τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΚάμερα αυτοκινήτου

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε βίντεοεγγραφείς ή αλλιώς κάμερες αυτοκινήτων με τις οποίες εύκολα θα μπορείτε να καταγράψετε τις διαδρομές σας .Είτε είναι μέρα ή νύχτα.Εκτός απο βίντεο, μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες.Εύκολα θα μπορείτε να αναπαράγετε όλες τις καταγραφές σε τηλεόραση ή υπολογιστή.

Βίντεο εγγραφέας με 2,5 ίντσες οθόνη (Νούμερο: MC64)

Αυτό το μοντέλο έχει 2,5 ίντσες οθόνη και 6 υπέρυθρες διόδους για πιο καλή εικόνα στο σκοτάδι.Η βίντεο ανάλυση με την οποία καταγράφη η κάμερα είναι 1280х720, ενώ οι φωτογραφίες είναι 1,3 MP.Η τροφοδοσία της κάμερας γίνεται μέσα απο την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει μέχρι και 4 ώρες καταγραφή σε 16GB κάρτα μνήμης.Για την φόρτιση της μπαταρίας συμπεριλλαμβάνετε φορτιστής για αυτοκίνητο.Εκτός απο αυτό στο σετ θα βρείτε βάση και USB Καλώδιο.Η μέγιστη κάρτα μνήμης που μπορείτε να βάλετε στην συσκεύη είναι 32GB.

Αγορά €20.95

Βίντεο εγγραφέας με 2,7 ίντσες οθόνη (Νούμερο: MC63)

Με αυτό τον μικρό βίντεο εγγραφέα θα έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε τα πάντα που συμβαίνουν σε όλο το ταξίδι σας.Λειτουργεί όταν είναι συνδεδενένος με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει η μπαταρία.Η συσκεύη αυτή έχει μερικές αναλύσεις του βίντεο - 1080P, 720P ή VGA.Εκτός απο αυτό, μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες οπου η ανάλυση τους μπορεί να είναι 3, 2, 1.3МР ή VGA.
Η κάμερα έχει την δυνατότητα να τραβαέι συνεχόμενο βίντεο ή να είναι κομμένα ανα 1, 2, 3, 5, 10 λεπτά.Άλλη λειτουργεία που διαθέτει η κάμερα είναι οτι εάν δεν θέλετε να ακούγετε κάποια συνομιλία ή οποιοσδήποτε ήχος στο βίντεο μπορείτε να καταγράψετε χωρίς ήχο.
Στο σετ θα βρείτε βάση , καλώδιο για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και USB καλώδια.

Αγορά €21.95

Βίντεο καταχωρητής με οθόνη 2,7 ίντσες (Νούμερο: MC45)


Αυτό το προιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βίντεοκάμερα και σαν φωτογραφική μηχανή με υψηλή ανάλυση,αλλά επίσης είναι και πολυ βολικός βίντεο καταχωρητής για το αυτοκίνητό σας.Τα ηχογραφημένα-βίντεο αρχεία και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αμέσως στην μεγάλη οθόνη 2,7 ιντσών ή μέσω HDMI εξόδου της συσκεύης για να τα δείτε όλα σε μεγάλη οθόνη ή τηλεόραση.Ο φακός της κάμερας είναι με οπτική γωνία 120 μοίρες,ενώ η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι 12 εκατοστά.
Το βίντεο είναι AVI με MJPEG συμπίεση,και μπορείτε να διαλέγετε ανάμεσα σε έξι αναλύσεις- απο fullHD 1920x1080 εως QVGA 320x240 pixels.Οι φωτογραφίες ,τις οποίες μπορείτε να τραβήξετε είναι με 1.3, 2, 5, 8, 10 ή 12 МР σε JPEG.Στην θύρα για την microSD κάρτα μνήμης ,μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια εως 32GB.Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι 300 mAh και μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της στην οθόνη.
Με πλήρης φορτισμένη την μπαταρία μπορείτε να καταγράψετε περίπου 30 λεπτά καταγραφή που είναι χωρισμένη ανα 3 λεπτά βίντεο, με μέγεθος του αρχείου περίπου 500MB και συνολικό μέγεθος περίπου 6GB.

Αγορά €35.95

Κάμερα αυτοκινήτου με Οθόνη 99 (Νούμερο: MC14)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 2,5 ιντσών οθόνη που μπορείτε να δείτε αμέσως τα καταγεγραμμένα αρχεία .Υπάρχουν 6 υπέρυθρες LED δίοδοι για να μπορείτε να κάνετε εγγραφές στο απόλυτο σκοτάδι.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρείς αναλύσεις για το βίντεο (1280h480, 720h480 και με αυτό τον τρόπο 640x480) και δύο για τις φωτογραφίες (1,3 MP ή 640x480).Η κάμερα έχει ανιχνευτή κίνησης, η οποία ξεκινά αυτόματα την εγγραφή όταν μπροστά στον φακό υπάρχει κάποιου είδους κίνηση και κατα αυτό τον τρόπο θα εξοικονομείτε μνήμη και μπαταρία.Τα καταγραμένα αρχεία είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SD (δεν συμπεριλαμβάνεται),μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια στις μεμονωμένες λήψεις - 2, 5 ή 15 λεπτά.Η τροφοδοσίας της κάμερας πραγματοποιείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.Για την φόρτισή της,στην συσκευασία συμπεριλλαμβάνετε προσαρμογέας για το ηλεκτρικό δίκτυο και φορτιστής αυτοκινήτου.Το μέγιστο μέγεθος της SD κάρτας είναι 32 GB.

Αγορά €52.95

Λεπτός βίντεο εγγραφέας (Νούμερο: MC70)

Ο υπερβολικά λεπτός βίντεο εγγραφέας έχει πάχος μόνο 10 χιλιοστά χωρίς τον φακό και θα σας δώσει δυνατότητα να τραβάτε βίντεο σε fullHD ανάλυση.Εκτός απο την μέγιστη ανάλυση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 μικρότερες αναλύσεις.Οι φωτογραφίες είναι μάξιμουμ με 12 MP.Για να τραβάτε σε σκοτάδι, έχει μια λεύκη φωτεινή δίοδο.Οι καταγραφές αποθηκεύονται πάνω σε κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB.Η κάμερα έχει G-sensor, ο οποίος αποθηκεύει τις καταγραφές σε επικίνδυνες καταστάσεις και επίσης έχει ανιχνευτή κίνησης.Τις καταγραφές μπορείτε να βλέπετε απεύθειας στην έγχρωμη οθόνη των τριών ιντσών ή σε τηλεόραση μέσω της HDMI εξόδου.Η κάμερα τροφοδοτείτε απο την μπαταρία του αυτοκινήτου και έχει μόνο backup μπαταρία.Στο σετ θα βρείτε βάση, καλώδιο για τροφοδοσία απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και USB καλώδιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ -AVI
Συμπίεση - M-JPEG
Βίντεο ανάλυση -1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480, 640х480
Φορμάτ φωτογραφίας -JPEG

Αγορά €52.95

Βίντεο εγγραφές μέσα σε καθρέφτη αυτοκινήτου για όπισθεν (Νούμερο: MC55)

Με αυτή την συσκεύη θα έχετε κάμερα που θα καταγράφει τις διαδρομές σας και ταυτόχρονα με αυτό θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σαν καθρέφτη για την όπισθεν.Η εγκατάσταση είναι εύκολη,με κλιψακια πιάνετε στον δικό σας καθρέφτη.
Την εικόνα απο την κάμερα ή τις καταγραφές μπορείτε να δείτε κατευθείαν στην ενσωματομένη οθόνη που βρίσκετε στον καθρέφτη.Είναι έγχρωμη οθόνη LCD 2.7 ιντσών.
Το βίντεο είναι με h.264 συμπίεση και μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε πέντε αναλύσεις - 1080Р HD, 1080Р, 720Р, WVGA ή QVGA.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με ανάλυση 12, 8, 5 ή 3 MP.
Τα αρχεία αποθηκεύονται πάνω σε microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB.
Στο σετ θα βρείτε φορτιστή για αυτοκίνητο και η τροφοδοσία μπορεί να είναι 12 ή 24 V.Ο βίντεο εγγραφέας έχει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία για χρήση χωρίς ρεύμα.

