Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

Κρυφές κάμερες

123

Κρυφή Κάμερα ενσωματωμένη σε hands free 4GB (Νουμερο: HD42)

Με αυτή την κάμερα κρυμμένη σε handsfree, μπορείτε να γράψετε απαρατήρητα αρχεία ήχου και βίντεο, λήψη φωτογραφιών ή εγγραφή ήχου σε μορφή wav. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αυτή η κάμερα σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 1280h1024 πίξελ, video 640x480 / 30 fps, ήχου και 128 kbps, μονο. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου μπαταρια και μνήμη των 4 GB.

Αγορά €51.95

Κρυφή κάμερα σε μпρελοκ συναγερμου αυτοκινήτου - 4GB (Νουμερο: HD16-4GB)

Μοντέλο με εξαιρετικά μικρό μέγεθος με το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε εικόνες σε μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024 και audio-video αρχεία σε μορφή AVI - 720h480. Η κάμερα διαθέτει 4 GB κάρτα μνήμης MicroSD που περιλαμβάνεται στο κιτ. Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες 1 έως 16 GB. Με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου μπορείτε να κάνετε μία ώρα συνεχή καταγραφή. Για να χρησιμοποιήσετε πλήρως αυτή τη συσκευή θα πρέπει να την φορτώσετε για 3-4 ώρες. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται : οδηγίες στα αγγλικά και mini USB καλώδιο.

Αγορά €22.95

Κρεμαστρα ρουχων με κρυφη καμερα (Νουμερο: HD41)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και μία υποδοχή για κάρτα microSD (κάρτα δεν περιλαμβάνεται), η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16GB. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη βάση της κρεμάστρας με βίδες ή ταινία διπλής όψεως που παρέχεται στη συσκευασία. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε και να αποσυναρμολογήσετε την κάμερα από τη βάση, έτσι ώστε να δείτε τα καταγεγραμμένα αρχεία σας. Η κάμερα καταγράφει με δύο τρόπους - χειροκίνητα και με ανίχνευση κίνησης. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Τα αρχεία είναι σε μορφή AVI με ανάλυση 720х48 και 30 fps. Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά συνεχούς καταγραφής.

Αγορά €40.95

Κρυφή κάμερα μέσα σε αναπτήρας (Νουμερο: HD30)

Κρυφή κάμερα σε απολύτως λειτουργούμενο αναπτύρα,που μπορεί να τραβήξει audio -video εγγραφές  με ανάλυση 1920x1080.Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην Micro SD κάρτα μνήμης.Εκτός απο βίντεο εγγραφές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και για web κάμερα.Συμπεριλαμβάνονται στο σετ καλώδιο και δίσκος με τα drivers.Η κάμερα έχει και φακό για να βολεύει πιο πολύ

Αγορά €61.95

Κρυφή κάμερα με ανιχνευτή κίνησης μέσα σε στυλό - 4 GB (Νουμερο: HD31)

Η κάμερα ,κρυμμένη σε απόλυτα λειτουργικό και χωρίς να ξυπνάει καμία αμφιβολία στυλό,σας δίνει την δυνατότητα να καταγράφετε ηχογραφίσεις και βίντεο σε AVI φορμάτ με υψηλή ανάλυση 1280х960 pixels και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Εκτός απο αυτό έχει ανιχνευτή κίνησης,που σας επιτρέπει να καραγράφετε βίντεο μόνο όταν μπροστά απο τον φακό της κάμερας υπάρχει κάποιου είδους κίνηση.
Για να μεταφέρετε τα αρχεία που έχετε καταγράψει,στον υπολογιστή σας,δεν χρειάζετε να εγκαταστήσετε κανένα driver.
Η συσκεύη αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα απο Windows 2000 και πάνω.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στυλό σαν φλασάκι(φορητή μνήμη).

