Δες ανα κατηγορία:

Κρυφές κάμερες

Σας ενδιαφέρει πιο πολύ απο όλα να κάνετε καλά την δουλειά σας;

Στις ταινίες του James Bond ή σε άλλες με μυστικούς πράκτορες, παρουσιάζουν εκπληκτικές με την πρώτη ματιά συσκεύες που συμπληρώνουν τέλεια κάθε μυστική αποστολή.

Κάμερες κρυμμένες σε ρολόι, σε τηλεκοντρόλ για αυτοκίνητο, αναπτήρα, στυλό, γυαλιά, handsfree, καπέλο, λάμπα, ρολόι τοίχου ή ακόμα και κρεμάστρα τοίχου.

Ο καθένας θα μπορούσε να αγγίξει αυτές τις έξυπνες εφευρέσεις και να επωφεληθεί απο τα οφέλη τους.

Το παιδί σας παραπονιέται το παρενοχλούν στο σχολείο οι δάσκαλοι και δεν έχετε αποδείξεις;Ταξιδεύετε και υποψιάζεστε οτι ο άντρας σας φέρνει στο σπίτι ερωμένη όσο εσείς λείπετε και είσαστε μακριά;Έχετε αγχωθεί και πιστεύετε οτι κάποιο παίρνει απο το σπίτι σας κρυφά χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας;

Οι περιπτώσεις είναι τόσες πολλές και διαφορετικές όσες είναι και οι προτεινόμενες δυνατότητες.Πλέον δεν χρειάζετε να προσλάβετε ιδιωτικό ντετέκτιβ.Επιλέξτε την κατάλληλη κρυφή κάμερα για εσάς και θα κάνετε την δουλειά μόνοι σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποφασίστε ποιό απο τα καινότομα προϊόντα απαντάει σε όλες σας τις απαιτήσεις ή συμβουλευτείτε με τους ειδικούς της ιστοσελίδας για να πάρετε την καλύτερη λύση σε μια αποδεκτή τιμή.

Εάν είσαστε ντετέκτιβ, οι προτεινόμενες απο εμάς συσκεύες είναι διακριτικές για καταγραφή και παρακολούθηση.Θα μπορούσαν σημαντικά να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την δουλειά σας.Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει να έχετε μεγάλη ποιότητα βίντεο καταγραφής, φωτογραφιές με καλή ανάλυση και καθαρό ήχο όταν κάνετε ηχογράφηση που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οι εξοπλισμένες με ανιχνευτή κίνησης κρυφές κάμερες, μπορούν να λειτουργούν μόνο όταν είναι απαραίτητο.Με αυτό τον τρόπο γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο χρόνος συνεχόμενης χρήσης των συσκεύων με κρυφή κάμερα είναι απο 40 λεπτά μέχρι μερικές ώρες.Αυτό εξαρτάται απο την μπαταρία που έχει κάθε συσκεύη.Η μνήμη στις διαφορετικές συσκεύες για παρακολούθηση επίσης είναι διαφορετική.Σχεδόν σε κάθε περίπτωση χρειάζετε να βάλετε επιπλέον κάρτα μνήμη με χωρητικότητα του γούστου και της ανάγκης σας.

Η δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο εν κίνηση, όπως και απο σταθερό σημείο επιτρέπει την χρήση κρυφής κάμερας σε σχεδόν κάθε περίπτωση.Εάν χρειαστείτε να τραβήξετε βίντεο τη νύχτα, προτείνουμε και συσκεύες που έχους υπέρυθρες διόδους για νυχτερινή λήψη.

Αγχώνεστε οτι θα σας πάρει πολύ χρόνο απο την στιγμή της καταγραφής μέχρι την στιγμή της αναπαραγωγής;

Αυτό το πρόβλημα εξαφανίζεται αμέσως εάν επιλέξετε συσκεύη που επιτρέπει ζωντανή μετάδοση μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή.Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει σημασία που ακριβώς βρίσκεστε και μπορείτε ανα πάσα στιγμή να βλέπετε τι γίνεται στον χώρο σας.Οι IP κάμερες είναι η απάντηση στην θέληση σας να βρίσκεστε αόρατα στον χώρο.

Εάν νομίζετε οτι οι έτοιμες κρυφές κάμερες δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόσασταν, πάντα μπορείτε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα, βάζωντας σε λειτουργία την δημιουργικότητα σας, επιλέγωντας μοντέλο κρυφής κάμερας για ενσωμάτωση για να την εγκαταστήσετε στο επιθυμητό σημείο ή αντικείμενο.

Η κρυφή κάμερα θα σας δώσει την δυνατότητα να είσαστε δύο βήματα μπροστά απο το καθέναν σε κάθε περίπτωση και κατάσταση.

Δείτε περισσότερα