Κρεμάστρα ρούχων με κρυφή κάμερα   (Νούμερο: HD41)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

39.95€

Μη Διαθέσιμο
Κρεμάστρα ρούχων με κρυφή κάμερα

Κρεμάστρα ρούχων με κρυφή κάμερα   (Νούμερο: HD41)

39.95€

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και θύρα για microSD κάρτα μνήμης(κάρτα μνήμης δεν συμπεριλαμβάνεται), η μέγιστη χωρητικότητα είναι 16GB. Η κάμερα καταγράφει με δύο τρόπους - χειροκίνητα και με ανίχνευση κίνησης. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης. Τα αρχεία είναι σε μορφή AVI με ανάλυση 1920x960 και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο. Η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά συνεχούς καταγραφής.

Οδηγίες χρήσης:
 1. Φόρτιση μπαταρίας: Εφόσον η ενσωματομένη μπαταρία της συσκεύης είναι ιόντων -λιθίου, πριν την πρώτη χρήση της πρέπει να την φορτίσετε ολοκληρωτικά. Η φόρτιση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
 - μέσω του υπολογιστή: χρησιμοποιήστε το USB καλώδιο, που συμπεριλλαμβάνετε στο σετ και συνδέστε το στον υπολογιστή σας για να την φορτίσετε;
- μέσω ηλεκτρικού δικτύου: σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείστε τον μετασχηματιστή  που συμπεριλλαμβάνετε για φόρτιση μέσω δικτύου.
 Όσο η μπαταρία φορτίζει το πράσινο φωτάκι αναβοσβήνει συνέχεια.Όταν σβήσει συμαίνει οτι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.
 Όταν η μπαταρία έχει ελλατωθεί,η κρεμάστρα-κάμερα μπαίνει σε λειτουργεία προστασίας,δηλαδή δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε .Φορτήστε  την άμεσα,για να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε.
 2.Ενεργοποίηση/βίντεο: Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την κρεμάστρα -κάμερα,σιγουρευτείτε, οτι έχετε τοποθετήσει την TF κάρτα μνήμης στην θύρα της. Πατήστε το ενεργ./απενεργ. κλειδί και τοποθετήστε το στο  ενεργ., πατήστε το κουμπί και ότα δείτε  το πράσινο φωτάκι να αναβοσβήνει τέσσερις φορές,σιμαίνει οτι η συσκεύη βρίσκετε σε αναμονή και είναι έτοιμη για χρήση. Για να ξεκινήσετε να εγγράφετε χειροκίνητα,πατήστε μια φορά το ίδιο κουμπί,η πράσινη ένδειξη αρχίζει να αναβοσβήνει,όση ώρα τραβάει βίντεο.Πατήστε ξανά για να σταματήσετε την εγγραφή.
 3. Βίντεο ανιχνευτής κίνησης: Πριν ξεκινήσετε την εγγραφή ,σιγουρευτείτε,οτι η κάρτα μνήμης σας είναι τοποθετημένη στην θύρα που είναι ειδικά για εκείνη.
Πατήστε το ενεργ./απενεργ. κλειδί και τοποθετήστε το στο ενεργ.,πατήστε το κουμπί και μετά απο αυτό θα δείτε την πράσινη φωτεινή ένδειξη να αναβοσβήνει τέσσερις φορές,αυτό σιμαίνει οτι η συσκεύη βρίσκεται σε λειτουργεία αναμονής και είναι έτοιμη για χρήση.Συνεχόμενο πάτημα δύο φορές του κουμπίου ξεκινά την λειτουργεία ανίχνευση κίνησης,και μόλις μπροστά στην κάμερα υπάρξει κάποιου είδους κίνηση αμέσως ξεκινά να καταγράφει βίντεο. Ανα κάθε πέντε λεπτά το βίντεο που καταγράφει αποθηκεύεται αυτόματα. Για να βγείτε απο την λειτουργεία αυτή πατήστε μια φορά το κουμπί, η πράσινη ένδειξη ξεκινά να μένει μόνιμα αναμμένη,που συμαίνει οτι η συσκεύη είναι σε λειτουργεία αναμονής,και πριν απο αυτό έχει αποθηκεύσει το αρχείο.
 Σημείωση:
 α/ σιγουρευτείτε,οτι η κάρτα μνήμης είναι στην θύρα πριν ξεκινήσετε εγγραφή,εάν δεν την έχετε τοποθετήσει και ξεκινήσετε εγγραφή,το σύστημα σταματά να λειτουργεί αυτόματα μετά απο τέσσερα δευτερόλεπτα και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να κολήσει η συσκεύη.
 β/ το μέγιστο μέγεθος κάρτας μνήμης που μπορεί να πάρει η συσκεύη είναι  16GB;
γ/ η συσκεύη αποθηκεύει μόνο το τρέχον αρχείο,βίντεο ή φωτογραφία,στην συγκεκριμένη ώρα,μην πατάτε του κύριο κουμπί,γιατι μπορεί να καθυστερίσετε την λειτουργεία της κάμερας.
 δ/ όταν τραβάτε βίντεο, προσπαθήστε να επικεντρώσετε την κάμερα πάνω στο σήμειο που θέλετε να τραβήξετε και να είναι σε απόσταση 50 εκατοστά σε φώς ημέρας.
 4.Απενεργοποίηση:όταν θέλετε να απενεργοποιήσετε την κάμερα,σε λειτουργεία παύσης,και το κλειδί ενεργ./απενεργ. είναι στο  ON, πατήστε το κύριο κουμπί συνεχόμενα,μέχρι η φωτεινή ένδειξη να σβήσει και η συσκεύη να απενεργοποιηθεί.
 5. Ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας:
 Για να κάνετε σωστές ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας στην συσκεύη,που να βλέπετε πάνω σε κάθε αρχείο βίντεο ή φωτογραφίας,πρέπει να κάνετε μερικές σχετικά εύκολες ρυθμίσεις. Σε απενεργοποιημένη κατάσταση συνδέστε την κάμερα στον υπολογιστή σας μέσω του USB καλωδίου, μετά απο αυτό ενεργοποιήστε την και θα μπορείτε να δείτε την κάρτα μνήμης σας στον υπολογιστή,δημιουργίστε αρχείο κείμενο με το όνομα time.txt. Ανοίξτε το καινούργιο αρχείο και γράψτε φορμάτ για ημερομηνία και ώρα : 2012-01-01, 16:12:10 και αποθηκεύστε το αρχείο.Η παραπάνω ώρα είναι παράδειγμα,μπορείτε να βάλετε ημερομηνία έναρξης,τότε που χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά την συσκεύη. Μετά απο αυτό απενεργοποιήστε την συσκεύη και αποσυνδέστε την απο τον υπολογιστή. Όταν ενεργοποιήσετε την κάμερα,για να καταγράψετε,το σύστημα δέχετε τις ρυθμίσεις και έχετε ημερομηνία για κάθε βίντεο ή φωτογραφία.
6. Η συσκεύη απενεργοποιείτε απο μόνη της ,στις παρακάτω καταστάσεις:
 - όταν τραβάτε βίντεο ή φωτογραφία και η συσκεύη δεν έχει αρκετή μπαταρία,όταν αποθηκεύσει όλα τα αρχεία,απενεργοποιείτε αυτόματα μόνη της.
 - όταν η μνήμη δεν είναι αρκετή,για να αποθηκεύσει την φωτογραφία που τραβήξατε μόλις ή το βίντεο,όταν η ένδειξη σβήσει,απενεργοποιείτε και η συσκεύη.
7. Σύνδεση με υπολογιστή: Μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε υπολογιστή όταν είναι απενεργοποιημένη.Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα-κρεμάστρα σαν φορητή μνήμη(φλασάκι),για να μεταφέρετε αρχεία πάνω της ή απο εκείνη και να σβήνετε ό,τι θέλετε.
Σημείωση:
 - όταν συνδέσετε την συσκεύη με υπολογιστή και μετά απο 30 δευτερόλεπτα δεν το δείτε στο browser με τις συσκεύες σας,βγάλτε την αοπ την USB θύρα και τοποθετήστε την ξανά.
 - όταν θέλετε να δείτε τα αρχεία σας.όλα αυτά που έχετε καταγράψει,θα ήταν καλό πριν απο αυτό να τα μεταφέρετε απο την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή σας και να τα δείτε κατευθείαν απο τον σκληρό δίσκο,εφόσον η μνήμη της κάμερας δεν φτάνει ,για να αναπαράγει ομαλά τις καταγραφές και μπορεί κατα την διάρκεια να κάνει διακοπές,ενώ το αρχείο να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

