Αδιάβροχο ρολόι με MP3 player   (Νούμερο: HD48)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

92.95€

Μη Διαθέσιμο
Αδιάβροχο ρολόι με MP3 player

Αδιάβροχο ρολόι με MP3 player   (Νούμερο: HD48)

92.95€

Το ρολόι είναι αεροστεγής κλεισμένο,και σας επιτρέπει να καταγράψετε υποβρύχια. Δεν προορίζεται για καταδίσεις και το μέγιστο βάθος στο οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είναι 3 μέτρα. Πριν το χρησιμοποιήσετε υποβρύχια βεβαιωθείτε ότι όλα τα "καπάκια" ειναι καλά βιδωμένα. Όταν τραβάτε υποβρύχια η καταγραφή βίντεο είναι αθόρυβη. Εάν θέλετε ήχο πρέπει να βιδώσετε το καπάκι του μικρόφωνου που έχει τρύπα, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υποβρύχια.
Το ρολόι έχει 4 λειτουργίες. Μπορεί να καταγραψετε βίντεο σε δύο λειτουργίες - 640x480 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο και 640x480 και 60 λήψεις ανά δευτερόλεπτο.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συσκευή εγγραφής ήχου. Καταγράφετε αρχεία ήχου σε μορφή MP3 με 128 kbps.
Συμπεριλαμβάνονται ακουστικά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ρολόι το οποίο λειτουργεί και ως MP3 player. Θα έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τις εγγραφές που έχετε κάνει με το ρολόι καθώς και τα επιπλεον αρχεία που έχετε φορτώσει σε MP3, APE, WAV, WMA μορφέςΜε τα εγγραμένα software στην μνήμη του ρολογίου, μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης την πρόσβαση στα αρχεία σας ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ρολογιού ως web κάμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με δύο «βύσματα» που βιδώνουν στην τρύπα του μικροφώνου (κάτω αριστερά). Όταν καταγράφετε κάτω από το νερό πρέπει να μπαίνει "το βύσμα". Αν "βύσμα" του ρολογιού είναι στραβά βιδωμένο θα γεμίσει με νερό. Παρακαλούμε τηρήστε αυτή την απαίτηση, γιατί διαφορετικά η εγγύηση σας δεν θα γίνει δεκτή.

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών