Κάμερα σε αδιάβροχο ρολόι με IR διόδους   (Νούμερο: HD47)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

94.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα σε αδιάβροχο ρολόι με IR διόδους

Κάμερα σε αδιάβροχο ρολόι με IR διόδους   (Νούμερο: HD47)

94.95€

Αυτό το ρολόι σας επιτρέπει να κάνετε ηχογραφήσεις υποβρύχια σε βάθος περίπου στα 2-3 μέτρα. Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χρήση υπέρυθρων.
Το ρολόι έχει τρείς λειτουργίες - φωτογραφίες με ανάλυση 4032h3024 πίξελ, βίντεο σε μορφή AVI με 1920x1080 και 30 fps και ηχογράφιση σε WAV με 128 kbps. Όταν χρησιμοποιείτε το ρολόι για υποβρύχιες καταγραφές πρέπει να βάλετε την επιπλέον βαλβίδα στο μικρόφωνο (κάτω αριστερά), διαφορετικά το ρολόι θα βραχεί. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε ηχογραφήσεις αλλα το βίντεό θα είναι αθόρυβο. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη με χωρητικότητα 4 GB.

Το ρολόι χειρίζεται με δύο κουμπιά.Το πρώτο ειναι πάνω δεξιά.Χρησιμεύει για την ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και είναι το κύριο κουμπί για τις εγγραφές-κουμπι Α.
Το δεύτερο κουμπί (κουμπί Β)ειναι πάνω αριστερά,.Χρησιμεύειναι για τις αλλαγες λειτουργειών.

1. Ενεργοποίηση:
Με την ενεργοποίηση της κάμερας,αυτόματα ξεκινά και η έγγραφη.Πατήστε και κρατήστε το κουμπί Α.Το μπλε λεντάκι θα αναβοσβήσει τρεις φορές,και μετά σβήνει.Η κάμερα τραβάει βίντεο.Για να δείτε αν γραφει,πατήστε το κουμπι Α,το λεντακι θα αναβοσβήσει τρεις φορές και θα σβήσει.Αυτο δηλώνει ότι η έγγραφη ειναι σε εξέλιξη.

2.Αν θελουμε να σταματήσουμε την έγγραφη,πατάμε το κουμπι Α,και όταν αναβοσβήσει το λεντάκι,το πατάμε άλλη μια φορά.Το μπλέ λεντάκι ανάβει,και αυτό μας δηλώνει ότι η έγγραφη έχει σταματήσει,και το αρχείο έχει αποθηκευτεί.Για να ξεκινήσετε ξανά έγγραφη, όταν το μπλέ λεντάκι είναι αναμένο, απλά πατήστε το κουμπί Α.

3.Για να ενεργοποιήσουμε τα IR, κατα την  διάρκεια της εγγραφής,πατήστε για δυο δευτερόλεπτα το κουμπί Β.Το κόκκινο λεντάκι αναβοσβήνει τρείς φορές και σβήνει-τα IR είναι ενεργοποιημένα.Για να τα απενεργοποιήσετε πατήστε και πάλι το κουμπί Β για δύο δευτερόλεπτα.

4. Φωτογραφίες:

Όταν το μπλέ λεντάκι είναι αναμμένο,πατήστε το κουμπί Β.Το μπλέ λεντάκι σβήνει και ανάβει το κόκκινο.Η κάμερα είναι έτοιμη για φωτογραφίες.Σε αυτή τη λειτουργία πατήστε το κουμπί Α,Το κόκκινο λεντάκι σβήνει και ανάβει ξανά,η φωτογραφία είναι έτοιμη και αποθηκευμένη.Αν θέλετε να κάνετε ηχογράφιση, απο τη λειτουργία φωτογραφίας, πατήστε το κουμπί Β. Θα ανάωψουν μαζί το μπλέ και το κόκκινο λεντάκι.Το ρολόι είναι έτοιμο για ηχογράφιση που εκκινείται και σταματά με το πάτημα του κουμπιού Α.

5.Απενεργοποίηση:
Για να απενεργοποιήσετε την κάμερα, πατήστε το κουμπί Α για 3 δευτερόλεπτα.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών