Κάμερα επιτραπέζιο ρολόι   (Νούμερο: HD61)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

63.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα επιτραπέζιο ρολόι

Κάμερα επιτραπέζιο ρολόι   (Νούμερο: HD61)

63.95€

Εκτός απο τις συνηθισμένες λειτουργείες απλού ξυπνητηριού - ώρα, ημερομηνία, θερμοκρασία, ξυπνητήρι, θα έχετε και κάμερα παρακολούθησης με τρείς λειτουργείες. Με την κάμερα θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, να ηχογραφείτε και να τραβάτε βίντεο. Η κάμερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 2400 mAh,αλλά μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ρολόι συνέχεια έχωντας το συνδεδεμένο στην πρίζα ή στον υπολογιστή και έτσι δεν θα αγχώνεστε, οτι η μπαταρία θα πέσει την στιγμή που χρειάζεστε το ρολόι ενεργοποιημένο.Όλες οι λειτουργείες της κάμερας παρακολούθησης ελέγχονται με τηλεκοντρόλ, σε απόσταση όχι πιο μεγάλη απο 10-15 μέτρα.Το ρολόι έχει θύρα για microSD κάρτα με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB.
Η οπτική γωνία της κάμερας είναι 140 μοίρες και ελάχιστος φωτισμός 1Lux.

1.Φορτίστε καλά την συσκεύη για περίπου 4 ώρες.
2. Εισάγετε κάρτα μνήμης microSD στην θύρα και έπειτα βάλτε την συσκεύη απο το κουμπάκι στο ΟΝ.
3. Για να ενεργοποιήσετε την κάμερα, πατήστε και κρατήστε το κουμπί 1 στο τηλεκοντρόλ. Θα δείτε το λαμπάκι να ανάβει και αυτό σημαίνει οτι η συσκεύη βρίσκετε σε λειτουργεία αναμονής.
4. Για να τραβήξετε φωτογραφία, πατήστε το κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ. Το λαμπάκι θα σβήσει και θα ανάψει ξανά.Αυτό σημαίνει οτι έχετε τραβήξει φωτογραφία και είναι αποθηκευμένη στην κάρτα μνήμης.
5. Για να τραβήξετε βίντεο  – απο λειτουργεία αναμονής πατήστε το κουμπί 3. Το λαμπάκι θα αναβοσβήσει και θα παραμείνει σβησμένο όση ώρα το ρολόι τραβάει βίντεο.Για να διακόψετε την καταγραφή, πατήστε ξανά το κουμπί 3.
6. Ανιχνευτής κίνησης. Για να καταγράψετε βίντεο μόνο την ώρα που κάποιος περνάει μπροστά απο την κάμερα, ενεργοποιήστε τον ανιχνευτή κίνησης με το πάτημα του κουμπιού 2. Η καταγραφή θα εκκινηθεί την ώρα που πιάσει κίνηση και θα σταματήσει όταν και η κίνηση σταματήσει.Για να απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργεία, πατήστε το ίδιο κουμπί.
7. Για να κάνετε καταγραφή ήχου πατήστε το κουμπί 5.Για να σταματήσετε τη ηχογράφιση, πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί.
8. Απενεργοποίηση – πατήστε για 3 δευτερόλεπτα το κουμπί 1 και το λαμπάκι θα σβήσει τελείως.
9. Όταν θέλετε να δείτε τα καταγεγραμμένα αρχεία, συνδέστε το ρολόι με τον υπολογιστή σας μέσω του USB καλωδίου.Ο υπολογιστής θα αναγνωρίσει αυτόματα την συσκεύη σαν φορητή μνήμη.Απο εκεί μπορείτε να χειριστείτε τα βίντεο αρχεία.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο - AVI, 1280x720, 24 fps
Φωτογραφίες - JPEG, 2560х1920
Ήχος - WAV, 128 kbps.
Όπτική γωνία – 140 μοίρες
θύρα για κάρτα μνήμης – απο 4GB εως 32GB


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών

Αξιολόγηση από:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

2014-03-19 12:17:25

poly kallo...