέπτη.Έτσι ακόμη και να μην έχετε ίντερνετ σύνδεση μπορείτε να είσαστε σίγουροι οτι θα μιλήσετε με όποιον σας ψάχνει.
Ο δεύτερος τρόπος για επικοινωνία με τους επισκέπτες είναι με Wi-Fi.Συνδέστε το ματάκι με το ρούτερ σας ασύρματα μέσα απο την δωρεάν εφαρμογή iHoGuard και θα έχετε εικόνα και ήχο με αυτούς που χτυπάνε στην πόρτα σας.
Το ματάκι έχει και θύρα για microSD κάρτα μνήμης πάνω στην οποία αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο.
Έχει τέσσερις IR φωτεινές διόδους για νυχτερινή λήψη.
Επίσης έχει και οθόνη Touch Screen 4,3 ιτσών για να βλέπετε τις καταγραφές.
Η οπτική γωνία είναι 145 μοίρες.

Αγορά €264.95

Ηλεκτρονικό ματάκι κάμερα (Νούμερο: VD01)

Με το ηλεκτρονικό ματάκι μπορείτε να δείτε σε οθόνη LCD ποιός βρίσκετε μπροστά απο τη πόρτα σας.Κάνει για ολες τις πορτες.Με αυτή τη συσκεύη εκτός απο ματάκι,θα έχετε και κουδούνι.Οταν κάποιος απο έξω πατήσει το κουδούνι,μέσα ακούγεται ηχητική προειδοποίηση.Για να εξοικονομίσει μπαταρία,το ματάκι σβήνει μετά απο 10 δευτερόλεπτα,ενεργοποιείται εύκολα και γρήγορα με το πάτημα του power.
Χαρακτηριστικά:
Sensor:300.000 pixels
Οπτική γωνία:62 μοίρες
Οθόνη:LCD 2,5"
Τροφοδοσία:δυο μπαταρίες ΑΑ(φτάνουν για 1700 εκκινήσεις)
Διαστάσεις:14.6Χ9Χ3 πόντους

Σύντομα κοντά σας €78.16

Ματάκι πόρτας  με 2,8 ίντσες οθόνη (Νούμερο: VD13)

Αυτό το ματάκι πόρτας αυτόματα καταγράφει πάνω στην microSD κάρτα μνήμης φωτογραφία του καθενός που χτυπάει το κουδούνι.Η κάμερα έχει φακό με 120 μοίρες οπτική γωνία και υπέρυθρες δίοδους για νυχτερινή όραση.
Εκτός απο φωτογραφίες η συσκεύη μπορεί να τραβάει βίντεο μόνο με ένα πάτημα ενός κουμπιού.Έτσι μπορείτε να έχετε αρχείο απο τον κάθε έναν περαστικό μπροστά απο την πόρτα σας.
Μπορείτε να το μοντάρετε σε κάθε είδους πόρτες,και μπορείτε εύκολα να τοποθετείτε και να αφαιρείτε την οθόνη, για πιο μεγάλη διευκόλυνση σας όταν βλέπετε τα αρχεία σας.
Το ματάκι πόρτας λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Διαθέτεται πολλές επιλογές απο μελωδίες και σήματα για κουδούνισμα.

Σύντομα κοντά σας €83.16