Αγορά €64.95

Βίντεο Καταχωρητής FullHD (Νούμερο: MC46)

Με αυτό τον βίντεο καταχωρητή έχετε την δυνατότητα να ηχογραφείτε και να τραβάτε βίντεο με ανάλυση 1920х1080 με h.264 συμπίεση.Ο ευρείας γωνίας φακός 120 μοιρών σας δίνει την δυνατότητα να συλλήψετε το πιο μεγάλο μέρος των πραγμάτων γύρω σας.Στην LCD οθόνη με διαστάσεις 2.7 ίντσες μπορείτε αμέσως να αναπαράγετε τα αρχεία που έχετε καταγράψει.Εάν όμως θέλετε να δείτε το βίντεο με μεγαλύτερες λεπτομέρειες,μπορείτε να συνδέσετε τον καταχωρητή με HD τηλεόραση μέσω της HDMI εξόδου.
Η συσκεύη έχει αισθητήρα,ο οποίος αυτόματα αποθηκεύει την εγγραφή σε χτύπημα.Εάν συνδεθεί με τον προσαρμογέα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου,τότε η εγγραφή θα ξεκινήσει,μόλις βάλετε μπρος την μηχανή και θα σταματάει όταν την σβήσετε.Ο καταχωρητής έχει θύρα για microSD κάρτα και παίρνει τέτοια εώς 32 GB.

Αγορά €76.95

2,2 MP βίντεο εγγραφέας (Νούμερο: MC61)

Αυτός ο βίντεο εγγραφέας σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 1720х1296 πίξελ.Ο ευρυγώνιος φακός με οπτική γωνία 170 μοίρες, δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τι γίνεται γύρω απο το αυτοκίνητο σας.Τα βίντεο είναι σε MOV φορμάτ και μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα στις παρακάτω αναλύσεις: 1720х1296, 1920х1080, 1280х720, 848х480 ή 640х480 πίξελ.
Διαθέτει WDR λειτουργεία για καλύτερη εικόνα.
Η συσκεύη ξεκινάει αυτόματα την καταγραφή, με το που βάλετε μπρός το αυτοκίνητο σας και σταματάει αυτόματα με το που σβήσετε την μηχανή.
Με τον εγγραφέα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ και μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε 12, 10, 8, 5, 3, 2, 1.3 МР ή VGA ανάλυση.
Στην θύρα για την microSD κάρτα μνήμης μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 32 GB.
Για να καταγράφετε στο σκοτάδι έχετε τέσσερις υπέρυθρες διόδους .
Απο την HDMI έξοδο μπορείτε να βλέπετε τις καταγραφές κατευθείαν απο τον βίντεο εγγραφέα.
Στο σετ θα βρείτε σταθερή βάση, καλώδιο για αυτοκίνητο και καλώδιο για υπολογιστή.

Αγορά €81.86

Ευρυγώνιος βίντεο εγγραφέας (Νούμερο: MC71)

Η μέγιστη ανάλυση του βίντεο αυτού του βίντεο εγγραφέα είναι 1080Р.Το βίντεο είναι σε MOV φορμάτ και εκτός απο την μέγιστη, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 αναλύσεις ακόμα.Οι φωτογραφίες που μπορείτε να τραβήξετε με αυτό τον εγγραφέα είναι σε JPEG και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 8 αναλύσεις οπου η μέγιστη είναι 12 MP, ενώ η ελάχιστη είναι 640х480.Η κάμερα έχει ανιχνευτή κίνησης και επίσης μπορείτε να συνεχίζει την καταγραφή πάνω στα παλία αρχεία.Στην θύρα για την MicroSD κάρτα μνήμης μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 32 GB.
Τις καταγραφές μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη των 2.4 ιντσών.Η οπτική γωνία είναι 148 μοίρες.
Η κάμερα έχει HDMI έξοδο.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο Φορμάτ - MOV

Αγορά €102.95

Συνδιασμένη IP Κάμερα (Νούμερο: IP22)

Αυτή η συσκεύη συνδιάζει Wi-Fi IP Κάμερα και βίντεο εγγραφέα.
Η κάμερα μπορεί να λειτουργήσει μεμονομένα σαν βίντεο εγγραφέα, που μπορείτε να τοποθετήσε στο αυτοκίνητο σας και να καταγράψετε αρχεία βίντεο-ήχου σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1280х720.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε φωτογραφίες σε jpeg με την ίδια ανάλυση.Η αυτονομία της μπαταρίας είναι περίπου δυόμιση ώρες.
Η κάμερα μπορεί να μεταδίδει απευθείας σήμα βίντεο-ήχου στο κινητό σας τηλέφωνο.Μέσα απο απευθείας Wi-Fi σύνδεση, μπορείτε να βλέπετε την εικόνα στο τηλέφωνο σας.Πρέπει μόνο να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή για android ή iPhone και θα μπορείτε να σήμα στα 50 μέτρα περίπου( χωρίς εμπόδια) χωρίς να χρειάζετε ίντερνετ.
Η τρίτη εφαρμογή αυτής της συνδιασμένης κάμερας σαν IP Κάμερα.
Εάν την συνδέσετε σε ασύρματο ρούτερ, μπορείτε να λαμβάνετε σήμα απο αυτή όπου και να βρίσκεστε, αρκεί να έχετε ίντερνετ.Με αυτή την λειτουργεία, μπορείτε να ξεκινήσετε βίντεο εγγραφή η να την σταματήσετε ή να ενεργοποιήσετε ανιχνευτή κίνησης.
Χαρακτηριστικά:
Αισθητήρας: HD720P/30fps
Φακός: aperture: F2.2; FOV: 100 degree wide-angle; scope: 25cm— -+oo

