Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχου   (Νούμερο: HD32)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 6 Μήνες

162.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχου

Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχου   (Νούμερο: HD32)

162.95€

Με αυτή την κάμερα κρυμμένη σε ρολόι τοίχου δεν θα ανισυχείτε ποτέ αν θα έχετε μπαταρία την στιγμή που την χρειάζεστε.Η παροχή ρεύματος γίνετε με αντάπτερ και έτσι μπορείτε να τραβάτε βίντεο συνέχεια. Το ρολόι τοίχου έχει τηλεκοντρόλ με το οποίο μπορείτε να ρυθμίζεται οτι χρειάζεστε. Με το λογισμικό ανιχτευτή κίνησης μπορείτε να τραβάτε βίντεο μόνο την στιγμή που υπάρχει κάποιου είδους κίνηση στο δωμάτιο. Η κρύφη κάμερα θα αρχίσει να τραβάει βίντεο 3 δευτερόλεπτα πριν ανιχνευστεί η κίνηση και 8α σταματήσει 15 δευτερόλεπτα μέτα απο την λήξη της κίνησης. Εκτός απο αυτό,το ρολόι έχει έξοδο για ενεργοποίηση εξωτερικού συναγερμού. Εαν ενεργοποιηθεί ο ανιχνευστής κίνησης θα ενεργοποιηθεί και ο συναγερμός και έτσι θα έχετε χρήσιμο συναγερμό για την προστασία του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε επίπεδα ευαισθησίας του αισθητήρα κίνησης και ανάμεσα σε τρία επίπεδα ποιότητας εγγραφής. Η κρυφή κάμερα έχει έξοδο για οθόνη και μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματική ώρα τι γίνεται μέσα στον χώρο που παρακολουθείτε και να βλέπετε τι ακριβώς γίνετε εκεί μέσα.Οι εγγραφές των audio-video αρχείων που είναι 30 λεπτών γίνονται πάνω στην microSD κάρτα, όπως έχει και επιλογή για εγγραφή πάνω στα παλιά αρχεία. Το μέγεθος είναι 400 МВ. Το ρολόι τροφοδοτείται με ξεχωριστή μπαταρία τύπου АА, 1.5 V.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Φορμάτ - AVI 1280x720/30 fps.
Μνήμη - micro SD μέχρι 32GB (δεν συμπεριλλαμβάνετε)
Τροφοδοσία - 6V DC
Μέγιστη κατανάλωση - 270 mA
Οπτική γωνία- 35 μοίρες κάθετα και 46 μοίρες οριζόντια
Θερμοκρασία χρήσης - απο -10 έχως 50 βαθμούς Κελσίου
Διάμετρος - 365 χιλ.

1.Τοποθετήστε την microSD κάρτα στην θύρα που βρίσκετε στην πάλτη του ρολογιού. 2.Ενεργοποιήστε το συνδέοντας το αντάπτερ στην πρίζα που περιέχετε στο σετ. 3.Πατήστε το κουμπί στο  ON. 4.Χρησιμοποιήστε το τηλεκοντρόλ για να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε την εγγραφή βίντεο χειροκίνητα ή ενεργοποιήστε τον ανιχνευτή κίνησης.Η ενεργοποίηση σε λειτουργεία ανίχνευση κίνησης μπορεί να γίνει απο το κουμπί DETECT στην πλάτη της κάμερας. 5.Για να συνδέσετε την κάμερα με τον υπολογιστή χρησιμοποιήστε το καλώδιο που περιλλαμβάνεται στο σετ και πατήστε στο ΟΝ.Η συσκευή θα αναγνωριστεί αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα,χωρίς να χρειάζετε να εγαταστήσετε drivers. 6. Με το AV καλώδιο απο το σετ μπορείτε να βλέπετε απο την κάμερα σε τηλεόραση.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών