τηλέφωνο +302 111 983 277
SKYPE SPY.GR
EMAIL info@spy.gr
Καλάθι
Προϊόντα: 0 Κόστος: 0 Ολοκλήρωση Αγοράς
Διόρθωση

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό της παραγγελίας ή το email σας

Επικοινωνία

Κρυφές κάμερες

  Μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή (Νούμερο: HD78)

 

Με τις εξαιρετικά μικρές της διαστάσεις, αυτή η φωτογραφική μηχανή σας δίνει τη δυνατότητα γρήγορα να την κρύψετε στο χέρι ή την τσέπη σας. Οι διαστάσεις 25х25х27 mm την κάνουν την πιό μικρή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Παρά το μέγεθός της, αυτή δεν υστερεί των άλλων φωτογραφικών μηχανών. Με αυτή μπορείτε να κάνετε φωτογραφίες με JPEG σχήμα με ανάλυση (resolution) 1280х720 pixel. Εκτός απ’ αυτό, η φωτογραφική μηχανή γράφει AVI βιντεοκλίπ με 640х480 και 30 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Ο έλεγχος είναι εύκολος, ενώ όλα γίνονται μόνο με ένα κουμπί. Οι πραγματοποιημένες εγγραφές αποθηκεύονται στην microSD κάρτα. Το σετ δέν έχει αυτή την κάρτα και το μέγιστο μέγεθος που μπορείτε να τοποθετήσετε είναι 32 GB. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να χρησιμοποιείτε και ως web κάμερα ή φορητή μνήμη.

Αγορά €28.84

Κάμερα μέσα σε ηλεκτρονικό ρολόι (Νούμερο: HD57)

Με αυτό το πολυλειτουργικό ρολόι μπορείτε να καταγράφετε βίντεο σε μορφή AVI με ανάλυση 1280x960 pixels και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο,φωτογραφίες σε JPEG με 1600x1200 pixels και ήχο σε μορφή WAV με 64 kbps. Η κάμερα διαθέτει ανιχνευτή κίνησης ,ο οποίος θα καταγράφει βίντεο μόνο όταν μπροστά στην κάμερα υπάρχει κάποιου είδους κίνηση. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε microSD κάρτα μνήμης,το μέγιστο μέγεθος της κάρτας που μπορεί να πάρει η συσκεύη είναι 32 GB. Η χρήση του ρολογιού γίνεται μέσω τηλεχειριστηρίου, όπως κάθε λειτουργία ελέγχεται από διαφορετικό κουμπί. Η λειτουργεία της κάμερας παρακολουθείται από μια διακριτική δίοδο και ο φακός της είναι εντελώς απαρατήρητος πίσω από το σκούρο γυαλί του ρολογιού.

Αγορά €45.55

1.Αδιάβροχο Κατασκοπευτικό Ρολόι 4GB (Νούμερο: HD19)


Αυτή είναι η πρώτη κρυφή κάμερα με την οποία μπορείτε να καταγράψετε κάτω από το νερό με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση εγγραφής. Σας επιτρέπει να κάνετε audio-video εγγραφές σε μορφή AVI 1280h960 pixels και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο ή μεμονωμένες φωτογραφίες 3264h2448 σε μορφή JPG.
Η ενσωματωμενη πολυμερών λιθίου μπαταρία με 280 mAh επιτρέπει περίπου 100 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω του συμπεριλαμβανόμενου αντάπτορ ή μέσω θύρας USB. Χρόνος φόρτωσης 3-4 ώρες. Η κάμερα διαθέτει εσωτερική μνήμη 4 GB. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Αν χρησιμοποιείτε το ρολόι ως web κάμερα χρειάζεται την εγκατάσταση του λογισμικού από το δίσκο εγκατάστασης. Το ρολόι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φλασάκι.

Αγορά €41.14

Αδιάβροχο HD ρολόι (Νούμερο: HD54)

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να καταγράψετε βίντεο σε μια εντυπωσιακή ανάλυση 1920x1080 pixels. Αν κλείσετε την τάπα μπορείτε να καταγράψετε ακόμα και έως 3 μέτρα βάθος στο νερό. Στην περίπτωση αυτή, τα βίντεό σας δεν θα έχουν ήχο. Όταν δεν καταγράφετε κάτω απο το νερό και θέλετε τα βίντεο σας να είναι με ήχο ξεβιδώστε την τάπα. Στην περίπτωση αυτή,μην βρέχετε το ρολόι.
Τα βίντεο είναι σε μορφή AVI και οι φωτογραφίες σε μορφή JPG.
Για να δείτε ή να μεταφέρετε τις εγγραφές σας είναι απαραίτητο μόνο για να συνδέσετε το ρολόι στον υπολογιστή και θα αναγνωριστεί αυτόματα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης driver.
Το πακέτο περιλαμβάνει CD με το λογισμικό, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως κάμερα διαδικτύου.

Αγορά €50.30

Κρυφή κάμερα σε ρολόι χειρός,με ανιχνευτή κίνησης (Νούμερο: HD90)

Η κάμερα σε ρολόι χειρός σας δίνει την δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες,να ηχογραφείτε και βίντεο αρχεία.Η βίντεο εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει δια χειρός ή μέσα απο τον ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 4032х3024 pixels σε JPEG φορμάτ.
Ηχογραφίσεις και βίντεο αρχεία είναι σε AVI φορμάτ με 1280х720 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι είναι αδιάβροχο ,αλλά όταν το χρησιμοποιείται κάτω απο το νερό πρέπει να τοποθετήσετε στο μικρόφωνο την βαλβίδα.

Αγορά €51.25

Κρυφή κάμερα σε τηλεχειριστήριο με HD ποιότητα (Νούμερο: HD108)

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με 1/4" CMOS αισθητήρα υψηλής ανάλυσης.Με εκείνη μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις και βίντεο εγγραφές με ανάλυση 1280х720 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο και φωτογραφίες σε JPEG φορμάτ με 3 MP.
Η ποιοτική μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει περίπου μιάμιση ώρα ασταμάτητης χρήσης της συσκεύης.
Η χρήση της συσκεύης είναι εξαιρετικά εύκολη.Με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης αυτόματα ξεκινά η εγγραφή του βίντεο.Εκτός αυτού μπορεί να λειτουργεί συνδεδεμένη με την τροφοδοσία και πάλι η εγγραφή γίνετε αυτόματα.
Με το συμπεριλαμβανόμενο σετ απο καλώδια μπορείτε να φορτίζετε την κάμερα απο τον υπολογιστή,το αυτοκίνητο,μέσω του προσαρμογέα για αναπτήρα ή να αναπαράγετε τα εγγεγραμμένα αρχεία κατευθείαν στην τηλεόραση σας.

Αγορά €47.84

Κρυφη κάμερα μέσα σε ρολόι με μαύρο λουρακι (Νούμερο: HD91)

Στυλάτο ρολόι χειρός,με το οποίο μπορείτε να κάνετε ηχογραφίσεις,φωτογραφίες ή audio-video εγγραφές.
Το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω απο το νερό,εάν είναι με την χοντρή βαλβίδα.
Αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστηματα,και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν στικακι ή να αντιγράφετε αρχεία απο την μνήμη του στον υπολογιστή σας.
Οι φωτογραφίες τραβηγμένες απο την συσκεύη είναι 12 MP  (4032х3024) σε JPEG φορμάτ.

Αγορά €58.10

Κρυφή κάμερα σε ρολόι με δερμάτινο λουράκι (Νούμερο: HD88)

Αληθινό ρολόι με το οποίο μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ,audio-video εγγραφές ή μόνο ηχογραφήσεις.
Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μέσα στο νερό,γιατι το ρολόι είναι αδιάβροχο,αρκεί να του βάλετε την επιπλέον βαλβίδα.
Η συσκεύη αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λειτουργικά συστήματα χωρίς να χρειάζετε να εγκαταστήσετε κανέναν οδηγό και επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν φορητή μνήμη ,να αντιγράφετε όλα τα καταγεγραμμένα αρχεία απο την μνήμη στον υπολογιστή σας.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 12 MP(4032х3024) σε JPEG φορμάτ.

Αγορά €51.64

Κρυφή κάμερα μέσα σε ρολόι (Νούμερο: HD87)

Στυλάτο ρολόι χειρός,με το οποίο μπορείτε να κάνετε ηχογραφίσεις,φωτογραφίες ή audio-video εγγραφές.
Το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω απο το νερό,εάν είναι με την χοντρή βαλβίδα.
Αναγνωρίζεται αυτόματα απο όλα τα λογισμικά και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν φλασάκι ή να αντιγράφετε αρχεία απο την μνήμη του στον υπολογιστή σας.
Οι φωτογραφίες τραβηγμένες απο την συσκεύη είναι 12 MP  (4032х3024) σε JPEG φορμάτ.

Αγορά €51.64

Ηλεκτορνικό ρολόι με HD κάμερα (Νούμερο: HD103)

Σε ρολόι,που δείχνει ώρα,ημερομηνία και θερμοκρασία έχετε εγκατεστημένη κάμερα με υψηλή ανάλυση.Εκείνη ηχογραφεί και τραβάει βίντεο αρχεία σε h294 συμπίεση με ανάλυση 1280х720 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.Η οπτική γωνία 140 μοιρών εγγυείτε,οτι τίποτα δεν θα ξεφύγει απο τα μάτια σας.Εκτός απο βίντεο,μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 2560х1920 ή μόνο WAV αρχείο ήχου με 128 kbps.Όλες οι λειτουργείες της κάμερας ελέγχονται απο το τηλεκοντρόλ σε απόσταση εώς 18 μέτρα.Η κάμερα έχει θύρα για microSD κάρτα μνήμης και μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοια εώς 32 GB.Στο περίπου το μέγεθος του αρχείου είναι 1 GB για 40 λεπτά.Η συσκεύη έχει λογισμικό για ανίχνευση κίνησης,που ενεργοποιεί την βίντεο εγγραφή μόνο όταν μπροστά στον φακό της κάμερας υπάρχει κάποιου είδους κίνηση.Τροφοδοτείτε με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Αγορά €64.55

HD κάμερα σε ρολόι χεριού (Νούμερο: HD82)

Με αυτό το ρολόι θα μπορείτε να κάνετε όπτικο-ακουστικές εγγραφές, φωτογραφίες η μόνο ηχητική εγγραφή. Εκτός απ’ αυτό, έχει ανιχνευτή κίνησης και IR διόδους για την έγγραφη και σε πιό σκοτεινό περιβάλλον. Το ρολόι είναι αδιάβροχο, ενώ για έγγραφη μέσα σε νερό, πρέπει να βιδώσετε την τάπα (αυτή χωρίς το άνοιγμα) και σ’ αυτή την περίπτωση ο ήχος θα σιγαστεί. Οι οπτικές εγγραφές είναι σε σχήμα AVI με ανάλυση 1920х1080 pixel, οι φωτογραφίες σε JPG, 2560х1920 και οι ηχητικές εγγραφές σε WAV με 128 kbps. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτομάτως απ’ όλα τα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε driver, να περιεργάζεστε, να αντιγράφετε ή να διαγράφετε τις εγγραφές που κάνατε. Η μπαταρία επιτρέπει περίπου μιά ώρα λειτουργία. Μνήμη – ενσωματωμένη 4 GB.

Αγορά €67.40

Κρυφή κάμερα με ανίχνευτη κίνησης (Νούμερο: HD89)

Η κάμερα είναι κρυμμένη μέσα σε αληθινό ρολόι χειρός και σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες,ηχογραφίσεις και βίντεο αρχεία.Το βίντεο μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα ή μέσω του ανιχνευτή κίνησης.
Οι φωτογραφίες είναι σε JPEG φορμάτ με ανάλυση 4032х3024 pixels και 26 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι είναι αδιάβροχο,αλλά όταν το χρησιμοποιείτε στο νέρο πρέπει να βιδώσετε την επιπλέον βαλβίδα στο μικρόφωνο για να μην πάρει νερό.

Αγορά €54.68

Αδιάβροχο ρολόι-κάμερα με φωνητική ενεργοποίηση (Νούμερο: HD52)

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και οπτικοακουστικά αρχεία με μεγάλη ανάλυση ακόμα και κάτω απο το νερό.Έχετε υπόψιν σας όμως,ότι δεν είναι ρολόι για καταδήσεις και σε μεγάλο βάθος μπορει να χαλάσει.Πριν το χρησιμοποιήσετε,δώστε βάση στην τάπα κάτω δεξιά,είναι βιδωτο καπάκι, το οποίο προστατεύει το μικρόφωνο απο το νερό,αν το ανοίξετε λίγο,και φανεί άνοιγμα,καταγράφετε με ήχο,αν σφίξετε το καπάκι(κάτω δεξιά)τότε μπορείτε να καταγράφετε κάτω απο το νερό ή σε βροχερές και υγρές μέρες,αλλά χωρίς ήχο,διαφορετικά το ρολόι θα πάρει νερά και θα χαλάσει.Το ρολόι έχει υπέρυθρες και μπορεί να καταγράφει ακόμη και σε πλήρης σκοτάδι.Αν εγκαταστήσετε τους οδηγούς,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως PC κάμερα.Για να φορτίσετε την μπαταρία ή για να περάσετε τα καταγεγραμμένα αρχεία στο PC σας,πρώτα συνδέστε το micro USB στο ρολόι,και μετα στην USB θύρα του υπολογιστή σας,έτσι θα αναγνωριστεί απο το λειτουργικό σύστημα αυτόματα,και θα ανοίξει σαν φορητή μνήμη.Μπορείτε να δείτε τα αρχεία σας,να τα κάνετε αντιγράφετε ή να τα διαγράφετε.Η κάμερα έχει και φωνητική ενεργοποίηση,δηλαδή ξεκινάει εγγραφή όταν γύρω της ακούγετε θόρυβος πάνω απο 65 dB.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Βίντεο:AVI
Βίντεο codec:M-JPEG

Αγορά €63.76

Κάμερα μέσα σε ξυπνητήρι με διόδους για νυχτερινή όραση (Νούμερο: HD113)

Το ξυπνητήρι είναι με τηλεχειριστήριο,το οποίο ελέγχει όλες του τις λειτουργείες απο απόσταση εώς και δέκα μέτρα.
Η συσκεύη έχει τέσσερις λειτουργείες χρήσης.
Μπορεί να κάνει ηχογραφίσεις-βίντεο αρχεία σε AVI φορμάτ με FullHD ανάλυση 1920х1080 και 24 λήψεις ανα δευτερόλεπτο.
Το ρολόι τραβάει και φωτογραφίες σε JPEG με διαστάσεις 2592х1944 pixels.