Αγορά €29.95

Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου (Νουμερο: HD16)

Αυτή είναι μια μικρή κάμερα κρυμμένη σε ένα τηλεχειριστήριο. Σας επιτρέπει να καταγράψετε audio-video αρχεία σε μορφή AVI με ανάλυση 720h480 ή μεμονωμένες φωτογραφίες σε μορφή JPEG με ανάλυση 1280h1024. Το βίντεο καταγράφεται σε μια κάρτα MicroSD (δεν περιλαμβάνεται). Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες με χωρητικότητα 1 έως 16 GB. Στο μπρελόκ έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία κατά τη διάρκεια περίπου 1 ώρα. Ο Χρόνος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4 ώρες. Το κιτ περιλαμβάνει: mini USB καλώδιο και οδηγίες στα αγγλικά.

Αγορά €14.95

Κρυφή κάμερα σε ογκόδη ανιχνευτή (Νουμερο: HD35)

Πρόκειται για μια συσκευή πολλαπλών λειτουργιών, κρυμμένη σε ανιχνευτή ασφαλείας με όγκο.Μπορείτε να καταγράψετε audio / video αρχεία, να κάνετε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ή να το χρησιμοποιήσετε ως ένα σύστημα συναγερμού. Η συσκευή δεν έχει μπαταρία και λειτουργεί μόνο όταν είναι ενσωματωμένη στο δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσει ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ένα τηλεχειριστήριο για να σας βοηθήσει από 10 μέτρα να έλεγχετε όλες τις λειτουργίες της κάμερας. Τα εγγραμένα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD (δεν συμπεριλαμβάνεται) και η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16 GB. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους λειτουργίας Χειροκίνητη και ανιχνευτή κίνησης. Έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε εάν θα αντικαταστήσει τα παλαιότερα αρχεία ή διακοπή της εγγραφής, όταν η μνήμη είναι πλήρης.

Χαρακτηριστικά:
Μορφή - AVI 640x480 30fps

Αγορά €149.95

Γυαλιά με κάμερα (Νουμερο: HD58)

Τα γυαλιά είναι διαφανή,δεν είναι μυωπίας και είναι εξοπλισμένα με κάμερα που τραβάει βίντεο αρχεία ήχου σε μορφή AVI με ανάλυση 1280x720 pixels και 30 fps. Οι εγγραφές αποθηκεύονται στην κάρτα microSD και το μέγιστο ποσό που μπορείτε να χωρέσετε είναι 16 GB.Η εργασία με την κάμερα είναι εύκολη και βολική, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ένταξη των γυαλιών σε έναν υπολογιστή που ανιχνεύονται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε και να αναπαραγάγετε εγγραφές στον υπολογιστή σας.
Τα γυαλιά έχουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 350 mAh.

Αγορά €94.95

CCTV κάμερα-κουμπί (Νουμερο: HD67)

Με επιτυχία μπορείτε να καλύψετε την μίνι κάμερα αυτή-CCTV,ως ένα από τα κουμπιά των ρούχων Σας. Για να μπορεσει η κάλυψη να είναι πλήρες,διατίθεται με συμπληρωματικά κουμπιά που μπορείτε να ράψετε.
Χαρακτηριστικά
Αισθητήρας: 1/3 CMOS
Ανάλυση: 720(H)×576(V)

Αγορά €31.95

HD Κάμερα μέσα σε τηλεκοντρόλ για συναγερμό (Νουμερο: HD66)

Με αυτή την μικρή κάμερα ,κρυμμένη σε τηλεκοντρόλ για συναγερμό αυτοκινήτου μπορείτε να κάνετε βίντεο-audio εγγραφές σε τρείς διαφορετικές αναλύσεις, οι audio εγγραφές γίνονται σε WAV φορμάτ και φωτογραφίες με 8 МР.

