Μίνι κάμερα DV MD80   (Νούμερο: MC02)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

20.95€

Μη Διαθέσιμο
Μίνι κάμερα DV MD80

Μίνι κάμερα DV MD80   (Νούμερο: MC02)

20.95€

Μια εξαιρετικά μικρή κάμερα που καταγράφει βίντεο με ήχο σε μορφή AVI 720h480 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο. Πρόκειται για μια πολλαπλών χρήσεων κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως web κάμερα για online video chat. Συμπεριλλαμβάνονται πολλά κλιψάκια για να μπορέσετε να την σταθεροποιήσετε οπουδήποτε θέλετε εσείς.Υποστηρίζει USB 1.1 και 2.0. Η αποθήκευση γίνεται πάνω σε microSD κάρτα μνήμης (δεν συμπεριλαμβάνεται) με μέγιστη χωρητικότητα 8GB.Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου σας επιτρέπει να καταγράψετε περίπου μια ώρα συνεχόμενα και ο χρόνος σε λειτουργεία αναμονής είναι 250ώρες.Για την εξοικονόμηση μπαταρίας έχει «auto-power off " λειτουργεία.Δηλαδή απενεργοποιείται μόνη της όταν είναι ενεργοποιημένη και δεν χρησιμοποιείτε για να μην εξαντληθεί η μπαταρία της.

1.Φόρτιση: Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη λιθίου-ιόντων επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έτσι ώστε όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα για πρώτη φορά πρέπει πρώτα να τη φορτίσετε. Υπάρχουν δύο τρόποι για να φορτίσετε τη φωτογραφική μηχανή: - Συνδέστε σε μια θύρα USB στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. -Συνδέστε με το USB καλώδιο την κάμερα στο αντάπτερ του φορτιστή. Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας η συσκευή πρέπει να παραμείνει για περίπου 2-3 ώρες συνδεδεμένη. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας θα γίνει μετά από 4-5 πλήρεις κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης.
2. Λήψη βίντεο: Για να καταγράψετε βίντεο με την κάμερα, πατήστε και κρατήστε πατημένο για περίπου 2 δευτερόλεπτα το πλήκτρο POWER. Η ένδειξη LED στο επάνω μέρος τηςκάμερας αναβοσβήνει αρκετές φορές και έπειτα παραμένει συνεχώς αναμμένη. Εάν η φωτεινή ένδειξη αναβοσβήνει βεβαιωθείτε ότι η κάρτα έχει τοποθετηθεί σωστά. Όταν η ένδειξη ανάβει σταθερά η κάμερα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Για να ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο, πατήστε για λίγο το κουμπί στο πάνω μέρος της μηχανής. Η φωτεινή ένδειξη αναβοσβήνει και στη συνέχεια η κάμερα ξεκινά να καταγράφει. Πατώντας το ίδιο κουμπί σταματά η καταγραφή και το αρχείο αποθηκεύεται στην κάρτα. Εάν το βίντεο είναι πιο μεγάλο η αποθήκευση θα πάρει κάποιο χρόνο, για αυτό μην βιαστείτε να πατήσετε άλλα κουμπιά αμέσως.Η μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας είναι 8 GB.
3.Λειτουργεία φωνητικής ενεργοποίησης: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο POWER για να βάλετε την κάμερα σε κατάσταση αναμονής, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 2. Από την κατάσταση αναμονής, πατήστε το πλήκτρο MODE. Η φωτεινή ένδειξη στο επάνω μέρος της συσκευής αναβοσβήνει γρήγορα και έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία ενεργοποίησης φωνής. Σε αυτή τη λειτουργία η μηχανή, όταν γύρω της λαμβάνει ήχο πάνω απο 60 dB η κάμερα ξεκινά αυτόματα εγγραφή και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει πιο αργά κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Σε αυτή την κατάσταση ο ελάχιστος χρόνος εγγραφής είναι 2 λεπτά. Αν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα που υπερβαίνει τα 60 dB ηχογράφηση συνεχίζει για άλλο χρονικό διάστημα δύο λεπτών και έτσι, η κάμερα συνεχίζει να καταγράφει μέχρι να μην υπάρχει καθόλου θόρυβος.Η έξοδος από αυτή την λειτουργεία γίνεται πατώντας το πλήκτρο MODE.
4. Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας: Για να ρυθμίσετε την ημερομηνία και την ώρα συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή, φτιάξτε με το notepad κείμενο που ονομάζεται tag.txt και αποθηκεύσετε το στο root directory της κάμερας. Τα περιεχόμενα του αρχείου θα πρέπει να είναι: [Ημερομηνία] έτος / μήνας / ημέρα ώρα: λεπτά: δευτερόλεπτα Ή για ημερομηνία 1τη Μαίου , 2010, ώρα 12 και 30 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου θα πρέπει να είναι: [Ημερομηνία] 01/05/2010 12:30:00 Οποσδήποτε το καθένα πρέπει να είναι σε νέα γραμμή. Έτσι, τα αποθηκευμένα δεδομένα θα διαβαστούν και θα καταγραφούν την επόμενη φορά που η κάμερα θα ενεργοποιηθεί και το αρχείο θα διαγραφεί.
5.Απενεργοποίηση: Για να απενεργοποιήσετε την κάμερα από την κατάσταση αναμονής ή λειτουργία εγγραφής, πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα το πλήκτρο POWER.
6.Aυτόματη απενεργοποίηση: Η κάμερα θα καταγράψει το αρχείο και απενεργοποιείται αυτόματα όταν: -Όταν η μπαταρία έχει πέσει. -Όταν συμπληρώσετε τη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης. -Όταν σε κατάσταση αναμονής, δεν πατήσετε κανένα κουμπί για 45 δευτερόλεπτα.
7.Σύνδεση σε υπολογιστή: Χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή. Θα να αναγνωριστεί αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα των Windows ME/2000/XP/Vista, MAC OS και θα εμφανιστεί στη λίστα των συσκευών, όπως αφαιρούμενο δίσκο (flash drive). Στη συνέχεια μπορείτε να αποθηκεύσετε και να διαγράψετε αρχεία βίντεο που έχετε καταγράψει. Όταν τα αρχεία που καταγράφονται είναι μεγαλύτερα είναι καλύτερα να τα μεταφέρετε και να τα αναπαράγετε από τον υπολογιστή σας για να αποφύγετε προβλήματα με την ανίχνευση εικόνας ή ήχου.
8.WEB κάμερα: Για να χρησιμοποιήσετε Mini DV MD80 κάμερα ώς web cam, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης από το δίσκο εγκατάστασης. Μετά την εγκατάσταση, συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Πατήστε το κουμπί MODE και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως web κάμερα.
9.Reset: Αν η κάμερα σταματήσει να λειτουργεί σωστά εξαιτίας λάθος πατημένων κουμπιών ή για κάποιο άλλο λόγο θα πρέπει να μηδενιστεί. Αυτό γίνεται πιέζοντας απαλά με μία λεπτή μη μεταλλική βελόνα το κουμπί στο άνοιγμα με το όνομα RESET.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βίντεο φορμάτ AVI
Ανάλυση βίντεο 720х480
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows, MAC OS, Linux
Ένταση τροφοδοσίας 5V DC
Interface Mini USB
Μπαταρία Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Χρόνος καταγραφής 40 λεπτά
Διαστάσεις 56χιλ/21χιλ/15χιλ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2011-03-08 21:18:35

