τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΣε τηλεκοντρόλ για αυτοκίνητο

Με αυτό το τηλεκοντρόλ αυτοκινήτου μπορείτε να τραβήξετε βίντεο όπως και φωτογραφίες σε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.Η χρήση είναι εύκολη.Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείτε δύο κουμπιά.Ένα για ενεργοποίηση και ένα για να εκκινήσετε το βίντεο.Μπορείτε να την βάλετε στα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας.

Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου (Νούμερο: HD16)

Αυτή είναι μια μικρή κάμερα κρυμμένη σε ένα μπρελόκ. Σας επιτρέπει να καταγράψετε βίντεο σε φορμάτ AVI με ανάλυση 720x480 ή φωτογραφίες σε μορφή JPEG με ανάλυση 720x480. Το βίντεο και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται πάνω σε κάρτα μνήμης microSD (δεν συμπεριλαμβάνεται). Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες με χωρητικότητα 4 έως 16 GB. Στο μπρελόκ είναι ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκεύη συνεχή λειτουργεία περίπου 2 ώρες. Ο Χρόνος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4 ώρες. Στο σετ θα βρείτε και το USB καλώδιο για την φόρτηση της κάμερας και για την μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 720х480
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG

Αγορά €14.95

HD Κάμερα μέσα σε τηλεκοντρόλ για αυτοκίνητο (Νούμερο: HD66)

Με αυτή την μικρή κάμερα κρυμμένη σε τηλεκοντρόλ αυτοκινήτου, μπορείτε να τραβήξετε βίντεο σε τρείς διαφορετικές αναλύσεις, οι ηχογραφήσεις είναι σε WAV φορμάτ και οι φωτογραφίες 8 МР.

Λειτουργείες βίντεο:
Αναλύσεις:
640х480
720х480
1280х720, σε 30 fps για όλες τις αναλύσεις

Αγορά €38.95

Τηλεκοντρόλ για αυτοκίνητο με ανιχνευτή κίνησης (Νούμερο: HD151)

Το τηλεκοντρόλ μπορεί να καταγράφει βίντεο αρχεία με ανάλυση 1920х1080, να τραβαέι φωτογραφίες με ανάλυση 4032x3024 και να κάνει ηχογράφιση.Εκτός απο αυτό έχει ανιχνευτή κίνησης που ξεκινάει την εγγραφή μόλις υπάρχει κίνηση μπροστά απο τον φακό της κάμερας.Για να μπορείτε να καταγράψετε σε απόλυτο σκοτάδι η συσκεύη έχει υπέρυθρες διόδους.
Η συσκεύη μπορεί επίσης να χρησιμποιηθεί και σαν κάμερα για υπολογιστή ή φόρητή μνήμη.
Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα χωρίς να σας καταλάβουν, έχει δόνηση για να είναι πιο εύκολο να την χειριστείτε.
Έχει θύρα για κάρτα μνήμης, πάνω στην οποία αποθηκεύονται οι καταγραφές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €50.95

HD κάμερα μέσα σε μπρελοκ (Νούμερο: HD114)

Η κάμερα, κρυμμένη μέσα σε αυτό το κοντρόλ αυτοκινήτου, θα σας επιτρέψει να κάνετε ηχογραφήσεις και να τραβήξετε βίντεο με υψηλή ανάλυση.Τα αρχεία είναι σε AVI φορμάτ με 1280х720 pixels και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Εκτός αυτού μπορείτε να τραβάτε και φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 2048х1536.
Με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορείτε να καταγράφετε για περίπου μια ώρα βίντεο.Εάν δεν θέλετε να βασίζεστε στην ενσωματομένη μπαταρία, το κοντρόλ μπορεί να καταγράφει όσο συνδεδεμένο απευθείας στην πρίζα.Τότε η βίντεο εγγραφή ξεκινάει αυτόματα με το που το συνδέσετε στο ρεύμα.Στο σετ συμπεριλλαμβάνετε αντάπτορας για τον αναπτύρα του αυτοκινήτου.
Με τα καλώδια στο σετ μπορείτε να αναπαράγεται τις εγγραφές στην τηλεόραση σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 1280x720

Αγορά €57.95

Κρυφή κάμερα σε τηλεκοντρόλ με IR διόδους (Νούμερο: HD148)

Η κάμερα είναι κρυμμένη σε αυτό το τηλεκοντρόλ για αυτοκίνητο και μπορεί να καταγράφει αρχεία σε AVI αρχείο ήχου – βίντεο με ανάλυση 1920х1080 και 22 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Με την κάμερα αυτή μπορείτε να καταγράψετε και σε ελάχιστα φωτισμένο μέρος,χάρη στις 2 υπέρυθρες διόδους που ενεργοποιούνται χειροκίνητα.
Με αυτή την συσκεύη θα τραβάτε φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 4032х3024 πίξελ.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκεύη και σαν δικτόφωνο,κάνωντας μόνο ηχογράφιση σε WAV φορμάτ με 705 kbps.
Η κάμερα έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει μέχρι μιάμιση ώρα συνεχόμενης καταγραφής.

