Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου   (Νούμερο: HD16)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 3 Μήνες

24.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου

Κρυφή κάμερα σε μпρελόκ συναγερμού αυτοκινήτου   (Νούμερο: HD16)

24.95€

Σας επιτρέπει να καταγράψετε βίντεο σε φορμάτ AVI με ανάλυση 720x480 ή φωτογραφίες σε μορφή JPEG με ανάλυση 720x480. Το βίντεο και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται πάνω σε κάρτα μνήμης microSD (δεν συμπεριλαμβάνεται). Η συσκευή υποστηρίζει κάρτες με χωρητικότητα 4 έως 16 GB. Στο μπρελόκ είναι ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που επιτρέπει στη συσκεύη συνεχή λειτουργεία περίπου 2 ώρες. Ο Χρόνος για την επαναφόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 3-4 ώρες. Στο σετ θα βρείτε και το USB καλώδιο για την φόρτηση της κάμερας και για την μεταφορά των αρχείων στον υπολογιστή σας.

 

1. Για ενεργοποίηση της συσκεύης,πατήστε συνεχόμενα για 3 δευτερόλεπτα το δεύτερο κουμπί(απο τον φακό προς το λουράκι).Το φωτάκι ανάβει και η κάμερα είναι σε λειτουργεία αναμονής.
2. Για απενεργοποίηση πατήστε συνεχόμενα το ίδιο κουμπί μέχρι να σβήσει το φωτάκι.
3. Για καταγραφή βίντεο πατήστε συνεχόμενα το κουμπί προς τον φακό.Τότε το φωτάκι αναβοσβήνει τρείς φορές και σβήνει.Αυτό σημαίνει οτι τραβάτε βίντεο.Για να σταματήσετε το βίντεο, πατάτε στιγμιαία το ίδιο κουμπί.
4. Οι φωτογραφίες γίνονται με στιγμιαίο πάτημα του ίδιου κουμπιού με το οποίο τραβάτε βίντεο.
5. Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σαν φορητή μνήμη ή για να μεταφέρετε τα ήδη καταγεγραμμένα αρχεία, απλά συνδέστε την στον υπολογιστή σας.Δεν χρειάζετε να εγκαταστήσετε κανένα λογισμικό.Αναγνωρίζεται αυτόματα.
Για να ρυθμίσετε την σωστή ημερομηνία και ώρα φτιάξτε αρχείο κειμένου με όνομα  tag.txt.Εκεί γράψτε την ημερομηνία και την ώρα με τον παρακάτω τρόπο:
Π.χ : [date] 2011/06/24 20:30:00
Οπωσδήποτε το καθε ένα πρέπει να είναι σε νέα σειρά.Μετά απο αυτό αποθηκεύστε το αρχείο στην μνήμη του μπρελόκ.Την επόμενη φορά που θα ενεργοποιηθεί η κάμερα, αυτόματα θα πάρει τις ρυθμίσεις και θα διαγράψει το αρχείο.Εάν δεν έχουν αλλάξει η ημερομηνία και η ώρα και το αρχείο δεν έχει διαγραφεί,τότε δεν το έχετε αποθηκεύσει στο σωστό μέρος.
Υπάρχει περίπτωση μερικές απο τις κάμερες να μην μπορούν να αλλάξουν ώρα με τον συγκεκριμένο τρόπο.Αυτό γίνεται επειδή υπάρχει διαφορά στο software.Σε αυτή την περίπτωση φτιάξτε αρχείο με το όνομα TAG.txt και με τον παρακάτω τρόπο:
 [Date] 2012 04 17 19 05 00
 Τηρήστε απόλυτα το όνομα και το περιεχόμενο.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βίντεο φορμάτ - AVI
Ανάλυση βίντεο - 720х480
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Ανάλυση φωτογραφίας - 720x480
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows
Χρόνος χρήσης - 60 λεπτά
Ένταση φωτογραφίας - 3,7V
Μπαταρία - Πολυμερής λιθίου 280mAh
Διαστάσεις - 51χιλ/33χιλ/14χιλ


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
sofia

2012-06-26 23:18:32

i kamer den dulevi....lipame