Σετ ηχητικής παρακολούθησης δέκτη κ πομπού με καταγραφή   (Νούμερο: B25)

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

160.95€

Μη Διαθέσιμο
Σετ ηχητικής παρακολούθησης δέκτη κ πομπού με καταγραφή

Σετ ηχητικής παρακολούθησης δέκτη κ πομπού με καταγραφή   (Νούμερο: B25)

160.95€

Το σετ σας προσφέρει τη δυνατότητα να λάβετε κρυστάλλινο καθαρό ήχο σε απόσταση πάνω των 500 μέτρων. Εκτός απο αυτό έχετεε τη δυνατότητα πατώντας ένα κουμπί να ξεκινήσετε την εγγραφή των συνομιλιών που σας ενδιαφέρουν και παράλληλα να ακούτε. Ο δέκτης έχει και θύρα για κάρτα μνήμης microSD στην οποία έχει 2 GB. Η κάρτα μέγιστης χωρητικότητας των 2 GB που μπορεί να πάρει η συσκεύη έχει την δυνατότητα να αποθήκευσει περίπου 100 ώρες. Η ηχογράφηση γίνετε σε μορφή WAV με 44 kbps.
Στο σετ θα βρείτε και ακουστικά τα οποία μπορείτε να συνδέσετε στον δέκτη και να ακούτε απο εκεί ή χωρίς τα ακουστικά απο το ήχειο.Ο δέκτης και ο πομπός έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων-λιθίου. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πομπό για περισσότερη ώρα, έχει και φωνητική ενεργοποίηση, η οποία διακόπτει την τροφοδότηση όταν στο χώρο δεν υπάρχει κάποιος ήχος και ενεργοποιείτε όταν υπάρχει κάποιος ήχος. Οι διαστάσεις του πομπού είναι 60х35х15 χιλιοστά.
(Δεν είναι βιονικό αυτί!!)

Με το USB καλώδιο που συμπεριλαμβάνετε στο σετ πρέπει να φορτίσετε και τις δύο συσκεύες μιας και είναι με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
Ο χρόνος φόρτησης την πρώτη φορά είναι 4 ώρες.
Οι επόμενες φορτίσεις μπορεί να είναι 2-3 ώρες.
Στον δέκτη βάζετε την κεραία απο το σετ.
Η κάρτα μνήμης είναι ήδη στην συσκεύη και είναι 2
GB.
Βάζατε το κουμπί του πομπού στην κόκκινη βουλίτσα και είναι ενεργοποιημένη.
Ο δέκτης ενεργοποιείτε με το στρογγυλό κουμπί απο πάνω περιστρέφοντας το και ρυθμίζετε όσο δυνατά θέλετε να ακούτε.
Για να ξεκινήσετε καταγραφή ήχου πατάτε το κόκκινο κουμπί πάνω στον δέκτη.Με το ίδιο κουμπί σταματάτε και την καταγραφή.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών