τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
Κατηγορίες
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σαςΚρυφές κάμερες

Ανάμεσα στην μεγάλη επιλογή κρυφών καμερών που έχουμε, μπορείτε να βρείτε ακριβώς την πιο κατάλληλη για εσάς.Για δώρο ή για το σπίτι , για παρακολούθηση ή για φύλαξη, οι κρυφές μας κάμερες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας και θα σας αφήσουν ευχαριστημένους σε κάθε περίπτωση.

Κρυφή κάμερα σε κομψό ρολόι χειρός 4GB (Νούμερο: HD21)

Η κάμερα αυτή μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο σε μορφή AVI με ανάλυση 640x480 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο ή μεμονωμένες φωτογραφίες των 2 MP (1600x1200). Η ενσωματωμένη πολυμερών λιθίου μπαταρία είναι 200 mAh και η διάρκεια ζωής περίπου μία ώρα και 30 λεπτά.
Επίσης έχει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB.

Για να ρυθμίσετε την ακριβή ημερομηνία και ώρα πρέπει να δημιουργήσετε αρχείο κειμένου με το όνομα time.txt και να γράψετε την ημερομηνία και ώρα στην παρακάτω μορφή:

2014-07-25 12:30:00
Χρόνος-μήνας-μερα ώρα:λεπτά:δευτερόλεπτα

Αγορά €41.95

Αδιάβροχο Κατασκοπευτικό Ρολόι 4GB (Νούμερο: HD19)

Αυτή είναι η πρώτη κρυφή κάμερα με την οποία μπορείτε να καταγράψετε κάτω από το νερό με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση εγγραφής. Σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο σε μορφή AVI 1280h960 pixels και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο ή φωτογραφίες με ανάλυση 3264h2448 σε μορφή JPG.
Η ενσωματωμένη πολυμερών λιθίου μπαταρία με 280 mAh επιτρέπει περίπου 100 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω του συμπεριλαμβανόμενου αντάπτορ ή μέσω της θύρας USB στον υπολογιστή σας. Χρόνος φόρτωσης 3-4 ώρες. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 4 GB. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό. Αν χρησιμοποιείτε το ρολόι ως web κάμερα χρειάζεται την εγκατάσταση του λογισμικού από το CD εγκατάστασης. Το ρολόι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν φορητή μνήμη.

Σημείωση: Αυτή η καμερα κρυμμένη σε αδιάβροχο ρολόι έχει σχεδιαστεί για να καταγράει σε βάθος 2-3 μ. Αυτό δεν είναι ένα ρολόι για καταδύσεις.Δεν είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε υψηλή πίεση νερού.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το ρολόι έχει δύο βιδωτά καπάκια που βιδώνουν στην τρύπα με το μικρόφωνο (κάτω αριστερά). Όταν καταγράφετε κάτω από το νερό πρέπει να βιδώνεται το καπάκι χωρίς την τρύπα. Αν έχετε βάλει το καπάκι με την τρύπα, το ρολόι θα πάρει νερό και θα χαλάσει. Παρακαλούμε να τηρήσετε αυτή την απαίτηση, γιατί διαφορετικά η εγγύηση σας δεν θα γίνει δεκτή.

Αγορά €47.95

Αδιάβροχο HD ρολόι (Νούμερο: HD54)

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να καταγράψετε βίντεο σε μια εντυπωσιακή ανάλυση 1920x1080 pixels. Αν κλείσετε την τάπα μπορείτε να καταγράψετε ακόμα και έως 3 μέτρα βάθος στο νερό. Στην περίπτωση αυτή, τα βίντεό σας δεν θα έχουν ήχο. Όταν δεν καταγράφετε κάτω απο το νερό και θέλετε τα βίντεο σας να είναι με ήχο ξεβιδώστε την τάπα. Στην περίπτωση αυτή,μην βρέχετε το ρολόι.
Τα βίντεο είναι σε μορφή AVI και οι φωτογραφίες σε μορφή JPG.
Για να δείτε ή να μεταφέρετε τις εγγραφές σας είναι απαραίτητο μόνο για να συνδέσετε το ρολόι στον υπολογιστή και θα αναγνωριστεί αυτόματα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης driver.
Το πακέτο περιλαμβάνει CD με το λογισμικό, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως κάμερα διαδικτύου.


