Μίνι κάμερα τσέπης   (Νούμερο: HD55)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 6 Μήνες

63.95€

Μη Διαθέσιμο
Μίνι κάμερα τσέπης

Μίνι κάμερα τσέπης   (Νούμερο: HD55)

63.95€

Όταν βάλετε αυτή τη κάμερα στην τσέπη σας, οι περισσότεροι θα νομίζουν ότι είναι στυλό.Με αυτή θα μπορέσετε να τραβήξετε βίντεο με ήχο σε MOV φορμάτ και ανάλυση 1920х1080.
Οι φωτογραφίες είναι με ανάλυση 1920x1080.
Τα βίντεο αποθηκεύονται σε microSD κάρτα μνήμης(δεν συμπεριλαμβάνεται) εώς 32GB.Η κάμερα αναγνωρίζεται απο όλα τα λειτουργικά συστήματα και έτσι θα μπορείτε εύκολα συνδέοντας την κάμερα με τον υπολογιστή σας, να δείτε όλα τα βίντεο και φωτογραφίες που έχετε τραβήξει.
Η διαστάσεις της κάμερας είναι 104х23х19 χιλιοστά.
Η ενσωματωμένη μπαταρία σας επιτρέπει να τραβηξετε βίντεο εώς 160 λεπτά ασταμάτητα με 16GB κάρτα μνήμης.
Το μέσο μέγεθος του αρχείου είναι 15GB.

Που την χρειάζομαι ;

*Βίντεο για το προσωπικό σας ημερολόγιο ή σελίδα:Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε κάτι ενδιαφέρον απο την προσωπική σας ζωή,αυτός είναι ο τρόπος.Απλά βάλτε την κάμερα σε κάποια εξωτερική τσέπη και καταγράψτε.

*Χρήσιμη στη εκπαίδευση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σαν μέσο εγγραφής σε διαλέξεις,όταν δεν έχετε την δυνατότητα ή απλά δεν θέλετε να γράφετε.

*Χρήσιμη και στην δουλειά:Εάν θέλετε να καταγράψετε κάποιο ραντεβού,συνέντευξη ή προπόνηση,αυτή η μικρή κάμερα μπορεί να είναι πάρα πολύ χρήσιμη.
 
*Εγγραφέας για το σπίτι σας, για την προστασία σας και των κοντινών σας ανθρώπων.

Πώς να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα:

1. Ενεργοποίηση: Πριν ενεργοποιήσετε την κάμερα, σιγουρευτείτε οτι έχετε βάλει την κάρτα μνήμης.Έπειτα πατήστε το κουμπί για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ενεργοποιηθεί και θα ανάψει μπλέ λαμπάκι.Αυτό σημαίνει οτι η κάμερα είναι σε λειτουργία αναμονής.

2. Βίντεο καταγραφή: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε μια φορά το ίδιο κουμπί.Το μπλέ λαμπάκι θα αναβοσβήσει τρείς φορές και θα σβήσει.Αυτό σημαίνει οτι η κάμερα καταγράφη.
Εάν θέλετε να σταματήσετε την καταγραφή βίντεο, πατήστε το ίδιο κουμπί μια φορά.Θα ανάψει το μπλέ λαμπάκι συνεχόμενα.Αυτό σημαίνει οτι έχετε αποθηκεύσει το βίντεο και η καταγραφή έχει σταματήσει.

3.Βίντεο καταγραφή με ανάλυση 1080Р: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε το κουμπί για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα.Το κίτρινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει 3 φορές και θα σβήσει.Για να σταματήσετε την καταγραφή πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί.

4. Φωτογραφίες: Απο λειτουργία αναμονής πατήστε το κουμπί με το γράμμα F (κάτω δεξιά).
Το κίτρινο λαμπάκι θα ανάψει και θα σβήσει.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία.

5.Φορμάτ κάρτας μνήμης: ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα σβήσει όλα τα αρχεία απο την κάρτα μνήμης.
Απο λειτουργία αναμονής πατήστε συνεχόμενα για 3 δευτερόλεπτα το κουμπί F.Αυτό θα κάνει φορμάτ στην κάρτα μνήμης και θα σβήσει όλα αυτά που έχετε μέσα.

6.Ρεσέτ: Πατήστε συνεχόμενα το κουμπί R (κάτω αριστερά) για να κάνετε ρεσέτ στην κάμερα αν για κάποιο λόγο κολλήσει.

7. Απενεργοποίηση: Πατήστε και κρατήστε το κουμπί ON/OFF μέχρι να σβήσουν όλα τα λαμπάκια της κάμερας.

8. Για να δείτε τις καταγραφές σας, συνδέστε την κάμερα σε υπολογιστή με το USB καλώδιο που συμπεριλαμβάνετε και θα αναγνωριστεί αυτόματα.Απο εκεί μπορείτε να δείτε, να μεταφέρετε και διαγράψετε τα αρχεία σας.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Sherlock Holmes

2012-07-10 09:48:32

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ 8 ΩΡΕΣ?Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ναι,υπάρχουν.Αυτες που μου έρχονται στο μυαλό είναι HD35,HD26 και HD57 στης κρυφές κάμερες.

Αξιολόγηση από:
ΗΡΩ ΣΧΟΙΝΑ

2012-07-09 13:16:09

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ 8 ΩΡΕΣ?Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΒΙΝΤΕΟ