Αδιάβροχο ρολόι με κάμερα και φωνητική ενεργοποίηση   (Νούμερο: HD52)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

81.95€

Μη Διαθέσιμο
Αδιάβροχο ρολόι με κάμερα και φωνητική ενεργοποίηση

Αδιάβροχο ρολόι με κάμερα και φωνητική ενεργοποίηση   (Νούμερο: HD52)

81.95€

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο με μεγάλη ανάλυση ακόμα και κάτω απο το νερό.Έχετε υπόψιν σας όμως,ότι δεν είναι ρολόι για καταδήσεις και σε μεγάλο βάθος μπορει να χαλάσει.Πριν το χρησιμοποιήσετε,δώστε βάση στην τάπα κάτω δεξιά,μια επιπλεον βιδωτή βαλβίδα, η οποία προστατεύει το μικρόφωνο απο το νερό,αν το ανοίξετε λίγο,και φανεί άνοιγμα,καταγράφετε με ήχο,αν σφίξετε το καπάκι(κάτω δεξιά)τότε μπορείτε να καταγράφετε κάτω απο το νερό ή σε βροχερές και υγρές μέρες,αλλά χωρίς ήχο,διαφορετικά το ρολόι θα πάρει νερά και θα χαλάσει.Το ρολόι έχει υπέρυθρες και μπορεί να καταγράφει ακόμη και σε πλήρης σκοτάδι.Αν εγκαταστήσετε τους οδηγούς,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως PC κάμερα.Για να φορτίσετε την μπαταρία ή για να περάσετε τα καταγεγραμμένα αρχεία στον υπολογιστή σας,πρώτα συνδέστε το micro USB στο ρολόι,και μετα στην USB θύρα του υπολογιστή σας,έτσι θα αναγνωριστεί απο το λειτουργικό σύστημα αυτόματα,και θα ανοίξει σαν φορητή μνήμη.Μπορείτε να δείτε τα αρχεία σας,να τα κάνετε αντιγράψετε ή να τα διαγράφετε.Η κάμερα έχει και φωνητική ενεργοποίηση,δηλαδή ξεκινάει εγγραφή όταν γύρω της υπάρχει ήχος πάνω απο 65 dB.

Η χρήση του ρολογιού γίνεται με δύο κουμπιά -πάνω δεξιά (κουμπί Α) και πάνω αριστερά (κουμπί Β).
1.Βίντεο - πατήστε και κρατήστε για περίπου δύο δευτερόλεπτα το κουμπί Α.
Ανάβουν ταυτόχρονα η μπλέ και η κόκκινη δίοδος, μετά απο αυτό μένει αναμμένη μόνο η μπλέ δίοδος και η κάμερα είναι σε λειτουργεία αναμονής.Για να ξεκινήσετε να τραβάτε βίντεο πατήστε μια φορα το κουμπί Α.
Η μπλέ δίοδος αναβοσβήνει τρείς φορές.Η κάμερα τραβάει βίντεο.Για να σταματήσετε την εγγραφή πατήστε μια φορά το κουμπί Α.
Η μπλέ δίοδος ανάβει και η εγγραφή αποθηκεύεται στην μνήμη.
 
2.Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση υπέρυθρων δίοδων - απο λειτουργεία αναμονής πατήστε και κρατήστε το κουμπί Β. Η κόκκινη δίοδος αναβοσβήνει τρείς φορές και ενεργοποιόυνται οι υπέρυθρες. Για να τις απενεργοποιήσετε πατήστε και κρατήστε ξανά το κουμπί Β. Οι υπέρυθρες κλείνουν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη απο τις δίοδους.
 3. Φωτογραφίες - απο λειτουργέια αναμονής πατήστε απλά το κουμπί Β.Η μπλέ δίοδος σβήνει και ανάβει η κόκκινη. Η κάμερα βρίσκεται σε λειτουργεία φωτογραφίας. Με το πάτημα του κουμπιού Α τραβάτε φωτογραφία και η φωτογραφία αποθηκεύεται στην μνήμη του ρολογιού.
 4. Φωνητικός έλεγχος - απο λειτουργεία αναμονής πατήστε δύο φορές το κουμπί Β.Ξεκινάνε να αναβοσβήνουν ταυτόχρονα η μπλέ και η κόκκινη δίοδος. Όταν ο αισθητήρας ενεργοποιηθεί απο ήχο οι δίοδοι αναβοσβήνουν δύο φορές και σβήνουν όσο η κάμερα εγγράφει. Για να διακόψετε την εγγραφή πατήστε το κουμπί Α.
5.Για απενεργοποίηση πατήστε και κρατήστε το κουμπί Α μέχρι να σβήσει η φωτεινή ένδειξη.
6. Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας: Σε αρχείο κείμενο,με το όνομα time.txt φτιαγμένο στην κεντρική διέυθυνση πρέπει να συμπεριλλαμβάνει το παρακάτω: 2013.01.01 09:35:00 Y (ε.μ.μ) (ω:λ:δευτ) (Y=δείχνει την ώρα, N=να μην δείχνει την ώρα) ή 2013.01.0 09:35:00 N εάν δεν θέλετε πάνω στο αρχείο να δείχνει ημερομηνία και ώρα.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Βίντεο:AVI
Βίντεο codec:M-JPEG
Ανάλυση:1980Χ1080
Φωτογραφίες:JPG


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
george45

2012-01-10 20:58:32

ποσα megapixel ειναι η καμερα? μπορει εκτοσ απο βιντεο και φοτογραφιες και κανει ξεχωριστα ηχογραφηση? ευχαριστω