Αγορά €69.30

Κάμερα σε αδιάβροχο ρολόι με οπισθιοφωτισμό IR (Νούμερο: HD47)

Αυτό το ρολόι σας επιτρέπει να κάνετε ηχογραφήσεις υποβρύχια σε βάθος περίπου στα 2-3 μέτρα. Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χρήση υπερύθρων.
Το ρολόι έχει τρεις λειτουργίες - εικόνες με ανάλυση 4032h3024 πίξελ, video σε μορφή AVI με 1920x1080 και 30 fps και εγγραφή ήχου σε WAV με 128 kbps. Όταν χρησιμοποιείτε το ρολόι για υποβρύχια φωτογράφιση πρέπει να βάλετε ένα σφιχτό καπάκι στο μικρόφωνο (κάτω αριστερά), διαφορετικά το ρολόι θα βραχεί. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις αλλα το βίντεό θα είναι αθόρυβο. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη με χωρητικότητα 4 GB.

Αγορά €61.52

Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχου (Νούμερο: HD32)

Με αυτή την κάμερα κρυμμένη σε ρολόι τοίχου δεν θα ανισυχείτε ποτέ αν θα έχετε μπαταρία την στιγμή που την χρειάζεστε.Η παροχή ρεύματος γίνετε με αντάπτερ και έτσι μπορείτε να τραβάτε βίντεο συνέχεια. Το ρολόι τοίχου έχει τηλεκοντρόλ με το οποίο μπορείτε να ρυθμίζεται οτι χρειάζεστε. Με το λογισμικό ανιχτευτή κίνησης μπορείτε να τραβάτε βίντεο μόνο την στιγμή που υπάρχει κάποιου είδους κίνηση στο δωμάτιο. Η κρύφη κάμερα θα αρχίσει να τραβάει βίντεο 3 δευτερόλεπτα πριν ανιχνευστεί η κίνηση και 8α σταματήσει 15 δευτερόλεπτα μέτα απο την λήξη της κίνησης. Εκτός απο αυτό,το ρολόι έχει έξοδο για ενεργοποίηση εξωτερικού συναγερμού. Εαν ενεργοποιηθεί ο ανιχνευστής κίνησης θα ενεργοποιηθεί και ο συναγερμός και έτσι θα έχετε χρήσιμο συναγερμό για την προστασία του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε επίπεδα ευαισθησίας του αισθητήρα κίνησης και ανάμεσα σε τρία επίπεδα ποιότητας εγγραφής. Η κρυφή κάμερα έχει έξοδο για οθόνη και μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματική ώρα τι γίνεται μέσα στον χώρο που παρακολουθείτε και να βλέπετε τι ακριβώς γίνετε εκεί μέσα.Οι εγγραφές των audio-video αρχείων που είναι 30 λεπτών γίνονται πάνω στην microSD κάρτα, όπως έχει και επιλογή για εγγραφή πάνω στα παλιά αρχεία. Το μέγεθος είναι 400 МВ. Το ρολόι τροφοδοτείται με ξεχωριστή μπαταρία τύπου АА, 1.5 V. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Φορμάτ - AVI 640x480/30 fps. Μνήμη - micro SD 4 МВ (μέχρι 16 GB) Σήμα του τηλεκοντρολ - μέχρι 10 μέτρα. Τάση τροφοδότησης - 6V DC Μέγιστη κατανάλωση - 270 mA . Οπτική γωνία - 35 μοίρες κάθετα και 46 μοίρες οριζόντια.Θερμοκρασία εργασίας - απο -10 μέχρι 50 βαθμούς Κελσίου Διάμετρος - 319 χιλιοστά.

Αγορά €119.66

Κρυφή κάμερα σε κομψό ρολόι χειρός 4GB (Νούμερο: HD21)

Η κάμερα αυτη μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο σε μορφή AVI με ανάλυση 640x480 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο, ή μεμονωμένες φωτογραφίες με 2 MP (1280x960). Η ενσωματωμενη πολυμερών λιθίου μπαταρία έχει χωρητικότητα 200 mAh και με διάρκεια περίπου μία ώρα και 30 λεπτά. Ενσωματωμένη μνήμη 4 GB.

Σύντομα κοντά σας €36.05