ΠΡΟΣΟΧΗ

Αγορά €57.95

Κρυφή κάμερα σε ρολόι χειρός,με ανιχνευτή κίνησης (μεταλλικό λουράκι) (Νούμερο: HD90)

Η κάμερα σε ρολόι χειρός σας δίνει την δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες, βίντεο και να ηχογραφείτε.Η βίντεο εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή μέσα απο τον ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 4032х3024 pixels σε JPEG φορμάτ.
Οι ηχογραφίσεις και τα βίντεο αρχεία είναι σε AVI φορμάτ με 1280х720 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι είναι αδιάβροχο ,αλλά όταν το χρησιμοποιείται κάτω απο το νερό πρέπει να τοποθετήσετε στο μικρόφωνο την κατάλληλη βαλβίδα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI H.624

Αγορά €58.95

Κάμερα σε αδιάβροχο ρολόι με IR διόδους (Νούμερο: HD47)

Αυτό το ρολόι σας επιτρέπει να κάνετε ηχογραφήσεις υποβρύχια σε βάθος περίπου στα 2-3 μέτρα. Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χρήση υπέρυθρων.
Το ρολόι έχει τρείς λειτουργίες - φωτογραφίες με ανάλυση 4032h3024 πίξελ, βίντεο σε μορφή AVI με 1920x1080 και 30 fps και ηχογράφιση σε WAV με 128 kbps. Όταν χρησιμοποιείτε το ρολόι για υποβρύχιες καταγραφές πρέπει να βάλετε την επιπλέον βαλβίδα στο μικρόφωνο (κάτω αριστερά), διαφορετικά το ρολόι θα βραχεί. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις αλλα το βίντεό θα είναι αθόρυβο. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη με χωρητικότητα 4 GB.

Αγορά €60.95

Κρυφη κάμερα μέσα σε ρολόι με μαύρο λουρακι (Νούμερο: HD91)

Στυλάτο ρολόι χειρός,με το οποίο μπορείτε να κάνετε ηχογραφίσεις,φωτογραφίες ή audio-video εγγραφές.
Το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω απο το νερό,εάν είναι με την χοντρή βαλβίδα.
Αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστηματα,και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν στικακι ή να αντιγράφετε αρχεία απο την μνήμη του στον υπολογιστή σας.
Οι φωτογραφίες τραβηγμένες απο την συσκεύη είναι 12 MP  (4032х3024) σε JPEG φορμάτ.
Το βίντεο είναι AVI με 1280х720 pixels και 26 fps.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €66.95

Αδιάβροχο ρολόι με κάμερα και φωνητική ενεργοποίηση (Νούμερο: HD52)

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο με μεγάλη ανάλυση ακόμα και κάτω απο το νερό.Έχετε υπόψιν σας όμως,ότι δεν είναι ρολόι για καταδήσεις και σε μεγάλο βάθος μπορει να χαλάσει.Πριν το χρησιμοποιήσετε,δώστε βάση στην τάπα κάτω δεξιά,μια επιπλεον βιδωτή βαλβίδα, η οποία προστατεύει το μικρόφωνο απο το νερό,αν το ανοίξετε λίγο,και φανεί άνοιγμα,καταγράφετε με ήχο,αν σφίξετε το καπάκι(κάτω δεξιά)τότε μπορείτε να καταγράφετε κάτω απο το νερό ή σε βροχερές και υγρές μέρες,αλλά χωρίς ήχο,διαφορετικά το ρολόι θα πάρει νερά και θα χαλάσει.Το ρολόι έχει υπέρυθρες και μπορεί να καταγράφει ακόμη και σε πλήρης σκοτάδι.Αν εγκαταστήσετε τους οδηγούς,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως PC κάμερα.Για να φορτίσετε την μπαταρία ή για να περάσετε τα καταγεγραμμένα αρχεία στον υπολογιστή σας,πρώτα συνδέστε το micro USB στο ρολόι,και μετα στην USB θύρα του υπολογιστή σας,έτσι θα αναγνωριστεί απο το λειτουργικό σύστημα αυτόματα,και θα ανοίξει σαν φορητή μνήμη.Μπορείτε να δείτε τα αρχεία σας,να τα κάνετε αντιγράψετε ή να τα διαγράφετε.Η κάμερα έχει και φωνητική ενεργοποίηση,δηλαδή ξεκινάει εγγραφή όταν γύρω της υπάρχει ήχος πάνω απο 65 dB.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Βίντεο:AVI
Βίντεο codec:M-JPEG
Ανάλυση:1980Χ1080
Φωτογραφίες:JPG

Αγορά €73.95

Κρυφή κάμερα σε ρολόι με δερμάτινο λουράκι (Νούμερο: HD88)

