Ασύρματο μίνι πληκτρολόγιο με air mouse   (Νούμερο: PC03)

-40% 14.97€ 24.95€

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

- +
Ασύρματο μίνι πληκτρολόγιο με air mouse

Ασύρματο μίνι πληκτρολόγιο με air mouse   (Νούμερο: PC03)

14.97€

Αυτός ο τύπος ασύρματου πληκτρολογίου είναι πολύ βολικό και πρακτικό μέσων ,εφόσον συνδιάζει τις λειτουργείες και πληκτρολογίου και ποντικιού. Βολικό,ελαφρύ και εφαρμοστό στα χέρια, αυτό το πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μια περίπτωση που δεν έχετε πάρει μαζί το λάπτοπ σας. Ή απλά θέλετε να ελέγχετε εξ αποστάσεως τον υπολογιστή σας, την τηλεόραση ή ένα σύστημα πολυμέσων. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος να βάλετε μια ταινία,να γράψετε ενα e-mail,να μιλήσετε στο skype και ακόμη πολλά πράγματα.


Χαρακτηριστικά
1.Το πληκτρολόγιο λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑΑ,τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε σε κάθε μαγαζί.Δεν χρειάζετε να δυσκολεύεστε να επαναφορτίζετε ενσωματομένη μπαταρία γιατι όχι σε κάθε χώρα οι φορτιστές είναι συμβατοί.
2.Απίστευτα σχεδιασμένο ,που δεν επιτρέπει να σας φύγει απο τα χέρια.
3.Στο πληκτρολόγιο έχει δέκτη και για ασύρματο ποντίκι,που εξαλείφει τον κίνδυνο να χαθεί το σήμα σε κάποιο σημείο στο οποίο βίσκεστε.
4.Με ενσωματομένη ειδική τεχνολογία,η οποία εξοικονομεί ενέργεια καταφέρνετε να αυξήσετε την ζωή των μπαταριών σας.Αυτό συμβαίνει γιατι η μπαταρίες και το πληκτρολόγιο περνάνε σε λειτουργεία αναμονής.Για να το ενεργοποιήσετε ξανά το πληκτρολόγιο,απλά πατήστε οποιοδήποτε κουμπί.
5.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εγκαταστήσετε κανέναν οδηγό για να λειτουργήσει, plugNplay συσκεύη,συμβατό με τα interface USB 1.1 και USB 2.0.
6.Εύκολα συνδέετε με κάθε μια συσκεύη,δεν χρειάζετε επιπλέον καλώδια.Μόνο όταν χρησιμοποιείτε τηλεκοντρόλ με μπαταρίες,είναι καλό να τοποθετήσετε και τον δέκτη για το ποντίκι στο USB interface,για να χρησιμοποιήσετε και τις δύο συσκεύες.
7.Υποστηρίζετε απο τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα: : Windows XP/Vista/7,επίσης υποστηρίζει και Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0,και το κάνει το τέλειο μέσων για επικοινωνία με κάθε τάμπλετ ή smartphone με κάποια απο τις εκδοχές.
8.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή,λάπτοπ,τάμπλετ,προβολείς,smartphone,smart TV για το σαλόνι,HDTC,τάμπλετ με Android και άλλα.

 

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών