Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο   (Νούμερο: HD71)

Επέλεξε SD κάρτα:
*

Τιμή με ΦΠΑ Εγγύση 12 Μήνες

63.95€

Μη Διαθέσιμο
Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο

Κάμερα κλειδί με αισθητήρα κίνησης και IR δίοδο   (Νούμερο: HD71)

63.95€

Με την κάμερα αυτή θα μπορέσετε να καταγράψετε βίντεο με ήχο, ανάλυση 1920х1080 και 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα κίνησης με τον οποίο θα μπορέσετε να τραβήξετε βίντεο μόνο όταν υπάρχει κάποια κίνηση μπροστά από τον φακό .Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομίσετε μπαταρία. Για φωτογραφίες μέσα σε απόλυτο σκοτάδι έχετε δίοδο IR που μπορείτε να ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε όταν θέλετε. Με την κάμερα μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφίες σε JPEG με ανάλυση 2560х1920. Η συσκευή αναγνωρίζεται αυτομάτως από το λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως φορητή μνήμη.Τα καταγεγραμμένα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης microSD (στο σετ δεν συμπεριλλαμβάνετε ).Η μέγιστη χωρητικότητα της κάρτας μνήμης που μπορείτε να τοποθετήσετε είναι 16 GB. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία επιτρέπει περίπου 40 λεπτά συνεχόμενη χρήση της συσκεύης.
 

1.Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Για ενεργοποίηση της συσκεύης πρέπει να πατήσετε το κουμπί με το αυτοκινητάκι συνεχόμενα μέχρει να ανβοσβήσει το λαμπάκι και να παραμείνει κόκκινο.Αυτό σημαίνει οτι είναι ενεργοποιημένη.Με τον ίδιο τρόπο την απενεργοποιείτε.
2.Φωτογραφίες: Με το κουμπάκι που έχει ξεκλειδωμένο λουκέτο τραβάτε φωτογραφίες.Όταν το πατήσετε,σβήνει ,τραβάει την φωτογραφία,την αποθηκεύει και ανάβει ξανά κόκκινο λαμπάκι.Είναι σε  λειτουργία αναμονής και μπορείτε να τραβήξετε την επόμενη φωτογραφία σας.
3. Βίντεο: Για να τραβήξετε βίντεο,ενεργοποιήστε την συσκεύη και για να ξεκινήσετε την εγγραφή πατήστε συνεχόμενα το κουμπί με το ξεκλειδωμένο λουκέτο.Το φωτάκι αναβοσβήνει δύο φορές και παραμένει σβησμένο.Αυτό σημαίνει οτι η συσκεύη τραβάει βίντεο.Για να διακόψετε το βίντεο ,πατήστε το πλήκτρο ενεργοποίηση/απενεργοποίησης.Αποθηκεύει το βίντεο και παραμένει μόνιμα αναμένο το κόκκινο κουμπάκι.Εάν δεν σταματήσετε χειροκίνητα την καταγραφή ,το βίντεο συνεχίζει και κόβετε ανα 15 λεπτά μέχρι να το σταματήσετε ή να πέσει η μπαταρία της συσκεύης.
4.Ανιχνευτής κίνησης: Με ενεργοποιημένη την συσκεύη,πατήστε το πλήκτρο ενεργοποίησης του ανιχνευτή κίνησης που είναι το κουμπί με το κλειδωμένο λουκέτο.Θα αναβοσβήσουν αρκετές φορές μπλέ-μώβ φωτάκια και θα σβήσουν.Η συσκεύη σας βρίσκετε σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης.Όταν κάποιος περάσει μπροστά απο τον φακό της κάμερας,θα αρχίσει να καταγράφει.Πριν απο αυτό θα αναβοσβήσει το φωτάκι μπλε.Όταν η κίνηση σταματήσει ,και αποφασήσετε να σταματήσετε την καταγραφή,απλά πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.Θα ανάψει πάλι μόνιμα το κόκκινο φωτάκι.
5.Νυχτερινή λήψη: Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής,περιμένετε να παραμείνει ξανά μόνιμα αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι ,έπειτα πατήστε σύντομα το κουμπί ενεγοποίησης του ανιχνεύτη κίνησης που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ενεργοποιήσει την νυχτερινή λήψη.Με το ίδιο κουμπί την απενεργοποιείτε
6.Μεταφορά αρχείων: Για να μεταφέρετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή,συνδέστε την συσκεύη με το USB καλώδιο και έπειτα συνδέστε την με τον υπολογιστή σας.Την αναγνωρίζει αυτόματα σαν φορητή μνήμη και μπορείτε να μεταφέρετε,διαγράψετε ,αποθηκεύσετε τα αρχέια σας.


Οδηγίες χρήσης: Κατέβασε

Βίντεο φορμάτ - AVI
Βίντεο κωδικοποίηση - М-JPEG
Βίντεο ανάλυση - 1920х1080
Λήψεις ανα δευτερόλεπτο - 30
Φορμάτ φωτογραφίας - JPG
Ανάλυση φωτογραφίας - 2560х1920
Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows
Χρόνος συνεχόμενης χρήσης - 40 λεπτά
Ένταση τροφοδοσίας - DC-5V
Interface - Mini USB 5pin
Μπαταρία - Πολυμερής λιθίου 450mAh
Διαστάσεις - 71χιλ/34χιλ/22χιλ.


Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κατέβασε

Παρόμοια προϊόντα

Σχόλια Πελατών