Αγορά €105.95

Βίντεο εγγραφέας E PRANCE FullHD (Νούμερο: MC60)

Ο βίντεο εγγραφέας με FullHD ανάλυση, με τον οποίο μπορείτε να καταγράφετε την διαδρομή του αυτοκινήτου σας.
Έχει οθόνη 2.7 ίντσες και μπορείτε να δείτε τις καταγραφές ή να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμήσεις για την συσκεύη απο εκεί.
Το βίντεο είναι σε MOV φορμάτ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις αναλύσεις 1920х1080, 1280х720, 848х480 ή 640х480 πίξελ.
Για να έχετε τέλειες καταγραφές, η συσκεύη έχει WDR λειτουργεία.
Οι φωτογραφίες που τραβάτε είναι με 12, 10, 8, 5, 3, 2, 1.3 megapixels ή 640х480.
Για να καταγράφετε σε σκοτάδι μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε δίοδο με λευκό φωτισμό.
Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε microSD κάρτα μνήμης.Στην θύρα της συσκεύης μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB.Η αυτονομία της μπαταρίας είναι περίπου 20 λεπτά.Μπορείτε να βλέπετε τις καταγραφές σε εξωτερική οθόνη μέσω HDMI εξόδου.

Αγορά €100.26

Ευρείας γωνίας fullHD βίντεο εγγραφέας (Νούμερο: MC69)

Με αυτό τον βίντεοεγγραφέα θα έχετε την δυνατότητα να καταγράφετε βίντεο με ήχο σε 5 αναλύσεις απο τις οποίες η μεγαλύτερη είναι 1920х1080 πίξελ.Εκτός απο αυτό μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε 8 διαφορετικές αναλύσεις.Μπορείτε άμεσα να δείτε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει στην έγχρωμη όθόνη των 2.7 ιντσών ή να κάνετε τις διάφορες ρυθμίσεις που θέλετε.Ο βίντεοεγγραφέας έχει και ανιχνευτή κίνησης, με το οποίο μπορεί να καταγράφει μόνο όταν μπροστά στον φακό του υπάρχει κάποια κίνηση.Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε μνήμη.Στην θύρα για την microSD κάρτα μνήμης μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 32GB.
Μέσω της HDMI εξόδου μπορείτε να αναπαράγετε τις καταγραφές σας σε μεγαλύτερη οθόνη.
Τροφοδοτείτε απο το αυτοκίνητο και επίσης έχει ενσωματωμένη μπαταρία 3.7V 300 mAh.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 1920х1080, 1440х1080, 1280х720, 848х480, 640х480

Σύντομα κοντά σας €44.95

Εγγραφέας για αυτοκίνητο με δυο κάμερες (Νούμερο: MC15)

Με αυτό τον εγγραφέα,μπορείτε να καταγράφεται την ίδια στιγμή τη διαδρομή και τι γίνεται μέσα στο αυτοκίνητο.Κατάλληλος για αυτοκίνητα ραλλύ ή σχολή οδηγών.Η δύο κάμερες έχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων,και μπορείτε να τις ρυθμίσετε έτσι,ώστε να πιάνουν κάθε σημείο στο δρόμο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.Καθε κάμερα έχει τέσσερις Led διόδους,και μπορείτε να καταγράφετε ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε microSD κάρτα μνήμης (μέγιστο μέγεθος που μπορεί να πάρει 32 GB)Όταν η μνήμη είναι πλήρης,τότε σβήνουν αυτόματα τα παλιότερα αρχεία και η έγγραφη συνεχίζεται.Έχετε τη δυνατότητα να εγγράφετε ηχητικά-βίντεο σε AVI με ανάλυση 1280Χ480, και φωτογραφίες σε jpeg με ανάλυση 2560Χ1920 και να τα βλέπετε αμέσως,στην οθόνη.Στο σετ συμπεριλλαμβάνονται:βάση,καλώδιο USB,φορτιστής αυτοκινήτου.

