Σημαντικός άνθρωπος για εσάς, αυτοκίνητο ή κατοικίδιο, αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι το κοινό ανάμεσα τους;

Η GPS παρακολούθηση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τα τρία παραπάνω όπως και για άλλα, ωστε να είσαστε ήσυχοι και να έχετε κάθε μια στιγμή που βρίσκεται κάποιος ή κάτι.

Η ακριβή τοποθεσία σε απευθείας σύνδεση θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας και να παρέχει σημαντικές πληροφορίες.

Στην αγορά προτείνονται διάφορες συσκεύες σε είδος και λειτουργίες.Ανάμεσα τους υπάρχουν με μίνι διαστάσεις και συναγερμό όπως και με ηλιακό πάνελ,τράκερ για παρακολούθηση και κοριό πάνω τους.Η επιλογή είναι μεγάλη και τα χαρακτηριστικά είναι πολλά, διαφορετικά και για κάθε περίπτωση που η συσκεύη θα ήταν χρήσιμη.

Ένας απο τους πιο γνωστούς λόγους χρήσης GPS τράκερ είναι για προστασία και παρακολούθηση αυτοκινήτου.

Υπάρχουν δύο κύρια είδη: με τροφοδοσία απο ενσωματωμένη μπαταρία ή τέτοια που συνδέονται απευθείας στην μπαταρία του αυτοκινήτου.

Με λειτουργίες συναγερμού ή κάποια ειδοποίηση προς εσάς, τα τράκερ αμέσως μετατρέπονται σε μίνι σύστημα ασφαλείας του αυτοκινήτου.Οι δυνατότητες τους φτάνουν μέχρι εκεί που κάποια απο τα τράκερ έχουν δυνατότητα να συνδεθούν με την μηχανή του αυτοκινήτου και να σταματήσουν την εκκίνηση του αυτοκινήτου και με αυτό τον τρόπο να αποτρέψουν κλοπή.

Πρέπει να δώσετε σημασία και στα τράκερ που έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν την μπαταρία τους απο τον ήλιο.Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζετε να ανησυχείτε για την εξάντληση της.

Ένα μίνι τράκερ-συναγερμός θα μπορούσε να κάνει χρήση και για κοριό.Θα ενεργοποιηθεί και θα καταγράψει τις συνομιλίες που γίνονται στο μέρος που έχετε βάλει την συσκεύη.

Η επιτυχής παρακολούθηση ATV, μηχανής, τζέτ, βάρκας, καραβάνας είναι απόλυτα δυνατή με την βοήθεια ειδικής συσκεύης για μέσα μεταφοράς με δύο ρόδες.

Το τράκερ θα βγάλει ήχο, θα σταματήσει την εκκίνηση της μηχανής ή θα δώσει εντολή προς το μέσον μεταφοράς για να σας ειδοποιήσει με ήχο ή φώτα που βρίσκετε.Εκτός απο αυτές τις χρήσιμες λειτουργίες πάντα μπορείτε να δείτε την τοποθεσία μέσα απο σύνδεσμο που στέλενι η συσκεύη προς την δωρεάν πλατφόρμα.

Οι συσκεύες που είναι συνδιασμός απο μινι τράκερ και κοριός είναι κατάλληλες για προστασία των παιδιών σας ή των ενήλικων γωνιών σας.Θα μπορούσατε να έχετε άμεση επικοινωνία μαζί τους, να σας ενημερώσουν αν κινδυνεύουν.Εκτός αυτού θα έχετε την ακριβή τοποθεσία τους.Το τράκερ για κατοικίδια είναι φτιαγμένο με τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το τοποθετήσετε στο περιλαίμιο του ζώου χωρίς να το ενοχλεί.

Δωρεάν πλατφόρμες και εφαρμογές για κινητές συσκεύες ολοκληρώνουν την χρήση του gps τράκερ σας.Χαρήστε στον εαυτό σας ηρεμία!

Δείτε περισσότερα