τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
EMAIL info@spy.gr
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

Κρυφές κάμερες

1

Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου (Νούμερο: HD16)

Αυτή είναι μια μικρή κάμερα κρυμμένη σε ένα τηλεχειριστήριο. Σας επιτρέπει να καταγράψετε audio-video αρχεία σε μορφή AVI με ανάλυση 720h480 ή μεμονωμένες φωτογραφίες σε μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024. Το βίντεο καταγράφεται σε μια κάρτα MicroSD (δεν περιλαμβάνεται). Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες με χωρητικότητα 4 έως 16 GB. Στο μπρελόκ έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία κατά τη διάρκεια περίπου 1 ώρα. Ο Χρόνος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4 ώρες. Το κιτ περιλαμβάνει: mini USB καλώδιο και οδηγίες στα αγγλικά.

Αγορά €10.60

Κρυφή κάμερα σε στυλό (Νούμερο: HD56)

Σε ένα πλήρως λειτουργικό στυλό εχει κρυμμένη κανονική κάμερα, η κάμερα τραβαει video και audio και τις καταγράφει σε μια κάρτα MicroSD. Αυτό το κιτ δεν περιλαμβάνει κάρτα. Το μέγιστο μέγεθος της κάρτας που μπορείτε να βάλετε στην υποδοχή του στυλού είναι 16 GB. Το μέγεθος του video αρχείου είναι 1280h960.

Αγορά €15.15

Κρεμάστρα ρούχων με κρυφή κάμερα (Νούμερο: HD41)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και θύρα για microSD κάρτα μνήμης(κάρτα μνήμης δεν συμπεριλαμβάνεται), η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16GB. Η κάμερα καταγράφει με δύο τρόπους - χειροκίνητα και με ανίχνευση κίνησης. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Τα αρχεία είναι σε μορφή AVI με ανάλυση 720х48 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο. Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά συνεχούς καταγραφής.

Αγορά €24.65

Στικάκι με κρυφή κάμερα  (Νούμερο: HD60)


Με αυτή την κάμερα,κρυμμένη σε USB φλασάκι,μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες,να καταγράψετε AV ή να κάνετε μόνο ηχογράφιση.Τα αρχεία αποθηκεύουνται σε microSD κάρτα (δεν περίλλαμβάνετε),και δέχεται κάρτα εώς 16GB.

Χαρακτηριστικά:

Αγορά €23.17

Στυλό με 720P ανάλυση (Νούμερο: HD128)

Η ανάλυση αυτού του στυλό είναι 1280х720 pixels.Καταγράφει AVI αρχείο,που αποθηκεύετε σε microSD κάρτα μνήμης (στο σετ δεν συμπεριλλαμβάνετε) .
Στην θύρα της συσκεύης μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτα μνήμης εως 32 GB.
Με μετακίνηση ενος κουμπιού δίπλα στην θύρα,θα αλλάξετε λειτουργία και θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 2560х1440.

Αγορά €30.35

Κρυφή κάμερα σε κομψό ρολόι χειρός 4GB (Νούμερο: HD21)

Η κάμερα αυτη μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο σε μορφή AVI με ανάλυση 640x480 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο, ή μεμονωμένες φωτογραφίες με 2 MP (1280x960). Η ενσωματωμενη πολυμερών λιθίου μπαταρία έχει χωρητικότητα 200 mAh και με διάρκεια περίπου μία ώρα και 30 λεπτά. Ενσωματωμένη μνήμη 4 GB.

Αγορά €36.05

Κάμερα κρυμμένη σε διακόπτη ρεύματος (Νούμερο: HD123)

Αυτή η κάμερα είναι υπερβολικά έξυπνα κρυμμένη σε διακόπτη για φωτιστικό.
Τοποθετημένη σε κατάλληλο σημείο θα καταγράψει ακριβώς αυτά που χρειάζεστε,χωρίς να ξυπνήσει καμμία αμφιβολία.
Για πιο εύκολη χρήση ,σας παρέχεται τηλεκοντρόλ 2.4 GHz,με το οποίο μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερα απο απόσταση 20 μέτρα.
Με αυτή την συσκεύη θα μπορείτε να καταγράψετε αρχεία ήχου και βίντεο σε AVI με ανάλυση 1280х960 πίξελ ή φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 1280х1024.

Αγορά €38.90

Κάμερα - κλειδί (Νούμερο: HD135)

Η ενσωματομένη σε κλειδί μνήμη των 8 GB θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τις ηχογραφίσεις ,τα βίντεο και τις φωτογραφίες.Εκτός αυτού,αναγνωρίζετε αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σαν φορητή μνήμη.
Η χρήση της συσκεύης είναι υπερβολικά εύκολη.Έχει τρία κουμπιά,και κάθε ένα κουμπί είναι υπεύθυνο για μία απο τις λειτουργίες – φωτογραφίεα,βίντεο και ηχογράφιση.
Για να καταλάβετε οτι η συσκευή λειτουργεί,δονίζει και δεν χρειάζετε να δίνετε προσοχή σε φωτεινές ενδείξεις.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με 4032х3024 πίξελ.

Αγορά €40.80

Κάμερα,κρυμμένη σε συσκεύη ανίχνευσης καπνού (Νούμερο: HD92)

Αυτή είναι μια τέλεια συσκεύη που είναι στην μορφή ανιχνευτή καπνού.Τραβάει βίντεο με υψηλή ανάλυση απο 1280х960 Pixels και τριάντα λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Η συσκεύη διαθέτει την δυνατότητα να της τοποθετηθεί εξωτερική κάρτα μνήμης σε μορφή TF.Σαν μια ποιοτική και πολυλειτουργική συσκεύη,αυτός ο ανιχνευτής καπνού-κάμερα μπορεί να κάνει μερικές λειτουργείες:Να τραβάει βίντεο,να ηχογραφεί,να τραβάει βίντεο μόνο όταν υπάρχει κίνηση και άλλα.Με την συσκευή αυτή μπορείτε να μιλήσετε online,να καταγράψετε βίντεο 12 ώρες χωρίς διακοπή και να ηχογραφίσετε 25 ώρες.

Αγορά €41.75

Κρυμμένη κάμερα με IR διόδους σε φλασάκι (Νούμερο: HD122)

Κρυμμένη κάμερα σε φλασάκι,με την οποία μπορείτε απολύτως απαρατήρητα να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες.
Η συσκεύη έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης ,πάνω στην οποία θα αποθηκεύονται τα αρχεία που έχετε τραβήξει.
Με το φλασάκι μπορείτε να τραβάτε ηχητικά-βίντεο αρχεία με ανάλυση 1280х960/30 fps ή φωτογραφίες 2560х920 pixels.
Η ενσωματομένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία σας επιτρέπει περίπου 50 λεπτά συνεχόμενη καταγραφή.

Αγορά €43.65

Κρυφή Κάμερα ενσωματωμένη σε hands free 4GB (Νούμερο: HD42)

Με αυτή την κάμερα κρυμμένη σε handsfree, μπορείτε να τραβήξετε απαρατήρητα αρχεία ήχου και βίντεο, να κάνετε λήψη φωτογραφιών ή εγγραφή ήχου σε μορφή wav. Εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, αυτή η κάμερα, σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 1280h1024 πίξελ, video 640x480 / 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο, ήχος και 128 kbps, μονο. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου μπαταρια και μνήμη των 4 GB.

Αγορά €36.44

Κάμερα με υψηλή αναλυση σε Handsfree (Νούμερο: HD86)

Η κάμερα είναι κρυμμένη σε απολύτως ρεαλιστικό handsfree,με το οποίο δεν θα ξυπνήσετε καμία υποψία.
Με την κάμερα αυτή μπορείτε να καταγράψετε audio-video εγγραφές με ανάλυση 1280х720  και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Οι εγγραφές είναι σε AVI φορμάτ με περίπου 1 GB την ώρα.
Εκτός απο αυτό μπορείτε να τραβήξετε  φωτογραφίες με την ίδια ανάλυση  που είναι σε JGPE φορμάτ.
Η χρήση των λειτουργειών είναι υπερβολικά εύκολη,με δύο κουμπιά-το ένα για να βγάζετε φωτογραφίες ,το άλλο για να τραβάτε βίντεο.

Αγορά €48.40

HD Κάμερα μέσα σε τηλεκοντρόλ για συναγερμό (Νούμερο: HD66)

Με αυτή την μικρή κάμερα ,κρυμμένη σε τηλεκοντρόλ για συναγερμό αυτοκινήτου μπορείτε να κάνετε βίντεο-audio εγγραφές σε τρείς διαφορετικές αναλύσεις, οι audio εγγραφές γίνονται σε WAV φορμάτ και φωτογραφίες με 8 МР.

Λειτουργίες του βίντεο:

Αγορά €45.27

Ανιχνευτής καπνού -Κάμερα (Νούμερο: HD97)

Ο ανιχνευτής καπνού είναι απόλυτα ρεαλιστικός και κανείς δεν θα σκεφτεί πως μέσα του είναι κρυμμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης.
Με αυτή την κάμερα μπορείτε να καταγράφετε και την νύχτα,γιατι έχει υπέρυθρες δίοδους για νυχτερινή λήψη.
Η συσκεύη είναι εξοπλισμένη με ανιχνευτή κίνησης και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομείτε μνήμη και μπαταρία,γιατι καταγράφει βίντεο μόνο όταν μπροστά απο την κάμερα υπάρχει κάποια κίνηση.
Για να μπορείτε εύκολα και βολικά να χειρίζεστε όλες τις λειτουργείες της συσκεύης έχετε τηλεκοντρόλ,με του οποίου την βοήθεια χειρίζεστε την συσκεύη απο απόσταση μέχρι 15 μέτρα.

Αγορά €48.69

Φλασάκι κάμερα με IR δίοδους (Νούμερο: HD118)

Αγοράζοντας αυτό το φλασάκι θα έχετε στα χέρια σας κάμερα με υψηλή ανάλυση.Με την κάμερα αυτή ,μπορείτε να τραβάτε ηχητικά-βίντεο ή μόνο φωτογραφίες.
Οι βίντεο εγγραφές είναι σε AVI φορμάτ και ανάλυση 1280х720 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG με την ίδια ανάλυση , 1280х720.
Για να κάνετε νυχτερινή λήψη,έχετε δύο υπέρυθρες διόδους.

Αγορά €51.25

Κάμερα ,κρυμμένη σε φορτιστή (Νούμερο: HD139)

Η κάμερα καταγράφει αρχεία ήχου – βίντεο σε AVI φορμάτ ,με ανάλυση 720х480 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Έχει ενσωματομένη μνήμη 4 GB πάνω στην οποία αποθηκεύονται οι καταγραφές.Όταν συνδέσετε την συσκεύη στον υπολογιστή ,αναγνωρίζετε αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα.
Χειρίζεστε την συσκεύη με τηλεκοντρόλ.Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που σας επιτρέπει περίπου 2 ώρες συνεχόμενη χρήση.Η επαναφόρτιση της γίνετε μέσω της USB θύρας πάνω στον φορτιστή.

Αγορά €52.20

Κρυφή κάμερα σε αισθητήρα καπνού με 8 GB ενσωματομένη μνήμη (Νούμερο: HD96)

Ο αισθητήρας στον οποίο είναι μονταρισμένη η κάμερα είναι απολύτως ρεαλιστικός και δεν θα ξυπνήσει καμμία αμφιβολία,όταν τον τοποθετήσετε στο ταβάνι του χώρου.
Η χρήση της συσκεύης είναι εύκολη και βολική,χάρη στο τηλεκοντρόλ.Με το τηλεκοντρόλ μπορείτε να χειρίζεστε απο απόσταση όλες τις λειτουργείες της κρυφής κάμερας.
Το μοντάζ και το ντεμοντάζ του αισθητήρα γίνεται μόνο με μια περιστροφή και με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να τον κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή.
Με την κάμερα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες,ηχογραφίσεις και βίντεο εγγραφές,όπως και να χρησιμοποιείτε ανιχνευτή κίνησης.

Αγορά €54.10

Αδιάβροχο ρολόι με Full HD Κάμερα (Νούμερο: HD100)

Η κάμερα, κρυμμένη μέσα σε αυτό το ρολόι μπορεί να καταγράφει ηχογραφίσεις και βίντεο αρχεία σε AVI φορμάτ με ανάλυση 1920 x 1080,φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 4032 х 3024 και ηχητική εγγραφή σε WAV  με 128 kbps.
Για εγγραφή μέσα σε απόλυτο σκοτάδι μπορείτε να ενεργοποιείτε τις πέντε υπέρυθρες δίοδους.
Το ρολόι μπορεί να λειτουργήσει κάτω απο νερό,το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βιδώσετε πάνω στο μικρόφωνο την χοντρή βαλβίδα.
Σε σύνδεση με υπολογιστή η συσκεύη αυτόματα αναγνωρίζεται απο όλα τα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να μεταφέρετε τα καταγεγραμμένα αρχεία ή να το χρησιμοποιείτε σαν φορητή μνήμη.

Αγορά €54.10

Κρυφή κάμερα μέσα σε αναπτήρα (Νούμερο: HD30)

Κρυφή κάμερα σε απολύτως λειτουργικό αναπτύρα,που μπορεί να τραβήξει audio -video εγγραφές  με ανάλυση 1920x1080.Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην Micro SD κάρτα μνήμης.Εκτός απο βίντεο εγγραφές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και για web κάμερα.Η κάμερα έχει και φακό για να είναι ακόμη πιο βολική.

Αγορά €44.04

HD κάμερα μέσα σε μπρελοκ (Νούμερο: HD114)

Η κάμερα,κρυμμένη μέσα σε αυτό το τηλεχειριστήριο,θα σας επιτρέψει να κάνετε ηχογραφίσεις-βίντεο εγγραφές με υψηλή ανάλυση.Τα αρχεία είναι σε AVI φορμάτ με 1280х720 pixels και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Εκτός αυτού μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 2048х1536.
Με την ενσωματομένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορείτε να καταγράφετε για περίπου μια ώρα βίντεο.Εάν δεν θέλετε να βασίζεστε στην ενσωματομένη μπαταρία,το τηλεχειριστήριο μπορεί να εγγράφει,συνδεδεμένο απευθείας στην τροφοδοσία.Τότε η βίντεο εγγραφή ξεκινάει αυτόματα κατα την ενεργοποίηση.Στο σετ ,συμπεριλλαμβάνετε προσαρμογέας για τον αναπτύρα του αυτοκινήτου.
Με τα καλώδια απο το σετ ,μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εγγραφές στην τηλεόραση σας.

Αγορά €56.95
1