Σύντομα κοντά σας €50.95

Ευρυγώνιος βίντεο εγγραφέας με δύο κάμερες (Νούμερο: MC68)

Οι δύο κάμερες αυτού του βίντεο εγγραφέα θα σας δώσουν σχεδόν ολόκληρη πανοραμική λήψη κατα την οδήγηση.
Η μπροστινή κάμερα δίνει οπτική γωνία 148 μοιρών και με την τοποθέτηση της πισινής κάμερας θα έχετε πλήρη εικόνα.Ο εγγραφέας έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB για να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο.Τα βίντεο αρχεία είναι σε MOV φορμάτ και έχουν δύο αναλύσεις 1080Р ή 720Р. Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 1, 2 ή 3MP.Η συσκεύη έχει οθόνη 2,7 ιντσών απο την οποία μπορείτε να βλέπετε τις καταγραφές και να ρυθμίζετε τις λειτουργείες.Για καταγραφή στο σκοτάδι η συσκεύη έχει μια λευκή δίοδο στην βάση της κάμερας και δύο IR στην δεύτερη κάμερα.Επίσης η συσκεύη έχει και HDMI έξοδο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - MOV
Βίντεο ανάλυση - 1080P/720P
Βίντεο συμπίεση - h.264

Σύντομα κοντά σας €107.91

Βίντεο εγγραφέας με δύο κάμερες (Νούμερο: MC66)

Εκτός απο τον ευρυγώνιο φακό της κάμερας που πιάνει 165 μοίρες έχετε και δεύτερη κάμερα, έτσι ώστε να μην μείνει τίποτα που να μην έχετε καταγράψει.Ο βίντεο εγγραφέας τροφοδοτείτε απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου μέσω mini USB.Οι εγγραφές είναι με δύο αναλύσεις HD και fullHD.Μπορείτε να τραβάτε και φωτογραφίες επιλέγωντας ανάμεσα σε 1, 2, 5 ή 8 MP.Για να καταγράψετε σε απόλυτο σκοτάδι έχετε 6 λευκά και 2 IR διόδους.Η συσκεύη έχει θύρα για microSD κάρτα και μπορείτε να τοποθετήσετε μέγιστη 32GB.Πάνω σε αυτή την κάρτα θα αποθηκεύετε όλες τις καταγραφές σας.Μπορείτε να αναπαράγετε κάθε βίντεο και φωτογραφία στην οθόνη των 2.4 ιντσών,έγχρωμη LCD.Απο την ίδια οθόνη βλέπετε και κάνετε όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας.Έχει και HDMI για αναπαραγωγή.Υπάρχει κουμπί για άμεση αποθήκευση ωστε να μην χάσετε τις καταγραφές που έχετε κάνει μέχρι στιγμής.

Σύντομα κοντά σας €108.76

Βίντεο εγγραφέας 360 μοίρες (Νούμερο: MC74)

Με αυτό τον βίντεο εγγραφέα δεν θα έχετε νεκρές γωνίες γύρω απο το αυτοκίνητο σας.
Ο συνδιασμός με απο δύο κάμερες- η μια με 260 μοίρες και η άλλη με 130 μοίρες οπτικής γωνίας, θα σας δώσουν πλήρη εικόνα γύρω απο το αυτοκίνητο.Για λήψεις σε σκοτάδι έχει 4 φωτεινές διόδους στην βάση της κάμερας.Η κάμερα έχει ανιχνευτή κίνησης που ξεκινά καταγραφή του βίντεο μόλις υπάρχει κίνηση μπροστά απο τον φακό της κάμερας.Εκτός απο βίντεο, μπορείτε να τραβάτε και φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ.
Τις καταγραφές μπορείτε να δείτε αμέσως στην οθόνη των 2.7 ιντσών ή σε μεγαλύτερη οθόνη μέσω της TV εξόδου.Η κάμερα έχει θύρα για microSD Κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια μέχρι 32 GB.Στο σετ έχει βάσεις για σταθεροποίηση και καλώδιο για τροφοδοσία απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 1920х480, 1920х720, 640х480

Σύντομα κοντά σας €176.95