dami:"Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα Όταν βάζω το δίσκο στον υπολογιστή μου ανοίγει το αρχείο, αλλά όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το αρχείο:. SPCA 1528_V2237 μου δίνει ένα λάθος"

Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης που χρειάζεστε, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ως web cam. Για να μεταφέρετε τα αρχεία του υπολογιστή γίνεται απαραίτητο μόνο για να ενεργοποιήσετε με το καλώδιο της κάμερας.

Αξιολόγηση από:
dami

2011-03-08 18:17:04

Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα Όταν βάζω το δίσκο στον υπολογιστή μου ανοίγει το αρχείο, αλλά όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το αρχείο:. SPCA 1528_V2237 μου δίνει ένα λάθος:

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-11-01 19:09:17

tiva54 "Μπορώ να αλλάξω την μπαταρία.'


Η μπαταρία είναι εσωτερική και δεν μπορεί να αλλαζετε.

Αξιολόγηση από:
tiva54

2010-10-31 15:04:46

Μπορώ να αλλάξω την μπαταρία;

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-08-09 22:46:04

koni "Πώς είναι ο ήχος; Έιναι ευαισθησία του μικροφώνου;"

Το μικρόφωνο είναι ευαίσθητο.

Αξιολόγηση από:
koni

2010-08-05 13:15:06

Πώς είναι ο ήχος; Έιναι ευαισθησία του μικροφώνου;

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-07-19 19:24:17

julieta "Όταν χρησιμοποιείται ως μια κάμερα σε έναν υπολογιστή, είναι απαραίτητο να φορτίσετε την μπαταρία ή φορτιστή με θύρα USB;"

Στη λειτουργία κάμερας Web δεν περιλαμβάνεται στο μετασχηματιστή, ακριβώς στον υπολογιστή.

Αξιολόγηση από:
julieta

2010-07-16 21:40:53

Όταν χρησιμοποιείται ως μια κάμερα σε έναν υπολογιστή, είναι απαραίτητο να φορτίσετε την μπαταρία ή φορτιστή με θύρα USB;

Αξιολόγηση από:
todoris

2010-06-21 23:03:47

η φωτογραφική μηχανή είναι μοναδική! -.με ποιότητας βίντεο καλλιτερο από την άλλη μου βιντεοκάμερα / Sony - 60GB /.

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2010-04-08 20:46:28

Μπορώ μόνο να προσθέσω για το ενδεχόμενο συνολικής αναθεώρησης της airbus380, ότι οι ξαφνικές κινήσεις είναι ένα πρόβλημα μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στην πραγματικότητα, η κάμερα κάνει εκπληκτικά καλή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αξιολόγηση από:
airbus380

2010-04-08 14:27:34

Η κάμερα είναι τέλεια, όπως το μέγεθος και η τιμή της. Η καλή ποιότητα, χωρίς τρεμόπαιγμα και δακρύρροια. Το ψήφισμα είναι πραγματικά 720h480. Με μνήμη 2GB,καταγράφει 24-26 λεπτά,το μόνο μειονέκτιμα της είναι το γεγονός ότι αλλάζει συνεχώς τον ισολογισμό της από TYA αυτόματα και προφανώς είναι πολύ ευαίσθητη, αλλά διορθώνεται με ένα πρόγραμμα, όπως η Sony Vegas ή το Adobe Premier.