τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςIP Κάμερες

Ευρυγώνια IP κάμερα (Νούμερο: IP47)

Ο φακός της κάμερας είναι τύπος ‘’μάτι ψαριού’’ και έχει τις εντυπωσιακές 180 μοίρες οπτική γωνία.
Λειοτυργεί με αντάπτορα 5V και δεν έχει μπαταρία.
Εκπέμπει σήμα βίντεο με ήχο σε μέγιστη ανάλυση 1280х960 πίξελ.Το βίντεο είναι με συμπίεση H.264 και 25 λήψεις ανα δευτερόλεπτο και ο ήχος είναι με ADPCM συμπίεση.
Η κάμερα λειτουργεί με την δωρεάν εφαρμογή για τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS.
Για να αποθηκεύσετε εικόνα απο την συσκεύη, έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι και 32GB.
Η κάμερα υποστηρίζει IEEE802.11b/g/n και λειτουργεί σε εμβέλεια συχνοτήτων 2.4GHz-2.4835 GHz.
Θερμοκρασία λειτουργείας -10 до 50°C.

Αγορά €50.95

Συνδιασμένη IP Κάμερα (Νούμερο: IP22)

Αυτή η συσκεύη συνδιάζει Wi-Fi IP Κάμερα και βίντεο εγγραφέα.
Η κάμερα μπορεί να λειτουργήσει μεμονομένα σαν βίντεο εγγραφέα, που μπορείτε να τοποθετήσε στο αυτοκίνητο σας και να καταγράψετε αρχεία βίντεο-ήχου σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1280х720.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε φωτογραφίες σε jpeg με την ίδια ανάλυση.Η αυτονομία της μπαταρίας είναι περίπου δυόμιση ώρες.
Η κάμερα μπορεί να μεταδίδει απευθείας σήμα βίντεο-ήχου στο κινητό σας τηλέφωνο.Μέσα απο απευθείας Wi-Fi σύνδεση, μπορείτε να βλέπετε την εικόνα στο τηλέφωνο σας.Πρέπει μόνο να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή για android ή iPhone και θα μπορείτε να σήμα στα 50 μέτρα περίπου( χωρίς εμπόδια) χωρίς να χρειάζετε ίντερνετ.
Η τρίτη εφαρμογή αυτής της συνδιασμένης κάμερας σαν IP Κάμερα.
Εάν την συνδέσετε σε ασύρματο ρούτερ, μπορείτε να λαμβάνετε σήμα απο αυτή όπου και να βρίσκεστε, αρκεί να έχετε ίντερνετ.Με αυτή την λειτουργεία, μπορείτε να ξεκινήσετε βίντεο εγγραφή η να την σταματήσετε ή να ενεργοποιήσετε ανιχνευτή κίνησης.
Χαρακτηριστικά:
Αισθητήρας: HD720P/30fps
Φακός: aperture: F2.2; FOV: 100 degree wide-angle; scope: 25cm— -+oo

Αγορά €105.95

IP κάμερα με Power Bank (Νούμερο: IP49)

Η κάμερα είναι κατάλληλη για συνεχόμενη παρακολούθηση.Με το power Bank που συμπεριλαμβάνετε στο σετ, μπορείτε να εκπέμπετε σήμα επι 7 ώρες.Η μπαταρία είναι 4000 mAh και μπορείτε εύκολα να την αλλάξετε με άλλη εάν έχετε.Η έξοδος είναι USB θύρα.
Με την εφαρμογή BVCAM θα έχετε εικόνα απο κάθε κινητή συσκεύη.Απο το τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις λειτουργείες της κάμερας απο απόσταση.Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε ανάμεσα σε 4 αναλύσεις : 480Р, 640Р, 720P или 1080Р.Η οπτική γωνία είναι 90 μοίρες.
Μπορείτε να κάνετε καταγραφή βίντεο με ήχο.Για τον σκοπό αυτό, η κάμερα έχει θύρα για κάρτα μνήμης.Μπορείτε να τοποθετήσετε microSD κάρτα μνήμης μέχρι 32GB.Οι καταγραφές είναι σε AVI μορφή με συμπίεση h.264.Μπορείτε να αλλάζετε και την λειτουργεία καταγραφής βίντεο.Με ανιχνευτή κίνησης, συνεχόμενη καταγραφή ή σε συγκεκριμένες ώρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ανάλυση βίντεο - 480Р, 640Р, 720P ή 1080Р
Φορμάτ βίντεο - AVI με συμπίεση h.264
Μπαταρία - 4000 mAh

Αγορά €129.95

Wi Fi IP κάμερα ενδοεπικοινωνίας (Νούμερο: VD15)

Με αυτή την κάμερα θα έχετε βίντεο εικόνα και διπλή επικοινωνία με όποιον βρίσκετε στην πόρτα σας.Η συσκεύη μπορεί να χειρίζετε ηλεκτρονικό χερούλι και να ανοίγετε την πόρτα στους επισκέπτες σας.
Την συνομιλία μπορείτε να πραγματοποιείτε απο το κινητό σας ή το τάμπλετ μέσω ασύρματης επικοινωνίας.
Εάν συνδέσετε την κάμερα με Ίντερνετ, θα μπορείτε να δείτε κάθε έναν που χτυπάει το κουδούνι της πόρτας σας, όπου και να βρίσκεστε.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον ανιχνευτή κίνησης, για να καταγράψετε όχι μόνον όσους χτύπησαν το κουδούνι αλλά και όσους απλά ήρθαν κοντά στην πόρτα.
Μπορείτε να βλέπετε ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι χάρη στις 6 υπέρυθρες διόδους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €135.95

Σύστημα συναγερμού - ΙΡ κάμερα σε φωτιστικό (Νούμερο: IP51)

Μέσα σε φωτιστικό είναι μονταρισμένη ΙΡ κάμερα με ευρυγώνιο φακό.Το φωτιστικό έχει φωτοκύτταρο που του επιτρέπει να ενεγοποιηθεί το βράδυ με την κίνηση.Ανάβει λευκό φώς με 6500K.Εάν δεν υπάρχει κίνηση το φώς σβήνει.Τροφοδοτείτε απευθείας απο το ηλεκτρικό ρεύμα με 220V AC.

Ο ευρυγώνιος φακός επιτρέπει να βλέπετε όλο τον χώρο.Η μέγιστη ανάλυση είναι 720Р.Η συσκεύη έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορεί να πάρει τέτοια μέχρι 64GB.

Μπορείτε να συνδέσετε το φωτιστικό και με ίντερνετ ασύρματα ή ενσύρματα.Υποστηρίζει τα πιο γνωστά προτόκολλα TCP/IP,HTTP,TCP,UDP,SMTP, DHCP,DNS,DDNS,NTP,UPnP,P2P κτλ.

Με δωρεάν εφαρμογή για Android ή iOS Yoosee μπορείτε να έχετε εικόνα και ήχο στις κινητές σας συσκεύες ενώ με το ενσωματωμένο ηχείο με ισχύ 1W έχετε διπλή επικοινωνία.

Αγορά €199.95