Αγορά €75.95

Μπρελόκ με κάμερα και ανιχνευτή κίνησης (Νούμερο: HD79)

Το μπρελόκ μπορεί να καταγράφει βίντεο αρχεία με fullHD ανάλυση, να τραβάει φωτογραφίες, και να ηχογραφεί.
Εκτός απο αυτό, έχει λογισμικό για ανίχνευση κίνησης που ξεκινάει την εγγραφή όταν υπάρχει κάποιου είδους κίνηση μπροστά στον φακό. Για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, το μπρελόκ έχει υπέρυθρες διόδους.
Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται και σαν web κάμερα ή σαν φορητή μνήμη(φλασάκι). Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα χωρίς να σας πάρουν χαμπάρι, έχει δόνηση που σας διευκολύνει στην χρήση. Έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης, στην οποία αποθηκεύονται οι εγγραφές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο κωδικοποίηση - М-JPEG

Σύντομα κοντά σας €58.95

FullHD κάμερα μέσα σε τηλεκοντρόλ (Νούμερο: HD140)

Με την κάμερα μέσα σε αυτό το τηλεκοντρόλ για αυτοκίνητο μπορείτε να τραβήξετε βίντεο σε δύο αναλύσεις, να κάνετε καταγραφή με ανιχνευτή κίνησης ή να τραβάτε μόνο φωτογραφίες.
Για φωτογραφίες σε σκοτάδι, η συσκεύη έχει δύο υπέρυθρες δίοδους.
Τα καταγεγραμμένα αρχεία μπορείτε να δείτε αμέσως στην τηλεόραση σας μέσω του TV- out καλωδίου που συμπεριλλαμβάνετε στο σετ.
Στην θύρα για την microSD κάρτα μνήμης μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια εώς 64 GB.Πάνω της θα αποθηκεύτουν τα αρχεία που έχετε τραβήξει και έπειτα μπορείτε να τα μεταφέρετε ,αντιγράψετε ή διαγράψετε.Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την συσκεύη με τον υπολογιστή σας και θα αναγνωριστεί αυτόματα απο το λειτουργικό σας σύστημα.
Οι φωτογραφίες της κάμερας είναι με ανάλυση 4032х3024 JPEG.
Τα βίντεο είναι σε в MOV φορμάτ με н.264 συμπίεση και μπορείτε να επιλέξετε ανάμμεσα σε δύο αναλύσεις - 1920х1080 ή 1280х720 πίξελ.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία σας επιτρέπει μια ώρα συνεχόμενης καταγραφής, αλλά μπορείτε να την συνδέσετε και με προσαρμογέα 5V DC για να μπορείτε να καταγράφετε μέχρι να γεμίσει η μνήμη της κάρτας ,χωρίς να χρειάζετε να ανησυχείτε οτι θα πέσει η μπαταρία.

Σύντομα κοντά σας €58.95

Κάμερα μέσα σε τηλεχειριστήριο με ευρυγώνιο φακό (Νούμερο: HD109)

Το κυρίως πλεονέκτημα αυτής της κρυφής κάμερας είναι ο φακός της.Εκτός απο το οτι σας επιτρέπει να κάνετε ηχογραφήσεις και να καταγράφετε βίντεο με HD ανάλυση,θα μπορείτε να καταγράφετε πιο μεγάλο μέρος απο τα αντικείμενα γύρω-γύρω.Ο φακός είναι με οπτική γωνία 120 μοίρες.
Η κάμερα κάνει ηχογραφίσεις και τραβάει βίντεο με ανάλυση 1280х720, 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο και φωτογραφίες με 3 MP.
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει περίπου μιάμιση ώρα ασταμάτητης χρήσης της συσκεύης.
Η συσκεύη έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοιου είδους κάρτα έως 32 GB.
Στο σέτ θα βρείτε καλώδια για τροφοδόσία, αναπαραγωγή στην τηλεόραση και για σύνδεση με υπολογιστή.
Η κάμερα μπορεί να καταγράφει και όταν είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καταγράφετε βίντεο περισσότερη ώρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Σύντομα κοντά σας €57.56