Λειτουργίες του βίντεο:

Αγορά €55.95

Κρυφή κάμερα με μεγάλο χρόνο εγγραφής (Νουμερο: HD70)

Η κάμερα που είναι κρυμμένη σ’αυτό το ρολόϊ, θα σας επιτρέψει να κάνετε παρατεταμένες βίντεο εγγραφές. Η εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία των 500 mAh, εγγυάται πάνω από δυόμισι ώρες αδιάκοπη εγγραφή. Και για να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση, στο σετ θα βρείτε και επιπρόσθετη μπαταρία. Το ρολόϊ έχει τρεις λειτουργίες – αουντιο-βίντεο, φωτογραφίες και αουντιο εγγραφή. Η ανάλυση (resolution) με την οποία κάνει τα AV αρχεία, είναι 640х480/30 fps και το σχήμα είναι AVI. Το μέγεθος του αρχείου κατά προσέγγιση είναι 43 MB  για ένα λεπτό. Με το ρολόϊ μπορείτε να κάνετε και ξεχωριστές φωτογραφίες σε JPEG με την ιδία ανάλυση των 640х480 pixel. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή ως συσκευή υπαγόρευσης και να γράψετε μόνο audio, μπορείτε να το κάνετε σε σχήμα WAV με 128 kbps. Η κρυφή κάμερα έχει σχισμή (slot) για microSD, ενώ πωλείται με 4 GB. Το μέγεστο μέγεθος της κάρτας που μπορείτε να τοποθετήσετε, είναι 32 GB. Με την σύνδεση στον Η/Υ, η συσκευή αναγνωρίζεται αυτομάτως από το λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να αντιγράφετε και διαγράφετε τις εγγραφές που κάνατε ή να την χρησιμοποιείτε ως φορητή μνήμη.

Αγορά €62.95

Ρολόϊ με κρυφή κάμερα (Νουμερο: HD69)

Καλαισθητικό ανδρικό ρολόϊ με μεταλλικό λουράκι  που μπορεί να χρησιμοποιείται για audio εγγραφή, φωτογραφίες ή AV αρχεία. Η ρύθμιση της εγγραφής είναι ταχεία και εύκολη – μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ με το άλλο γίνεται η αλλαγη των λειτουργιών. Οι αουντιο εγγραφές είναι σε σχήμα WAV με 64 kbps. Αν επιθυμείτε να κάνετε μόνο φωτογραφία, αυτή θα γραφτεί σε μορφη JPEG με ανάλυση (resolution) 1600х1200 pixel. Οι AV εγγραφές είναι σε AVI με 640х480 pixel και 30 fps. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζομενι μπαταρία λιθίου-ιονίου, επιτρέπει να κάνετε περίπου μιά ώρα αδιάκοπη εγγραφή. Η γέμιση γίνεται με φορτιστής (adapter) από πρίζα που δεν είναι τύπου ασφάλειας,ή από την USB είσοδο του Η/Υ σας. Το ρολόϊ αναγνωρίζεται αυτομάτως απ’ όλα τα λειτουργικά συστήματα και δεν χρειάζεται εγκατάσταση των driver για το σκοπο αυτό. Έχει ενσωματωμένη μνήμη των 4 GB.

Αγορά €36.95

Κρυφή κάμερα σε παιδικό ρολόι (Νουμερο: HD73)

Το ρολόι έχει παιδικό έγχρωμο απλικέ με ιδανική προσαρμογή στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου.Διαθέτει λιτουργιες όπως βίντεο-ηχογράφηση, φωτογραφίες, αισθητήρα κίνησης και υπέρυθρό φωτισμό.
Χαρακτηριστικά:
Βίντεο – AVI 1280х960/30 fps
Ήχος – WAV 352 kbps

Αγορά €56.95

Full HD κάμερα σε επιτραπέζιο ρολόι (Νουμερο: HD72)