Αληθινό ρολόι με το οποίο μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ,βίντεο ή να κάνετε ηχογράφηση.
Έχετε επίσης την δυνατότητα να βρέχετε το ρολόι ή να τραβάτε υποβρύχιες φωτογραφίες και βίντεο αρκεί να του βάλετε την κλειστή τάπα στο μικρόφωνο.
Η συσκεύη αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα χωρίς να χρειάζετε να εγκαταστήσετε κανέναν λογισμικό και επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν φορητή μνήμη ,να αντιγράφετε, διαγράφετε, μεταφέρετε όλα τα καταγεγραμμένα αρχεία απο την μνήμη στον υπολογιστή σας και αντίστοιχα.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 12 MP(4032х3024) σε JPEG φορμάτ.
Το βίντεο - AVI με 1280х720 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Η ηχογράφηση είναι σε WAV φορμάτ με 128 kbps.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αγορά €59.96

Κρυφή κάμερα μέσα σε ρολόι (Νούμερο: HD87)

Στυλάτο ρολόι χειρός,με το οποίο μπορείτε να κάνετε ηχογραφίσεις, να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο.
Το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω απο το νερό εάν είναι με την κατάλληλη βαλβίδα.
Αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λογισμικά και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν φορητή μνήμη.
Οι φωτογραφίες τραβηγμένες απο την συσκεύη είναι 12 MP  (4032х3024) σε JPEG φορμάτ.
Το βίντεο είναι AVI με 1280х720 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Οι ηχογραφήσεις είναι WAV με 128 kbps.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Αγορά €59.96

HD κάμερα σε ρολόι χεριού (Νούμερο: HD82)

Με αυτό το ρολόι θα μπορείτε να κάνετε όπτικο-ακουστικές εγγραφές, φωτογραφίες η μόνο ηχητική εγγραφή. Εκτός απ’ αυτό, έχει ανιχνευτή κίνησης και IR διόδους για την έγγραφη και σε πιό σκοτεινό περιβάλλον. Το ρολόι είναι αδιάβροχο, ενώ για έγγραφη μέσα σε νερό, πρέπει να βιδώσετε την τάπα (αυτή χωρίς το άνοιγμα) και σ’ αυτή την περίπτωση ο ήχος θα σιγαστεί. Οι οπτικές εγγραφές είναι σε σχήμα AVI με ανάλυση 1920х1080 pixel, οι φωτογραφίες σε JPG, 2560х1920 και οι ηχητικές εγγραφές σε WAV με 128 kbps. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτομάτως απ’ όλα τα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε driver, να περιεργάζεστε, να αντιγράφετε ή να διαγράφετε τις εγγραφές που κάνατε. Η μπαταρία επιτρέπει περίπου μιά ώρα λειτουργία. Μνήμη – ενσωματωμένη 4 GB.

Αγορά €76.95

Κρυφή κάμερα σε ρολόι με ανίχνευτη κίνησης (Νούμερο: HD89)

Η κάμερα είναι κρυμμένη μέσα σε αληθινό ρολόι χειρός και σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες,ηχογραφίσεις και βίντεο .Το βίντεο μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή μέσω του ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG φορμάτ με ανάλυση 4032х3024 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι είναι αδιάβροχο,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε στο νέρο πρέπει να βιδώσετε την επιπλέον βαλβίδα στο μικρόφωνο για να μην πάρει νερό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο ανάλυση - 1280х720

Αγορά €62.36

Κρυφή κάμερα σε τηλεχειριστήριο με HD ποιότητα (Νούμερο: HD108)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 1/4" CMOS αισθητήρα υψηλής ανάλυσης.Με εκείνη μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις και βίντεο εγγραφές με ανάλυση 1280х720 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο και φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ με 3 MP.
Η ποιοτική μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει περίπου μιάμιση ώρα ασταμάτητης χρήσης της συσκεύης.
Η χρήση της συσκεύης είναι εξαιρετικά εύκολη.Με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης αυτόματα ξεκινά η εγγραφή του βίντεο.Εκτός αυτού μπορεί να λειτουργεί συνδεδεμένη με την τροφοδοσία και πάλι η εγγραφή γίνετε αυτόματα.
Με το συμπεριλαμβανόμενο σετ απο καλώδια μπορείτε να φορτίζετε την κάμερα απο τον υπολογιστή,το αυτοκίνητο,μέσω του προσαρμογέα για αναπτήρα ή να αναπαράγετε τα εγγεγραμμένα αρχεία κατευθείαν στην τηλεόραση σας.
Οι εγγραφές αποθηκεύονται πάνω στην microSD κάρτα μνήμης,και στην θύρα μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια έως 32 GB.

Σύντομα κοντά σας €55.16