Αδιάβροχο HD ρολόι   (Νούμερο: HD54)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

62.95€

Μη Διαθέσιμο
Αδιάβροχο HD ρολόι

Αδιάβροχο HD ρολόι   (Νούμερο: HD54)

62.95€

Με αυτό το ρολόι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 4032х3024 και να καταγράψετε βίντεο σε μια εντυπωσιακή ανάλυση 1920x1080 pixels και 30 λήψεις ανα δευτερόλεπτο. Αν κλείσετε την τάπα μπορείτε να καταγράψετε ακόμα και έως 2 μέτρα βάθος στο νερό. Στην περίπτωση αυτή, τα βίντεό σας δεν θα έχουν ήχο. Όταν δεν καταγράφετε κάτω απο το νερό και θέλετε τα βίντεο σας να είναι με ήχο ξεβιδώστε την τάπα και βάλτε αυτή με την τρύπα. Στην περίπτωση αυτή που έχετε βάλει την τάπα με την τρύπα, παρακαλώ μην βρέχετε το ρολόι γιατί θα πάρει νερό.
Τα βίντεο είναι σε μορφή AVI και οι φωτογραφίες σε μορφή JPG.
Για να δείτε ή να μεταφέρετε τις εγγραφές σας είναι απαραίτητο μόνο να συνδέσετε το ρολόι στον υπολογιστή σας και θα αναγνωριστεί αυτόματα απο το λειτουργικό σύστημα χωρίς καμία εγκατάσταση driver.Απο εκεί μπορείτε να δείτε τα αρχεία σας, να τα μεταφέρετε, αντιγράψετε ή διαγράψετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με δύο «τάπες» που βιδώνουν στην τρύπα του μικροφώνου (κάτω αριστερά). Όταν καταγράφετε κάτω από το νερό πρέπει να μπαίνει η τάπα χωρίς την τρύπα. Αν βιδώσετε στραβά την τάπα του ρολογιού θα γεμίσει με νερό. Παρακαλούμε τηρήστε αυτή την απαίτηση, γιατί διαφορετικά η εγγύηση σας δεν θα γίνει δεκτή.

Το ρολόι είναι με μεταλλικό λουράκι.

Βίντεο φορμάτ - AVI
Φορμάτ φωτογραφίας -  JPG
Οπτική γωνία - 60 μοίρες
Ελάχιστος φωτισμός - 1 Lux
Βίντεο ανάλυση - 1920x1080
Ανάλυση φωτογραφίας - 4032х3024
Μνήμη – ενσωματωμένη 4GB
Χρόνος συνεχόμενης καταγραφής – 1 ώρα


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Προσοχή! Η παράνομη παγίδευση τηλεφωνικών συσκευών και δικτύων, η καταγραφή και χρήση περιεχομένου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χωρίς τη συγκατάθεση των συνομιλούντων, διώκεται ποινικά και τιμωρείται με κάθειρξη κατ΄άρθρο 370Α ΠΚ.

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
Grindelwald

2012-05-07 17:10:19

καλησπερα. ποση μνημη εχει? μπορει να κανει και ηχογραφηση ξεχωριστα εκτος απο βιντεο και φωτογραφιες?
Έχει 4 GB μνήμη,τραβάει βίντεο με ήχο,και φωτογραφειες.