Το βίντεο που μπορείτε να κάνετε με την κάμερα αυτή θα έχει full HD παραμέτρους. Το ρολόι κάνει αρχεία βίντεο με ήχο σε μορφή AVI και ανάλυση οθόνης 1920х1080 με 24 εικόνες του δευτερόλεπτο. Οι λειτουργίες της κάμερας ελέγχονται εύκολα από το τηλεχειριστήριο. Από εκεί μπορείτε να διαλέξετε να κάνετε βίντεο, φωτογραφίες ή ηχογράφηση. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογισμικό αισθητήρα κίνησης και να κάνετε βίντεο μόνο όταν μπροστά από την κάμερα υπάρχει κάποια κίνηση. Οι φωτογραφίες είναι σε μορφή JPEG ανάλυση οθόνης 2592х1944 και η ηχογράφηση σε WAV με 176 kbps. Η κάμερα έχει είσοδο HDMI από τον οποίο αμέσως μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή των γραμμένων αρχείων σε τηλεόραση, με τη δυνατότητα να ελέγξετε την αναπαραγωγή από το τηλεχειριστήριο. Το ρολόι διαθέτει είσοδο για microSD κάρτα μέχρι 32 GB. Η τροφοδότηση γίνετε μέσω επαναφορτιζόμενης μπαταρίας των 2400 mAh.

Αγορά €93.95

Κάμερα-κλειδί με αισθητήρα κίνησης και δίοδο IR (Νουμερο: HD71)

Με την κάμερα τούτη θα μπορέσετε να κάνετε αρχεία βίντεο με ήχο με ανάλυση 1920х1080 και 30 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή διαθέτει με έναν αισθητήρα κίνησης με τον οποίο θα μπορέσετε να κάνετε βίντεο μόνο όταν υπάρχει κάποια κίνηση μπροστά από τον φακό και με τον τρόπο αυτό θα κάνετε οικονομία στις μπαταρίες. Για την φωτογράφιση σε απόλυτο σκοτάδι έχετε το δίοδο IR που μπορείτε να βάζετε σε λειτουργία και να το σταματάτε εάν χρειαστείτε. Με την κάμερα μπορείτε να κάνετε και φωτογραφίες τύπου JPEG με ανάλυση 2560х1920. Η συσκευή διακρίνεται αυτομάτως από το λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως φορητή μνήμη και με το σκληρό δίσκο που μπαίνει στο σετ μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση των καταλλήλων προγραμμάτων οδήγησης και να τη χρησιμοποιήσετε ως κάμερα web. Τα γραμμένα αρχεία αποθηκεύονται στη κάρτα microSD (στο σετ δεν υπάρχει τέτοια κάρτα), όπως η μέγιστη χωρητικότητα της είναι 16 GB. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει περίπου 120 λεπτά αδιάκοπη βιντεοσκόπηση.

Αγορά €79.95

Γυαλιά με fullHD κάμερα (Νουμερο: HD80)

Σ’ αυτά τα γυαλιά υπάρχει ενσωματωμένη κρυφή κάμερα που γράφει με fullHD ποιότητα. Η οπτικοακουστική εγγραφή είναι σε AVI,με ανάλυση 1920х1080. Τα γυαλία δεν έχουν ενσωματωμένη μνήμη, έχουν σχισμή slot για microSD κάρτα, ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια με μέγιστη χωρητικότητα. Η εργασία με την κάμερα είναι εξαιρετικά εύκολη και άνετη. Μόνο με ένα κουμπί η κάμερα συνδέεται και διακόπτεται, ενώ με το ίδιο κουμπί εκκινείται και διακόπτεται η οπτική εγγραφή. Η συσκευή έχει μπαταρία που επιτρέπει περίπου μιά ώρα συνεχή εγγραφή.

 

Αγορά €103.95

Μπρελοκ με καμερα και ανιχνευτη κίνησης (Νουμερο: HD79)

 
Το μπρελοκ μπορεί να γράφει οπτικοακουστικά αρχεία με ανάλυση fullHD resolution, να κάνει φωτογραφίες, και να γράφει αουντιο αρχεία. Εκτός απ’ αυτό, έχει λογισμικο για ανίχνευση  κίνηση που εκκινεί την οπτική εγγραφή με κίνηση μπροστά στον φακό. Για να μπορείτε να φωτογραφίζετε και σε πλήρες σκοτάδι, το μπρελοκ έχει υπέρυθρες διόδους. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται ως web κάμερα ή ως φορητή μνήμη. Για να μπορείτε να εργαστείτε με την κάμερα εχεμύθως, αυτή έχει δόνηση που σας βοηθά στην εργασία με αυτή. Έχει σχισμή slot για microSD κάρτα, στην οποία αποθηκεύονται οι εγγραφές. Χαρακτηριστικά: Video - AVI 1920х1080. Φωτογραφίες JPEG 4032x3024. Audio - WAV 128 kbps. Χρόνος λειτουργίας – περίπου 90 min.  

Αγορά €95.95

Κάμερα μέσα σε λαμπα (Νουμερο: HD83)

Με αυτή τη κάμερα δεν θα χρειάζεται να ανησυχειτε για μπαταρίες,αφού παίρνει ρεύμα από το δίκτυο της ΔΕΗ.Η λειτουργία της είναι απλή,βιδωνεται τη λαμπα στο φωτιστικο,και κάθε φορά που την αναβετε,η έγγραφη ξεκινάει,και όταν τη σβηνεται-σταματάει.Υπαρχει και διακοπτης πάνω στη λαμπα.Για να βάλετε το φακό προς μια κατεύθυνση,υπάρχει ευκαμπτος σωληνας.Η εγγραφές αποθηκεύονται σε micro SD κάρτα εώς 32GB.Μπορειτε να διαλέξετε μεταξύ δυο αναλύσεις-640Χ480,και 352Χ288.Το φορματ των εγγράφων είναι 3gp,στη μικρή ανάλυση μπορείτε να κάνετε 24Ωρες έγγραφη σε 4GB κάρτα!Για να γράψετε μόνο όταν μπροστά έχει κίνηση,υπάρχει ανιχνευτης κίνησης.Μπορειτε να έχετε AV ακόμα και με πλήρες σκοτάδι,λόγω των infrared που έχει η λαμπα,μέχρι και 10μετρα.
Λειτουργεια 110-250V AC
Κατανάλωση-κάτω από 5W.

Αγορά €114.95

Κάμερα με υψηλή αναλυση σε Handsfree (Νουμερο: HD86)

Η κάμερα είναι κρυμμένη σε απολύτως ρεαλιστικό handsfree,με το οποίο δεν θα ξυπνήσετε καμία υποψία.
Με την κάμερα αυτή μπορείτε να καταγράψετε audio-video εγγραφές με ανάλυση 1280х720  και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Οι εγγραφές είναι σε AVI φορμάτ με περίπου 1 GB την ώρα.
Εκτός απο αυτό μπορείτε να τραβήξετε  φωτογραφίες με την ίδια ανάλυση  που είναι σε JGPE φορμάτ.
Η χρήση των λειτουργειών είναι υπερβολικά εύκολη,με δύο κουμπιά-το ένα για να βγάζετε φωτογραφίες ,το άλλο για να τραβάτε βίντεο.

Αγορά €53.95

Κρυφη κάμερα με υψηλη αναλυση μέσα σε ανιχνευτης καπνού (Νουμερο: HD93)

Η κάμερα είναι ενσωματωμένη σε ανιχνευτή καπνού.
Για να μπορείτε να κοντρολάρετε απο απόσταση τις λειτουργείες της συσκευής σας παρέχουμε τηλεκοντρόλ.
'Ο αισθητήρας' έχει φωτεινές διόδους,που σας επιτρέπουν να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 4032х3024,audio -video εγγραφές με 1280х720 και 25 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Περιέχει software ανιχνευτή κίνησης,για να τραβάτε μόνο όταν υπάρχει κίνηση.
Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω σε microSD κάρτα μνήμης,και το μέγιστο της κάρτας είναι 32 GB.

Αγορά €82.95
123