τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣετ για έλεγχο του αυτοκινήτου στο GPS Tracker Haicom  (Νούμερο: GPS01-C)

Κατηγορία: GPS Accessories
Για τηλεφωνικές παραγγελίες και πληροφορίες τηλ: +302111983277
4.7/5 (3 Ψήφος)
Προσφορες:-30% Τιμή: €123.95
Αγορά €86.77
Τιμή με ΦΠΑ    Availability: Available
Skroutz.gr Partner

Λεπτομέρειες προϊόντος
Με τη συσκευή αυτή, εκτός του ότι θα έχετε πληροφορίες για το πού βρίσκετε το αυτοκίνητο , θα έχετε και τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Μπορείτε να κάνετε μετάβαση στο συστήμα συναγερμού και μπορείτε να ελέγξετε τα δυο ρελέ. Αν ένα από αυτά είναι η αντλία καυσίμου ρελέ, μπορείτε να ορίσετε το tracker οπότε η καταγγελία της οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής να σταματήσει το καύσιμο και έτσι να εμποδίσει το όχημα να εγκαταλείπει την περιοχή. Προς τη μονάδα ελέγχου είναι σε θέση να ενσωματώσει τον εξωτερικό αισθητήρα (δεν περιλαμβάνεται), το οποίο ανταποκρίνεται σε δονήσεις ή τα μικροκύματα και έτσι για να πάρετε πληροφορίες, όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Λειτουργεί με Ισχύς 12-24 V DC. Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει πηγή εντάσεων. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη συσκευή με την μπαταρία του αυτοκινήτου.Σχόλια
Απο: Sherlock Holmes
Ημερομηνια: 2011-05-18 22:20:28
Petros : "Πώς να στείλω δεδομένα σε μένα; Υπάρχει κάτι που μπορώ να δω που βρίσκετε το αυτοκίνητό μου από το iphone μου;"


Αυτή η συσκευή επιτρέπει τον έλεγχο του οχήματος σε συνδυασμό με το GSM tracker. Για να δείτε που βρίσκετε το αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ιχνηλάτες στην κατηγορία του εντοπισμού GPS.
Απο: Petros
Ημερομηνια: 2011-05-14 23:10:37
Πώς να στείλω δεδομένα σε μένα; Υπάρχει κάτι που μπορώ να δω που βρίσκετε το αυτοκίνητό μου από το iphone μου;Σχόλια Πελατών

Όνομα χρήστη:
E-mail:
Ιστοσελίδα:

Σχόλια Πελατών:
Κωδικο: