Μερικές φορές η παρακολούθηση κτηρίων και ξεχωριστών χώρων δεν είναι αρκετό.Θέλετε να μεταφέρετε και την παρακολούθηση στο αυτοκίνητό σας;

Η λύση είναι να τοποθετήσετε βίντεο εγγραφέα ή κάμερα αυτοκινήτου με άλλα λόγια.Θα σας δώσει την δυνατότητα παρακολούθησης και θα αφαιρέσει την τυχόν απώλεια κάποιου σημαντικού γεγονότος που ίσως συμβεί όταν οδηγείτε.

Με αυτή την συσκεύη θα έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα ή έξω απο το αυτοκίνητο σας.

Οι βίντεο εγγραφείς είναι πολύ χρήσιμοι όταν καταγράφετε κάποιο ατύχημα ή ατυχία με το αυτοκίνητο.Απο την άλλη πλευρά χρησιμοποιούνται και για να μπορείτε να καταγράψετε το ταξίδι σας χωρίς να χρειάζετε να κρατάτε στο χέρι σας κάμερα ή κινητό τηλέφωνο για να τραβήξετε βίντεο απο το μέρος στο οποίο ταξιδεύετε.

Οι συσκεύες αυτού του τύπου είναι με μία ή δύο κάμερες για να μην χάσετε τίποτα σημαντικό.Υπάρχει η δυνατότητα για πανοραμική καταγραφή όπως για σημαντικά γεγονότα έτσι και για ταξίδια ευχαρίστησης.

Οι περισσότεροι βίντεο εγγραφείς έχουν και δική τους οθόνη για άμεση προβολή της καταγραφής που έχετε κάνει.Μπορείτε να τοποθετήσετε και κάρτα μνήμης, έχουν ήχο, τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες.Λειτουργούν ακόμη και στο σκοτάδι χάρη στις διόδους για νυχτερινή λήψη που έχουν.

Η τροφοδοσία έρχεται απο το αυτοκίνητο, απο μπαταρία ή προσφέρονται συνδιασμένα με φορτηστή και μπαταρία η οποία χρησιμοποιείτε μόνο για να έχει χρόνο η κάμερα να αποθηκεύσει τις καταγραφές όταν δεν υπάρχει τροφοδοσία.Οι συσκεύες αυτές έχουν και επιπλέον λειτουργίες όπως: καταγραφή βίντεο χωρίς ήχο, ανιχνευτή κίνησης, ενεργοποίηση με την έναρξη της μηχανής του αυτοκινήτου και λήξη καταγραφής με το σβήσιμο του αυτοκινήτου, κυκλική καταγραφή όταν γεμίσει η κάρτα μνήμης, SOS κουμπιά για άμεση αποθήκευση της καταγραφής, fullHD βίντεο, φωτογραφίες και καταγραφή με αισθητήρα δόνησης εάν το αυτοκίνητο χτυπηθεί.

Εάν αποφασίσετε οτι δεν θέλετε να φαίνεται τι έχετε στο αυτοκίνητο σας, μπορείτε να επιλέξετε ίδια συσκεύη μόνο που είναι κρυμμένη σε καθρέπτη αυτοκινήτου για την πίσω όραση.Απο την μια πλευρά είναι απολύτως κρυμμένη η κάμερα και απο την άλλη πλευρά είναι απολύτως λειτουργικός καθρέπτης που έχει και οθόνη ενσωματωμένη για την αναπαραγωγή καταγραφών.

Συσκεύες που είναι συνδιασμένες με IP κάμερα και βίντεο εγγραφέα δίνουν και επιπλέον λειτουργίες.Με την βοήθεια τους μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα κινητό τηλέφωνο και να έχετε εικόνα σε απευθείας σύνδεση μέσα απο ασύρματο δίκτυο ή χωρίς την ανάγκη ίντερνετ.Μπορείτε να χειριστείτε την κάμερα σας σε απόσταση μέχρι και 50 μέτρα ή εάν έχετε ίντερνετ απο όπου θέλετε.

Όχι τυχαία, μετά απο όλες τις δυνατότηες που προσφέρουν αυτές οι κάμερες, οι ειδικοί τις έχουν ονομάσει ‘’μαύρο κουτί’’ για αυτοκίνητο.

Η σιγουριά στο δρόμο είναι πολύ σημαντική.Κάθε επιπλέον ζευγάρι’’μάτια’’ είναι χρήσιμο και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Δείτε περισσότερα