 8. Ρεσέτ: όταν για κάποιο λόγο η κάμερα δεν λειτουργεί σωστά,κολλάει,δεν αντιδρά στις εντολές,δεν δέχετε αυτό που έχετε πατήσει,θα ήταν καλό να την επανεκινήσετε. Σε αυτή την περίπτωση απλά γυρίστε το κλειδάκι ενεργ./απενεργ. στο  OFF. Και μετά ξανά στο  ON.
 9. Φόρτιση: Τις τρείς πρώτες φορές η κάμερα οποσδήποτε πρέπει να φορτιστεί απο 12 ώρες,για να μπορεί να φτάσει στο μέγιστο.Όση ώρα φορτίζει η μπαταρία,η πράσινη ένδειξη αναβοσβήνει αργά- όταν έχει φορτίσει απόλυτα ανάνει μόνιμα πράσινο.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε
  Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βίντεο φορμάτ AVI
Ανάλυση βίντεο 720x480
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο 30
Ανιχνευτής κίνησης Ναι
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows
Χρόνος καταγραφής/λειτουργίας 1 ώρα και 30 λεπτά
Ένταση τροφοδοσίας DC-5V
Interface Mini USB
Μπαταρία Πολυμερής λιθίου
Διαστάσεις 118χιλ/36χιλ/15χιλ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών